Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.529
Cevap
14
Favori
304.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçmiş olsun hocam sende bu vesile ile y550 yi deneme fırsatı bulmuş oldun. R620 de güzel evet arada 100 lira fiyat farkı var fakat işlemcisi daha iyi ve ekran kartıda tabii. Eğer onu alırsan bi görüşlerine başvururuz iyimi değil mi diyerekten. Bizde mi öyle yapsak ne yapsak

ama bende nedense samsung a karşı bir ön yargı var bilmiyorum nedendir, üretici firma oduğunu ve kalitesiz ürün üretmeyeceğini de biliyorum ama işte. Belkide tasarımından dolayıdır bilmiyorum, önce göze hoş gelmeli bence, yani özellik ne kadar önemli ise benim için tasarımda onun kadar olmasada önemlidir. ama r620 numerik klavyeli olması nedenimyle di,ğer samsunglara göre biraz daha iyi durumda bence

@aliozy
    bir bakabilir misin acaba, veya herhangibiri akabilir mi bu usb mouse takılı ikende aynı şeyi yapıyor mu? yapmıyorsa benim için sorun değil fakat yapıyorsa bende veririm
    ama yapmıyordur canım, o kadar oyun oynadım hiç farketmedim şimdiye kadar, gerçi oyunları hep gamepad ile veya yön tuşları ile oynadım, mouse kullanmamıştım.

merak ettim şimdi kullanan bir arkadaş babilir mi? Ben seyahatteyim, yanımda mouse yok olsa ben hemen bakacağım

@tcebeci
    hocam yazını okuyunca eski bir film geldi aklıma, bu çatlak rahibedeki zenci kadın oynuyordu filmin adını hatırlayamadım şimdi. çok eski bilgisayarlar vardı filmde klavyeyi ters çevirip masaya koyunca yani bütün tuşlarına basınca bilgisayar yanıyordu
    onun gibi olmasın bu bizimkilerde

• arkadaşlar kaliteli bi kulaklığı olan birisi kulaklık ile müzik dinledi mi hiç veya film izledi mi? ben şu anda sony ericsson un cep telofpnun kulaklığını taktım alete hiç ses çıkmıyor, telefona taktığımda ise çok daha yüksek çıkıyor yani kulaklıkta sorun yok ama çok da kaliteli değil kulaklık.
    acaba benim jak damı problem var?
  • Ses konusunda realteki kaldirip denemenizi oneririm. Gercekten lanet program. Onun yol actigi ses sorunlarini cozmeye calisirken bilgisayardan oldum zaten
  • ses problemimi bende de vardı realteki kaldırıp sitesinden indirip tekrar kurdum simdilik bi problem yok gibi.. bende ses geliyor kulaklık jackına taktığım zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

T6600 işlemcili modelde vatan fiyat indirim yapmış.

Y550 59-022109 1.255 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-022109-y550-core2duo-t6600-2.2ghz-4gb-320gb-gf-512mb-g130m-15.6cambt-dvdrw-wpre64/productdetails.aspx?I_ID=39441

@mechatronik

indirim değil dostum 1 aydan beri öyle 5 taksit fiyatına yazıyor ayrıntıları bi oku istersen :)

---------------

ses sorunu için ayrıca bişey daha belirteyim gerçi arkadaşın biri belirtmiş daha önceden ama menüler arasında hoparlörü bağladığınızda bi ses geliyor diye gerçekten o ses nedir bende anlamadim..hala geliyor benden o ses bir de touchpad saniyelik takılıyor o da ne anlamış değilim..bu problemi çözen arkadaşlar varsa burdan bizede aktrarırsa seviniriz şimdiden

• Simdi ses sorunu eger uzun sure kullanmayinca hoparlorden cikan popup sesiyse o guc tasarrufu icin cozumu bilmiyorum. Ama dedigin orn windowsda simgelere tiklarken cikan cit cit sesinden once catirt diye cizirti sesiyse realtek kaldirinca duzeliyor oda.
  • ya ben almayı düşünüyodum neden böyle bi touchpad sorunu çıktı ki acaba hiç servisi arayanınız oldumu acaba bu konu hakkında
  • Touchpad sorununu denemedim ama okuduklarima gore sanirim anakart klavye ile touchpadi ayni anda calistiramiyor. Ama ben aldigim mouse ile mmorpg oynadim hicbir sorun yasamadim.
  • arkadaşlar yukarıda da denildiği üzere anakart klavye ile touchpad i aynı anda desteklemiyor. ama aynı probleme mouse kullanırken rastlamıyoruz yani oyuncular için sorun yok, touchpar ile oyun oynamadığımıza göre

bir ara geri vermeyi bende ciddi ciddi ciddi düşündüm kanıma girdiler yukarıda yazan arkadaş
    ama lenovo yu bırakmam artık kolay kolay gittiği yere kadar bununla devam belki şimdi yakın fiyatlara satılan samsunglardan az biraz daha az performanslı olabilir ama ben mutluyum bilgisayarımla, taş gibi maşşallah
    normal bir kulaklık bulup bu jak ı denemem lazım, inş bir sorun yoktur da vermek zorunda kalmam

bu arada vatandaki fiyat t6600 lü model için süper olmuş bir anda 200 lira indirmişler. % taksitli fiyatı için konuşuyorum önceden 1430 civarı birşey di
    alacaklara duyrulur

• Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben ürünü kötülemiyorum ;) Tam tersi o sorun dışında gayet memnundum ama ben sürekli office te fln işlem yapıyorum ve her yazı yazışımdan sorna mouse u beklemek ölüm :S ayrıca eski laptop um yapsa hadi neyse ama yeni aldığım ürün yapmamalıydı...

Ses konusunda ise ben 720p batman izledim,takılmadan ve gayet güzel ses ve görüntü aldım...Ses film modunda gayet hoş oluyor.Sadece arada hoparlörü kapatması ki bu bende çok sık oluyordu raahtsızlık veriyor.

Ama ekran süper ;))

Ayrıca mouse işini inada bindirdim eski siyah kasalarda denedim onlarda da takılıyor...Yani lenovo mouse kullanmıyor şirkette sanırım:D
  • Aynen bende geri vermem cok onemli bi hata olmadikca. Suan ses haricinde moralimi bozan bi olayla karsilasmadim oda realtek kaldirinca duzeldi zaten. Zaten 0 dan kurarken realtek kurmayi pek dusunmuyorum. Winmaxx gibi bi adi olan program vardi realtek icinde onu realtekten bagimsiz calistirabilirsek ciddi ciddi kurmicam.
  • Çok tatlı kaliteli bir laptop.zamanında çıktı çıkacak çıksaydı bunu tercih ederdim ama olmadı.beni de üye yaparsan sevinirim.
    gta4 crysis gibi oyunları yükleme fırsatınız olursa fraps programıyla screenshot isteriz
  • bu
    quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

Çok tatlı kaliteli bir laptop.zamanında çıktı çıkacak çıksaydı bunu tercih ederdim ama olmadı.beni de üye yaparsan sevinirim.
    gta4 crysis gibi oyunları yükleme fırsatınız olursa fraps programıyla screenshot isteriz

tabi hocam ne demek bizde eski acer ciyiz, orada az yorumunuzu okumadık. bunu alana kadar her aleti çalınan acer 5930 umla kıyaslıyordum, çok memnundum da o aletten
    y550 pek çok özelliği ile daha iyi eski bilgisayarımdan, fakat acer in ayrı bir yeri var bende kullandığım ilk doğru düzgün laptop tu, hele hele yaşadığım HP fiyaskosundan sonra ilaç gibi gelmilşti.

ama artık lenovocuyuz

crysis ben pek oynamıyorum sevmiyorumda, ama başka bir oyun isterseniz onu halletmeye çalışırım birkaç güne yolculuktayım şimdi oyun bakamıyorum. Ama eminim diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır

film izlemek gerçekten büyük keyif bu alet ile, normal kullanımda biraz sıkıntı versede 16:9 ekran, film izlerken çok faydalı. Çok yüksek çözünürlüğe sahip olayan filmleri bile tam ekran izletmesiyle daha bir iyi kılıyor, malum 15,4' lerde ekranın yarısından fazlası siyah çizgi oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_wWw -- 27 Ağustos 2009; 23:30:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

Fn+F7 tuşuyla touch pad i kilitleyin bakalım yine olacakmı

ve serhat_www
    teşekkür ederim önerileriniz için ancak denedim,olmadı,yine aynı hatayı yaptı,sonra görev yöneticisinden lenovo desktop ... diye birşey vardı hatırlamıyorum tam ismini ama orayı kapadım oldu yine de teşekkür ederim,böyle bir sorunla karşılaşan olursa bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slnkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

Fn+F7 tuşuyla touch pad i kilitleyin bakalım yine olacakmı

ve serhat_www
    teşekkür ederim önerileriniz için ancak denedim,olmadı,yine aynı hatayı yaptı,sonra görev yöneticisinden lenovo desktop ... diye birşey vardı hatırlamıyorum tam ismini ama orayı kapadım oldu yine de teşekkür ederim,böyle bir sorunla karşılaşan olursa bilginize...

@Serhat_wWw
    Bu problemi ve çözümünü 1. sayfaya ekleyelim

• Arkadaşlar vatandan değişim veya iade işlemlerinde sorun oluyormu ? Cihazı yaklaşık 12 gündür kullanıyorum geri verip bir üst modelini almak istiyorum. Yalnız cihaz yeniden kurulum için servise gitmişti buda sorun olurmu acaba ?
  • slm arkadaşlar bu cihazın kablosuz ağda yani wirelesss de draft-n desteği varmı yani wireless 802.11 b/g/n yazıyormu? Acele cevap bekliyorum ona göre alcam.
  • @tcebeci
    Hocam eski Lenovocu olarak sana Casper 4 çekirdekliyi değerlendirmeni de rica etsem
    Vatan düşürdükçe düşürüyor.Gurcell hoca zaten herkese gerkli açıklamaları yapmış ama yine de önyargıyı kırmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 28 Ağustos 2009; 14:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

@tcebeci
    Hocam eski Lenovocu olarak sana Casper 4 çekirdekliyi değerlendirmeni de rica etsem
    Vatan düşürdükçe düşürüyor.Gurcell hoca zaten herkese gerkli açıklamaları yapmış ama yine de önyargıyı kırmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz

xperience kanıma giriyorsun walla casper konusunda ama gerçekçi olmak gerekirse hala güvenemiyor. fiyatıda vatan düşürdükçe düşürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

@tcebeci

Param olsa dakika durmayıp alırdım 9800 ekran kartı
    4 çekirdek
    15,4 inç ve 1440x900 çözünürlük

Bence hiç düşünme.

Edit : daha önce bir arkadaşa tavsiye etmiştim, çok memnun kaldı.

2. Edit: @XPerience bunuda incele istersen süper !
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r620-fs03tr-r620-core2duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-1024-mb-hd-4650--16-dvdrw-wpre/productdetails.aspx?I_ID=39844

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 28 Ağustos 2009; 19:12:48 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.