Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    y560 'ı nerden aldın yazabilirmisin..
  • GTA IV ü low da bile oynatmıyor anlayamadım nedenini.

Call Of Duty MW 2 , Pes 10, Pes 11 Demo bunları full de açıyor halbuki...
  • İnternetle ilgili sorun yaşayan var mı beyler?
    Limewire'den torrent indirirken hız 700-800'e çıkıyor, 5 dakika sonra bağlantı kesiliyor, sorun gider diyince tekrar bağlanıyor ve bu böyle tekrar ediyor... Ama part indirirken sorun olmuyor ya da internette herhangi bir şey yaparken. Sadece Limewire'de torrent indirirken oluyor bu sorun.
    Yardımcı olursanız sevinirim...
  • bazı oyunlar düşük ayarlarda kasabiliyor tuhaf bir şekilde.. sabotuer oynarken eski bilgisayarımda lowest a getirdim menüler donuyordu. auto-settings tuşuna bastığımda high a çekti ayarları .. oyun akmaya başladı ondan spnra hiç donma yaşamadım.

oyun oynarken çeşitli ayarları deneyin farklılık gösterebiliyor. Ayrıca orjinal olmayan oyunlar hakkında ancak fikir yürütebiliriz. malum birçok dosyası değiştiriliyor lisanssız çalışması için
  • ALLAHA şükür bu dediğiniz hatalar ile karşılaşmadım hiçbir oyunda kasma yamıyor gta4 full ayar açıyorum mafia açıyorum

sadece şu ekranı ışığa göre kendi rengini ayarlıyor onu nasıl kapatıcaz sinir etti
  • Ya güç ayarı yada SlideNav programından ALS(sanırım buydu) yani ışığa göre ekranı ayarlama seçeneğini kaldır.
  • tam olark nerdn kalkıyor ss koyma imkanınz varsa acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa09cu

ALLAHA şükür bu dediğiniz hatalar ile karşılaşmadım hiçbir oyunda kasma yamıyor gta4 full ayar açıyorum mafia açıyorum

sadece şu ekranı ışığa göre kendi rengini ayarlıyor onu nasıl kapatıcaz sinir etti

GTA IV de kasıyor. Sen oyunu kurduktan sonra yama falan kurdun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 4 Ekim 2010; 20:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmQrqN

İnternetle ilgili sorun yaşayan var mı beyler?
    Limewire'den torrent indirirken hız 700-800'e çıkıyor, 5 dakika sonra bağlantı kesiliyor, sorun gider diyince tekrar bağlanıyor ve bu böyle tekrar ediyor... Ama part indirirken sorun olmuyor ya da internette herhangi bir şey yaparken. Sadece Limewire'de torrent indirirken oluyor bu sorun.
    Yardımcı olursanız sevinirim...

Şimdi kablolu bağlantı yaptım ve torrent indirirken kesilme olmuyor ama kablosuz bağlantıda torrent indirirken internet bağlantısı kesiliyor. Bu sorunla karşılaşan ya da bu sorundan anlayan var mı acaba?
  • 4 gün önce Lenovo Y560 almıştım.Ekran kartını güncellenmemesi ve oyunlarda kilitlenmeler nedeniyle ürünü dün değiştirdim.Yerine Asus N61JQ aldım.

Şunu söyleyebilirim ki Lenovo sorun çıkarmasaydı keşke.Lenovo'yı kullanıyor olsaydım.

Ses kalitesi olarak Asus yanına bile yaklaşamaz.Lenovodaki JBL hoparlörler mükemmel ses veriyor.

Özet geçiyorum.

Aldığınız Lenovo sorun cıkarmazsa mükemmel bir tercih olucaktır.Asus N61jq'ya göre
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuchan

4 gün önce Lenovo Y560 almıştım.Ekran kartını güncellenmemesi ve oyunlarda kilitlenmeler nedeniyle ürünü dün değiştirdim.Yerine Asus N61JQ aldım.

Şunu söyleyebilirim ki Lenovo sorun çıkarmasaydı keşke.Lenovo'yı kullanıyor olsaydım.

Ses kalitesi olarak Asus yanına bile yaklaşamaz.Lenovodaki JBL hoparlörler mükemmel ses veriyor.

Özet geçiyorum.

Aldığınız Lenovo sorun cıkarmazsa mükemmel bir tercih olucaktır.Asus N61jq'ya göre
    .

Ekran kartı için lenovo kendi sitesinde driverlarını yayınlamıştı
  • @Tayff
    mafia2'de oyun içi fps değerin nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeC-J

@Tayff

İlk sayfada benchmark yapmıştım ona bakabilirsin ama 30 ile 45 arasında değişen değerler alıyorum tam hatırlıyorsam ara sıra 30'un altına düşüyordu
  • Hemen hemen karar kılmıştım bu makine üzerinde ama o kadar çok olumsuz yönde eleştiri var ki yıkıldı hayallerim artık alsam da içim içimi yer durur yine de vakit ayırmış emek harcamışsınız teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeC-J
    @Tayff

kardş hiç fps bakmadım AA kapalı diger ayarlar full süper kaymak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC
    quote:

Orijinalden alıntı: fifa09cu

ALLAHA şükür bu dediğiniz hatalar ile karşılaşmadım hiçbir oyunda kasma yamıyor gta4 full ayar açıyorum mafia açıyorum

GTA IV de kasıyor. Sen oyunu kurduktan sonra yama falan kurdun mu ?

gta 4 patc yuklu 30 fps alıyorum
  • ya beyler bızım makınanın bluetooth' menüsü nasıl kllanılıyor bazen bluyo bazen bulamıyo sıyırcam yardım edın :d
  • tamamdır halletim.
  • php eklememişsin beni hala :)
    arkadaşlar bu ürüne hangi laptop soğutucu iyi gider,sol taraf ısınıyor oyunlarda.
  • arkadaşlar ilk geldiginde sarj nasıl olmalı ve format falan atıp tkrrr kurmalımıyız yoksa geldigi gibi mi devm edeyim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.