Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.529
Cevap
14
Favori
304.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: werwe312

siteyi çok araştırdım fakat bi kaç bulguya rastlamama rağmen sorunumu çözemediğim için yazıyorum
    Arkadaşlar onekey ile fabrika ayarları diski oluşturmaya bastığımda Program servis bölümünü bulamıyor . Bu işlev şuanda kullanılamıyor diye bir uyarı geliyor lenovo_part E diye bişey çıktı son format attığımda acronis disk ile bişeyler yap demişler ama beceremedim demo versiyon olduğundan disk partititon typeyi değiştiremedim hangi diski ne yapmam gerekiyor bi anlatabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
    Şimdiden teşekkürler

hocam senin iş çok karışık artık düzelmez o desem olur yani

bilgisayarı onekey resque düğmesine basarak başlatabiliyor musunuz yani kurtarma sistemi açılıyor mu ?

• selam ! bu y550 recovery cd sinde hdd boyutlandırması sabit olarak geliyor bende... 320 hdd var makine de c:280 d:30 olarak ayarlanıyor... bunu değiştirebiliyor muyuz ? ben d: ye daha fazla alan vermek istiyorum...
  • yadımm!!! arkadaşlar benim lenovo y550 model laptopum var burda çeşitli sorun yaşayan bir çok arkadaşa yardım ettim şimdi yardımlarınızı bekliyorum. laptopun ekran kartı ge force 240m ekran kartının driverini güncellemem lazım lenovonun sitesindeki en güncel sürüm lakin nvidia üzerine bir çok driver güncellemesi yayımladı lakin bu lenovonun sitesine yansımadı. ben nvidia nın sitesinden kendi ekran kartımla ilgili driveri alıp kurduğumda güncelleme problemi olmuyor yani kendi driveri olarak kabul ediyor lakin bilgisayar yeniden açılıp kapandığında hata veriyor. yardımlarınızı bekliyorum ama boş şeyler lütfen yazmayın bilgisi olan varsa o kişiler yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox111

yadımm!!! arkadaşlar benim lenovo y550 model laptopum var burda çeşitli sorun yaşayan bir çok arkadaşa yardım ettim şimdi yardımlarınızı bekliyorum. laptopun ekran kartı ge force 240m ekran kartının driverini güncellemem lazım lenovonun sitesindeki en güncel sürüm lakin nvidia üzerine bir çok driver güncellemesi yayımladı lakin bu lenovonun sitesine yansımadı. ben nvidia nın sitesinden kendi ekran kartımla ilgili driveri alıp kurduğumda güncelleme problemi olmuyor yani kendi driveri olarak kabul ediyor lakin bilgisayar yeniden açılıp kapandığında hata veriyor. yardımlarınızı bekliyorum ama boş şeyler lütfen yazmayın bilgisi olan varsa o kişiler yazsın

Aynı şey benim de başıma geldi, en güncel sürücüyü kurarsan malesef reset attığında makine GT 240M ekran kartını görmüyor, deneme yanılma yoluyla saatlerce uğraşarak bizde çalışan en son sürücünün 267.76 WHQL olduğunu buldum:

http://www.geforce.com/Drivers/Results/28923

Daha yeni bütün WHQL (beta olmayan) sürücüleri denedim ama çalışmadı nedense...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

quote:

Orijinalden alıntı: paradox111

yadımm!!! arkadaşlar benim lenovo y550 model laptopum var burda çeşitli sorun yaşayan bir çok arkadaşa yardım ettim şimdi yardımlarınızı bekliyorum. laptopun ekran kartı ge force 240m ekran kartının driverini güncellemem lazım lenovonun sitesindeki en güncel sürüm lakin nvidia üzerine bir çok driver güncellemesi yayımladı lakin bu lenovonun sitesine yansımadı. ben nvidia nın sitesinden kendi ekran kartımla ilgili driveri alıp kurduğumda güncelleme problemi olmuyor yani kendi driveri olarak kabul ediyor lakin bilgisayar yeniden açılıp kapandığında hata veriyor. yardımlarınızı bekliyorum ama boş şeyler lütfen yazmayın bilgisi olan varsa o kişiler yazsın

Aynı şey benim de başıma geldi, en güncel sürücüyü kurarsan malesef reset attığında makine GT 240M ekran kartını görmüyor, deneme yanılma yoluyla saatlerce uğraşarak bizde çalışan en son sürücünün 267.76 WHQL olduğunu buldum:

http://www.geforce.com/Drivers/Results/28923

Daha yeni bütün WHQL (beta olmayan) sürücüleri denedim ama çalışmadı nedense...

kardeş çok teşekkür ederim yardımın için çok sağol

• y 550 'den çok memnunum..3. yılını devirdi garanti falan da kalmadı haliyle :) şu aralar oyun oynarken aşırı ısınmadan mı bilmiyorum fakat kapanmıyor siyah ekran geliyor ve kitleniyor..ekran kartı bozuk desem reset atıp tekrar açıyorum çalşıyor..3 yıldır tozlanmıştır elbetteki ama bu kadar etkili olabilr mi tozlanması ? bir sorum daha olacak yaşayanlar var mı bilmiyorum fakat nvidia gt 130m ekran kartının son güncellemelerini yaptığımda ''görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu '' diye bir hata vermeye başladı..(bu arada win 7 ultimate 64 bit işletim sistemim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcda

y 550 'den çok memnunum..3. yılını devirdi garanti falan da kalmadı haliyle :) şu aralar oyun oynarken aşırı ısınmadan mı bilmiyorum fakat kapanmıyor siyah ekran geliyor ve kitleniyor..ekran kartı bozuk desem reset atıp tekrar açıyorum çalşıyor..3 yıldır tozlanmıştır elbetteki ama bu kadar etkili olabilr mi tozlanması ? bir sorum daha olacak yaşayanlar var mı bilmiyorum fakat nvidia gt 130m ekran kartının son güncellemelerini yaptığımda ''görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu '' diye bir hata vermeye başladı..(bu arada win 7 ultimate 64 bit işletim sistemim)

İlk sorunun cevabını bilmiyorum malesef, hiç öyle bir şey yaşamadım, fakat sadece bir öneride bulunacağım, eğer tamir ettireceksen sakın kendi teknik servisinden başkasına güvenme, Lenovo Teknik Servis'e gönder, belki biraz daha pahalı olur ama tamir ettikleri parçaya bir yıl garanti verirler, dışarıdaki servislerin neredeyse hepsi yan sanayi ürünü parçalar kullandıkları için tamirden bir süre sonra dizüstünü hepten kaybetme riskin var. İkinci sorunun cevabı ise senin mesajından iki üst mesajda belirttiğim gibi 267.76 WHQL sürücüsünden sonrakiler nedense bazı Y550 modellerinde problem çıkarıyor. 267.76'yı yüklersen problem olmayacağı görüşündeyim.

• Merhaba,

Y550 im nerdeyse 2.yılını dolduracak. Mavi ekran hatası nedeniyle servise gitti. Önce HDD değişti düzelmedi şimdi de Anakart değişti geldi. Ancak daha önce kullandığım avea jet modemi tanımadı. Bir de baktım win7 home premium güncel değil. Güncelle dediğimde ise hizmet başlatılamadı hatası alıyorum. Cihaz recovery tuşundan da recovery yapmıyor. Teknik servis ile 2 gündür yaklaşık 2-3 saat konuştuk. Bana windows etkinleştirme dosyalarını gönderdiler ama hala düzelmedi. Araştırıp geri dönücez dediler. Şimdi de 3 tane DVD lazım recory cd si olşturup deneyelim derler.
    Ancak birde dediki sizin makinanın aynısı olan birinden bir imaj alıp sizin makineye atsak hemen düzelecek.
    Bu konuda bilgisi olan ve bu gerekli imaj dosyasını bana gönderebilecek bir arkadaş var mıdır acaba?

Makine Core2 Duo 2,53 4 GB ram 420 HDD şeklinde orjinal makina.

Syg,
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre99

Merhaba,

Y550 im nerdeyse 2.yılını dolduracak. Mavi ekran hatası nedeniyle servise gitti. Önce HDD değişti düzelmedi şimdi de Anakart değişti geldi. Ancak daha önce kullandığım avea jet modemi tanımadı. Bir de baktım win7 home premium güncel değil. Güncelle dediğimde ise hizmet başlatılamadı hatası alıyorum. Cihaz recovery tuşundan da recovery yapmıyor. Teknik servis ile 2 gündür yaklaşık 2-3 saat konuştuk. Bana windows etkinleştirme dosyalarını gönderdiler ama hala düzelmedi. Araştırıp geri dönücez dediler. Şimdi de 3 tane DVD lazım recory cd si olşturup deneyelim derler.
    Ancak birde dediki sizin makinanın aynısı olan birinden bir imaj alıp sizin makineye atsak hemen düzelecek.
    Bu konuda bilgisi olan ve bu gerekli imaj dosyasını bana gönderebilecek bir arkadaş var mıdır acaba?

Makine Core2 Duo 2,53 4 GB ram 420 HDD şeklinde orjinal makina.

Syg,

Benim Y550 de bir kere teknik servis gördü, teknik servisten döndüğünde birçok problemi vardı ama neredeyse tamamının garip bir şekilde (güncelleyememe de dahil) Windows 7 hesabından kaynaklandığını farkettim, Win. 7 altında yeni hesap oluşturup eskisini silmeyi deneyin, sonucunu da buraya yazarsanız sevinirim.

• İlginize teşekkür ederim. Dediğinizi yaptım ancak ne yazıkki durum aynı.Hizmet başlatılamadığı için güncelleme yapılamadı mesajı veriyor hala:(
  • Arkadaşlar Benim Lenova Y500 Leptopum Var Ben Fotmat Atmak İstiyorum Ama Atamıyorum Kapatıp Açma Düğmesinin Üstündeki Düğmeye Basıyorum AçıLıyor Ve Benden Bi Şifre İstiyor Bu Ne Şifresi oLabilir Acaba Yardım EdebiLirmisiniz Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif993 -- 20 Şubat 2012; 20:05:09 >
  • arkadaşlar sağ hoparlör'den ses az geliyor yada arada sırada sadece sol hoparlörden geliyor canı isterse ikisindende ses veriyor,bu sorunu yaşayan başka birileri daha varmı acaba
  • ArkadaşLar Benim Bir Sorunum Var Bütün ArkadaşLarmıza Yardım Etmişsiniz Banada Yardım Ediceğinizi Düşünüyorum Sorunum Format Atma Ve Ben Kapatıp Açma Düğmesinin Üstündeki Düğmeye Basıyorum Ve Benden Şifre İstiyor Ne Şifresini oLduğunuda BiLmiyorum BeLki Siz BiLiyosunuzdur Siteye Fotoğraf EkLeyemedim Başka Bi Şekilde Göstermek İstiyorum

Arkadaşlar Düğmeye Basıyorum

http://b1202.hizliresim.com/u/p/2xhk8.jpg

Dolmasını Bekliyorum

http://b1202.hizliresim.com/u/p/2xhm3.jpg

Ve Üzücü Bir Haber Benden Bi Şifre İstiyor Ne Şifresi oLduğunuda Bilmiyorum :( :(

http://b1202.hizliresim.com/u/p/2xhn5.jpg

Bna Yardım Edebileceğinizi Düşünüyorum Foruma Yorum Atarak Cevap Verirseniz Çok Sevineceğim

• arkadaşlar konu içi arama yapılmıyor o yüzden konuşulmuşsa kusura bakmayın.

Ben az önce birşey farkettim. Bilgisayarımda (Y550) Fn F5 tuşu çalışmıyor. 1 ay öncesine kadar çalışıyor ve seçim ekranı çıkıyordu. şu an ne olduysa açılmıyor ve bluetooth u açamıyorum.

Yardım edebilecek var mı?
  • merhaba arkadaşlar;

acil olarak lenovo y550 serisi laptop kullanıcılarının yardımına ihtiyacım var. laptop'ın kurtarma alanımda problem mevcut, kurtarma tuşu çalışmıyor. sanırım kurtarma alanı bozulmuş. kurtarma dvd'si oluşturmamıştım.
    Ankara ilinde lenovo y550 kullanıcısı var ise kurtarma dvd si oluşturabilirmi yada mevcut kullandıgı dvd sini cekip kendisine tekrar verebilirim.
    Yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainman_x_1907

arkadaşlar konu içi arama yapılmıyor o yüzden konuşulmuşsa kusura bakmayın.

Ben az önce birşey farkettim. Bilgisayarımda (Y550) Fn F5 tuşu çalışmıyor. 1 ay öncesine kadar çalışıyor ve seçim ekranı çıkıyordu. şu an ne olduysa açılmıyor ve bluetooth u açamıyorum.

Yardım edebilecek var mı?

http://consumersupport.lenovo.com/tr/tr/driversdownloads/Drivers_Show_4920.html

Power management yüklemen gerekiyor sanırım, üstdeki onun adresi

Diğer çalışmayan fonksiyonlar için yükleme sıralaması

diğer sürücüler için veya programlar için Y560 y550 ve y570 modellerinin için verilmiş sürücü ve programlar bakabilirsin

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

• quote:

Orijinalden alıntı: drakulam

merhaba arkadaşlar;

acil olarak lenovo y550 serisi laptop kullanıcılarının yardımına ihtiyacım var. laptop'ın kurtarma alanımda problem mevcut, kurtarma tuşu çalışmıyor. sanırım kurtarma alanı bozulmuş. kurtarma dvd'si oluşturmamıştım.
    Ankara ilinde lenovo y550 kullanıcısı var ise kurtarma dvd si oluşturabilirmi yada mevcut kullandıgı dvd sini cekip kendisine tekrar verebilirim.

probleminiz asıl olarak nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz ve kurtarma tuşuna basınca normal şekilde windows mu açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

arkadaşlar sağ hoparlör'den ses az geliyor yada arada sırada sadece sol hoparlörden geliyor canı isterse ikisindende ses veriyor,bu sorunu yaşayan başka birileri daha varmı acaba

cok az sıklıkla subwofer çalışmıyor yok denecek kadar az

Bağlantılarında sorun olacağını sanmıyorum sürücüyü güncelleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemaydinlik

quote:

merhaba arkadaşlar;

probleminiz asıl olarak nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz ve kurtarma tuşuna basınca normal şekilde windows mu açılıyor

bilgisayar kapalıyken recovery tuşuyla açıldıgında siyah imleç yanıp sönüyor, windows açılmıyor, recovery modunada geçmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemaydinlik

quote:

merhaba arkadaşlar;

bilgisayar kapalıyken recovery tuşuyla açıldıgında siyah imleç yanıp sönüyor, windows açılmıyor, recovery modunada geçmiyor

eğer onekey resque sistemine hasar verdiyseniz bi daha kurtarmanız çok zor uğraşmaya değmez olsa öyle bir imkan olsa bile. Hardiske komple format atarak sıfırdan başlamanızı tercih ederim, benim için onekey rescque vazgeçilmez derseniz başka bir y550 ninkisi klonlanır oda masraflı iş

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.