Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Alfren arkadaşım seni daha dv6 konusunda göremez olduk sattın mı yoksa cihazı? lenovo y560 almadan önce everest yükleyip ekran paneline ve hdd markasına bakmanızı öneririm. Lg paneller ve hitachi hdd ler sorunsuz. Yaklaşık 2 hafta önce arkadaşa aldık Ankara Vatan dan. Pc sorunsuz. Ne dancing pixel ne de hdd sorunu var. Dün de başka bir arkadaşa almak için çıktık ama aradık taradık bulamadık. Vatanda falan teşhir kalmıştı. Ankara da başka bulabileceğimiz bir yer var mı?
  • Arkadaslar 2 hafta önce lenovo y560 modelini aldım. Memnunum fakat geçen oyun oynarken şarjım bitti. Ondan sonra eve geldiğimde şarja taktım ve nete bağlanmadıgını gördüm . Wlan ve bluetooth tuşunu aktive ediyorum fakat bağlanmıyor wlan kapalı diyor. Büyük ihtimal şarjı bittiği ve uyku moduna girdiği için olmuyor. kötü fikri yani bozulma fikrini aklıma getirmek istemiyorum. yani Bozulma riskini . Masaüstü bilgisayarımda bazen nete bağlanmıyor uykuya girince. Nasıl düzeltilicek bilmiyorum laptopta yardımcı olurmusunz acaba?
  • @Alfren: gri ve yeşil koyu tonlarda ekran sapıtıyor. başka bir monitör gördüğünde kıyasladığında çok rezil bişey olduğunu anlıyorsun. ilk mesajlarımı okursan orada anlattım diye düşünüyorum. renk sayısı daha az monitörde ve çok cansız. kontrastı da düşük.

@nightwalker :
    Fn+F5 e basar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

@Alfren: gri ve yeşil koyu tonlarda ekran sapıtıyor. başka bir monitör gördüğünde kıyasladığında çok rezil bişey olduğunu anlıyorsun. ilk mesajlarımı okursan orada anlattım diye düşünüyorum. renk sayısı daha az monitörde ve çok cansız. kontrastı da düşük.

@nightwalker :
    Fn+F5 e basar mısın ?

Bastıgımda geçerli durum kapalı durum ayarı açık yazıyor bluetooth ve wlan için hocam.
  • açıkların üstüne tıklarsan açılacaktır.

wireles ve blutut bunda hem o switchten hemde burdan açılıp kapatılıyor. düğme kapalıyken fn-F5 le açamıyorsun aöa fn-F5 le kapattıysan düğme de çalışmıyor

sen düğmeyi sağa çek fnf5 ten de açık yazan yerlere tıkla geçerli durumları açık olsun
  • arkadaslar oyun performansi.nasil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

açıkların üstüne tıklarsan açılacaktır.

wireles ve blutut bunda hem o switchten hemde burdan açılıp kapatılıyor. düğme kapalıyken fn-F5 le açamıyorsun aöa fn-F5 le kapattıysan düğme de çalışmıyor

sen düğmeyi sağa çek fnf5 ten de açık yazan yerlere tıkla geçerli durumları açık olsun

Tıklıyorum hocam ama durum değişmiyor . Sadece benim wlan agımı değil başkalan bağlantılarınıda görmüyor.
  • @php Tmmdır Hocam çok tşkler.

@(dark) Vatan computere sony vaio almaya gittim fakat FP olarak bu ürünü beğendim. ürün gerçekten çok güzel ve şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım . memnumu ekran parlaklıgı biraz az gibi ama oyunlarda bir problem yaşamadım high ve very high olarak oynuyorum takılma donma vs. problem yok .
  • mouse google chrome internet explorerda sürf yaparken arada bi cok böle salisedende kısa süreliğine takılıyo gibime gelıyo çözüm yolu üretmeye calısıyorum ne olabilir beyler herhangı bı fikriniz varmı ekran kartıyla olabilir mi mesela ? bıde suraya bırıs en güncel ekran kartı driverini koyabılır mı sorun yaratmıcak olanı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeto7

justmydream oncelikle bılgılerın ıcın sağol ama hdd yı bolerken d yı sıldıkten sonra c ıle bırlestıremıyorum sag tıklayınca bırlestır dıye bırsey cıkmıyor yardım edebılır mısın

d yi sil

c yi küçült

kurulum cdsi ile bilgisayarı başlat

kurulum ekranında bu boşta olan alanı sürücü haline getirebiliyorsun
    ben windows 7 cdsi kullandım yaparken
  • pc çalışir haldeyken cd gerekmeden yapılıyor w7 ve vıstanın desteklediği bişi ama arkadaslar ben bi arkadasın sorması üzerine anlatmıstim görsel olarkta googleden arartırsaniz daha basit bu duruma iner...

su ekran konusuna gelince tam bi rezillik ekranı savunan arkadaslarada diorum ya siz hic ekran görmemisiniz yada kendinizi avutuyosunuz...tmm pc nin oyun performansı vs iyi ama cok basit görntülerde bile bozukluklar var bunu anlaya bilmek icin farkli bir pc ile yanyana bi göz atın : )

y560 ın 8 gb lik olanını kullanıorum...su ana kdr tek hosuma gitmeyen ekrani ki radeon 5730 hd gibi bi ekran kartına böle bi ekran
  • Cihazla ilgili sıkça sorulan soruları ve update etmeniz gerekenleri (fazlasını değil) ilk 4 mesaj içerisinde bulabilirsiniz. lütfen ilk 4 mesaja bakmadan soru sormayın
  • i7-740QM, 4 gb 1333 ram, 500 gb hdd (7200 rpm) olanını 900 dolara aldım, amerikadan gelmesini bekliyorum. umarım hayalkırıklığı yaşatmaz :)

listeye benide ekleyiverin :))
  • arkadaşlar laptoplarda gerçekten bir sorun var. şu sıralarda başıma mouse ve pc takılması gelmeye basladı ve bu iş zıvanadan ıyıcene cıkmaya basladı haram zıkkım olsun bu herıflerın aldıgı para gercektende. böle muhteşem özelliklere sahıp makınalara bukadar kısa sürede sorun cıkartacak ne yaptılar bilmiyorum ama bendeki sorun internet explorer ve google chrome fılan acıkken websıtelerınde dolaşırken bazen laptop tamamıyle takılıyor hıcbırşey kullanılmıyor. mesela daha demin internet explorer'da facebook'a girdim ve gırmemle laptop tamamıyle takıldı sebebını anlamış değilim ama ne oldugunu blmaya calısıyorum 1sayfada verılen drıverlere guncelledım ekran kartını ama doğru drıvermi bilmiorum ayrıca arkadaşlar sorun hakkında yardımcı olabılcek arkadaşlar varsa iletişime geçerlerse sahiden cok sevinirim.
  • sorun sanırım windows 7 updateleriyleydı updateleri resetledim windows 7 manager ile. sorunları çözdüm ilerde bilgi sahibi edicem. eğer devam etmezse anlyınki windows updateleriyle ilgili bu sorunlar.
  • Bir yardımcı olun beyler...
    Ben de bu laptop'u kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var;
    İnternetim normalde gayet güzel ama torrent indirirken 5-6 dakika boyunca 700-800 ile indiriyor fakat sonra wireless bağlantısı kopuyor. Ama modem kablosunu taktığım zaman torrent indirirken ya da herhangi bir şeyde bağlantı kopmuyor ve hızı da gayet güzel. Sadece wireless kullanırken, wireless bağlantısı kesiliyor ve o da sadece torrent indirirken.
    Bu arada modemin markası da TP-LINK TD-W8960N.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Herkese selam;
    bu bilgisayarda kimse fan sesinden şikayetçi değil mi?
    benim fandamı bir sorun var acaba ? bilgisayarla hiçbir şey yapılmadığında fan sessiz fakat bilgisayar başındayken fan hiç susmuyor sürekli sert bir üfleme sesi geliyor fandan sizdede öylemi?
    birde oyun açarsam kafam şişiyor bir süre sonra.
    sizdede aşırı bir fan sesi varmı? bu konu hakkında yorumlarınızı yazarmısınız lütfen.
    bu arada güç planı " Energy Star " yüksek performans ta değil.

Kafama takılan bir diğer konuda wireless kartı
    heryerde intel diyor bende Atheros AR9285 ve çekişide çok zayıf
    eski bilgisayarımla bulduğum kablosuz ağları bununla göremiyorum gördükleriminde sinyali düşük
    lenovonun kendi sayfasından Atheros AR9285 sürücü yükliyeyim dedim Atheros AR9285 e uygun driver yok lenovonun sayfasında
    neler oluyor?
    sizin bilgisayarınızda bulunan wireless kartı intel mi ? Atheros AR9285 mi ? niye lenovonun sitesinde bile destek vermediği Atheros AR9285 donanımma eklenmiş
    bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bunun içinde birkaç kelime yazabilirmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkorkmaz -- 20 Ekim 2010; 17:31:34 >

• arkadaşlar pil ile kullanırken 5730 dan intelin gpu suna nasıl geçicez? yada bu olay bu pc de varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkorkmaz

Herkese selam;
    bu bilgisayarda kimse fan sesinden şikayetçi değil mi?
    benim fandamı bir sorun var acaba ? bilgisayarla hiçbir şey yapılmadığında fan sessiz fakat bilgisayar başındayken fan hiç susmuyor sürekli sert bir üfleme sesi geliyor fandan sizdede öylemi?
    birde oyun açarsam kafam şişiyor bir süre sonra.
    sizdede aşırı bir fan sesi varmı? bu konu hakkında yorumlarınızı yazarmısınız lütfen.
    bu arada güç planı " Energy Star " yüksek performans ta değil.

Kafama takılan bir diğer konuda wireless kartı
    heryerde intel diyor bende Atheros AR9285 ve çekişide çok zayıf
    eski bilgisayarımla bulduğum kablosuz ağları bununla göremiyorum gördükleriminde sinyali düşük
    lenovonun kendi sayfasından Atheros AR9285 sürücü yükliyeyim dedim Atheros AR9285 e uygun driver yok lenovonun sayfasında
    neler oluyor?
    sizin bilgisayarınızda bulunan wireless kartı intel mi ? Atheros AR9285 mi ? niye lenovonun sitesinde bile destek vermediği Atheros AR9285 donanımma eklenmiş
    bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bunun içinde birkaç kelime yazabilirmi..

Bazı sıcaklık değerleri ekliyeyim bunlar normal mi?

bilgisayar boştayken alınmış sıcaklıklar 53 derece resımde sağ üst köşedeki işlemci ibresine bakarsanız işlemci hiç kulanılmıyorken alındı bu sıcaklık.

bu sıcaklıkta 5 dakikalık pes2011 oynandı ve oyun kapatılmadan oyun açıkken alınmış bir sıcaklık 77 derece tabi fan üfleme sesi en üst seviyede ve rahatsız edici..

bu sıcaklıklar bu bilgisayar için normalmidir ?
    sizde durum nedir ?
    aşırı fan sesi sizdede varmı ?
    yorumlarınızı bekliyorum..
    ekran görüntüsü paylaşırmısınız ?

çok fazla soru oldu ama çok can sıkıcı bir durum.
    sıcaklık bana göre çok yükseliyor sanırım, e fan da uğraşıp duruyor soğutucam diye, bir de o acayıp bir üfleme sesiyle rahatsız ediyor. insanın ne oyun oynayası nede başka birşey yapası kalıyor.
    bu donanımı kullanamıyacaksam niye bu bildgisayarı aldım diyorum kendi kendime sonra

• yha arkadaşlar şu hddbölme işini biri bana tam ayrıntısıyla anlatsa ama önce ban sorunumu soyleyeyım bılgısayarıma sağ tıklayıp yonete tıklıyorum daha sonra dısk yonetımıne tıklıyorum karsıma 4 tane bolmelenmıs alan cıkıyor bırınde 200megabyt lık OEM Bolumu bırınde C 420 gb lık bırınde d 30 gb bır tane de 14.75gb yıne OEM bolumu var bu son oem bolumu herhalde recovery alanı d yı sılıyorum c yı genısletıyorum sonra ne genısleyen bolumle sıldıgım bolumu bırlestırebılıyorum ne de genısletılen alana yenı ısım verebılıyorum en kısa zamanda yardımlarınızı beklıyorum :)))
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.