Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hasan K.yıldrım

Windows 10 la kullanıyorum herhangi bi sıkıntım yok ne oyunlarda nede günlük kullanımda...driver ları düzgün yüklenir hiç bir sorun olmuyor

Biraz da şans faktörü var demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan K.yıldrım H kullanıcısına yanıt
    İkiside GT750
  • melihenes34 M kullanıcısına yanıt
    bilgisayarım a sağ tık yönet dediğiniz zaman aygıt yönetıcısınde ıkı tane 750m görunuyor u bılınmeyen aygıt mı yazıyor hocam
  • arkadaşlar bana bu y510p nın orjınal dısk yedegı lazım su wındows u yani bunu nasıl yuklerım nerden ındırırm bılgsıı olan varsa yardımcı olabılır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADRETTİN UMMAN

quote:

Hocam klavye nin arkasini çekip atan büyük ihtimalle klavye 2 parça olarak çıkmış sizde normalde böyle çıkmaz siz al kasayı açıp 2.ekran kartın çıkarıp altındA yuvarlak yerden o parlak plaka görünüyor onu alttan elinizle kanitrip çıkacaksınız klavyeniz tam cikmamis gorunuyor

Hocam açtım denedim yine,beyaz tabaka o kadar sorun değilmiş gibi gözüküyor aslında,üst kasaya ait sanırım o.Alt kasa ile üst bir türlü ayrılmıyor,işaretlediğim kısımda altla üstü birbiriyle bağlı tutan demirler var sanki yapışıklar,işaretli yerin arkasındaki klipsleri de açtım bu arada,daha fazla zorlasam kırılacak belli.Nasıl düzenlemişler bunun içini ben anlayamadım,bu kadar zor olmamalı bunu açmak.Geldiğim son nokta sondaki fotoğraf.
     ### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ###

çok yanlış yapmışşsın klavyeyide parçalamışsın, kasanın orta bölümünüde kırmışsın galiba,ama klavyeyi kesinlikle parçaladın

Abi bu hatayı power düğmesine bastığım anda veriyor yanı daha Windows on yüklemesine geçmeden lenovo yazısından sonra direk o geliyor.

• dünyada şu makinayi birtek benmi soğuk ve süper stabil kullanabiliyorum

arkadaşlar konu açtım,halen sıcaklıktan kasmalar,aşırı fps düşüleri mevcut

yapmanız gereken, bıos mod ve ikinci ekran kartını bıos mod, sonra sında nvidia inceptor program ile ekran kartı voltajını biraz düşürün (9870v düşürün)gpu mhz 1050 olcak, ve işlemci programını yükleyin 2.3 ghz de -125-110 mv arası düşürün voltajı

hem ekran kartı ve hem işlemci çok rahatlıcak

bunları yapmassanız yazın 35-32c sıcaklıktan makinayı en fazla 15 dk kullanırsınız, 20c oda sıcaklıkta bile en fazla 1 saat götürür, bu görüşlerim kesin ve net değerler,far cry 3 teslerime dayalı
  • Tom Clancy's The Division

bu oyunu yeterli düzeyde çalıştırır mı? arkadaşla online olarak oynamayı düşünüyoruz ona göre alıcam
  • DonhanımNaber kullanıcısına yanıt
    OYUNUN ÖZELLİKLERİNDEN SLI DESTEĞİ VAR MI BAKIN EĞER VARSA ÇOK RAHAT ÇALIŞTIRIR
    sli desteği varmış, fakat adamlar gtx 980 falan istiyor, gt750 sli de yanında çöp gibi kalıyor sanki
  • DonhanımNaber kullanıcısına yanıt
    gtx980 le tabiki gt750m slı nın farkı fazla fakat slı desteklı oyunlarda bızım ekrankartları da performans veriyor belki max'da oynayamazsınız ama normal de oynarsınız dıye dusunuyorum suan internetim yavaş sizin için indirip test etmek isterdim eğer vaktınız varsa birkaç gün sonra deneyebilirim

edit:daha oyun nete düşmemiş bile :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan K.yıldrım -- 16 Mart 2016; 1:40:21 >
  • minimum AMD Radeon HD 7770 kart istiyo , 3dmakr11 testinde 3800 puan alıyor

bizdeki slı 5200-5000 arası puan alıyor, hertürlü oynarız

her türlü normal low veya normal yüksek karışık oynarız
  • quote:

arkadaşlar bana bu y510p nın orjınal dısk yedegı lazım su wındows u yani bunu nasıl yuklerım nerden ındırırm bılgsıı olan varsa yardımcı olabılır mı

ELİNDE OLAN YOK MU?
    oyun en az 40 50 gb boyutunda bildiğim kadarıyla yoksa bende denicemde onuda indirmek ölüm olur

yeni çıktı sayılır piyasaya , crackleyememişler demek

• arkadaslrım y510p 19.5v 6.15a adaptorum bozuldu. model 120lh-b PN: 36200400 . ayrı olarak adaptor satmak isteyen 543 366 5778 e ulaşabilir. birde bunu bucada tamir ettirebilecegım bir yer bilen varmı ?.
  • Beyler Need For Speed deneyen var mı?

SLI desteği yok galiba. Tek kart çalışıyor.

Yok mudur bunu bir çözümü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    nvidia inspector senin derdinin çaresi
  • Beyler ben şuan bilgisayardan memnunum 8 gb ramlık versiyonu bu 750msli

bu bilgisayara 256gb ssd 8 gb ramları 16 ye çıkarmayı düşünüyorum sizce değer mi ? Fark çok olur mu performansta fazladan 2 sene daha goturur mu ?

Fiyatı bana ne kadara gelır acaba ?
  • Ram olarak bende 8 gb olanı 755m sli var ama yurtdışından getirttim m.2sata 128 SSD taktım sistem burda kurulu cihazda çok fazla performans farkı yaratıyor aynı anda hdd dende ödün vermeden kullanıma devam edebiliyorsunuz.cihazın arka kapağını açın ve m.2sata giriniz varmı kontrol edin varsa sizde normal SSD yerine bunu alirsiniz

• quote:

Ram olarak bende 8 gb olanı 755m sli var ama yurtdışından getirttim m.2sata 128 SSD taktım sistem burda kurulu cihazda çok fazla performans farkı yaratıyor aynı anda hdd dende ödün vermeden kullanıma devam edebiliyorsunuz.cihazın arka kapağını açın ve m.2sata giriniz varmı kontrol edin varsa sizde normal SSD yerine bunu alirsiniz

Bende sipariş ettim aynı modelden.SSD slot yükseltmesi düşünüyorum ama uyumlu olan türkiyede pek yok anlaşılan. yurt dışından nereden nasıl aldınız kısaca anlatabilirmisiniz? varsa link atarsanız uyumlu modeli iyi olur almak isteyenler için.
  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.