Ekra kartının yeni sürücüsünü kurdunuzmu (Lenovo'nun kendi sitesindeki) ?
ekranı hiç beğenmedim
yanlız söyle bisi dikkatimi cekti masaustunde hicbir işlem yapmıyorken normalde fan sesi cok ince ama 4 5 dk lık arayla 3 4 sn lik bi hızlanma oluyor snra gene normal uyuz oldum.d
Ekran kartının yeni sürümü mü çıktı ?
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
10.8 var en son driver olarak ama Lenovo'nun kendi sitesinden indirip kurmak gerek
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
quote:
10.8 var en son driver olarak ama Lenovo'nun kendi sitesinden indirip kurmak gerek
link verirmisin usta
quote:
Orijinalden alıntı: d@ngerusly
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
quote:
Bunun dışında laptop ile ilgili BIOS update dışında yapmamız gereken birşey var mı ?
meraba ben leptobu alalı bir hafta oldu bir oyun açtıgımda ekran siyah olup kitleniyor bide ısınma problemi mevcut bunun hakkında ne yapabilirim ? şimdiden teşekkürler
Ben ne bios nede ekran kartını güncelledim.Zaten ben hiç kullanmadığım için üşeniyorum
meraba ben leptobu alalı bir hafta oldu bir oyun açtıgımda ekran siyah olup kitleniyor bide ısınma problemi mevcut bunun hakkında ne yapabilirim ? şimdiden teşekkürler
ya y560 ya da dv6 3050et alıcam 2sinide hiç bi yerde bulamadım elden almak istiyorum istanbulda bildiğiniz bir yerde varmı?
benim elimde windows kurulumu için cd yok.
hard diskimi nasıl bölebilirim??
quote:
Orijinalden alıntı: .:KeÇi:.
benim elimde windows kurulumu için cd yok.
hard diskimi nasıl bölebilirim??
başlata tıkla orada cıkan arama yerine bölüm yaz....
ve Sabit Disk bölümleri olustur veya bicimlendir diye bisi cıkıcak oraya tıkla...
Disk yönetimi acılıcak orada 4 tane parca görüceksinn
2 tane kucuk bolumler var onlara hic dokunma
D bölümündeki driver dosyasını bir yere yedekle daha önceden sora d bolumunu silerek c ile birlestir bölümlerin üzerine sag tık ile yapıcaksın : )
bu işlemi yaptıktan sonra c bolumunu kucul ile kndine yenibir ayrılmamıs alan cıkarıp bunu editleye bilirsin kolay gelsin görsel olarak google den faydalan bu dedigim sekli pc calısır halde rahatca yapabilirsin basit oldugu icin foto koyma zahmetinde bulunmadım
windows cd si yok zaten pc kendini recovery edebilior sadece hd de bulunan driverları ileride kolaylık olsun die sakla alternatif olarak silip sitedende cekebilirsin..
oyundan olabirlir ama teknik servise goturdum yenisini verdiler yeni verdiklerindede oldu donanımsal bi arıza yok demi çoğunda ?
ses kartıyla alakalı bir durum oyun için ekran kararması. realtek ısrarla düzeltmiyor.
justmydream oncelikle bılgılerın ıcın sağol ama hdd yı bolerken d yı sıldıkten sonra c ıle bırlestıremıyorum sag tıklayınca bırlestır dıye bırsey cıkmıyor yardım edebılır mısın