Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ermanas22

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

2 problemim var

1-win 10 yüklemesi yaptım cihaza fn+ok tuşu ile ekran parlaklığını açıp kapatırken sadece bir seviye atıyorum mesela parlaklığı en alttan ortaya çıkarana kadar hiç bi reaksiyon göstermiyor ekran ortaya gelince biraz aydınlanıyor en tepeye çıkana kadar aynı seviyede,yani bir kademe ekran parlaklığı açılıyor ve kısılıyor,driver da yüklü

2-ekranın gövdeye bağlı olduğu menteşeler mahvolmuş durumda birgün açıp kapatırken elimde kalacak diye korkuyorum,2500 lira verip aldığımız laptop plastikten yapılmış resmen kablolar falan gözüküyor neredeyse bilgisayarcıya bıraksam ilk günkü gibi yapıabilir mi

Dostum bende de z580 var, mesnteşe sorununun aynısı bende de vardı.Bu serilerin hepsinde aynı kronik sorun var diye bilirim.İçini açıyorsun vida yatakları parçalanmaya başlıyor, menteşe tutmuyor v.s. Ben HDD değişimi için açmak zorunda kaldım, ilk sefer birşey olmadı,Sonra çökme vs den dolayı iki kere daha açtım,Baktım laçka olmuş vida tutmuyor kasa.Lenovo teknik servisine gönderdim(Yapacak başka çarem kalmadığından gönderdim.Böyle nolacak canım en fazla şekil bozukluğu olur canım diyerek kullanamazsın.Birgün ikiye ayrılır elinde kalır.Dışarıya güvenemedim çünkü hem kasa bulmaları sorun oluyormuş hemde zaten kasa çürük adam takarken s.ktir et buda böyle olsun diyebilir ama teknik serviste eline fatura veriyorlar arkasını ararsın) 150 tl ye alt kasa ve üst kasayı değiştirdiler.Birde 60 tl servis ücreti vardı.Bana çok makul geldi.Menteşe için genede dışarıya sorabilirsin fiyatı.Teknik servis bilgisayar ellerine geçmeden fiyat vermiyorlar haberin olsun.Ellerine geçincede hani benim 60 tl diyorlar. Milette yararlansın

normal fiyat vermişler alt kasa 80tl civarı üst kasada 60-70 tl civarı civarı bide 60tl işçilik o kadar yüksek sayılmaz değer bence iyiki yapmışsın bu ara çok aşırı iş veya okulda falan kullanmıyorsun leptopu ekranını pek oynamamaya çalış aynısı yine olabilir düzğün bir ortam sağlayıp bazen oynatırsınız tabiki ama çoğu zaman sabit kalsın akşamları mesela aç kapa yapma sabit dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 31 Ağustos 2015; 23:48:31 >

• Windows 10'a yükselttikten sonra fan hızını değiştiren tuşlar çalışmamaya başladı.Aynı problemi 2-3 arkadaş daha yazmış üstte.Bir çözüm bulabilen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEK

Windows 10'a yükselttikten sonra fan hızını değiştiren tuşlar çalışmamaya başladı.Aynı problemi 2-3 arkadaş daha yazmış üstte.Bir çözüm bulabilen oldu mu?

kendi driverınu kurduktan sonra sorun olmuyor ki ben mesela yükseltme yapmıştım sorunsuz kullanıyordum ancak geçenlerde sıfır kurdum yaptım hiç bir driver kurmadım bu şekilde çalışmıyor ancak çokta lazım değil kullanıyorum bu halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadalar

quote:

Orijinalden alıntı: YEK

Windows 10'a yükselttikten sonra fan hızını değiştiren tuşlar çalışmamaya başladı.Aynı problemi 2-3 arkadaş daha yazmış üstte.Bir çözüm bulabilen oldu mu?

kendi driverınu kurduktan sonra sorun olmuyor ki ben mesela yükseltme yapmıştım sorunsuz kullanıyordum ancak geçenlerde sıfır kurdum yaptım hiç bir driver kurmadım bu şekilde çalışmıyor ancak çokta lazım değil kullanıyorum bu halde

Hocam ben dün buraya yazdıktan sonra onekey theater sürücüsünü kaldırdım ondan sonra fan hızını kontrol eden tuş çalışmaya başladı daha sonra da lenovonun sitesinden windows 7 için onekey theater sürücüsünü yükledim şimdi 2 tuşta çalışıyor.

• merhaba arkadaşlar bilgisayarım iyice bozuldu tam olarak servis yada tamirciye götürmeye imkanım olmadığı için sizden destek ve yardımlarınızı bekliyorum.
    bilgisayarı normal bir şekilde kullanırken yada biyerden biyere taşırken kapanıyo aniden çat diye kapatıyo ayrıyetten mavi ekran veriyo onuda vermese direk kitleniyo ve karıncalanıyor bilgisayarı kapatıp başlatmam gerekiyo yani suan tam anlamıyla bana eziyet ve sinir bozucu olmaya basladı hiç bir şekilde 15 dk dan fazla kullanamıyorum bu soyledıklerımın en azından 1 ni kesinlikle yapıyo bu süre içinde

Böyle bi sorun yaşıyan varmı ? yada ne yapmam gerekiyo ?? yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLew3r1

merhaba arkadaşlar bilgisayarım iyice bozuldu tam olarak servis yada tamirciye götürmeye imkanım olmadığı için sizden destek ve yardımlarınızı bekliyorum.
    bilgisayarı normal bir şekilde kullanırken yada biyerden biyere taşırken kapanıyo aniden çat diye kapatıyo ayrıyetten mavi ekran veriyo onuda vermese direk kitleniyo ve karıncalanıyor bilgisayarı kapatıp başlatmam gerekiyo yani suan tam anlamıyla bana eziyet ve sinir bozucu olmaya basladı hiç bir şekilde 15 dk dan fazla kullanamıyorum bu soyledıklerımın en azından 1 ni kesinlikle yapıyo bu süre içinde

Böyle bi sorun yaşıyan varmı ? yada ne yapmam gerekiyo ?? yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden..

mavi ekran hatası aldığınızda ekranda bir sayı numarası yazar onu nete yazdığınızda hangi sorunlardan dolayı onu yaşadığınızı anlıyabilirsiniz ilk olarak bunu anlamak lazım, pc nin 15dk fazla dayanmaması pil ile alakalı yani ölmüş galiba o pek önemli değil bence önemli olan kaldırınca kapanması oda bir ihtimal haricide bir sorun yaşadınız belki onu değiştirmeniz gerekecek onun yerine ssd falan alabilirsiniz, bence şöyle bir şey yapın pc nin menteşelerinde falan bir sıkıntı varmı eğer varsa imkanınız varsa pc yi bir şekilde satıp daha sonra sıfır yeni bir şey alınabilir imkan varsa, bu arada mavi ekran bir şekilde sistemlede ilgili olabiir sormat falan atmak belki çözüm olur

• hangi ekran kartı sürümünü kullanıyorsunuz? lol oynarken arada takılmalar yaşıyorum şuanda en son olan 355.82 whql sürücü kurulu i7 +32 gb ssd li model ama harbiden canımı sıkıyor bu durum artık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss016

hangi ekran kartı sürümünü kullanıyorsunuz? lol oynarken arada takılmalar yaşıyorum şuanda en son olan 355.82 whql sürücü kurulu i7 +32 gb ssd li model ama harbiden canımı sıkıyor bu durum artık ya

bende aynı sürümü kullanıyorum dota oynarken sorun yaşamıyorum ayarlarını bir kontrol edin isterseniz lol ayarlarından düşük moda alın veya nvdia ekran kartı ile açıldığına emin olun belki intel le açıyordur
  • tadalar T kullanıcısına yanıt
    ayarların hepsini kontrol ediyorum merak etme nvdia ile giriyorum ve oyun grafikleri orta ayarlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss016

ayarların hepsini kontrol ediyorum merak etme nvdia ile giriyorum ve oyun grafikleri orta ayarlarda

bende dotayı yüksek ayarlarda oynuyamıyorum yetmiyor artık o yüzden en düşük ayarlarda sorunsuz oynuyorum ekran kartı yavaş yavaş eskidi oda değiştirilecek bir şey değilki üst model takalım bir ihtiaml servis belki yapar onada değmez ama yeni leptop al daha iyi
  • Aynen arkadaslar, bizim ekran karti eskimeye basladi :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar, bilgisayari windows10a yukselttim ve bir sorunum var. Bilgisayar surekli bir seyi yeniliyor gibi oluyor. Kisa sureli donuyor. Yazi yazarken sıkıntı oluyor. Touchpadi kullanırken de. Boyle bir sıkıntısı olan oldu mu? Hangi driver sorun çıkartıyordur?
  • merhaba, SSD hdd takan var mı? Performans % kaç değişti? 3D program kullanan var mı? Solid, cad vb?? Hızda değişim var mı? Pc açılışı vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

merhaba, SSD hdd takan var mı? Performans % kaç değişti? 3D program kullanan var mı? Solid, cad vb?? Hızda değişim var mı? Pc açılışı vs?

müh. falansınız galiba bende 1 tane kendi ssd vardı onu söktüm kendi haricisinide söktüm ayrı bir ssd taktım samsung 250gb 850 evo 450tl civarında ilk ssd yi çıkartalı 2 yıl falan oldu hdd yide 4 ay oldu pc şuanda 2sn açılıyor windows ekranı çıktıktan sonra ve hemen bir şeyler açabiliyorsunuz normalde o söylediğin programların hepsi bende normalde kuruluydu ancak birç ok kez format attım pc ye ve haricimde bozulduğu için şuan yok geçen autocad 2016 indirdim çok ufak bir kasma vardı ancak oda benim ssd şuan tam perofrmans çalışmıyor son süürmünde bir sourun var o yüzden olabilir bu arada ben çiizlmiş bir parça açtığım içinde olabilir ufak kasma diğer programları şuan kurma şaınsım olsa kurar bilgi verirdim ancak maaleseft deniyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: MuSaBtr

Merhaba arkadaslar, bilgisayari windows10a yukselttim ve bir sorunum var. Bilgisayar surekli bir seyi yeniliyor gibi oluyor. Kisa sureli donuyor. Yazi yazarken sıkıntı oluyor. Touchpadi kullanırken de. Boyle bir sıkıntısı olan oldu mu? Hangi driver sorun çıkartıyordur?

aynı sorun bende de vardı bir ara format dışında çözüm yok gibi
  • Nvidia ekran kartı için stabil çalışan sürüm hangisi acaba?355.82'yi kurdum ama kurduktan bi süre sonra programlar ekran kartıyla çalışmıyor.
  • windows 10a geçtikten son sıfırladım aleti. şimdi sağ üstteki dokunmatik tuşlar çalışmıyor doğal olarak. hangi driverı kurmak lazım bunun için, bilen var mı acaba?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilkoc

windows 10a geçtikten son sıfırladım aleti. şimdi sağ üstteki dokunmatik tuşlar çalışmıyor doğal olarak. hangi driverı kurmak lazım bunun için, bilen var mı acaba?

normalde "OneKeyTheater" driveırını kurman gerekiyor ancak bunda bazı sorunlar çıkıyor bunun dışında birde "Energy_Management" driverını kurarsanız sadece film modu çalışmaz fan modu aktif olarak çalışır

• quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Nvidia ekran kartı için stabil çalışan sürüm hangisi acaba?355.82'yi kurdum ama kurduktan bi süre sonra programlar ekran kartıyla çalışmıyor.

bende sadece dota 2 ve knight var ikisinde de sorun yok diğer oyunları bilemiyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Nvidia ekran kartı için stabil çalışan sürüm hangisi acaba?355.82'yi kurdum ama kurduktan bi süre sonra programlar ekran kartıyla çalışmıyor.

bende sadece dota 2 ve knight var ikisinde de sorun yok diğer oyunları bilemiyeceğim

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.