Arkadaşlar herkese iyi forumlar, Bugün sancaktepede A motor ehliyeti sınavına girdim sürdüğüm motor MT7idi. Sınav benim için gayet güzel geçti çok dikkatli şekilde sürdüm ve tamamladım. Araçtan inen komisyon üyeleri 2 kere sinyal vermedin dediler. Birinden emin değilim dedim ama en son söylediğiniz yerden yüzde yüz eminim verdim dedim. Onlarda elin gitti ama vermedin dediler. Bende önümdeki motoru kılavuz olarak aldım hatta onun verip vermediğine baktım verdiğime eminim dedim ve motorda sorun olacağını söyledim geldiler baktılar ve sorunu gördüler sert basman lazımmış dediler. Ve bırakmışlar benden tekrar 2500 TL yatırmamı istiyorlar. Hakkımı aramak istiyorum konu para ve asla tekrar girme korkusu değil kendime güveniyorum zaten ehliyetsiz motorumu yine kullanıyorum ama haksızlığa gelebilen biri asla değilim siz olsanız ne yapardınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ehliyet Sınavında Yapılan Haksızlık
-
-
Bulunduğunuz yerin milli eğitim müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz bu durumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarın cimere yazacaktım bunuda yapayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ikisini yapın hocam, umarım hakkınızi alırsınız.. yaptıkları hiç hoş birşey değilmiş yani
İnsanlarla oyun oynamayı seviyorlar
Ne olcak hocam işleri güçleri kumpas başka birşey yapabildikleri yok emek düşmanları
Hocam hakkınızı kesinlikle arayın , benzeri durumdan beni arabadan bıraktılar ben pişmanım hakkımı aramadım tekrar sınava girdim
Birazdan ortalığı karıştırmaya gidiyorum
17 sene evvel Kadıköy' de yürürken kaldırıma konulan "Motorsiklet ehliyeti 100 TL" ibaresi dikkatimi çekince içeri girdim.
B sınıfına ek olarak A2 ehliyete yazıldım.
Hayatımda daha önce hiç motorsiklet kullanmadığım için faydası olur düşüncesiyle Honda Motorsiklet Eğitim Kursuna katıldım.
Honda' nın Gebze' deki fabrika alanında vitesli motorla düşük hızlarda adeta akrobatik manevraları öğrettiler.
2 Kuru tamamlmadım sonraki kurlar yolculu sürüş teknikleri olduğu için yazılmadım.
Sınav günü ise hayal kırıklığı yaşadım:
Vitesli motorda kabileyetimi geliştirdiğim halde, sınav alanı olarak bir ilkokulun bahçesi ve motor olarak vitessiz sukutır verdiler.
Bir birinden yaklaşık 50 metre uzaklıktaki iki kuka arasını düşmeden geçebilen herkes ehliyetini aldı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X