Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gtx960m li laptop alıcaksan al bence, masaüstü senin tercihine kalmış
  • gta onlineden kastın gta5 onlineyse ayarlar yüksekte oynuyorum yadi en yüksek değil ama zorlayan ayarları kapatıp birçok ayarı yüksekte gayet güzel grafiklerle +40fps oynuyor tek sorun cidden fazla ısınıyor gtada , diğer oyunlar neysede gtayı soğutucusuz oynama klavyeye tutmak zor oluyor
  • Ürünle ilgili sıcak fırsar var mı?
  • Arkadaslar suan amerikada oldugum icin laptopu satmaya karar verdim. Y510'umu satip buradan basks bir model alacagim insallah. 2. El piyasasi hakkinda bir bilginiz var mi ne kadara gidiyor? Urun 755m sli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu forumda 158 tane sayfa var ve hepinize sesleniyorum

bu makina pişmanlığın vücut bulmuş hali ve tam mühendislik özürlü soğutucu estetiğine sahip

soğutucularınız kronik sorunlu, ne yaprsanız yapın bu makina 1 saat gpu &99 yükünde 90 veya üzeri olup, hata verecek kaçanılmaz

böyle bir makineyi millete önermeyin,millet pişman olmasın,bu makina övende kullananda dediklerimi çok iyi anlar

bu kadar kişi arasında hatta dünyada aranızda en düşük ısıda kullana bilen sadece benim oda çok uçuk modlar (fiziksel sayesinde)
    böylebir tecrübeye sahip olmak isteyenler özelden pm atsın
  • windows 10a geçiş yapan oldu mu? Süresi bitmeden geçmeyi düşünüyorum. Sli çalışıyor mu?
  • Ben W10 ilk çıktığında geçmiştim. Bence bir sıkıntı yok ve daha performanslı diyebilirim. SLI olayının nvidia driver ile alakası var bence. İlk driver lar sorunsuz çalışıyordu. Bi ara sıkıntı oldu sonra yeni driver ile düzeltildi. Bendeki makine 750m sli versiyonu ve division oynamaya çalışıyorum ama olmadı mesela.
    En düşük ayarda bile 5 fps lere kadar iniyor.
    Sli uyumu yok oyunda en azından laptop için. Sonuç olarak w10 iyidir yüklemenizi tavsiye ederim.

• Bende bu laptoptan satın aldım.acaba çıkarılabilir ekran kartı yerine daha iyi modellerden bir ekran kartı taksak işlemci ve diğer 750m ile uyumlu çalışır mı, herhangi bir sorun çıkarır mı?

• Herkese merhabalar,

Şimdi bizim Y510P'miz sanırım Miracast desteklemiyor değil mi? Peki ben nasıl oluyor da, Youtube'da izlediğim bir videoyu televizyonuma aktarıyorum? Bunu wi-fi ile mi aktarıyor o zaman laptop yoksa Miracast var da bizi mi yiyor?

Cevap verirseniz sevinirim, teşekkürler şimdiden.
  • 3.yıla giriyorum, alet hala canavar. Aldığım fiyatı kesinlikle hak ediyor. Şimdi Win 10 ile yeni güncelleme geldi iyice jilet oldu. Birde Ssd taksam pilot olup uçacak.

3 yılı doldurması benim için yeterli, şuan aleti satsam ölüsü 1500 eder. Aldığım fiyat 2350 gibi bir rakamdı.

Tek sıkıntısı Windows 10 için bios güncellemesi çıkarılmamış olması. Ayrıca lenovo kendi programlarını windows 10'a entegre etmedi (batarya programı gibi)

Eh bunlar bende büyük bir problem yaratmadı. İlk günkü gibi. Satmaz isem termal macunla işlemcinin üstünden geçer, yan sanayi ikinci batarya alır, birde ssd - ram takviyesi ile 1.5 yıl daha modifiyeli olarak kullanırım. (bu arada 3 yıl doldu ama batarya hala çalışıyor)
  • 2013 kasımda aldım malesef suan hdd mort oldu sanırım:S hdd öneriniz
  • Arkadaşlar bu laptop'ta ekran kartında sadece slı olan ekran kartını kullanıp birinci ekran kartını devre dısı bırakabılıyormuyuz 3 yıldır hep bırıncı ekran kartını kullandım slı sıfır gıbı kaldı bırazda onu kullanmak ıstıyorum ama ona devredılıyormudur sıze sormak ıstedım
  • Arkadaşlar nasılsınız, makineyi kullanmaya devam mı? Ben ilk günkü gibi severek kullanıyorum, 2013 aralıkta almıştım o laptop bozuldu değişim oldu 2. laptop 1 senedir devam ediyor bakalım daha uzun süre götürür. Laptoplar ateş pahası bozulsa alamam o yüzden düzgün davranıyorum
  • 2.eli sizce alınır mı bazı yerlerde gtx960m e tavsiye edenler olmuş
    Güncel bir kart olup olmaması fark eder mi

• Fifa 17 icin sli profili nasil olusturulir yardimci olabilcek var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 4-5 ay önce aldım şöyle bir sorunum var. bataryayı takmadan kulllandım uzun süre ancak bataryayı takıtğımda fark ettim ki Şarji en fazla 1 saat gidiyor acaba laptopun normalimi bu yoksa batarma ölümü?
  • delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    hw monitor uygulamasından bataryanın yüzde kaçının deforme olduğunu görebilirsin . Ben prizde kullanıyordum genelde ama yüzde 18i 2.5 senede deforme olmuş. Ayrıca 1 saat gitmesi normal evet
  • Merhaba,

ben Lenova y510p bilgisayarımı satmak istiyorum. Neredeyse hiç kullanılmamış bir bilgisayar. Makinaya ait bilgi vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bendeki makina 8GB Ekran kartlı olan model. Genel olarak en son çıkan oyunlarda dahi performans çok iyi. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.
  • 2 sene önce 2600 aldığım bilgisayar o kadar süre geçmiş 4000 den satılıyor valla ilginç. Şuan satsam aldığım fiyata alan olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1cemoo -- 25 Ekim 2016; 17:50:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10mehmet

Fifa 17 icin sli profili nasil olusturulir yardimci olabilcek var mi ?

FIFA Slı desteklemiyor dostum güncelleme beklemek lazım o da çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.