Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.529
Cevap
14
Favori
304.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim y550 ye de klavye lazımdı. Orjinal beyaz türkçe klavyesini servisi dışındanerede bulabilirim acaba?
  • Arkadaşlar merhaba;

Yahu geçen güne kadar ekranda hiçbir problem yoktu, önce gidip gidip gelmeye başladı sonra bir den gri çizgiler istila etti, ekranı tamamen kaybettik.

Bir ara görüntü olmadan ezberden windows a girdim, görüntüyü 2. monitöre aktardım ndvia driverlarını sildim görüntü geldi, sonra tekrar gitti.

Bende menteşe aralığından kabloyla oynadım vs gri çizgiler gitti ekran bembeyaz oldu. Şimdi üst paneli olduğu gibi açmaya çalışıyorum.

Sormak istediğim;

1. bu sorunu yaşayanlar ve çözenler var mı?
    2. ne kadar büyük bir sorun ben tek başıma halledebilir miyim?
    3. teknik servis gerekiyorsa ümraniye de teknik servis var mıdır, ekranda sorun yok sanırım sadece kablolar da sorun var, ne kadar sürede, ne kadar ücretle yaparlar?
    4. ön paneli sökebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0blomov -- 11 Nisan 2012; 21:05:53 >
  • uzun zamandır harddiskimde sorun var.c ve d olmak üzere ikiye ayrılık.d nerdeyse full durumda.d deki bazı dosyalara girdiğimde pc öyle bi donuyorki düzelme ihtimali yok.hatta kapanmıyor bile.kaynak izleyiciden baktığımda en uzun etkinlik süresinin %100 olduğunu gördüm.sonra formatladım d yi sonra tekrar doldu disk yine aynı şey oldu ve en sonun da da smart olayı gerçekleşti.yani harddisk her an gidebilirmiş yedek alın diyor.acaba donanımsal bir sorunmu.lptop harddsiklerde 200-300 lira arası bişey.bu bi tek bendemi oluyor acaba.

birde wavesmaxxaudi çalışmıyor artık.hem elimle açtığımda açılmıyor hemde sinema tuşuna bastığımda yardım lütfen
  • arkadaşlar ne yaptıysam bu sorunun çözümünü bulamadım lütfen bilen yardım etsin.
    bilgisayarım nrmal bir şeklde çalışıyor oyuna girdikten birkaç dakika sonra veya video film izlediğimde fotoğraflaara baktğmda görüntü gidiyo ve kararıyo takılıp kalıyo bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum.sizce sorun ne olabilir daha önce başına böyle bir sorun gelen var mı ?ne yapmam gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

arkadaşlar benim y550 ye de klavye lazımdı. Orjinal beyaz türkçe klavyesini servisi dışındanerede bulabilirim acaba?

aynı şekilde benim de klavyem beyaz ve bir kaç tuşu kırıldı, daha doğrusu tuşu tutan beyaz klipsler var onlar kırıldı.
    bunları nereden temin edebilirim, sadece servisinde mi vardır? ayrıca birisi bana teknik servisinin emailini gönderebilir mi?
    sitesinde sadece 0800lü bir numara var ve şu an yurt dışındayım, telefonla aramak yerine emaille ulaşabilirsem daha iyi olacak.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende lenovo y550 var. İşlemcim p7350 core tm 2 duo. Bilgisayarımın işlemcisini, Intel i5-2410M ile değiştirsem çalışırmı? Yani bilgisayarım i5 destekliyormu desteklemiyormu? Bunu nasıl öğrenebilirim? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

arkadaşlar ne yaptıysam bu sorunun çözümünü bulamadım lütfen bilen yardım etsin.
    bilgisayarım nrmal bir şeklde çalışıyor oyuna girdikten birkaç dakika sonra veya video film izlediğimde fotoğraflaara baktğmda görüntü gidiyo ve kararıyo takılıp kalıyo bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum.sizce sorun ne olabilir daha önce başına böyle bir sorun gelen var mı ?ne yapmam gerekir.

o sorun bende de var..aşırı ısınıyor değil mi ..ve gri ekran çıkıyor kitleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcda

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

arkadaşlar ne yaptıysam bu sorunun çözümünü bulamadım lütfen bilen yardım etsin.

o sorun bende de var..aşırı ısınıyor değil mi ..ve gri ekran çıkıyor kitleniyor

Evet buna benzer var mı bir çözümü?
  • Laptop a win7 ultimate yükledim.Driverlarınıda teker teker buldum.Fakat sinema tuşu çalışmıyor.Aynı zamanda realtek yükledim.Eskiden ses yükseltici vardı şimdi yok bunları nasıl halledebilirim(Mass Effect mi öyle bişeydi galiba Realtekteki)YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Laptop a win7 ultimate yükledim.Driverlarınıda teker teker buldum.Fakat sinema tuşu çalışmıyor.Aynı zamanda realtek yükledim.Eskiden ses yükseltici vardı şimdi yok bunları nasıl halledebilirim(Mass Effect mi öyle bişeydi galiba Realtekteki)YARDIM

bu sorunları gidermek için sürücüleri aşağıdaki sırayla yükleyin:
    1.energy management
    2.slidebar
    3.realtek hd audio
    4.slidenav
    5.onekey theater

vs...

Not:son ses sürücüsünde wavemaxx seçeneği yok.

Bu sırayı takip edersen hem dolby tuşu hem de onekey theater tuşu çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Laptop a win7 ultimate yükledim.Driverlarınıda teker teker buldum.Fakat sinema tuşu çalışmıyor.Aynı zamanda realtek yükledim.Eskiden ses yükseltici vardı şimdi yok bunları nasıl halledebilirim(Mass Effect mi öyle bişeydi galiba Realtekteki)YARDIM

bu sorunları gidermek için sürücüleri aşağıdaki sırayla yükleyin:
    1.energy management
    2.slidebar
    3.realtek hd audio
    4.slidenav
    5.onekey theater

vs...

Not:son ses sürücüsünde wavemaxx seçeneği yok.

Bu sırayı takip edersen hem dolby tuşu hem de onekey theater tuşu çalışır.

Çok teşekkürler Onekey theater çalışıyor.Peki maxxwave nasıl yapıcam.Elinde maxxwave vi olan realtek hd varsa upload edebilirmisin,ya da bulabileceğim yer söyleyebilrmisin

• bilgisayarımı aldığımda vista yüklü ve ordaki ses sürücüsünde mevcuttu wavemaxx audio. Yalnız windows 7 ye yükseltme yaptıktan sonra lenovo destek sitesindeki ses sürücüsüyle birlikte artık bende de yok malesef. Ancak bu olmasa bile gerek ses kalitesi gerekse çıkış gücü çoğu laptop gibi, hatta bazılarından daha iyi . yani yeterli geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vmesut -- 2 Haziran 2012; 22:19:20 >
  • wavemaxx sesi cidden çok değiştiriyordu.Wavemaxx i kapatınca sönük berbat bi ses gibi gelmeye başlıyor
  • Selam arkadaşlar ben de 2 yıldır falan iş yerinde Y550 kullanıyorum. P8700, GT40M Ancak çoğu zaman bilgisayarı açtığımda ekran kartını görmüyor çok kalitesiz bir ekran çıkıyor. Aygıt yöneticisinde şöyle yazıyor.

Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)

Makinada orjinal Win7 64Bit yüklü. Ekran kartını devre dışı bırakıp tekrardan aktive ettiğimde yeniden başlatıp görüyor kartı. Ne yapabilirim bu sorun için teşekkürler. Bu arada en son driverlar yüklü
  • Merhaba y500 cemaati. Benim bilgisayarımın klavye soketi bozuldu( En azından ben öyle düşünüyorum.) Klavyesi bozulmuştu bundan önce. Sonra Ebayden aldığım bir klavye kullandım 1 yılın sonunda yan yana 2 li bazı tuşlar çalışmamaya başladı. Klavye bozuktur heralde deyip yeni klavye aldım. Onu taktığımda yine bazı 2 li tuşların çalışmadığını gördüm. Klavyeyi çıkartıp soketi temizledim, taktım. Her taktığımda farklı tuşlar çalışmıyordu. Bu durumda;

1-Sadece klavye soketini değişebiliyor muyuz?
    2-Anakart değişmesi gerekiyorsa anakart öneriniz var mı?
  • Alete ne zaman kapat desem yeniden başlatıyor.

bios ekranı henüz geçmişken kapatma tuşuna basıyorum yine restart atıyor.

kapatmayı başaramadım, biosu son version ne yapmalıyım?
  • herkeze iyi ggünler öncelikle 2 ay önce laptobun üstüne su döküldü ve klavyesi bozuldu bende gidip harici bi klavye aldım.Üstünde fn tuşu bulunmuyor .Şuan kamerayı hiçbir şekilde gözükmüyor driver kurmaya çalışırkende "No Matched Device Driver" hatası alıyorum yardım edebilirseniz sevirinim
    işletim sistemim Windows 7
  • bizim makina yere düştü, komple kasa lazım, elinde olan var mı acaba?
  • Arkadaşlar Selam,

Kim y550 mizi ilk aldığımızdaki win 7 64 bit home pre orjinal sistemine geri dönmek ister, böylece tekrar orjinal lisanslı temiz sistem kullabilirsiniz...

isteyen kişi fazla olursa benim ilk aldığım an acronis ile imajını sysprepsiz hale getirip nete yükleyeceğim böylece işlemci modeli ve ekran kartı farklı olanlarda yükleyebilip pc altındaki key ile register edip eksik bi kaç driver güncellemesi ile ilk günkü sisteme %100 olmasada %95 oranında geri dönüş yapmış olursunuz....
  • iyi günler arkadaşlar harddiski mi değiştirmek istiyorum ssd harddisk taksam anakartım destekler mi?
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.