Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo'nun o bilgileri düzeltmesi lazım. Zaten çok büyük bir çoğunluk ekran kartlarından anlamıyor, bir de üstüne böyle yanlışlıklar olursa kendileri almayacakları gibi başkalarını da boş yere caydırmış olurlar.

Lenovo'ya konuyla ilgili ulaşan var mı? Yoksa ben ulaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

LENOVO Y570 59070782 i7-2630M 8G 750G 15.6 W7P 1VG bu kodla girilen ürünler eğer amazondaki bu ürünsehttp://www.amazon.com/Lenovo-08622JU-15-6-Inch-Notebook-Computer/dp/B0051OK1AO/ref=pd_sim_sbs_pc_3

bu fiyata alınabilir bir cihaz olucak demektir..

Evet kesinlikle katılıyorum.

Intel Core i7-2630QM
    8GB DDR3-1333MHz
    750GB HDD
    1GB nVidia GeForce GT 555M
    Blu-ray Disc okuyu

Bu özelliklere sahip bir Y570, 2200TL seviyelerinden satılırsa ve bunu Vatan'ın tüm ürünlerde %25 indirim gibi bir kampanyasına denk getirirsek bence tam bir F/P ürünü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan44

Lenovo'nun o bilgileri düzeltmesi lazım. Zaten çok büyük bir çoğunluk ekran kartlarından anlamıyor, bir de üstüne böyle yanlışlıklar olursa kendileri almayacakları gibi başkalarını da boş yere caydırmış olurlar.

1 ay önce bu konu için Lenovo müşteri destek merkezini aramıştım, HD 5730'un Y560 modelinden kaldığı ve yakın zamanda o yanlışlığın düzeltileceği söylenmişti ama hala aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Lenovo'nun o bilgileri düzeltmesi lazım. Zaten çok büyük bir çoğunluk ekran kartlarından anlamıyor, bir de üstüne böyle yanlışlıklar olursa kendileri almayacakları gibi başkalarını da boş yere caydırmış olurlar.

1 ay önce bu konu için Lenovo müşteri destek merkezini aramıştım, HD 5730'un Y560 modelinden kaldığı ve yakın zamanda o yanlışlığın düzeltileceği söylenmişti ama hala aynı...

Ekran kartı olarak NVIDIA GeForce GT 555M modelinin kullanılacağı doğru mu peki? 2000 lira civarı bir fiyata da alınabilirse çok iyi bir ürün. Uzun süredir bir bilgisayar almayı planlıyorum sanırım aradığım ürünü buldum

Ne zaman piyasaya çıkar ya da çıktı mı? Pek takip edemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Ekran kartı olarak NVIDIA GeForce GT 555M modelinin kullanılacağı doğru mu peki? 2000 lira civarı bir fiyata da alınabilirse çok iyi bir ürün. Uzun süredir bir bilgisayar almayı planlıyorum sanırım aradığım ürünü buldum

Lenovo müşteri destek merkezini aradığımda aldığım bilgi bu yöndeydi, yurtdışında satılan Y570'lerin ekran kartı da GT 555M.

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi]

Ürün şu anda piyasada ancak satış sitelerinde bazı özellikleri yanlış yazılmış, 6 mesaj yukarıda satışta olan yerlerin linklerini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 31 Temmuz 2011; 13:18:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Lenovo müşteri destek merkezini aradığımda aldığım bilgi bu yöndeydi, yurtdışında satılan Y570'lerin ekran kartı da GT 555M.

Ürün şu anda piyasada ancak satış sitelerinde bazı özellikleri yanlış yazılmış, 6 mesaj yukarıda satışta olan yerlerin linklerini görebilirsiniz.

Ürünü görüp incelemek istiyordum. Büyük yerlere gelmesi için biraz daha bekleyeceğiz sanırım.
    Teşekkür ederim...

• ürün vatana bir gelmedi gitti :S önümüzdeki hafta gelir diye tahmin ediyorum. hayırlısı bakalım.
  • quote:

Evet kesinlikle katılıyorum.

Intel Core i7-2630QM
    8GB DDR3-1333MHz
    750GB HDD
    1GB nVidia GeForce GT 555M
    Blu-ray Disc okuyu

Bu özelliklere sahip bir Y570, 2200TL seviyelerinden satılırsa ve bunu Vatan'ın tüm ürünlerde %25 indirim gibi bir kampanyasına denk getirirsek bence tam bir F/P ürünü olur.

Kesinlikle bundan iyi f-p olamaz ayrıca, ekran kartının 5730 olması imkansız zaten üzerindeki kart kesinliklr 555m ama siteler daha bunun farkında bile değilller
  • Yalnız 750 GB HDD malesef 5400rpm arkadaşlar :S Artık onada katlanacaz. İlerde SSD taktırırız. Tabi üründe bluray disk okuyucu olmasıda ayrı bir güzel :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyvelet2 -- 31 Temmuz 2011; 16:40:40 >
  • Arkadaşlar 5730 serisi kullanılmıyor artık.ATI'nin 6xxx ve Nvidia'nın 5xx serisi kullanılmak zorunda
    sanalmarketim.com'a e-mail atıp ekran kartını sorgulayın çabuk cevap veren ilgili bir firmadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Arkadaşlar 5730 serisi kullanılmıyor artık.ATI'nin 6xxx ve Nvidia'nın 5xx serisi kullanılmak zorunda
    sanalmarketim.com'a e-mail atıp ekran kartını sorgulayın çabuk cevap veren ilgili bir firmadır

Sanalmarketim'in söyleyeceği şey "üretici firmanın sayfasında belirtilen özellikleri koyduk" olacaktır.

Sırf bunun için ürünlerden birini açıp denemek gibi bir zorunlulukları yok zaten. Yani çok basit görünse de sorun bizzat Lenovo Türkiye'de. Yukarıda arkadaş vermiş, tüm siteler aynı hatayı tekrar ediyorlar bu sebepten.

Alan arkadaşlardan biri cihazı götürüp Sanalmarketim'e gösterir, en azından bundan sonra Sanalmarketim'de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Lenovo bu saçmalığa bir son verene kadar bu şekilde devam eder.

• Şimdi Vatan Bilgisayar Dudullu şubesinden geliyorum ve maalesef ellerinde Y570 yoktu ancak tasarım olarak Y570'e çok benzeyen Z570 modeli vardı ve onu inceledim. İlk yaptığım şey chipsetin sorunsuz seriden olup olmadığına bakmak oldu ve sorunsuz seridendi, işletim sistemi olarak da üzerinde Service Pack 1 yüklü Windows 7 vardı. Y570 de böyle gelirse gayet güzel olur.

• Bu minik inceleme için teşekkürler, 1 haftaya kalmaz.. y570 de raflarda yerini almaya başlar..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 5730 serisi kullanılmıyor artık.ATI'nin 6xxx ve Nvidia'nın 5xx serisi kullanılmak zorunda

Sanalmarketim'in söyleyeceği şey "üretici firmanın sayfasında belirtilen özellikleri koyduk" olacaktır.

Sırf bunun için ürünlerden birini açıp denemek gibi bir zorunlulukları yok zaten. Yani çok basit görünse de sorun bizzat Lenovo Türkiye'de. Yukarıda arkadaş vermiş, tüm siteler aynı hatayı tekrar ediyorlar bu sebepten.

Alan arkadaşlardan biri cihazı götürüp Sanalmarketim'e gösterir, en azından bundan sonra Sanalmarketim'de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Lenovo bu saçmalığa bir son verene kadar bu şekilde devam eder.

Hocam kutuyu açmaya gerek yok kutunun yan taraflarında bilgisayarın tüm donanımı listelenmiştir

• Sanalmarketim.com'a iletişim formu üzerinden bu konu hakkında mesaj gönderdim şimdi, bakalım geri dönüş yapacaklar mı...
  • quote:

Hocam kutuyu açmaya gerek yok kutunun yan taraflarında bilgisayarın tüm donanımı listelenmiştir

Kolay derken söylemek istediğim de buydu aslında. Fakat bu hep böyledir, üretici firma derler, başka bir şey demezler (:
  • Fiyatlara zam gelmesin sonra.
  • Peki i5 işlemcili olanların fiyatları aşağı yukarı ne kadar olur?
  • 1600-1700 civarı
  • 200-250 lira düşer fiat hdd 500-750 gb veya dvd-bluray olma durumuna görede fiat değişir,
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.