Ehliyet Sınavında Yapılan Haksızlık
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,
Bugün sancaktepede A motor ehliyeti sınavına girdim sürdüğüm motor MT7idi. Sınav benim için gayet güzel geçti çok dikkatli şekilde sürdüm ve tamamladım.
Araçtan inen komisyon üyeleri 2 kere sinyal vermedin dediler. Birinden emin değilim dedim ama en son söylediğiniz yerden yüzde yüz eminim verdim dedim. Onlarda elin gitti ama vermedin dediler. Bende önümdeki motoru kılavuz olarak aldım hatta onun verip vermediğine baktım verdiğime eminim dedim ve motorda sorun olacağını söyledim geldiler baktılar ve sorunu gördüler sert basman lazımmış dediler. Ve bırakmışlar benden tekrar 2500 TL yatırmamı istiyorlar.
Hakkımı aramak istiyorum konu para ve asla tekrar girme korkusu değil kendime güveniyorum zaten ehliyetsiz motorumu yine kullanıyorum ama haksızlığa gelebilen biri asla değilim siz olsanız ne yapardınız ?
ARACIMIZDA 1 PARÇA BOYA VARDIR DEĞİŞEN PARÇASI YOKTUR. AĞIR HASAR KAYITLIDIR ANCAK ARAÇ TAMAMEN ORİJİNAL OLUP KAZA RESİMLERİNDEN DE GÖRÜLECEĞİ ÜZERE KASKODAN ÖZELLİKLE AĞIR HASAR KAYDINA ÇIKARTILMIŞTIR. EKSPERTİZ RAPORLARINDAN DA ANLAŞILACAKTIR. İSTENİLEN EKSPERTİZE GÖSTERİLEBİLİR.
Evo X Spoiler
Evo X Ön Tampon
Evo X Arka Tampon
Evo X 300 Km/h İbre
Enkei Raijin Orjinal 18" Jant
Sıfır FALKEN Performans Lastik
İBA Yazılım
İBA Gizli Özellik
Emil Spor Susturucu ( Egzoz Sistemi Tamdır Ceza Yemezsiniz )
1500 TL Değerinde K&N Apollo Hava Filtresi
10.1" Android Ekran
Geri Görüş
Sıfır Baskı Balata
Sıfır Orjinal KYB Amortisör
Aracın bütün bakımları yapılmıştır
Not: Araç Şase ve Motor Beyninde 2014 Model Olarak Gözükmektedir. Ruhsatta 2013 Model Olarak Geçiyor.
Fiyat 140.000 TL Takas Olur
Access Point Sorunu
|
Vantilatör Tavsiye
|
En Hızlı Render Programı
|
Magic Partition Sorunu
|
Intel Turbo Boost Technology Driver Sorunu
Wi-Fi Gözükmeme Sorunu
Gt 750m Fiyat ?
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 119
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.639 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware