Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo Türkiye Facebook sayfasına az önce yazılan mesaj:

Lenovo IdeaPad Y570 Vatan Bilgisayar'ın Topkapı ve Bostancı şubelerinde satışta. Vatan Bilgisayar'ın diğer şubelerindeki Y570'ler yoğun talepten dolayı hemen tükenmiş
  • vatanı aradım ama hiçbiryerde stokta yokmuş ürün. yahu bu lenovo türkiye kafasındamı atıyor? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Lenovo Türkiye Facebook sayfasına az önce yazılan mesaj:

Lenovo IdeaPad Y570 Vatan Bilgisayar'ın Topkapı ve Bostancı şubelerinde satışta. Vatan Bilgisayar'ın diğer şubelerindeki Y570'ler yoğun talepten dolayı hemen tükenmiş

Bu ne arkadaş yaa ne ara geldi de ne ara bitti..
  • gelmediki.. adamlar kafasına göre atıyor.. hiç stoklara girmemiş daha. vatanı aradım sordum..
  • 2.200 gt 555 vereceğime

2500 gtx560m alırım monster
  • Lenovo Türkiye'nin facebookta yazdığı mesaj üzerine Kadıköy Vatan Notebook, Eksen Bilgisayar, EXA Bilgisayar ve Bostancı Vatan Bilgisayar'a gittim ancak hiçbirinde Y570 yoktu, stoklara bu modelin girişi dahi yapılmamış. Facebook'taki Lenovo Türkiye yazarları bizimle kafa buluyor anlaşılan...

Bostancı Vatan Bilgisayar'da Lenovo için hazırlanmış broşürler vardı ve içerisinde IdeaPad Y570 de var ancak özelliklere bakıldığında ekran kartı için HD 5730 yazılmış. GT 555M'i ilk hangi firma yazacak bakalım...

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi]

Son olarak Vatan Bilgisayar'dan ayrılırken canımı sıkan bir nokta oldu, N53SN ve DV6-6000 serilerini almama sebeplerinden birisi eğer bilgisayarı kullandığınız yerdeki toprak hattı iyi değilse ya da iyi olsa bile çoklayıcı priz kullanıyorsanız ve bu da kaliteli bir şey değilse kasada elektrik kaçırma meydana geliyor olmasıydı. Çok rahatsız edici bir durum olmasa da bence bu hiç olmamalı. Vatan'dan çıkarken incelediğim Z570 modelinde de bu bahsettiğim durumun aynısı vardı; priz takılıyken kasanın metal kısımlarında hafif bir elektrik kaçırma meydana geliyordu, güç kablosunu sökünce düzeliyordu. Y570 de bu kasaya çok benzediği için muhtemelen onda da aynısı olacaktır.

• quote:

Y570 de bu kasaya çok benzediği için muhtemelen onda da aynısı olacaktır.

İnşallah olmaz diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

quote:

Y570 de bu kasaya çok benzediği için muhtemelen onda da aynısı olacaktır.

İnşallah olmaz diyorum..

Umarım olmaz. Bir de bunu her mağazada anlayamıyoruz, mesela N53SN ve DV6-6000 serilerinin kasalarında elektrik kaçırma olduğunu Palladium'daki Darty'de görmüştüm ancak baktığım diğer mağazalarda böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu olayı Vatan'da ise Lenovo için ayrılmış olan bir standda gördüm, muhtemelen oraya giden uzatma kablosuyla ilgili bir durum vardı ve bu sayede kasadaki elektrik kaçırma olayını gördüm. Eğer yakın zamanda Bostancı Vatan'a gidecek olan varsa girişte soldaki Lenovo standına baksınlar; ortada kırmızı kapaklı Z570 ve sağda G570 var, ikisinde de durum aynıydı. Güç kablosu takılıyken metal yüzeylerde hafif bir elektrik kaçırma olayı var ancak güç kablosunu çıkarınca geçiyor...

• gt 555 lisi tadindan yenmez lakin pahalı cihaz...

bu paraya acayip masaüstü toplarım.. full hd oyun oynarımfilm izlerim büyük ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oncat

gt 555 lisi tadindan yenmez lakin pahalı cihaz...

bu paraya acayip masaüstü toplarım.. full hd oyun oynarımfilm izlerim büyük ekranda

Çantana da koyup gezersin de mi
  • Lenovo Türkiye

Dün Lenovo IdeaPad Y570'in Vatan bilgisayarda mevcut olduğu bilgisini vermiştik fakat bu bilgi yanlıştı çünkü Vatan bilgisayar ile aramızda yanlış anlaşılma olmuş. Lenovo IdeaPad Y570 2-3 ay içerisinde raflardaki yerini alacak. O kadar beklemek istemeyen takipçilerimiz 2. Nesil Core işlemcilerle donatılmış Lenovo IdeaPad Y560'ı satın alabilirler.

Lenovonun Face Adresinden Yapılan Açıklama Bunlar Bizle Dalgamı Geçiyor ya :S Daha ne Kadar beklicez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: latif_533

Lenovo Türkiye

Dün Lenovo IdeaPad Y570'in Vatan bilgisayarda mevcut olduğu bilgisini vermiştik fakat bu bilgi yanlıştı çünkü Vatan bilgisayar ile aramızda yanlış anlaşılma olmuş. Lenovo IdeaPad Y570 2-3 ay içerisinde raflardaki yerini alacak. O kadar beklemek istemeyen takipçilerimiz 2. Nesil Core işlemcilerle donatılmış Lenovo IdeaPad Y560'ı satın alabilirler.

Lenovonun Face Adresinden Yapılan Açıklama Bunlar Bizle Dalgamı Geçiyor ya :S Daha ne Kadar beklicez .

Yuh 2-3 aymı
  • Malesef Öyle Diyolar Bende Alcaktım Bu Pc Yi Ama Şimdi Ne Yapcam Bilmiyorum 2 -3 Ayda Cok Geç
  • Hakikaten yaw nasıl iş bu? Ne demek 2-3 ay, bir sürü web sitesinde ürün var gözüküyor, hadi anladık özelliklerini yanlış yazmışlar, ürünün adı da mı yanlış? Internet sitesinden Lenovo Y570 sipariş verene ne gönderiyorlar peki? Koşu bandı mı? V570 ile karıştırıyorlar desem bir çok yerde hem V570 hem de Y570 ayrı ayrı gözüküyor.

örneğin penta:

UN252LNV64 LENOVO V570 59300261 i5-2410M 3G 320G 15.6 W7B 1VG 749 USD 24
    UN253LNV59 LENOVO Y570 59070782 i7-2630M 8G 750G 15.6 W7P 1VG 1235 USD 24
    UN254LNV16 LENOVO Z360 59071330 i5-480 4G 500G 13.3 W7B 1VGA 899 USD 24
    UN254LNV18 LENOVO Z570A 59304109 İ5-2410M 4G500G W7B15.6 1VG 879 USD 24
    UN254LNV19 LENOVO Z570A 59304105 İ5-2410M 4G500G W7B15.6 1VGA 879 USD 24

• Kendileride Ne Yaptıklarını Bilmiyorlar
  • Eğer 2 -3 Aya Çıkarrsa Ben Şu Modeli Alcam Mecbur

Y560A CORE İ7-740QM 1.73GHZ-4GB-500GB-1024MB HD5730 -15.6''-DVDRW-CAM-BT-W7PRE

Bunun y560 Modelinde Sorun Vardı Bende y560A Alcam Eğer Bu Yenisi Geç Çıkarsa :S

• Anladığım kadarıyla facebooktaki Lenovo Türkiye yazarları nasıl müşteri kaybettiririzin derdindeler.

@latif_533; Y560 yerine aynı fiyata çok daha iyi alternatifler var, eğer notebook alacağınız zaman Y570 gelmemiş olursa bu konuda yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Anladığım kadarıyla facebooktaki Lenovo Türkiye yazarları nasıl müşteri kaybettiririzin derdindeler.

@latif_533; Y560 yerine aynı fiyata çok daha iyi alternatifler var, eğer notebook alacağınız zaman Y570 gelmemiş olursa bu konuda yardımcı oluruz.

bana olur musun dostum.tavsiyelerini bekliyorum.laptop amerikadan getirticem kardeşim orda şöyle çok tuzluya kaçmadan ne alabilirim
  • Alternatif HP`nin DV6 ve DV7 serisi var 6770M ekran kartlı,Asus N53 serisi var GT550M ekran kartlı yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.Y560 almaya gerek yok bu saatten sonra...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.