Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.529
Cevap
14
Favori
304.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses olayı bana bi acayip geldi şarkı çok tiz geliyor..klavyenin üstünde ki onekey tuşlarına basınca daha bi acayip oluyor. realtek waves olayını kurcukladım yine aynı.. bu ses için napmam gerekiyor bilgisi olan var mı? tiz ve 3D geliyor galiba müzik dinlerken hiç hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci
    @Zihtumreth
    Win 7 için 20 dolar ödemeniz gerekecek.
    Tavsiyem internetten SP1 i orjinalinde entegreli Vista DVD si indirin. Bulamazsanız Acer 6930G derneği 1. sayfasında link mevcut. Bir ara burayada koyalım.
    Bu Vistayı laptopun altındaki key ile kolayca etkinleştiriyorsunuz. Tabi Vista Home Premium 32 veya 64 Bit i kurabiliyorsunuz sadece. Servise göndermeyin boşuna.

Malesef cd keyi kullanamıyorsunuz. Müşteri hizmetleride kullanılamayacağını söylemişti. Servise göndermekten başka çare yok....

Arkadaşlar bütün Laptoplarda var bu etkinleştirme işlemi.
    Cihazınızın sistemi Vista Home Premium ( SP1 ) ise , İnternetten indirdiğiniz SP1 li Vista ile aktifleştirebiliyoruz.

ORJİNAL SP1 Lİ VİSTAYI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ
    Orjinal sp1 olmalı. Sonradan entegere edilmiş olmamalı.

x86 32 bit
    x64 64 bit
    VİSTA HOME PREMİUM 32-64 ETKİNLEŞTİRME(RESİMLİ)
    Kuruluma başlamadan once keyi sordugunda laptopun altındaki keyi yazıyoruz.

Etkinleştirme işlemi için internetten etkinleştirme yöntemi veya telefonla etkinleştirme yapılabilir.
    Aşağıda internet bağlantısı ile etkinleştirme anlatılmıştır.
    Bilgisayarima sag tiklayin ozellikler ve alttaki uygulama yapilacak
     LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ

Eğer servis işlemleri ücretli olacaksa hiç uğraşmayın yukarıda anlatıldığı şekilde kurun. Ben o şekilde kullanıyorum.

Edit: Laptopun altındaki key i kimseye söylemeyin. O numara, laptopu satın aldığınızda size verilmeyen Vista DVD si aslında.
    Elbet biri benim yöntemimi uygulayıp Vistasını Lenovo da etkinleştirecek o zaman "Lenovo Müşteri Hizmetlerine" 1 adet okkalı mail göndermem zorunlu hale gelecek.

SES İÇİN DOLBY TERCİHLERİNİ KALDIRMAYI DENEYEBİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 26 Ağustos 2009; 13:18:32 >

• arkadaşlar benimde bir sorum olacak. bu laptopu almayı düşünüyorumda 2-3 hafta sonra yurtdışına çıkacağım ve uzun bir süre orda kalacağımdan dolayı şunu sormak istiyorm. bu ürünün yurtdışı garantisi varmı?
  • olmuyor ses ya pes oynarken felan yankılı geliyor ses 3D gibi.. çok kötü oldu nedir bunun çözümü bilen var mı arkadaşlar?
  • @tcebeci

Ustad hem 32 bit hemde 64 bit Vista DVD ile kurulum yaptım ikisinde de cdkeyi kabul etmedi. Başka bir pcde kullanılıyor gibi bir yazı vardı. Öteki arkadaşlar bir denesin bakalım sonuç ne olacak...
  • quote:

@tcebeci

Ustad hem 32 bit hemde 64 bit Vista DVD ile kurulum yaptım ikisinde de cdkeyi kabul etmedi. Başka bir pcde kullanılıyor gibi bir yazı vardı. Öteki arkadaşlar bir denesin bakalım sonuç ne olacak...

Kurulum ekranında hangi Vista seçenekleri çıktı. Eğer tüm seçenekler basic,home, ultimate, business vb. falan çıktıysa yanlış DVD den yüklemeye çalışıyorsunuz demektir. yani SP1 i sonradan entegreli veya Sp1 siz ilk çıkan Vista sürümleri olmaz.
    Kurulum esnasında sadece x86 32 Bit Vista Home Premium ve
    x64 64 Bit Vista Home premium seçenekleri çıkması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 26 Ağustos 2009; 15:55:28 >
  • @tcebeci

Verdigin linkteki 64bit vista home pre sp1 dimi?
  • 32 veya 64 Bit olarak kuruluyor, Vista Home Premium SP1 li Türkçe
  • quote:

quote:

@tcebeci

Kurulum ekranında hangi Vista seçenekleri çıktı. Eğer tüm seçenekler basic,home, ultimate, business vb. falan çıktıysa yanlış DVD den yüklemeye çalışıyorsunuz demektir. yani SP1 i sonradan entegreli veya Sp1 siz ilk çıkan Vista sürümleri olmaz.

Evet ilk dediğiniz gibi basic, home felan çıktı. 64 bit olanda da aynısı çıkmıştı. Bilgisayarcıdan almıştım cdleri boşuna para vermişim desenize.

• Arada touchpad takılı kalıyor makine hiç bi şekilde işlemiyor. Sizde de oluyor mu arkadaşlar sebebi ne bunun? Uyku moduna alıp geri actıgımda düzeliyor.
  • Evet buna çözüm önerisi olan var mı? Sanırım basit bi çözümü var ama ben bulamıyorum...hiç görmedim daha önce böyle bişi,diğer arkadaşlarda yoksa demek ki bana özgü :D

Vatandan aldım,yarın oraya mı götürsem acaba bişi yaparlar mı??

quote:

Orijinalden alıntı: aliozy

quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

benim bir sorunum var,vista daha önce kullanmamıştım,şuanda internette fln klavyeden bir tuşa bastığım zaman mouse yarım saniye kadar donuyor sonra devam ediyor,her tuşta oluyor,masaüstünde fln da oluyor...Acaba bu neden oluyor ve nasıl düzeltebilirim ?

arkadaşlar aynı olay bende arkadaşla konuşurken arkadaş bana söylemişti bu modele alacağım dediğim zaman. oda bimekste teşhir ürününe bakarken aynı sorun onunda gözüne çarpmış böle bir şey varmı acaba

• Ben touchpad kullanmadim bluetooth fare kullaniyorum oyle bisi basima gelmedi
  • Peki denemedin mi hiç? Denesene sana zahmet,klavyeden bir tuşa bas sonra hemen touch pade dokun donma oluyor mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: Zihtumreth

Ben touchpad kullanmadim bluetooth fare kullaniyorum oyle bisi basima gelmedi
  • Denemeyi cok isterdim ama bilgisayar sizlere omur 4-5 gunlugune
  • quote:

quote:

quote:

@tcebeci

Evet ilk dediğiniz gibi basic, home felan çıktı. 64 bit olanda da aynısı çıkmıştı. Bilgisayarcıdan almıştım cdleri boşuna para vermişim desenize.

Maalesef. İndirme imkanınız varsa yukarıda link vermiştim onu indirin.

• ben denedim dostlar aynı şey bende de oluyor
    şimdiye kadar fark etmemiştim. herhangibir problem teşkil edeceğini sanmıyorum ama dikkat çekici bir ayrıntıydı, belki anakart ile ilgili bir şey olabilir örneğin bazı bilgisayarlarda yan ve yukarı oklarına aynı anda basılı tutup yani çağraz yapıp aynı anda bir tuşa basamıyorsunuz mesela D tuşuna. Birkaç kullanıcıdan okumuştum fifa falan oynayamıyoruz diye oradan aklımda kalmış.
    yazılımsal da olabilir tabii, bios falan güncellesek belki geçer, ama bilmiyorum Lenovo bios için driver yayınlıyormu bakmaadım daha önce

@tcebeci
    hocam teşekkürler, sayfamızı renklendiriyorsun faydalı bilgilerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_wWw

ben denedim dostlar aynı şey bende de oluyor
    şimdiye kadar fark etmemiştim. herhangibir problem teşkil edeceğini sanmıyorum ama dikkat çekici bir ayrıntıydı, belki anakart ile ilgili bir şey olabilir örneğin bazı bilgisayarlarda yan ve yukarı oklarına aynı anda basılı tutup yani çağraz yapıp aynı anda bir tuşa basamıyorsunuz mesela D tuşuna. Birkaç kullanıcıdan okumuştum fifa falan oynayamıyoruz diye oradan aklımda kalmış.
    yazılımsal da olabilir tabii, bios falan güncellesek belki geçer, ama bilmiyorum Lenovo bios için driver yayınlıyormu bakmaadım daha önce

@tcebeci
    hocam teşekkürler, sayfamızı renklendiriyorsun faydalı bilgilerle

ama mouse falan takılıyken aynı srun olmuyor değil mi. evet dediğin model acerın modeli ne pes nede fifa oynanıyor:D

• Arkadaşlar bu Acer 6930 da ve daha bir çok laptopta bulunan teknik durum. Yani arıza değil. Harici USB klavye denenebilir. Yada joistik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 27 Ağustos 2009; 13:26:17 >
  • ben biraz once iade ettim laptopumu,mouse konusunu gorunce sorun yapmadan ald1lar,620 samsung modeli gelm1s inceledim gayet hos geldi bana,1-2gune kadar ondan almak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.