Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa006

arkadaşlar ilk geldiginde sarj nasıl olmalı ve format falan atıp tkrrr kurmalımıyız yoksa geldigi gibi mi devm edeyim

Açıp kullanın bilgisayarı, saj bitince hiç çıkarmadan doluncaya kadar sarj edin. Dolduktan sonra sarjdan çıkarıp kullanmaya başlayın. İlk üç, dört kere sarj sırasında hiç elektrikten kesmeden tam olarak doldur boşalt yapın. Başka bir sıkıntı yok.

Üzerinde bir sürü gereksiz program geliyor. Kullanıp kullanmadıklarınızı ayırıp, kullanmadıklarını kaldırarak sistemi rahatlatabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu ekranı dörde bölen bi program varya pc de birlikte gelen.Sayfayı tutup sürüklüyosun kendi kendine büyütüyo küçültüyo.bunu kaldırmak istiyorum hangi programdı bu?
  • SplitScreen diye yazılıyordu sanırım.Msconfigden veya program ayarlarından kolaylıkla başlangıçta açmamayı seçebilirsiniz.
  • Üyelerin yorumları doğrultusunda bugün vatan bilgisayardan bu ürünü almış bulunmaktayım....
    İlk izlenimlerim çok iyi, tavsiye eden herkese teşşekürler....

(ekleyin beni de listeye :)))
  • beyler bendede bu cihaz var mafia2 yi kurduktan sonra ati ile ilgili bi hata veriyo ve fişteyken kapatıyorum 1-2 saat sonra tekrar açtığımda ilk açıldığında lenovo ekranı geçmiyor öyle duruyor kapatıp tekrar açınca alıyor bu iki problemin çözümü nasıl olucak?
  • ekran kartının yeni güncel driveri çıktımı konudakinden gelişmişi varmı yoksa çıkmadımı.
  • @fifa09cu
    hayır çıkmadı.
  • @archi_hawk

dostum lenovon hayırlı olsun.
    senden bir ricam var acaba bana harddisk inin markasını söyleyebilirmisin.
    fakat bunu everest programıyla yada hdd kontrol programlarından biri ile yaparsan doğrusunu öğreniriz.
  • @Chamlychaly

böyle birşey mi?

• bu dediklerim belki bu aleti alıcak arkadaşlara yardımcı olabilir

GTA4 yükledim patch yükleyip crack attım ve oyunu açtım direk grafik ayarlarına girdim full sona dayadım shadow detail filan full sona dayadım oyuna girdim hiç kasma yok ALLAHA ŞÜKÜR kaymak gibi oynadım 30fps alıyorumdur.
  • byler normal cam acınca bir sorun yokta....msn de cam acınca görüntu önce sepya varmıs gibi oluyor sonrada siyah beyaz bu sorunla karsılasananız varmı acep ?

benide ekleyin listeye plz xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmydream -- 8 Ekim 2010; 23:41:21 >
  • Ya GTA IV için patch kurdum diyosunuz hangi patch oldugunu soylemiyorsunuz. Piyasada 100lercesi var. Daha açıklayıcı olun lütfen.
  • oyun oynarken sol üst taraf baya ısınıyor ve aynı zamanda fan sürekli çalışıyormu acaba sizde de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeC-J

oyun oynarken sol üst taraf baya ısınıyor ve aynı zamanda fan sürekli çalışıyormu acaba sizde de?

fan sürekli calısıyor ama belli olur bir ısınma hissetmedim daha.....sunuda soliyim ama daha uzun sureli bir oyun oynamadım..
  • @justmydream
    saol yorumun için. bu konuda başka yazacak kimse yok mu ?
  • quote:

saol yorumun için. bu konuda başka yazacak kimse yok mu ?

bugun biraz baktım bence o ısınma cok normal bundan onceki pc dell di cayır cayır yanıodu bunda oyle bir sıkıntı yok sadece sol taraf dogal olarak bıraz ısınıyor ama normal yani...iyi ve altı delikli bir sogutucu kullanılsa ayriyetten cok daha guzel olur...ama kesinlekle asırı ısınma problemi yok suanlık
  • quote:

oyun oynarken sol üst taraf baya ısınıyor ve aynı zamanda fan sürekli çalışıyormu acaba sizde de?

Evet ve bu gayet normal i7 işlemciye göre korkmayın Oyun oynarken devri artıyor, normal çalışmada ise neredeyse sesini bile duymuyorum.
  • arkadaşlar, ben bu pili ilk kullanımda 12 saat şarj ettim ama sonra baktımki pil kullanım ömrü için optimum seçeneğindeymiş. böle olunca "prize takılı, dolmuyor" yazıyo. benim şimdi 12 saat şarj etmemin bi yararı olmadımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

arkadaşlar, ben bu pili ilk kullanımda 12 saat şarj ettim ama sonra baktımki pil kullanım ömrü için optimum seçeneğindeymiş. böle olunca "prize takılı, dolmuyor" yazıyo. benim şimdi 12 saat şarj etmemin bi yararı olmadımı?

12 saat sarj etmenize gerek yok ki. Bu eskilerden kalma bir alışkanlık. Pil dolunca zaten akım otomatik olarak kesilir. Boşuna sarjda tutmuş olursunuz.
  • Bir keresinde öğlen 12'den gece 1'e kadar Assassin's Creed 2 oynadım ve sol taraf ısınma yaptı, normal bir şekilde. Tamam diğer kısımlara göre fazla ısınıyor ama w,a,s,d tuşlarıyla oynadığım için hissetmedim bile orada. Anca kapatma tuşunun orada hissediliyor ama o da çok fazla değil, korkmayın. Isınma konusunda hiç bir problemi yok makinenin, 13 saat oynamaya bile tık demiyor =)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.