Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USB den çalışan DVD-blueraylarin fiyatları ne kadar acaba ? Link mevcutsa bi bakabilir miyim ? birde 3D var demi bu laptopda
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    TR de mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raptor_ex

Laptob alacaksan IBM yada Asus dan şaşmayacaksın bence :)

1999 yada 2000 yılında saırım pentium III yatay kasa masaüstü IBM bilgisayar almıştım 1700$ dı PC hala taş gibi duruyor hatta ve hatta aldığım 2 klavye bozuldu yeni masaüstüme en sonunda bodrumdan o bilgisayarın klavyesini çıkardım ve sorunsuz çalışıyor üsütne neler neler döküldü ama banamısn demiyor :)

IBM tek geçerim :)

Lenovo 2004 yılında yaklaşık 1,75 milyar dolara IBM firmasının Bilgisayar bölümünü satın aldı.
  • quote:

USB den çalışan DVD-blueraylarin fiyatları ne kadar acaba ? Link mevcutsa bi bakabilir miyim ? birde 3D var demi bu laptopda

www.vatanbilgisayar.com
    Document Moved
    http://www.vatanbilgisayar.com/dvd-blue-ray-surucu?qs=
    |134=71

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

USB den çalışan DVD-blueraylarin fiyatları ne kadar acaba ? Link mevcutsa bi bakabilir miyim ? birde 3D var demi bu laptopda

www.vatanbilgisayar.com
    Document Moved
    http://www.vatanbilgisayar.com/dvd-blue-ray-surucu?qs=
    |134=71

Alıntıları Göster
    Yurtdısından alıcam...

Bu makina arasında gidip geliyorum esas ama MSİ olması korkutuyor benı 1370$ bununda fiyatı

MSI G Series GT70 2OC-065US 17.3-Inch Laptop (Black)

* Intel Core i7-4700MQ Processor
    * Windows 8 64bit
    * 17.3" Full HD Anti-reflective Display (16:9, 1920 x 1080)
    * NVIDIA GeForce GTX 770M discrete graphics with 3GB GDDR5 VRAM
    * 8GB DDR3 1600MHz system memory
    * 1TB HDD
    * Full-color programmable backlit keyboard by SteelSeries
    * Killer DoubleShot
    * Dynaudio Premium Sound Speakers with Subwoofer
    * DVD SuperMulti Drive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 20 Ekim 2013; 18:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Yurtdısından alıcam...

Bu makina arasında gidip geliyorum esas ama MSİ olması korkutuyor benı 1370$ bununda fiyatı

MSI G Series GT70 2OC-065US 17.3-Inch Laptop (Black)

* Intel Core i7-4700MQ Processor
    * Windows 8 64bit
    * 17.3" Full HD Anti-reflective Display (16:9, 1920 x 1080)
    * NVIDIA GeForce GTX 770M discrete graphics with 3GB GDDR5 VRAM
    * 8GB DDR3 1600MHz system memory
    * 1TB HDD
    * Full-color programmable backlit keyboard by SteelSeries
    * Killer DoubleShot
    * Dynaudio Premium Sound Speakers with Subwoofer
    * DVD SuperMulti Drive
    Yurtdışından alma imkanım olasydı keşke tanıdık çokda hiçbirine gidip alırmısın diyesim yok :)

önceliğimi asusa verirdim ben ama senin bileceğin iş

• quote:

Yurtdışından alma imkanım olasydı keşke tanıdık çokda hiçbirine gidip alırmısın diyesim yok :)

önceliğimi asusa verirdim ben ama senin bileceğin iş

Alıntıları Göster
    Benim de aklımda geçen Asus diğer makinamdan baya ısındım cihaza...
  • quote:

Benim de aklımda geçen Asus diğer makinamdan baya ısındım cihaza...
    benim ilk makinamda Asus.
    Asus tavsiye ederim MSI yerine
  • quote:

benim ilk makinamda Asus.
    Asus tavsiye ederim MSI yerine

Alıntıları Göster
    Yakın zamanda ABD kara cuma indirimleri başlıyacak belki indirimde yakalarsam tadından yenmez söyle 100 veya 150$ düşerse offf
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Bol şans :)
  • bu bilgisayarin gelecegi yok amcam fransaya gidecek bulursan getir dedim
  • quote:

quote:

Laptob alacaksan IBM yada Asus dan şaşmayacaksın bence :)

1999 yada 2000 yılında saırım pentium III yatay kasa masaüstü IBM bilgisayar almıştım 1700$ dı PC hala taş gibi duruyor hatta ve hatta aldığım 2 klavye bozuldu yeni masaüstüme en sonunda bodrumdan o bilgisayarın klavyesini çıkardım ve sorunsuz çalışıyor üsütne neler neler döküldü ama banamısn demiyor :)

IBM tek geçerim :)

Lenovo 2004 yılında yaklaşık 1,75 milyar dolara IBM firmasının Bilgisayar bölümünü satın aldı.

Alıntıları Göster
    2000 yılında bizde Acer aspire masa ustu almıştık, P III 500 mhz, 64 yada 128 mb ram, 8 mb ati ekran kartı, 8.4 gb hdd (donanım şaka gibi olabilir ama gerçek)

Taksit felan 1700$ tutmuştu. İnanın gecen ay klavyesini görünce laptopa takacaktım ki içine bodrumda su dolmuş. En son bıraktığımda gecen yıl denemiştim calısıyordu, toplu mause ile birlikde. Hala tuşlardaki yazıları vs silinmemişti.

O zamanın bilgisayarları gercekden kaliteliymiş, O zamanlarda Acer üretim bazında ilk 3 deydi. Şimdi artık yerini Lenovo aldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 20 Ekim 2013; 20:00:33 >

• Asus g750jx-tb71 e ek ssd takilabiliyormu bluerayi feda etmeden. Inceledimde tasarimi harika. Sogutmasida supermis. Icim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchi

Asus g750jx-tb71 e ek ssd takilabiliyormu bluerayi feda etmeden. Inceledimde tasarimi harika. Sogutmasida supermis. Icim gitti
    Asus G serisi 3.900 TL. Bütçesi 4000-5000 TL olupta Lenovo Y510P bakmak mantıklı değil. Eğer bütçe 4000-5000 TL ise, Asus G serisi ve MSI GT serisini öneririm. Yurtdışından getirecek olanlara ise Alienware 17/18 modellerini öneririm.

İngilizcesi olan varsa buradan en iyi oyuncu laptopları incelemesine bakabilir;
    LaptopMag
    Best gaming laptops of 2020
    http://www.laptopmag.com/gaming-laptops.aspx

Lenovo Y510P düşük bütçe(2500-3000) için alınacak en iyi laptoptur bunu çoğu inceleme dergileri söylüyor.

• quote:

Asus G serisi 3.900 TL. Bütçesi 4000-5000 TL olupta Lenovo Y510P bakmak mantıklı değil. Eğer bütçe 4000-5000 TL ise, Asus G serisi ve MSI GT serisini öneririm. Yurtdışından getirecek olanlara ise Alienware 17/18 modellerini öneririm.

İngilizcesi olan varsa buradan en iyi oyuncu laptopları incelemesine bakabilir;
    LaptopMag
    Best gaming laptops of 2020
    http://www.laptopmag.com/gaming-laptops.aspx

Lenovo Y510P düşük bütçe(2500-3000) için alınacak en iyi laptoptur bunu çoğu inceleme dergileri söylüyor.

Alıntıları Göster
    quote:

The framerates are great, but you'll notive horrific screen tearing rendering the game nearly unplayable at times because of SLi. To fix it, put "-windowed -noborder" into the Steam launch parameters for CS:GO and any other Source game that has problems to fix it. The only downside is that it increases display lag by a frame or two.

sli modeli biraz sorunlu gibi? Bu tarz sorunlar yaşanabilir gibi duruyor? (çok anlamıyorum bilgi alma amaçlı yazdım biri açıklarsa)

• quote:

Asus g750jx-tb71 e ek ssd takilabiliyormu bluerayi feda etmeden. Inceledimde tasarimi harika. Sogutmasida supermis. Icim gitti

2 tane HDD yuvası ve CD yı ıptal edersen 3. olur...
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    2x GeForce GT750m daha yüksek performansa sahip
  • quote:

quote:

cvp icin tesekkür ederim.

Elimde masaüstümden söktüğüm 60gb bir ssd var 2.5'' sata 3.

onu g750jx-tb71 in icine takabilirmiyim. yoksa illa msatamı olması gerekiyor. bluerayi sökmek istemiyorum.
  • Lenova y510p sli veya sli olmayani ikiside işimi görür fiyatlar ne seviyede olur bekleyeyim mi yoksa z500 alayım mi ehehe herkesi ters köşe yaptim 3 lira bütçem yok
  • quote:

quote:

quote:

cvp icin tesekkür ederim.

Elimde masaüstümden söktüğüm 60gb bir ssd var 2.5'' sata 3.

onu g750jx-tb71 in icine takabilirmiyim. yoksa illa msatamı olması gerekiyor. bluerayi sökmek istemiyorum.

zaten makina gelirken 1 hdd yuvası bos onu oraya takarsınız iste süper olur

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.