Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Hdd bozuldu ve değiştirdim. Şimdi de kasadaki dokunmatikleri kullanamıyorum. Sürücüleri kurmaya çalışınca sürücü yok hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
  • Ediz_Donmez E kullanıcısına yanıt
    energy management, slidebar, home theatre gibi ufak tefek driverları da kurdunuz mu? o tuşların bunlarla ilgisi olsa gerek.
  • Kurdum ama yine de çözemedim sorunu. Windows 8.1 yükledim ama ekran kartı sürücüsünü kuramıyorum. Sistem algılanmadı diyor. Hangi driver ı yüklemem gerek acaba?
    sitedeki hd 5000 series olması gerek . Ayrıca belki win 8 için driverlar sıkıntı çıkarıyor olabilir sonuçta bu bilgisayar çıktığında daha Windows 8 ortada yoktu yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım fakat yine yüklenmedi. Win 7 kuruluyken "speed fan" uygulaması ile ekran kartı sıcaklığına bakabiliyordum. Şimdi ise sadece işlemci ve hdd sıcaklığı görülüyor win 8 de.
    imkanınız varsa windows 7 kurmanızda fayda var. windows 8 bana göre windows 7'den daha performanslı olsa da bilgisayarın biraz eski kalması nedeniyle uyum sorunu olabilir.
  • Merhabalar, 2. el lenovo y560 almayı düşünüyorum
    '''650 '''tl civarına 8gb olan serisi alınır mı ?
    kronik sorunları var mıdır , varsa kısa bir şekilde özetlerseniz sevinirim..
  • 4-5 senedir kullanıyorum. hatta ilk sayfalarda testlerim filanda var. ilk yıllar oyun program amaçlı kullandım fakat son 2 yıldır sadece internete giriyorum. 1 kere format atmıştım aldım alalı. şimdi bir format daha atmayı düşünüyorum. ben hiç bir sıkıntı yaşamadım. he sadece tuşlarımdan bir tanesi yerinden çıktı onu da takmaya üşendim çekmeceye attım orda duruyor :) onun dışında bir problemle karşılaşmadım aentorries.
  • 4 buçuk yıldır bilgisayarımı memnuniyetle kullanıyorum. Tek sıkıntım ekranın üçte birini kaplayan dikey yeşil çizgiler. Bir bilgisayarcıdan ekran değişimi için 210 tl fiyat aldım. Yeni takılacak ekranın uyumsuzluk sorunu olabilir mi diye endişeliyim. Yani internette satılan Lenovo Y560 ekranların hepsi benim bilgisayarıma uyumlu mu, yoksa bunların farklı kodları falan oluyor mu?

• Emektarı artık satıyorum. yedek parça olarak kullanacak varsa

http://forum.donanimhaber.com/m_108101541/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 16 Temmuz 2015; 12:38:19 >
  • Babama devrettiğim y560A nın ekran kartı geçen gün ömrünü tamamladı. Aranızda kartı değiştiren var mı arkadaşlar 190 tl lik bir hesap çıkarttılar haftaya götürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

Babama devrettiğim y560A nın ekran kartı geçen gün ömrünü tamamladı. Aranızda kartı değiştiren var mı arkadaşlar 190 tl lik bir hesap çıkarttılar haftaya götürüyorum

hocam nereye götürüyorsunuz, ben de aynı sorunla karşı karşıyayım, kargoyla yollayabileceğim bir yer arıyorum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnttn

quote:

Orijinalden alıntı: Php

Babama devrettiğim y560A nın ekran kartı geçen gün ömrünü tamamladı. Aranızda kartı değiştiren var mı arkadaşlar 190 tl lik bir hesap çıkarttılar haftaya götürüyorum

hocam nereye götürüyorsunuz, ben de aynı sorunla karşı karşıyayım, kargoyla yollayabileceğim bir yer arıyorum ben de

Kayseride bir laptop hastanesi var, eski laptopu da oraya götürmüştüm ama daha gidemedim işim çıktı 1 haftalık manisadayım ordan tekrar geçecem. Kargo ile çalışıyorlar mı bilmiyorum elden vereceğim
  • kayseri notebook tamiri olarak arattım nette ve bir yere denk geldim hatta arıza tespit için ücret almadıkları yazıyor, yakınlarda güvenilir bir yer bulamazsam kargoyla ben de yollayabilirim sizden gelecek sonuca göre

(ben de manisa dayım manisa da yaşıyorum, uygun bi zamanınızda görüşebiliriz isterseniz :)
  • Bende Y560A modeli var menteşe sorunu yaşıyorum İBM ye mi göndersem yoksa normal tamirciyemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tambirpc -- 23 Temmuz 2015; 22:25:03 >
  • Bilgisayarla gelen Windows7 sürümü neydi arkadaşlar, Notebook altındaki key ile masaüstü bilgisayara aktivite yapabilirmiyim.

• ErnGnc kullanıcısına yanıt
    windows 7 home premium OEM

malesef key başka pc de veya laptopta kullanılamıyor. sadece aldığınız laptoba özel. internetten OEM versiyon hakkında bilgi bulabilirsiniz.

bende başka pc de kullanmak istiyordum ama nette kullanılamaz yazdığı için denemedim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 2 Ağustos 2015; 18:06:03 >
  • arkadaşlar hiç windows 10 yükselten oldu mu bu bilgisayarı, acaba ozaman ekran kartı problemi yeni driverlarla düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnttn

arkadaşlar hiç windows 10 yükselten oldu mu bu bilgisayarı, acaba ozaman ekran kartı problemi yeni driverlarla düzelir mi?

Dostum y560p kullanıyorum windows 10 yüklü ve sıkıntısız ekran kartı problemi falan yoktu zaten

• Benim y560a nin kulaklik soketinden kirmizi isik geliyo. Ne ses var ne soluk. Ne yapabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.