Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Y560p'ler hem eski teknoloji hem de soğutması yetersiz
  • Çıkmasını bekleyeceğiz artık şu an en mantıklısı bu gibi geliyor. 10ila 15 gün bekleriz diye düşünüyorum max. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogandemir77

Ağustos sonuna mı uzadı şimdi de :) Laptop almaya karar verdim ama böyle olmucak anlaşılan bekledikçe bekletiyorlar

"Ağustos sonu" tarihi bir iki bilgisayarcının söylediği genel tahmini bir süre, ben de o zamana kadar gelmiş olur herhalde diye tahmin ediyorum, ancak Lenovo ile konuştuğumda Temmuz sonu gibi gelir demişlerdi. Ama bu verilen tarihler her zaman sarkabiliyor. Geçen sene Galaxy S 'in çıkışını takip ederken de ha geldi ha gelecek derken aylar geçmişti... O yüzden bırakın lenovoyu, bırakın yeni laptop almayı, çıkın dışarı, hava güzel, kırlara çayırlara bayırlara vurun kendinizi... Yazı değerlendirin... 1-2 ay geçsin (Yatçaz kalkacaz yatçaz kalkacaz x 30 ) havalar da serinlesin, bir de bakmışsınız bir sürü GT 555'li 6770'li model çıkmış piyasaya... Yıpratmayın kendinizi, sabrınızı zorlamayın, çekin fişinizi, Ağustos sonu eylül başı gibi takın geri...

Ben böyle yapmaya çalışıyorum, ama oluyor mu, olmuyor, gene hergün bakıyorum çıkmışmı diye

• Iste bizlerin zaafida bu :) sahip cikamiyoruz pek :) fiyat konusunda da 2500 diyen 3000diyenler gordum o kadar olmaz herhalde degil mi?
  • bu sorunun cevabı şu an bilinmiyor çoğunluğun tahmini 2000 2300 arası olacaği yönde gönül isterki 2000 i geçmesin hemen alalım.
  • 2000'in üstünde gelirse biraz zor satar
  • su linki incelermisiniz dostlar:
    http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=243&Code=086226U

sizce fiyat nasıl.bu ürünle ilgili kuponlar bulabilir miyim?birde bu fiyat aralıgında daha iyi laptoplar bulabilir miyim amerikada.kardeşim orda ve yakında gelecek onla getirtmek istiyorum
  • Bence kaçırma derim. Sadece amerikaya özgü birşeylerin olmamasına dikkat et, örneğin (atıyorum) adaptörü sadece 110 V'la çalışır veya tv-out'u ntsc (gerçi artık hdmi var ama) filan olmasın yani... Fiyat yaklaşık 1550 TL'ye geliyor, çok uygun, benim imkanım olsa getirtirdim... Tabii bu arada arıza durumunda daha büyük sıkıntı olacağını unutma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventalpsal

Bence kaçırma derim. Sadece amerikaya özgü birşeylerin olmamasına dikkat et, örneğin (atıyorum) adaptörü sadece 110 V'la çalışır veya tv-out'u ntsc (gerçi artık hdmi var ama) filan olmasın yani... Fiyat yaklaşık 1550 TL'ye geliyor, çok uygun, benim imkanım olsa getirtirdim... Tabii bu arada arıza durumunda daha büyük sıkıntı olacağını unutma...

uluslararası garantisi olmuyor mu bu meretin?
  • Lenovo'larda bildiğim kadarıyla uluslararası garanti yok zaten sitede de berlirtilmemiş
    @sarppy arkadaşın verdiği benchmarkları şimdi gördüm çok ilginç.6570M nasıl daha iyi çıkmış anlamadımGT555M, 6770M'e rakip olarak çıkartılmadı mı bu kart yanlış mı biliyorum?
  • Uluslararası garanti var arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Lenovo'larda bildiğim kadarıyla uluslararası garanti yok zaten sitede de berlirtilmemiş
    @sarppy arkadaşın verdiği benchmarkları şimdi gördüm çok ilginç.6570M nasıl daha iyi çıkmış anlamadımGT555M, 6770M'e rakip olarak çıkartılmadı mı bu kart yanlış mı biliyorum?

Bunu bende fark ettim fakat 555m daha yeni bir model oldugu icin sürücülerde sorun oldugu düşüncesindeyim aksi takdir de kart diger cepheden 6770m ile denk bir kart hele bir çıksın su velet bakicaz bakalim performansına:-)

• çıkmadı gitti şu laptop :( hergün şu sayfayı yenilemekten gına geldi :D

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PC_POR&br=LENOVO
  • Henüz Y570 gelmedi ama acaba onu atlayıp Y575 (veya adı ne olacaksa) 'i mi beklesek, Y570'in AMD Fusion Llano 'lu versiyonu. Daha uzun pil ömrü sağlıyor...
  • Sandy bridge li modeli 2 aydan fazla bekledik fusion modelinide 3-4 ay bekleriz heralde
  • Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa Facebook sayfalarında

"TÜRKİYE YE Y570 NE ZAMAN GELMEYİ DÜŞÜNÜYOR ACABA
    11 hours ago · Like ·

Lenovo Türkiye
    Lenovo IdeaPad Y570 Türkiye'ye geldi ve Vatan Bilgisayar'da satışına başlandı."

mı yazıyor?

https://www.facebook.com/LenovoTurkey?sk=wall&filter=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarcsgn

Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa Facebook sayfalarında

"TÜRKİYE YE Y570 NE ZAMAN GELMEYİ DÜŞÜNÜYOR ACABA
    11 hours ago · Like ·

Lenovo Türkiye
    Lenovo IdeaPad Y570 Türkiye'ye geldi ve Vatan Bilgisayar'da satışına başlandı."

mı yazıyor?

https://www.facebook.com/LenovoTurkey?sk=wall&filter=1

Evet doğru görüyorsunuz

Sonunda geldi demek, bakalım satış listelerinde ne zaman yer alacak...

• Ya bu Lenovo Y570 GalataSarayımızın transferlerine döndü ha geldi ha gelecek.Yarın birgün eklerler siteye 4 tane Sony eklenmişti dünmüydü neydi yarında Y570`ler eklenir.Umarım yani
  • Nihayet temmuz sonu dediler ve hele sükür geldi umarim bir kac güne listelere girer:-D:-D
  • facebookta mağazada var diyolar.birisi gitse de incelese.fiyatnı da sormuş birsi ama cevap yok.merakta kaldım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.