Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da bir kere oldu bu.Şimdiye kadar tek karşılaştığım sorun bu.Ha birde mause okunun büyümesi..
  • arkadaşlar diğer y560 konusundaki hdd test programını indirip test edebilirmisiniz.bu tıkanma olayı hdd dende olabilir.link aşağıdadır.

Tıklayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WESTON

hocam çok belli oksit olduğu tırtıklanmış şekilde artık,cihaz fazla ısındığından oluyo sanırım hatta o kadar ısınıyor ki alt tabakadaki boyası bil kabardı,sizce garanti kapsamında değişme yaparlar mı? :(

hocam bu yazılanlar bana sallama gibi geliyor....böyle birşey olabilirmi hiç? alt tabakasın boyası nasıl kabarıyor anlamıyorum....alt tabaka dediğin yer mika veya sert plastik...ne boyası ne kabarması?????????????? anti-propaganda kokusu aldım bu işte iyi alet çok satacak, yapacak birşey yok hocam cidden, relax relax takma kafana

foto koyacaktın bekliyoruz bu arada belirtelimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 3 Ekim 2010; 2:09:43 >

• beni de ekleyebilirsin :)
  •  Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği

mafia 2.
    normal bi sahnede 17 fps aldımm oyunlarda yavaşlık var sanırım biraz sorun nedir anlamadım.yardımcı olabilecekmisiniz acaba ?
    ekran kartı değerleride normal gözüküyor.
     Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği

ve bende win7 home premium var.

bu resimlerde görev yöneticisindeki işlemler kısmından. *32 ; 32bit mi demek acaba? Eğer öyleyse bu bana ne gibi sorun çıkarır,yani win7 home premium 64bit diye biliyorum.

edit:ekleme 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeC-J -- 3 Ekim 2010; 16:16:34 >

• pes veya fifa gibi oyunlarda klavyenin aşağıdaki tuşlara basıldıgında çalışıp çalışmadığını kontrol edip beni bilgilendirirmisiniz?
    ayrıca pes, fifa veya nfs kurmanıza gerek yok metin belgesi açıp orada da test edebilirsiniz

teşekkürler

üst + sağ + q
    üst + sağ + w
    üst + sağ + e
    üst + sağ + a
    üst + sağ + s
    üst + sağ + d
    üst + sağ + z
    üst + sağ + x
    üst + sağ + c

üst + sol + q
    üst + sol + w
    üst + sol + e
    üst + sol + a
    üst + sol + s
    üst + sol + d
    üst + sol + z
    üst + sol + x
    üst + sol + c

alt + sağ + q
    alt + sağ + w
    alt + sağ + e
    alt + sağ + a
    alt + sağ + s
    alt + sağ + d
    alt + sağ + z
    alt + sağ + x
    alt + sağ + c

alt + sol + q
    alt + sol + w
    alt + sol + e
    alt + sol + a
    alt + sol + s
    alt + sol + d
    alt + sol + z
    alt + sol + x
    alt + sol + c

üst + sol + e + c
    üst + sağ + e + c
    alt + sol + e + c
    alt + sağ + e +c

nfs ve benzeri yarıs oyunları için

üst + sol + space
    üst + sağ + space

• @b1kerboy
    sadece " üst + sol + space " bu kombinasyon çalışmıyomuş gibi gösteriyo.Ama:metin belgesinde,space e basarken sol'a da bastığımız için fare imleci bir yandan ileri gidiyor bir yandan da geri gidiyor.Bu yüzden sabit bir görünümde,yani çalışmıyormuş gibi gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeC-J -- 3 Ekim 2010; 13:00:09 >
  • Sadece eksenden bir günde 60 kişinin bu ürünü aldığını kendi kulağımla duydum ama hala 22 kişi kayıtlı konuda
  • demek ki DH gibi bir cevherden haberi olmayan bir çok kullanıcı mevcut memlekette
    ne diyelim.yazık onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT

Sadece eksenden bir günde 60 kişinin bu ürünü aldığını kendi kulağımla duydum ama hala 22 kişi kayıtlı konuda

Herkes bizim gibi ince eleyip sık dokumuyor, ya da foruma takılmıyor. Forumun 500.000 üyesi var. Daimi takılan 100 bin ancadır. 72 milyonluk ülkede yaşadığımızı düşünürsek, eksenden günde 60 ürün alan kişilerin burada takılma olasılığı çok düşük.
  • Ben artık lenova y560 kullanıcısıyım arkadaslar.umarım yukarıdakı sorunlarla karsılasmam
  • pc açıldığı andan itibaren f8 e bas alttaki bar dolduktan sonrada basmaya devam et.

daima f8 dir o tuş değişmez. ancak hızlı açılan bilgisayarlarda o aralığı yakalamak sıkıntı biraz.
  • benim soruma da bi bakarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise89

quote:

Gelişmiş ön yüklemeyi hangi tuşla açıyoruz bilee var mı? Pc açılırken F8e basıldığında açılması lazım ama açılmıyor.

Arkadaşlar bunu bilen yok mu??? Güvenli modda açamıyorum bilgiyarı?

Bu konuyu epey araştırdım fakat sizin yine bu forumda başka bölümlerde açmış olduğunuz aynı konu dışında hiçbir bulguya rastlayamadım.

Aklıma şöyle birşey geldi; F tuşları bazen tek başına kullanılamıyor. Örneğin F5'e bastığınızda sayfayı yenilemesi gerekirken, bilgisayarın ona atadığı başka bir işi yapıyor. Mesela messengerı açıyor. Bu işlem ise BIOS'dan kapatılabiliyor. Kullanıcının inisiyatifine bırakılmış yani.

Sizde BIOS'a girerek F tuşlarıyla ilgili bir ayar olup olmadığını kontrol edin. Eğer varsa standart şekline döndürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 3 Ekim 2010; 15:32:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeC-J

@b1kerboy
    sadece " üst + sol + space " bu kombinasyon çalışmıyomuş gibi gösteriyo.Ama:metin belgesinde,space e basarken sol'a da bastığımız için fare imleci bir yandan ileri gidiyor bir yandan da geri gidiyor.Bu yüzden sabit bir görünümde,yani çalışmıyormuş gibi gösteriyor.

peki hocam diğerleri çalışıyormu denedin mi hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1kerboy -- 3 Ekim 2010; 15:20:42 >
  • @promise89, hardcrss'un dediği mantıklı bir dene istersen. Biosta bulamazsan ayarı belki başlangıçta fn+f8 şeklinde deneyebilirsin
  • quote:

Hocam cevaplar için saolun , bende toshiba, casper markaları var onlarda f5 ve F8 de açılıyor. Lenovo mrkasında açılmıyor siz denirmisiniz F8e basılı tutunca açılıyor mu?

Bende Lenovo olmadığı için deneme şansım yok.

Aklıma takılan bir başka şey ise bu F tuşlarına atanan komutlar windows açılmadan geçerli mi? Yani windows açıldıktan sonra geçerli oluyorsa demekki sorun başka bir yerde. Yada açılırken FN tuşuna basarak F8'e basabilirsin ama burada da yine windows açılmadan FN tuşunun çalışıp çalışmayacağını bilmek gerek.

Ki zaten bu durumu Raezen arkadaşımız da belirtmiş. Ama denemekten zarar gelmez.
  • @b1kerboy
    evet çalışıyor.

benim soruma da bakarmısınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeC-J -- 3 Ekim 2010; 15:43:19 >
  • ne aradığınız konusunda spesifik olursanız yardımcı olabiliriz. çok ortalı cümleler sarf ediyorsunuz ucu açık her yere gidebilir.

misal o Fn tuşlarını soran arkadaşın amacı ne ? ne yapmaya çalışıyor da olmuyor bunları bilmemiz lazım.

Windowsa dair farklı yükleme seçeneklerini açacaksanız bu işi yapan tek tuş F8 dir..

yok boot amaçlı boot edilecek aygıtı ya da kaynağı seçecem diyorsan onu da açılır açılmaz F12 ile yaparsın.

recovery yapacaksan fn-f10-f12 arasıyla yaparsın.gizli bölüm boot edilir.
  •  Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği

mafia 2.
    normal bi sahnede 17 fps aldımm oyunlarda yavaşlık var sanırım biraz sorun nedir anlamadım.yardımcı olabilecekmisiniz acaba ?
    ekran kartı değerleride normal gözüküyor.

ve bende win7 home premium var.

bu resimlerde görev yöneticisindeki işlemler kısmından. *32 ; 32bit mi demek acaba? Eğer öyleyse bu bana ne gibi sorun çıkarır,yani win7 home premium 64bit diye biliyorum.

bir de bu çakışma problemi var,bu ne gibi bi sorundur ? (sistem bilgisinden baktım)

yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.