Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanoz07

Rez imi aldım bekliyorum ama notebook diskleri 5v ile masaüstü diskleri 12v ile çalışıyor yaz bi kenara

bak notebook diskleri ikiye ayrılır

yüksek kapasiteli yedeklemek için 10mm kalın diskler( bunların içerisinde ikitane mekanik disk var)

birde normal diskler 7 mm ( bunların içerisinde her zaman tek mekanik disk mevcut)

şimdii ss atıcam hazırlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoz07

Rez imi aldım bekliyorum ama notebook diskleri 5v ile masaüstü diskleri 12v ile çalışıyor yaz bi kenara

gel hele gel

herkez gelsin, atık 2-4-6tb ve gelecekte çıkacak tüm yüksek kapasiteli 2.5 kalın diskler takılabilecek, EŞ BENZERİ YOK DÜNYADA TEK

gelin ve şahit olun

http://forum.donanimhaber.com/m_112178105/mpage_2//tm.htm#116184055

notebookuların artık günümüzde inceldiği dönümde kesinlikle benim başardığım yöntemdeki kullanılan disk hiç bir notebooka takılamaz,tam yuvaya oturur ama sokete asla geçiremezsin,yüksek gelir,

çünkü adamlar artık 2-3 tane mssata ssd koyup yanına sadece 1 tb disk koyuyorlar

bendeki ise tekil 2 TB ve gelecekte takabileceğim nice 2-4-6 tb ve üzeri diskler

yani kısaca gelcekte çıkartılıcak tüm yüksek kapasiteli taşınabilir,diskleri notebookuma takabilirim

şuanda piyasada nadir 4 tb var,alırsam takablirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 18 Nisan 2016; 13:20:04 >

• saspegas kullanıcısına yanıt
    Ben de 2sinden birini alıcam yarına hala kararsızım.Bundan önceki laptopum 510p nin bir düşük modeli olan y500 dü.Aldıktan 2.5 sene sonra ana kartı yandı ama genel olarak memnundum. Asus işlemcisiyle biraz daha önde, fiyatı da düşük ama full hd ekrana alışık olduğumdan yine lenovo alıcam gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan bilgisayar harici diğer linkler ölmüş.
  • Beyler makinada the division'ı deneyen var mı?Varsa fps oynanabilcek değerlerde mi?
  • Ekran titremesi için garantiye gönderen var mı aranızda?
    Henüz bir hafta oldu alalı, müşteri hizmetleri iade/değişim çıkar dedi ama iş bilgisayarı olduğundan güvenemiyorum.
  • Bende bunda karar kıldım. Eski bilgisayarım lenovo g570, çok iyi dayandı 200 liraya değer bence,ayrıca hepsiburada da 500 tl çek veriyor, burda satarsın 2500 lere denk getirebilirsin hatta 2400

• Arkadaşlar merhabalar,

2.2 yıllık Lenovo y510p laptopum, sıkıntısız bugünlere getirdi. Şöyle bir sorun çıktı bugün soldaki (2.ekran kartı değil) fandan pır pır pır traktör gibi ses geliyor, çalışma hızına bağlı olarak azalıyor artıyor.
    İçini açtım bir üfledim falan düzeldi 1 saat sonra tekrar başladı, gittigidiyordaki fan satıcılarına güvenebilir miyiz yada başka ne önerirsiniz, servis çok masraf çıkarırmı fan için
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahanx29

Arkadaşlar merhabalar,

2.2 yıllık Lenovo y510p laptopum, sıkıntısız bugünlere getirdi. Şöyle bir sorun çıktı bugün soldaki (2.ekran kartı değil) fandan pır pır pır traktör gibi ses geliyor, çalışma hızına bağlı olarak azalıyor artıyor.
    İçini açtım bir üfledim falan düzeldi 1 saat sonra tekrar başladı, gittigidiyordaki fan satıcılarına güvenebilir miyiz yada başka ne önerirsiniz, servis çok masraf çıkarırmı fan için

evdeki zeytinyağı ve türevi yağı fanın içine dök,,yarım dakika döndür,saç kurutma makinasıyla yarım dakika fanı ısıt bu işlemi 5 kez tekrarla,sonrasında dene

1 kaç gün sonuç alırsan,makina yağı al kasenin içine dök fanı komple daldır ,1 gün beklet, sonra çıkar fanı kurut ve saç kurutma makinasıyla sürekli ısıtıp yine döndür

eğer gene sorun çıkarıtrsa, fanda fiziksel gevşeme mevcut fan değiş

• quantum break indiren varmı torretn ten
  • Arkadaşlar laptop 1 ay olmadı daha alalı ama 2 sorunum var ; öncesinde klavye ışıklarında azalma olmaya başlamıştı şuanda klavye ışığı çalışmıyor fn-space yapıyorum ama açılmıyor ve numlook tan ses çıkmakta her zaman ayarlardan kapatmama rağmen. Bu sorunlar yetkili servis işimi sizce yoksa çözümü varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerTkaNN -- 21 Nisan 2016; 20:14:42 >
  • SerTkaNN kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa uğraşmayin hiç direk yollayın yaptırın

• 1 ay olmadan garantı nedir yaw :D yapacak bısey yok gibi
  • Arkadaşlar lenovo y510p bilgisayarım var. bu ssd yi bilgisayarıma takabilirmiyim.

• sevda_nassu S kullanıcısına yanıt
    Olmaz bu. NGFF SSD olacak.
  • Ayrıyeten bilgisayarınızın arkasını açıp SSD Connector var mı diye bakın.
    GT750 olan Y510P'lerde yok deniyor. Sadece GT755 olanlarda varmış. Ama yine de açıp arkasını bakın.
    Ben aldım SSD'yi, connector yokmuş; takamadım.
  • slymngzc S kullanıcısına yanıt
    benimki 750m. zannedersem bende de yok. bilgisayarın arkasını aç derken vidaları söküp çıkartmakdan mı bahsediyoruz. yoksa orda siyah delikleri olan bir bölge var orayı mı acmamız gerekiyor.
  • sevda_nassu S kullanıcısına yanıt
    arkasını çevirin 8 tane vida var sokun onları yıldız tornavida ile daha sonra kapagı bataryanın 2 yanından kaldırarak açın anakartın üstünde buyuk beyaz yazı ile SSD yazar orda söket varmı bakın varsa takılır yoksa takamzsınız üstte resim paylaşıldı zaten söketin nasıl bir şey olduğunu görmek için yukarıdakı postlara bakın
  • Arkadaslar merhaba, suan cihaz 2500 lira civarlarinda sizce almak mantiklimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 2 Mayıs 2016; 14:15:16 >
  • Rammstein kullanıcısına yanıt
    çok sağlam oyun oynamak istiyorsanız monster notebooklara bakın derım ama fiyat performans bilgisayarı olarak alabilirsiniz sizi yarı yolda bırakmaz bu fiyata daha iyisinide zor bulursunuz yukarıda kullanmanız gereken programları donsuzbalık nıcklı arkadaş paylaştı alırsanız yardımcı oluruz
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.