Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ruoja

herkese çok teşekkür ederim .
    kasa kalitesi inanın msi ya göre çok iyi lenovo ile kafa kafaya olabilir.
    lenovoda ki touch pad sorunu acerda yok çok iyi kondisyonda çalışıyor.
    menteşeler yeterli diyebilirim sıkıntı yok
    ssd yok malesef ssd olsa peynir ekmek gibi satılır fiyat da artardı :)
    son olarak f/p ürünü olur ya %100 budur :)
    hocam her makina ısınır , ısınmayı o kadar takmıyorum
    diğer cihazım da acer 5738g modeli idi ısınma sorunu var dendi aldım 2009 kasımında halen takır takır çalışıyor
    üstünde ki g105m taş gibi .

bu makinayı gözüm kapalı aldım çünkü : bu fiyata 17.3 inc ve gtx serisi ekran kartı n.c testlerinde c1 listesine girmiş bi kart inanın gayet memnun um

aklında fikir oluşan arkadaşlar vatana yada diğer teknoloji magazalarına gidip baksınlar
    kasa kalitesine zaten hayran olacaklar.

selametle

Hocam, içimden lan dedim 800 lira cepte kalacak + 17.3 olmayacak alalım yarın gitsin dedim. Biraz forumdan bakayım dedim ama; pek hayırlı şeyler dememişler V3-771G için. İçinde gelen kart GT650M'imiş V3-771G'nin, bence gayet yeterli olmasına rağmen, oyuncular almasın felan demişler. Tamam herşeyi ultrada açmaz ama iş görür sıfatındaydı benim için. Şu anki kullandığım yakında 4. senemize gireceğimiz laptobumdaki HD4650M'e 10 basar diyordum en azından.

Şimdi bu V3-772G işine benim kafam yatar gibi oldu. Ekrandan vazgeçip, alsam hoş olur diyorum ama; sen bir-iki oyun kursan, performansı konusunda da bizi(beni ) bir aydınlatırsan çok memnun olurum Geri dönüşünü bekliyorum, teşükkürler şimdiden.

Ayrıca kasanın altında ekstra SSD koyma yeri hazırmış V3-771G'lerde, çok büyük bir kolaylık bu ileriye dönük düşünecek olursak. Onu da kontrol ediver hocam, V3-772G'lerde var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

arkadaşlar y510p yi beklemekden usandım ve bugun topkapı vatandan acerin v3 oyun serisi 772g yi aldım
    bence kaçırmayın derim 2264 lira ya 17.3 inc gtx 760 m gpu 4. nesil i5 4200 işlemci 4600 intel gp
    gayet memnunum şuan yaklaşık 3 saatdir kullanıyorum çok konforlu

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-772g-5420121tmamm-v3-772g-notebook-core-i5-25ghz-12gb-1tb-173-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69022

kardeşim öncelikle hayırlı olsun acaba makineyi zorlayıp oyundaki ısı değerlerine bakabilir misiniz ? Bir de 17.3 ekranda 1600x900 çözünürlük nasıl görüntü tatminkar mı yoksa dengesiz mi ? Teşekürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 97has
    Şu anki kullandığım yakında 4. senemize gireceğimiz laptobumdaki HD4650M'e 10 basar diyordum en azından.

emektar kartıma laf etmeyin lütfeeen 4650m e vefasızlık olmaz, iyi götürdü beni

Bekleyebilen,acelesi olmayan arkadaşlar y510pyi beklesinler, incelesinler. Y500 den bu kadar memnun kullanıcı varsa vardır bir hikmeti bu işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Şu anki kullandığım yakında 4. senemize gireceğimiz laptobumdaki HD4650M'e 10 basar diyordum en azından.

Bekleyebilen,acelesi olmayan arkadaşlar y510pyi beklesinler, incelesinler. Y500 den bu kadar memnun kullanıcı varsa vardır bir hikmeti bu işin.

Hocam benim lafım yok zaten beni hala götürüyor Ayıp olmasın diye 10 basar dedim.

Hocam fiyat meselesi olmasa ben beklemem de herkes uygun gelecek diyor. 2500 civarı bir beklenti var. Eğerki 3000+ gelirse Acer V3-772G veya Asus N550 alırım; çünkü 3000 civarı vermek istemiyorum. Cidden o paralara Beyaz Şahin felan alınır.

• Ehehe Beyaz Şahin ftw!

• Sonra çay suyun kaynar

• Dostum bütçe sıkıntı değilde bilgisayar la bu. Amuda kalkıp yürüse bile benim yapacağım en fazla oyun oynamak, internette gezinmek felan olur. Ekmeğini bundan çıkaranlar var tamam da, benim için hobi gibi birşey. Benim amacım oyunlarda grafik ayarlarını lowa felan çekmeden 4 sene götürsün. Oyunları high değil Ultra'da oynayayım diye 3000 sınırımı geçmek istemiyorum. Zaten çok bir oyun oynadığım da yok. Sıkılınca felan ancak yarım saat-bir saat kadar. Birde bunları alınca Ssd de alacağız el mecbur. Sınırı aşmayalım amacım o.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Hocam benim lafım yok zaten beni hala götürüyor Ayıp olmasın diye 10 basar dedim.

Hocam fiyat meselesi olmasa ben beklemem de herkes uygun gelecek diyor. 2500 civarı bir beklenti var. Eğerki 3000+ gelirse Acer V3-772G veya Asus N550 alırım; çünkü 3000 civarı vermek istemiyorum. Cidden o paralara Beyaz Şahin felan alınır.

ben şahsen 2500-3000 gamında olacağını düşünüyorum. İçimden 2800 olacak diye geçiyor.

Asusun yeni bilgisayarı tam anlamıyla yüksk kalitede oyun oynamayan kullanıcılar için gerçekten güzel. Tasarımı, malzemesi, çift fanı güzel bilgisayar inceledim yarım saat kadar. Yani eğer ben arada girer oyun oynarım, yada çok yüksek gereksinim isteyen oyunları oynamam. lol dota gibi oyunlar bana yetiyor diyorsanız (dotayı bir zahmet biraz kısın) asus yerinde bir tercih olabilir.

• Dota lol felan zaten oynamam. Derdim pc ye çıkacak Gta5'i, Pes'i, Ets2'yi oynatsın kafi. Oyun hastası değilim, nadiren oynarım zaten.

Bugün Vatan ile Teknosa'ya gittim. Teknosa zaten Allah'lık bir çalışan yanıma gelip ne arıyorsunuz demedi. Turkcell standı önünde koyu sohbetleri vardı. Hatta laptobun birini yürütsem ruhları duymayacaktı.

Vatan'da Y510p sordum. Kimse bilmiyor. Orada sadece Lenovo ile ilgilenen bir arkadaş buldum. Bir ay içinde gelecek ama ne zaman bizde bilmiyoruz dedi. Bir ay bekleyeceğimi zannetmiyorum. Sanırım ya pcdepodan Asus N550 yada Vatan'dan Acer V3-772G alacağım. Nasip bakalım.

Acer V3-771G gördüm. 17.3", Hd+ ekran, i7 işlemci, 32Gb ram, ama Gt730M Neden kötülendiği belli oldu.

2800 olsun da 3000 altı olsun. Psikolojik sınırım 3000. Geçmek istemiyorum. Ah be Lenovo. Gel işte haftasonu alalım gitsin seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 18 Ekim 2013; 16:53:47 >

• Arkadaşlar ben de Y510P bekleyenlerdendim ama aynı Ruoja arkadaşımız gibi sıkıldım. Onun da yönlendirmeleri sonucu Acer V3 - 772G modeline yöneldim. Araştırdım, video izledim bilgisayar gerçekten bu özelliklerine göre oldukça ucuzdu ve beğendim. Şu anda bu mesajı Acer'dan yazıyorum. Kasa, ekran, klavye ve ses kalitesi çok iyi. Touchpad'i macbook lar gibi tuşu pad'e koymuşlar hiç sevmedim. Güzel çalışıyor ama benim hoşuma gitmedi. Çok sessiz ve serin çalışıyor makine. Hard diskim yanımda olmadığı için şimdi oyun deneyemedim fakat yarın veya en kısa bir sürede oyun FPS ve ısı testlerini de gerçekleştireceğim. Almayı düşünen arkadaşlar soru sorabilir pm'den. Y510p bekleyen arkadaşları rahatsız etmeyelim.

İlginçtir pcyi almaya gittiğimde birisi i7lisini almış kurulum yaptırıyordu. 3 günde 7 tane satılmış makine ve normal fiyatı 3000TL dediler. İndirim, bayram falan derken 2300TL'ye GTX760m

Selametle

• i7 li modelı halı hazırla 3000 lıra ve şüphesız alınabılecek bı cıhaz :)
  • Valla i7li olana baktım özellikler ve fiyat şaka gibi. Isı konusuna değinmemişim yukarıda arkadaşlar. Boşta 30-31 derece ile çalışıyor makine. HD dizi açtım crome'dan 35 derece falan oldu. Altında fan yok direk masaya koydum. Gece bi oyun indiririm sabaha inmiş olur. Esas oyun içindeki sıcaklığını merak ediyorum. Acer bölümüne bir ana konu açacağım şimdi oradan devam edelim lenovo bölümünü meşgul etmemiş oluruz.

Selametle
  • selametle kardesım benım :)
  • Bende beklemeye başladım bakalım Y510 u.
    Çıkar çıkmaz buradan haber alabilmek için ne yapmam lazım :D ne kadar kaldı çıkmasına sabırlandım bi anda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raptor_ex

Bende beklemeye başladım bakalım Y510 u.
    Çıkar çıkmaz buradan haber alabilmek için ne yapmam lazım :D ne kadar kaldı çıkmasına sabırlandım bi anda :)

Altta "Mesajım Bulunsun" seçeneğini işaretlediğin zaman bu konuya yazıldığı zaman haberdar olursun. Ürün geldiği zaman duyururuz buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

quote:

Bende beklemeye başladım bakalım Y510 u.

Altta "Mesajım Bulunsun" seçeneğini işaretlediğin zaman bu konuya yazıldığı zaman haberdar olursun. Ürün geldiği zaman duyururuz buradan.

Gene teşekkür ederim :) yeniyim forumda zaten belli oluyodur her halimden :) Saygılar :)
  • Birşey takıldı kafama...Olsaydı siz çoktan yapardınız zatende sorucam ama :)

Lenovonun sitesinden alamıyor muyuz yurt dışından ? ÖTV+KDV de ekleniyor diyemi ?
  • quote:

Birşey takıldı kafama...Olsaydı siz çoktan yapardınız zatende sorucam ama :)

Lenovonun sitesinden alamıyor muyuz yurt dışından ? ÖTV+KDV de ekleniyor diyemi ?

Kargo, gümrük gibi problemler oluyor genelde. Lenovo Türkiye, Y510P modelinin ekim sonunda geleceğini söylüyor. Umarım bir an önce getirirler.
  • quote:

quote:

Kargo, gümrük gibi problemler oluyor genelde. Lenovo Türkiye, Y510P modelinin ekim sonunda geleceğini söylüyor. Umarım bir an önce getirirler.

PC depo da Kasimda gelecek dedi. Bu ay gelmez 1aydir bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

quote:

PC depo da Kasimda gelecek dedi. Bu ay gelmez 1aydir bekliyorum

Ben 3 aydır bekliyorum, bu ürünün alternatifi olmadığı için yapacak birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.