Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Soprano

quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raptor_ex

Birşey takıldı kafama...Olsaydı siz çoktan yapardınız zatende sorucam ama :)

Lenovonun sitesinden alamıyor muyuz yurt dışından ? ÖTV+KDV de ekleniyor diyemi ?

Kargo, gümrük gibi problemler oluyor genelde. Lenovo Türkiye, Y510P modelinin ekim sonunda geleceğini söylüyor. Umarım bir an önce getirirler.

PC depo da Kasimda gelecek dedi. Bu ay gelmez 1aydir bekliyorum

Ben 3 aydır bekliyorum, bu ürünün alternatifi olmadığı için yapacak birşey yok.

MSI ddüşünüyorum fan sorunu var diyorlar . mecburen y510p tek seçenek Yine 15-20 gün sonra gelir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lenovonun sitesinden alamıyor muyuz yurt dışından ? ÖTV+KDV de ekleniyor diyemi ?

Kargo, gümrük gibi problemler oluyor genelde. Lenovo Türkiye, Y510P modelinin ekim sonunda geleceğini söylüyor. Umarım bir an önce getirirler.

MSI ddüşünüyorum fan sorunu var diyorlar . mecburen y510p tek seçenek Yine 15-20 gün sonra gelir

http://forum.donanimhaber.com/m_71766461/tm.htm
    Bu konuyu ve konudaki yorumları gördükten sonra uzak duruyorum MSI'dan.

• Y510 icin fiyat tahminleriniz nedir? 2500 ustu mu olur makul seviyelerde use slisiz modelini almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smurfs

Y510 icin fiyat tahminleriniz nedir? 2500 ustu mu olur makul seviyelerde use slisiz modelini almak isterim.

SLİ modeli bence 2799 veya 2899 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Y510 için dvd sürücü/harddisk/blue-ray takabiliyoruz peki bunlar direk 510 içinmi üretiliyor yoksa herhangi biri oluyormu ? Link varsa bi bakmak isterim.
    Teşekkürler
  • quote:

Y510 için dvd sürücü/harddisk/blue-ray takabiliyoruz peki bunlar direk 510 içinmi üretiliyor yoksa herhangi biri oluyormu ? Link varsa bi bakmak isterim.
    Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bekle bekle sıkıldı insan gerçekten. Şu Acer'e SSD koysalar, klavyeye de aydınlatma Y510'u geride bırakır gerçekten. Y510P, 2600 üzeri bir fiyatda gelirse gerçekten 2 aydır boşa beklemiş olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 20 Ekim 2013; 5:41:23 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_71766461/tm.htm
    Bu konuyu ve konudaki yorumları gördükten sonra uzak duruyorum MSI'dan.

bu eski seriler için geçerli ben yeni ge70 20e modelini aldım şuana kadar hiç sorun yaşamadım vatandan alırsan driver falan uğraşmazsın 0 sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Bekle bekle sıkıldı insan gerçekten. Şu Acer'e SSD koysalar, klavyeye de aydınlatma Y510'u geride bırakır gerçekten. Y510P, 2600 üzeri bir fiyatda gelirse gerçekten 2 aydır boşa beklemiş olacağız.

üzeri gelirse boşa beklemiş olacağız diyosunuz peki birşey sorucam

MSI GE70 GE60 modellerinin fiyatı 2,7 ile 3 arası değişiyor peki bu çıkacak laptop MSI dan iyi degilmide boşa beklemiş olacağız diyorsunuz ?

MSI 17,3" laptobları (farketmez ister asus istr acer 17,3" olan bütün laptoblar) eğerki öğrenciyseniz ve laptobu taşımak zorundaysanız arkanızda bir dağcı cantası bulundurun çünkü çantanızda bi tank taşyacak olacaksınız.MSI ın 17,3"leri gerçekten çok kaba.
  • quote:

quote:

MSI GE70 GE60 modellerinin fiyatı 2,7 ile 3 arası değişiyor peki bu çıkacak laptop MSI dan iyi degilmide boşa beklemiş olacağız diyorsunuz ?

MSI 17,3" laptobları (farketmez ister asus istr acer 17,3" olan bütün laptoblar) eğerki öğrenciyseniz ve laptobu taşımak zorundaysanız arkanızda bir dağcı cantası bulundurun çünkü çantanızda bi tank taşyacak olacaksınız.MSI ın 17,3"leri gerçekten çok kaba.

Alıntıları Göster
    Birde bi sorum olacak.

Lenovo IdeaPad Y510p görüntüde 3D özelliği mevcut mu ?

• quote:

quote:

MSI hem kronik sorunlu, hem de plastikten bir notebook zaten. Kasa kalitesi konusunda ne Lenovoya, ne Asus'a yaklaşabilir. Bu negatif tarafları olmasa MSI, hepsinden iyi bir seçenek.

• TheMEA kullanıcısına yanıt
    Laptob alacaksan IBM yada Asus dan şaşmayacaksın bence :)

1999 yada 2000 yılında saırım pentium III yatay kasa masaüstü IBM bilgisayar almıştım 1700$ dı PC hala taş gibi duruyor hatta ve hatta aldığım 2 klavye bozuldu yeni masaüstüme en sonunda bodrumdan o bilgisayarın klavyesini çıkardım ve sorunsuz çalışıyor üsütne neler neler döküldü ama banamısn demiyor :)

IBM tek geçerim :)
  • quote:

Laptob alacaksan IBM yada Asus dan şaşmayacaksın bence :)

1999 yada 2000 yılında saırım pentium III yatay kasa masaüstü IBM bilgisayar almıştım 1700$ dı PC hala taş gibi duruyor hatta ve hatta aldığım 2 klavye bozuldu yeni masaüstüme en sonunda bodrumdan o bilgisayarın klavyesini çıkardım ve sorunsuz çalışıyor üsütne neler neler döküldü ama banamısn demiyor :)

IBM tek geçerim :)
     ### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ###

işte bu bilgisayar Herşeyi hala sorunsuz çalışıyor :)

• quote:

Birde bi sorum olacak.

Lenovo IdeaPad Y510p görüntüde 3D özelliği mevcut mu ?

Alıntıları Göster
    Bu laptop almak ne zormuş yaa keşke satmasaydım makinamı :( Değişik bir marka kullanmak ıstıyorum ama bir ton sıkıntı içinde herkez gene Asus dönücem galiba
    yurtdısından da laptop almak zor o kadar bol çeşit varki...

Lenovo IdeaPad Y510p

* 4th Generation Intel Core i7-4700MQ 2.4 GHz (6 MB Cache) Haswell Processor
    * 8 GB DDR3 1600MHz RAM
    * 1TB Hard Drive and 24GB SSD (partition reserved)
    * 15.6-Inch Full HD 1080p 1920 x 1080 Screen, Dual SLI NVIDIA GeForce GT750M 2GB Graphics Card
    * Windows 8 64 Bit / Bluetooth / Integrated HD Camera / Intel Centrino Wireless N-2230

Show more

* Processor: 2.40 GHz Intel Core i7-4700MQ
    * CPU Speed: 2.40 GHz Intel Core i7-4700MQ
    * Graphics Coprocessor: NVIDIA Dual SLI GT 750M
    * Hard Drive Rotational Speed: 5400 RPM

konuyu okuduktan sonra birazcık sogudum isinma problemi ve kalıtesı kasa felan dıyor bazı arkadaslar ne kadar dogru bılemem ama 1150$ Fiyatı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 20 Ekim 2013; 17:00:29 >

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Isınmayan notebook yokki be abi :) zaten gece gündüz açık kalacak değil ya 2 3 saat oyna kapat soğusun altınada güçlü bir fan aldınmı tamamdır.
    Kendi bile yapabilirsin fanı güçlü bir motor ile gayet başarılı fan imal edilebilir :)
  • quote:

Isınmayan notebook yokki be abi :) zaten gece gündüz açık kalacak değil ya 2 3 saat oyna kapat soğusun altınada güçlü bir fan aldınmı tamamdır.
    Kendi bile yapabilirsin fanı güçlü bir motor ile gayet başarılı fan imal edilebilir :)

Kendi asus pc ornek versem işlemcinin 80 dereceyi geçmediğini biliyorum hemde kaça gun oyun oynasam ortalam sıcaklık 70 derece ama bakıyorum konularda 90+dereceden bahsediliyor. hemde kendi soğutmasiyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 20 Ekim 2013; 17:31:58 >
    o benimde gözüme çarptı açıkcası ama bilgisayara okadar fazla yüklenmezsek bi sorun olucağını sanmıyorum gerçekten çok iyi bi bilgisayar gibi geldi bana

Mısır felan patlatırız kestane vs :D tam öğrenci işi laptop ^^
  • quote:

o benimde gözüme çarptı açıkcası ama bilgisayara okadar fazla yüklenmezsek bi sorun olucağını sanmıyorum gerçekten çok iyi bi bilgisayar gibi geldi bana

Mısır felan patlatırız kestane vs :D tam öğrenci işi laptop ^^

o kadar sıcaklıklar cpu zarar bence ömrünü kisaltir makinanın. bana gene asus gözüktü 1500$ vermeye
    Asunun hangi modelini düşünüyosunuz ?
  • quote:

Teşekkürler

HDD'yi bilmiyorum takılabiliyordur muhtemelen ama Dvd-Blue-ray takabilirsin. İstersen hem çift ekran kartlı kullanıp hem de USB'den çalışan dvd sürücü takabilirsin.
  • quote:

Asunun hangi modelini düşünüyosunuz ?
    Asus G750JX-TB71

makina bu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.