Lenovo Türkiye Facebook sayfasına az önce yazılan mesaj:
Lenovo IdeaPad Y570 Vatan Bilgisayar'ın Topkapı ve Bostancı şubelerinde satışta. Vatan Bilgisayar'ın diğer şubelerindeki Y570'ler yoğun talepten dolayı hemen tükenmiş
vatanı aradım ama hiçbiryerde stokta yokmuş ürün. yahu bu lenovo türkiye kafasındamı atıyor? :S
quote:
Orijinalden alıntı: sarppy
Lenovo Türkiye Facebook sayfasına az önce yazılan mesaj:
Lenovo IdeaPad Y570 Vatan Bilgisayar'ın Topkapı ve Bostancı şubelerinde satışta. Vatan Bilgisayar'ın diğer şubelerindeki Y570'ler yoğun talepten dolayı hemen tükenmiş
Bu ne arkadaş yaa ne ara geldi de ne ara bitti..
gelmediki.. adamlar kafasına göre atıyor.. hiç stoklara girmemiş daha. vatanı aradım sordum..
2.200 gt 555 vereceğime
2500 gtx560m alırım monster
Lenovo Türkiye'nin facebookta yazdığı mesaj üzerine Kadıköy Vatan Notebook, Eksen Bilgisayar, EXA Bilgisayar ve Bostancı Vatan Bilgisayar'a gittim ancak hiçbirinde Y570 yoktu, stoklara bu modelin girişi dahi yapılmamış. Facebook'taki Lenovo Türkiye yazarları bizimle kafa buluyor anlaşılan...
Bostancı Vatan Bilgisayar'da Lenovo için hazırlanmış broşürler vardı ve içerisinde IdeaPad Y570 de var ancak özelliklere bakıldığında ekran kartı için HD 5730 yazılmış. GT 555M'i ilk hangi firma yazacak bakalım...
Son olarak Vatan Bilgisayar'dan ayrılırken canımı sıkan bir nokta oldu, N53SN ve DV6-6000 serilerini almama sebeplerinden birisi eğer bilgisayarı kullandığınız yerdeki toprak hattı iyi değilse ya da iyi olsa bile çoklayıcı priz kullanıyorsanız ve bu da kaliteli bir şey değilse kasada elektrik kaçırma meydana geliyor olmasıydı. Çok rahatsız edici bir durum olmasa da bence bu hiç olmamalı. Vatan'dan çıkarken incelediğim Z570 modelinde de bu bahsettiğim durumun aynısı vardı; priz takılıyken kasanın metal kısımlarında hafif bir elektrik kaçırma meydana geliyordu, güç kablosunu sökünce düzeliyordu. Y570 de bu kasaya çok benzediği için muhtemelen onda da aynısı olacaktır.
quote:
Y570 de bu kasaya çok benzediği için muhtemelen onda da aynısı olacaktır.
İnşallah olmaz diyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
quote:
Y570 de bu kasaya çok benzediği için muhtemelen onda da aynısı olacaktır.
İnşallah olmaz diyorum..
Umarım olmaz. Bir de bunu her mağazada anlayamıyoruz, mesela N53SN ve DV6-6000 serilerinin kasalarında elektrik kaçırma olduğunu Palladium'daki Darty'de görmüştüm ancak baktığım diğer mağazalarda böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu olayı Vatan'da ise Lenovo için ayrılmış olan bir standda gördüm, muhtemelen oraya giden uzatma kablosuyla ilgili bir durum vardı ve bu sayede kasadaki elektrik kaçırma olayını gördüm. Eğer yakın zamanda Bostancı Vatan'a gidecek olan varsa girişte soldaki Lenovo standına baksınlar; ortada kırmızı kapaklı Z570 ve sağda G570 var, ikisinde de durum aynıydı. Güç kablosu takılıyken metal yüzeylerde hafif bir elektrik kaçırma olayı var ancak güç kablosunu çıkarınca geçiyor...
gt 555 lisi tadindan yenmez lakin pahalı cihaz...
bu paraya acayip masaüstü toplarım.. full hd oyun oynarımfilm izlerim büyük ekranda
quote:
Orijinalden alıntı: Oncat
gt 555 lisi tadindan yenmez lakin pahalı cihaz...
bu paraya acayip masaüstü toplarım.. full hd oyun oynarımfilm izlerim büyük ekranda
Çantana da koyup gezersin de mi
Lenovo Türkiye
Dün Lenovo IdeaPad Y570'in Vatan bilgisayarda mevcut olduğu bilgisini vermiştik fakat bu bilgi yanlıştı çünkü Vatan bilgisayar ile aramızda yanlış anlaşılma olmuş. Lenovo IdeaPad Y570 2-3 ay içerisinde raflardaki yerini alacak. O kadar beklemek istemeyen takipçilerimiz 2. Nesil Core işlemcilerle donatılmış Lenovo IdeaPad Y560'ı satın alabilirler.
Lenovonun Face Adresinden Yapılan Açıklama Bunlar Bizle Dalgamı Geçiyor ya :S Daha ne Kadar beklicez .
quote:
Orijinalden alıntı: latif_533
Lenovo Türkiye
Dün Lenovo IdeaPad Y570'in Vatan bilgisayarda mevcut olduğu bilgisini vermiştik fakat bu bilgi yanlıştı çünkü Vatan bilgisayar ile aramızda yanlış anlaşılma olmuş. Lenovo IdeaPad Y570 2-3 ay içerisinde raflardaki yerini alacak. O kadar beklemek istemeyen takipçilerimiz 2. Nesil Core işlemcilerle donatılmış Lenovo IdeaPad Y560'ı satın alabilirler.
Lenovonun Face Adresinden Yapılan Açıklama Bunlar Bizle Dalgamı Geçiyor ya :S Daha ne Kadar beklicez .
Yuh 2-3 aymı
Malesef Öyle Diyolar Bende Alcaktım Bu Pc Yi Ama Şimdi Ne Yapcam Bilmiyorum 2 -3 Ayda Cok Geç
Hakikaten yaw nasıl iş bu? Ne demek 2-3 ay, bir sürü web sitesinde ürün var gözüküyor, hadi anladık özelliklerini yanlış yazmışlar, ürünün adı da mı yanlış? Internet sitesinden Lenovo Y570 sipariş verene ne gönderiyorlar peki? Koşu bandı mı? V570 ile karıştırıyorlar desem bir çok yerde hem V570 hem de Y570 ayrı ayrı gözüküyor.
Anladığım kadarıyla facebooktaki Lenovo Türkiye yazarları nasıl müşteri kaybettiririzin derdindeler.
@latif_533; Y560 yerine aynı fiyata çok daha iyi alternatifler var, eğer notebook alacağınız zaman Y570 gelmemiş olursa bu konuda yardımcı oluruz.
quote:
Orijinalden alıntı: sarppy
Anladığım kadarıyla facebooktaki Lenovo Türkiye yazarları nasıl müşteri kaybettiririzin derdindeler.
@latif_533; Y560 yerine aynı fiyata çok daha iyi alternatifler var, eğer notebook alacağınız zaman Y570 gelmemiş olursa bu konuda yardımcı oluruz.
bana olur musun dostum.tavsiyelerini bekliyorum.laptop amerikadan getirticem kardeşim orda şöyle çok tuzluya kaçmadan ne alabilirim
Alternatif HP`nin DV6 ve DV7 serisi var 6770M ekran kartlı,Asus N53 serisi var GT550M ekran kartlı yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.Y560 almaya gerek yok bu saatten sonra...