Orijinalden alıntı: billy_ Vatanın bayram kampanyasından sonra bende artık kesin kararımı verdim, aklım monster'da kaldı biraz ama bu alet 1640 Tl iken monster'a o kadar para vermek saçma olur ki zaten paramı denkleştiremiyordum Umarım iyi anlaşırız lenovo ve bana sorun çıkartmazsın
cok iyi anlasicaksin eminim.. Su an isyerimdeyim 9 da cikip eve gitmek ve torrenti oyuna bogmak icin sabirsizlaniyorum =) Allahtan 10 mbit baglantim var oyunlari takir takir cekiyorum, hatta bu gece evde arkadaslarla left 4 dead 2 partisi bile yapabiliriz notebooklarla =)
quote:
Orijinalden alıntı: Kulspruta
@Maxtradamus
Sadece Mafia II yazmışsınız fakat diğer oyunlarda aynı sorun oluyormu ?
Medieval Total War II'de oynarken yapmıştı ilk yüklediğimde ki eski bir oyun. Sonradan yapmadı (mouse imlecinin şekli değişiyor ama önemli değil deyip geçiyorum). Güncelleştirme içine boğuldum hepsini yapıyorum umarım öyle bir problemdir, olmazsa artık bakacağız bir çaresine. Sen ne dersin? Neden olabilir ki, bu arada teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Php
Y560A alan arkadaşlar ramlerin 1333 harddiskin 7200 olduğunu doğrulayabilir mi birisi daha düşük dedi.
alırken y560a modelini aldım fakat aşağıda y560 yazıyo y560a modeli olan biri buna bakabilir mi ?sizdede böyle mi ?
arkadasım birde bu modelin win 7 puanlamasının resimini koyarsan süper olur.Önceki y560larda ekran sıkıntısı vardı bu 740qm işlemci olan modelde öyle bi rahatsız edici karıncalanma vs var mı
quote:
Orijinalden alıntı: sessizfirtina arkadasım birde bu modelin win 7 puanlamasının resimini koyarsan süper olur.Önceki y560larda ekran sıkıntısı vardı bu 740qm işlemci olan modelde öyle bi rahatsız edici karıncalanma vs var mı
aksam koyarim dostum ekranda bi sorun gormedim ben ayrica
tamam dostum bende vatandan netten sipariş verdim bende merak ediom. 2 tan e laptobum bozuldu son 3 ay içerisinde samsung r580 inşallah bunda bi sıkıntı çıkmaz:(
quote:
Orijinalden alıntı: sessizfirtina
arkadasım birde bu modelin win 7 puanlamasının resimini koyarsan süper olur.Önceki y560larda ekran sıkıntısı vardı bu 740qm işlemci olan modelde öyle bi rahatsız edici karıncalanma vs var mı
ben vatanda yerinde gördüm. win7 puanlama ram ve hd 5.9 grafikler 6.2 işlemci 7.1 veya 7.2 idi.
ekran ise soluk. sanki siyah bir tülbent ile örtülmüş gibi bir ekran vardı. sevmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: sessizfirtina tamam dostum bende vatandan netten sipariş verdim bende merak ediom. 2 tan e laptobum bozuldu son 3 ay içerisinde samsung r580 inşallah bunda bi sıkıntı çıkmaz:(
hadi hayirli olsun simdiden, insallah bi sorun yasamazsin arkadasim..
Arkadaşlar Y560 ımı zararına sattım.
üstüne bir miktar daha ekleyip Y560A aldım
Ekran ciddi anlamda farklı.Yanyana koyup inceledim.aynı resimleri açtım renklerin alakası yok. kusursuz diyebileceğim bir ekrana sahip bu cihaz. şu anda ondan yazıyorum bi yandan da kurulum yapıyorum.
- Ekran LED LG marka ve önceki sorunlar yok. - Harddisk Hitachi 7200 devir - Yan taraftaki soğutma delikleri değiştirilmiş (resmini çekerim bayramdan sonra) - Optik okuyucu değiştirilmiş - İŞlemci daha yüksek
Beyler benim laptop sizlere omur galiba.. =S 3 saate yakin nfs shift oynadim ve su an ekran bi gri oluyor bi normale donuyor.. Yarin vatana gidip kafalarina aticam daha 2 gun oldu alali ya..
donup ekran kararıp geri dönüyorsa driver kaynaklı o.. hemen her oyunda yapıyor ne yazıkki. sabredeceksin başka yapacak bişey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Php donup ekran kararıp geri dönüyorsa driver kaynaklı o.. hemen her oyunda yapıyor ne yazıkki. sabredeceksin başka yapacak bişey yok.
kararmiyor, gri renk oluo sonra tekrar normale donuyor.. 2 saniye aralikla yapio bunu.. Soguyunca gecer mi diosun?
quote:
Orijinalden alıntı: burlipi
alırken y560a modelini aldım fakat aşağıda y560 yazıyo y560a modeli olan biri buna bakabilir mi ?sizdede böyle mi ?
Orijinalden alıntı: Php donup ekran kararıp geri dönüyorsa driver kaynaklı o.. hemen her oyunda yapıyor ne yazıkki. sabredeceksin başka yapacak bişey yok.
kararmiyor, gri renk oluo sonra tekrar normale donuyor.. 2 saniye aralikla yapio bunu.. Soguyunca gecer mi diosun?
Bence bunun ekran karti yandi php.. Cunku bekledim cihaz sogudu fakat daha acar acmaz gri ekranla karsilasiyorum 1 saniye durup normale donuyor sonra tekrar gri oluyo ve bu boyle surup duruyor.. Yani su konfigurasyonla bi need for speed shift oynadik, 3 saatte makine iptal oldu ya ne diyim ben.. Simdi yarin ankara hiperstoreda olay cikarticam..
ekran kartın yansa bilgisyarın açılmaz.
üstündeki orjinal işletim sistemine bişey yaptın mı
ayrıca oyunun orjinal mi
başka oyunlarda sorun veriyor mu yeni çıkan oyunlardan dene tek oyunla karar verilecek birşey değil.
@burlipi: hiçbir yerinde y560A yazmıyor. ne kasasında ne kutusunda ne başka yerinde. ama 2 cihazı yan yana denedim ciddi farklar var. sol tarafındaki soğutucun düşey sıralıysa yenisidir. yok parça pinçik şekilliyse yani böyleyse eskidir.
üstündeki orjinal işletim sistemine bişey yaptın mı
ayrıca oyunun orjinal mi
başka oyunlarda sorun veriyor mu yeni çıkan oyunlardan dene tek oyunla karar verilecek birşey değil.
@burlipi: hiçbir yerinde y560A yazmıyor. ne kasasında ne kutusunda ne başka yerinde. ama 2 cihazı yan yana denedim ciddi farklar var. sol tarafındaki soğutucun düşey sıralıysa yenisidir. yok parça pinçik şekilliyse yani böyleyse eskidir.
dostum oyun orjinal degil, ama olayin sadece oyunla alakasi yok.. Oyundan ciktim torrentten birseyler indiriodum ve dedigim olayi yapmaya basladi.. Isletim sistemine birsey yapmadim uzerinde kurulu olan sistem.. Sonra pc yi kapattim.. Tekrar acma dugmesine bastim ve acilir acilmaz gri ekran cikti.. Baska oyunla deneyemem cunku ekran bi gri oluyo bi normale donuyor.. Ustelik pc yi acar acmaz..
@php
içim rahatladı şimdi.tşk. cevap için
ben vatana gidiyorum bakalim nolacak
arkadaşlar bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1- Bilgisayar fanı pc boştayken yani surf yaparken ses çıkarıyormu
2- Oyun oynarken aşırı ısınma yada fan sesi oluyormu?
3- Pcnin ekranı sorunlu diyorlar doğrumu
4- Bide işlemcisi 1.6 diiyor bu yeterli olurmu benım eski laptopum bile çift çekirde 1.6 ghz
Şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: chronicmaniac ben vatana gidiyorum bakalim nolacak