Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir anlamıyorum.

vatanda 4200 tl bu model
    sadecenotebook.com da 2600

siteye güvenilir diyorlar almak istiyorum ama ne bileyim fark çok fazla gibi..

birde 10 yıldır asus kullandıktan sonra lenovoya geçmek ne kadar doğru bilemiyorum güvenemiyorum yani..

yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan K.yıldrım

Ram olarak bende 8 gb olanı 755m sli var ama yurtdışından getirttim m.2sata 128 SSD taktım sistem burda kurulu cihazda çok fazla performans farkı yaratıyor aynı anda hdd dende ödün vermeden kullanıma devam edebiliyorsunuz.cihazın arka kapağını açın ve m.2sata giriniz varmı kontrol edin varsa sizde normal SSD yerine bunu alirsiniz

Hocam ekran kartınızın driver versiyonu hangisi acaba?
  • SerTkaNN kullanıcısına yanıt
    Her şeyin ana vatanı olan çin'den aldım.ortalama 25 günde geliyor duruma göre değişiyor eğer sıkıntı yaşarsanız paranızıda iade alabilirsiniz yıllardır alişveriş yaptığım bir site güveneblirsiniz kargo ücretsizdir link:
    aliexpress.com
    US $35.25 |Bilgisayar ve Ofis'ten Dahili Katı Hal Sürücüleri'de KingSpec SSD M2 120 GB NGFF SSD M.2 SATA HDD katı hal diski Sabit disk sürücüsü NGFF 2242 22x42mm için chuwi Jumper 3 pro AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/item/ACJC2M128M2C-128GB-NGFF-SSD-M-2-SATA-MLC-HD-Solid-State-Disk-Harddisk-Drive-slim-NGFF/32406653751.html

• filozof07 kullanıcısına yanıt
    Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin kesin olarak 755m sli yani çift ekran kartlı modeli ise satın alın fakat belirtmek isterimki sli desteği tüm oyunlarda olmuyor bu yüzden canınız arasıra sıkılabilir.Tavsiyem alacaksanız hemen bir ssd siparişide verin cıhazı gerçekten çok değiştiriyor çünkü kendi içerisinde gelen hdd 5400rpm bunuda gözönünde bulundurun
  • sadece 755m serisinde msata bulunur 750m lerde bulunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Beyler ben şuan bilgisayardan memnunum 8 gb ramlık versiyonu bu 750msli

bu bilgisayara 256gb ssd 8 gb ramları 16 ye çıkarmayı düşünüyorum sizce değer mi ? Fark çok olur mu performansta fazladan 2 sene daha goturur mu ?

Fiyatı bana ne kadara gelır acaba ?

ssd tabikide tepki süresi olarak çok fark yaratır, ram olarak bende 16 gb kullanıyorum,ilerisi için kesinlikle çok fark yaratır ram

msata takamassın sadece ssd takabilirsin, msata 755m modelinde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

quote:

bu bilgisayara 256gb ssd 8 gb ramları 16 ye çıkarmayı düşünüyorum sizce değer mi ? Fark çok olur mu performansta fazladan 2 sene daha goturur mu ?

ssd tabikide tepki süresi olarak çok fark yaratır, ram olarak bende 16 gb kullanıyorum,ilerisi için kesinlikle çok fark yaratır ram

tam bılmediğimden soruyorum msata zaten ssd yuvası olmuyor mu ya ben mi yanlış biliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

quote:

tam bılmediğimden soruyorum msata zaten ssd yuvası olmuyor mu ya ben mi yanlış biliyorum

m sata wirlesss kartını takıldığı slot varya, işte o 755m de fazladan var,750m de yok, googleden m sata ssd diye arat bulursun

sadece 2.5 inc ssd ise 1 tb çıkartıp,takarsın kullanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan K.yıldrım

Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin kesin olarak 755m sli yani çift ekran kartlı modeli ise satın alın fakat belirtmek isterimki sli desteği tüm oyunlarda olmuyor bu yüzden canınız arasıra sıkılabilir.Tavsiyem alacaksanız hemen bir ssd siparişide verin cıhazı gerçekten çok değiştiriyor çünkü kendi içerisinde gelen hdd 5400rpm bunuda gözönünde bulundurun

slı destekli olmayan oyunlardada performans alabilirsin tek karta göre yüzde 30 performans fark eder ama,yani baya yararlı

yapman gereken, nvidia denetim masasına gir,3 d ayarlara gir

slı görüntü oluşturma modunu gel,altarnatif çerçeve oluşturma 2 yap tamamdır

pes 2016da bile slı çalıştığını gördüm,hatta nvidanın oyun olarak hiç tanımlamadığı hatred oyununda bile çalıştı,baya fark etti, video çekicem hatta

2004 model hitman blod moneyde oyunda bile çalıştı,hemde xp service 2 uyumluluk modunda anca çalışan oyunda

şimdi cs 1.6 denicem normalde kesinlikle çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 2 Nisan 2016; 14:23:26 >

• Cevapladığın için tşk ederim Hasan Bey, Bende aranıza lenovo y510p 755 l modelle katılmış durumdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

arkadaşlar nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir anlamıyorum.

vatanda 4200 tl bu model
    sadecenotebook.com da 2600http://www.sadecenotebook.com/lenovo-y510p-59-415877-pmu401193

siteye güvenilir diyorlar almak istiyorum ama ne bileyim fark çok fazla gibi..

birde 10 yıldır asus kullandıktan sonra lenovoya geçmek ne kadar doğru bilemiyorum güvenemiyorum yani..

yorumlarınızı bekliyorum

Ben sadecenotebook.dan adım 3 gün önce,herhangi bir sorun yaşamadım orjinal ürün 2 günde elime ulaştı.

• Hasan K.yıldrım H kullanıcısına yanıt
    Garanti bitmediyse dogrudan servise gonderin, kargoyla 2 gune, elden teslim o gun icinde hallolur isteginiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    msata hicbir versiyonda yok yanlis bilgilendirmeyelim, trde cok sayida msata ssd satiliyor yanlislikla kullanici alabilir

m.2 ngff sata var. onun da sadece 40mmlik modelleri ile uyumlu

• Hocam ne için servise gönderiyim anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

msata hicbir versiyonda yok yanlis bilgilendirmeyelim, trde cok sayida msata ssd satiliyor yanlislikla kullanici alabilir

m.2 ngff sata var. onun da sadece 40mmlik modelleri ile uyumlu

sadece 755m versyonlarında bu var, m2 diye geçer,yani pin farklılığı, uygun msata ssd bulunursa çalıştırır

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ###
    O istediginiz dosyanin boyutu buyuk, bir de guvenli kisimda saklaniyor acronis true image ile goruntulenebiliyo normal olarak bilgisayarimdan erisilemiyor bu nedenle birinin size atmasi ugrastirici olabilir.
    Bunun yerine servise sifirlama icin gonderirseniz sizin icin ucretsiz ilk aldiginiz hale cevirirler. Dosyalariniz gitmeden boyle bir sey istiyorsaniz mesakkatli o nednle boyle soyledim

• cevabınız için teşekkür ederim hocam ben ssd yüklemek için istemiştim hdd yide ssd yi alınca sıfırladım bu yuzden bendekiler gitti servise yollamıyorum cunku garantısı bitti cıhazın eğer yapılabilecek birşeyse rica etsem yardımcı olur musunuz çok makbule geçer
    Ayni durumdayiz hocam ben de ssd takinca hdd sifirladim ek disk olarak kullanmak icin garanti bittiyse 55tl gibi ucret istiyorlar hic degmez. İstediginiz sey kurtarma goruntusu mu (yandaki one key recovery dugmesine basinca sistemi geri alan disk bolumu) yoksa komple disk goruntusu mu?

• recovery çalıssın istiyorum ama olmayacaksa gerekte yok sonuçta o kadar önemli değil
    O zaman sadece recovery calissin istiyorsaniz one key recovery programini kendini kurup sistem goruntusu olusturabilirsiniz. Yaklasik 20-30 gb arasi olmasi lazim upload ile pek mumkun deil malesef

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.