Şimdi Ara

Yeni İbre Nasıl Yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Mitsubishi lancer aracım icin evo x ibresi yaptırmak istiyorum çizimini yaptırdım bugün Kadıköy cemil copyde baskı yaptırdım fakat cok saçma ve kalitesiz oldu bu hangi üründen yapılır ve ya nerede nasıl yaptırabilirim ?

Cemil Copyde asetat üstüne yapıldı ama ışık sadece sayılar geçirmesi gerekirken tamami geçiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk resim arkası belli oluyor sayılar orjinali bu

Buda benim yaptırdığım arkası gozukmuyor bile

• Hocam bence orjinal her zaman iyidir böyke bir arqba almak istemezdim açıkçası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Hocam bence orjinal her zaman iyidir böyke bir arqba almak istemezdim açıkçası
    yav iyi de zevkler ve renkler tartışılmaz. adam böyle bişey yapmak istemiş. sen almazsan alma.
  • Almam zaten yorum yaptım yoksa isterse arabayı çöpe atsım umrumda olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: melihenes34

İlk resim arkası belli oluyor sayılar orjinali bu

Buda benim yaptırdığım arkası gozukmuyor bile

http://www.geceucusu.com

şu siteyi incele hocam. belki istediğin vardır burda..

• Arkadaslar şimdi bir masraf yaptım bence bu guzel bir modifikasyon yanı apaci bir durum degil arabamın disini evo body kıt yaptım içinide yapmak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ilk videom nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu işe ayırdığınız bütçe ne kadar bilemiyorum ama doğrudan çıkma kadran baksanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bu işe ayırdığınız bütçe ne kadar bilemiyorum ama doğrudan çıkma kadran baksanız?
    Çıkma kadranlar 2000 TLden başlıyor. Ayrıca sadece kendim için değil isteyen bir kaç dostumada yardımcı olmak için yapmaya kalkıştım.
  • Bu arada aklıma takıldı, orijinal kadran atıyorum 260 gösteriyordur, siz 300'lük kadran takarsanız ibrenin gösterdiği ile gerçek hız uyuşacak mı?
    Ayrıca illa EvoX kadranı yerine farklı, custom bir çalışma da yapabilirsiniz aklınızda bulunsun.
  • quote:

Bu arada aklıma takıldı, orijinal kadran atıyorum 260 gösteriyordur, siz 300'lük kadran takarsanız ibrenin gösterdiği ile gerçek hız uyuşacak mı?
    Ayrıca illa EvoX kadranı yerine farklı, custom bir çalışma da yapabilirsiniz aklınızda bulunsun.
    Mitsubishi onu ayarlarmış düz yapınca sapma olmuyor yine gösteriyor.

Ayrıca yine fark etmeyecek baskı yerine geldiğimizde yine aynı sorunla karşılaşacağım.
  • quote:

Mitsubishi onu ayarlarmış düz yapınca sapma olmuyor yine gösteriyor.

Ayrıca yine fark etmeyecek baskı yerine geldiğimizde yine aynı sorunla karşılaşacağım.

Alıntıları Göster
    Aklıma çok daha farklı örnekler geliyor. Geniş ekranlı bir tableti kadranın arkasına koyup, OBD2'den alınacak hız verisini güzel bir uygulama ile ekrana yansıtmak falan. Hem canınız sıkıldıkça kadran değişimi yaparsınız hem hayalet ekran olayı olur.
  • quote:

Aklıma çok daha farklı örnekler geliyor. Geniş ekranlı bir tableti kadranın arkasına koyup, OBD2'den alınacak hız verisini güzel bir uygulama ile ekrana yansıtmak falan. Hem canınız sıkıldıkça kadran değişimi yaparsınız hem hayalet ekran olayı olur.

Alıntıları Göster
    Aslında düşünüldüğünde güzel fikirler çıkıyor ama bunu oraya uydurmakta bir mesele tabi
  • Eski kadranın üzerine yapıştır hocam

• melihenes34 M kullanıcısına yanıt
    Konuyu bulamadım da Doblo'ya ön göğüse kontraplaktan çıkıntı çeklinde bir kabin yapmışlardı. Sonra işte boyaması şusu busu derken gayet güzel bir görüntüsü olmuştu. İçine de yanılmıyorsam USB'den sürekli şarja bağlı bir tablet koymuşlardı. Gayet güzel sonuç alınmıştı. İşçiliği biraz uğraştırmıştı onun dışında aman aman bir maliyeti de yoktu. Ondan esinlendim biraz. Bütün gösterge boşluğunu kaplayabilecek bir veya yan yana konulmuş 2 tablet ki bugün 2. elde 200-300 liraya temin etmek mümkün, ODB2'den Torque gibi ya da benzeri ekran uygulamaları ile güzel bir gösterge tablosu edinilebilir.
  • Şu arkadaşlarla bir iletişime geç, instagram sayfalarıda var adamların yaptıkları işler çok güzel.

www.illumaesthetic.com

• quote:

Konuyu bulamadım da Doblo'ya ön göğüse kontraplaktan çıkıntı çeklinde bir kabin yapmışlardı. Sonra işte boyaması şusu busu derken gayet güzel bir görüntüsü olmuştu. İçine de yanılmıyorsam USB'den sürekli şarja bağlı bir tablet koymuşlardı. Gayet güzel sonuç alınmıştı. İşçiliği biraz uğraştırmıştı onun dışında aman aman bir maliyeti de yoktu. Ondan esinlendim biraz. Bütün gösterge boşluğunu kaplayabilecek bir veya yan yana konulmuş 2 tablet ki bugün 2. elde 200-300 liraya temin etmek mümkün, ODB2'den Torque gibi ya da benzeri ekran uygulamaları ile güzel bir gösterge tablosu edinilebilir.
    OBD genel olarak android ekranımda kullanıyorum ben ama link bulursanız atın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Şu arkadaşlarla bir iletişime geç, instagram sayfalarıda var adamların yaptıkları işler çok güzel.

www.illumaesthetic.com
    Mesaj attım inşAllah geri dönerler.
  • quote:

OBD genel olarak android ekranımda kullanıyorum ben ama link bulursanız atın lütfen.

Alıntıları Göster
    http://www.techturkey.com/forum/do_it_yourself_d_i_y_/198181-corsa_android_yol_bilgisayari.html

Doblo için bulamadım ama Corsa için yapılmış bir uygulamna.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.