Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
681.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

quote:

Orijinalden alıntı: sku

Bugün Windows 10 kurdum. Her şeyi hallettim ama bir şu Onekey sorununu halledemedim. "Onekey Theater'ı kullanmadan önce lütfen doğru ses sürücüsünü kurun." şeklinde uyarı alıyorum. Her driverı denedim ancak sorunu çözemedim. Bu sorunu daha önce yaşamış olup çözen varsa yardımcı olabilir mi?

Hala fan hızını kumanda edemiyorum bu sorundan dolayı...

Hocam ben yükseltme ile denedim bir kaç kere hata verdi hep DVD ile kurulum yapmak istemiyorum o zamanda SSD boşa çıkıyor onuda bozmak istemiyorum nasıl kurum yapabiliriz bu konuda fikrin nedir nasıl yapmamız lazım

boşa çıkmaması için ilk olarak c ve d yi full silmeniz gerekiyor daha sonra yeniden d oluşturup c kısmına kurduğunuzda sorun olacağını sanmıyorum ama hatırladığım kadarı ile format kısmında şuan sizde 3 tane gözükecek c-d-ssd olan kısım d yi birleştirmek kolay ancak ssd yi birleştirmek için illaki pc nin açılması lazım bu biraz sorun tam olarak nasıl yapılır aklıma şuan bir şey gelmiyor ancak bence yükseltme yaptığınızda sorun çıkmaz hem isterseniz windows 10 kurduktan sonra geri windwos 7 ye dönebiliyorsunuz isterseniz geri dönme kısmını silip pc nin daha fazla yer kapllamasını engelliyebilirsiniz, birde şöyle bir şeçeneğiniz var bende mesela ssd li model var ancak ben onu söktüm normal hdd yide söktüm ayrı 2.5 inçlik bir samsung 850 evo aldım hdd yi taşınabilir olarak kullanıyorum ssd de usb olarak sorunsuz çalışıyor herşey

• quote:

Lenovo y570 model leptobum var yiğenim sağolsun tuşları çok hoşuna gitmiş beğendiklerini sökmüş kimisi kayıp kiminin altındaki demir paçaları yok vs leptobu açıp kendim tamir edebilirim yeni bir klavye alıp kendim takmayı düşünüyorum nerden alabilirim nelere dikkat etmem lazım önerilerizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi]

http://urun.n11.com/diger-bilgisayar-yedek-parcalari/lenovo-y570-alt-kasa-bottom-case-orijinal-P63959581?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwza6sBRCMiaaPtY_c2tIBEiQAacj5IxnYjETwftwFQqHZQ7ENkYAxO63Ik79A6Xlv9OiJjPEaAnP58P8HAQ şöyle bir site var bu güne kadar 4 tane parça aldım buradan şimdide bende alt kasa almayı düşünüyorum, bu sitede vardır kesinlikle kargo ile evinize kadar geliyor güvenilir site bende sorun çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 11 Ağustos 2015; 9:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tadalar

quote:

quote:

Bugün Windows 10 kurdum. Her şeyi hallettim ama bir şu Onekey sorununu halledemedim. "Onekey Theater'ı kullanmadan önce lütfen doğru ses sürücüsünü kurun." şeklinde uyarı alıyorum. Her driverı denedim ancak sorunu çözemedim. Bu sorunu daha önce yaşamış olup çözen varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam ben yükseltme ile denedim bir kaç kere hata verdi hep DVD ile kurulum yapmak istemiyorum o zamanda SSD boşa çıkıyor onuda bozmak istemiyorum nasıl kurum yapabiliriz bu konuda fikrin nedir nasıl yapmamız lazım

boşa çıkmaması için ilk olarak c ve d yi full silmeniz gerekiyor daha sonra yeniden d oluşturup c kısmına kurduğunuzda sorun olacağını sanmıyorum ama hatırladığım kadarı ile format kısmında şuan sizde 3 tane gözükecek c-d-ssd olan kısım d yi birleştirmek kolay ancak ssd yi birleştirmek için illaki pc nin açılması lazım bu biraz sorun tam olarak nasıl yapılır aklıma şuan bir şey gelmiyor ancak bence yükseltme yaptığınızda sorun çıkmaz hem isterseniz windows 10 kurduktan sonra geri windwos 7 ye dönebiliyorsunuz isterseniz geri dönme kısmını silip pc nin daha fazla yer kapllamasını engelliyebilirsiniz, birde şöyle bir şeçeneğiniz var bende mesela ssd li model var ancak ben onu söktüm normal hdd yide söktüm ayrı 2.5 inçlik bir samsung 850 evo aldım hdd yi taşınabilir olarak kullanıyorum ssd de usb olarak sorunsuz çalışıyor herşey

ben tam olarak anlamadım şimdi o nasıl oluyor? şimdi biliyorsunuz bizim pclerde recovery tuşu var bastığında format atılmış gibi oluyor ya win 10a yükseltsek bu da silinecek mi? ve nasıl istediğimizde win7ye dönüş yapabiliriz

• Arkadaşlar şöyle bir sorunum var yardımcı olurmusunuz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108861759&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss016

quote:

Orijinalden alıntı: tadalar

quote:

quote:

ben tam olarak anlamadım şimdi o nasıl oluyor? şimdi biliyorsunuz bizim pclerde recovery tuşu var bastığında format atılmış gibi oluyor ya win 10a yükseltsek bu da silinecek mi? ve nasıl istediğimizde win7ye dönüş yapabiliriz

daha önceden 8.1 de denemiştim recovery çalışmıyordu şuan denemek gerekiyor pc açıkken denediğim şuan çalışmıyor ama benim pc baya sıkıntılı benden kaynaklıda olabilir birde pc kapalıyken denemek gerekiyor denersem onu da yazarım, bunun dışında
     Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi]

şöyle bir ayarlar kısmı var ama denemdim deneyen kişiler olmuş çalışıyor diyorlardı duyduğum kadarıyla

• Beyler bu pc ye samsung850 evo ssd aldim win kurulumda ssd yi gormuyor boylece windows kuramiyorum recovery yapmak icin cd leri denedim yine sonuc yok nasil yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: just_jan

Beyler bu pc ye samsung850 evo ssd aldim win kurulumda ssd yi gormuyor boylece windows kuramiyorum recovery yapmak icin cd leri denedim yine sonuc yok nasil yapabiliriz

siz direk windows 10 mu kurmayı denediniz eğer öyle ise birde windows 7 yi cd den kurup daha sonra windows 10 kurmayı deniyebilirsiniz, bende de samsung 850 evo var sorun çıkarmadı bende ama ilk windows 7 kurmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 14 Ağustos 2015; 22:44:29 >
  • Hocam bende 7 denedim oldu su an ama baska bir sorun var acilista sacmaliyop windows u bulmiyir biraz ugrasinca aciliyor sizce nasil disk?

• quote:

Orijinalden alıntı: just_jan

Hocam bende 7 denedim oldu su an ama baska bir sorun var acilista sacmaliyop windows u bulmiyir biraz ugrasinca aciliyor sizce nasil disk?

onun için kendi programı var onu kurup ayarlarını yaptınız mı onu yapmayınca olabilir öyle sorunlar birde yanlış hatırlamıyorsam programında 4.4 ü kurun son sürümde windwos 10 da sıkıntı çıkartıyor o yüzden ssd yi görmüyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 14 Ağustos 2015; 23:57:17 >
  • tadalar T kullanıcısına yanıt
    win10 kurduk diyelim o tuş çalışıyor bastığımızda tekrar win10 temiz kurulummu olacak 7 ye mi dönecek yoksa onu anlayamadım?
  • quote:

win10 kurduk diyelim o tuş çalışıyor bastığımızda tekrar win10 temiz kurulummu olacak 7 ye mi dönecek yoksa onu anlayamadım?

tek tuş formattan bahsediyorsun değil mi, tabiki ama şöyle açıklıyayım sana bu tek tuş formatın 2 tür yolu var şimdi ilk olarak bizim pc de hazır gelen kısım normal haricide 15gb yer oluşturu o kısımda recovery kurup her sistemde çalışır tabi driver uyuşmazlığı falan yoksa benim 8.1 de sıkıntım vardı şuanda windows 10 da açılış açıkken giremiyorum ama bu benden kaynaklıda olabilir neyse, ikinci olanı ise birde ben ssd aldığım için yer kaplamasın diye o kısmı sildim hiç oluşturmadım DVD yide direk pprogramı gömülü kurdum bu şekilde hem pc de fazladan yer kaplamıyor hemde sorun çıkmıyor ancak bu kısmında şöyle bir dezavantajı var DVD çizildimi yandınız o yüzden yedek almanız gerekiyor ben zaten ilk windows 10 kurduğumda baya sıkıntım vardı DVD ile 7 ye geri döndüm tekrar yükselttim şimdi tekrar sıfır kurulum yapacağım pc ye yine sapıtmaya başladı, kısaca ve öz olarak evet windwos 10 dan recovery yolu ile windows 7 ye geri dönebilirsin

yukardaki resimdeki windwos 7 ye geri dön tuşundan bahsediyorsan evet direk buna bastığınızda sistemin kendi içinde windows 7 duruyor zaten yükseltme yaptığımız için silinmiyor ancak isterseniz silebilirsiniz, bunu iki farklı oturuma benzetin biri ana hesap diğeri yan windows 7 burada ana hesap üstüne yama 10 kurduk ancak istersen 2 sinden birini silip diğerine geçiş yapabiliyoruz, ancak istersek daha sonra tekrar kurabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 15 Ağustos 2015; 22:54:41 >

• tadalar T kullanıcısına yanıt
    anladım aslına bakarsan dönüş için değilde yükseltmeyi yaptığımızda bi süre sonra örneğin pc yi sıfırlamam gerekti bu tuşu kullanıcam hangi sistemde temiz kurulum yapacak onu merak etmiştim.yoksa dvd de pc nin yedeği var benim
  • quote:

anladım aslına bakarsan dönüş için değilde yükseltmeyi yaptığımızda bi süre sonra örneğin pc yi sıfırlamam gerekti bu tuşu kullanıcam hangi sistemde temiz kurulum yapacak onu merak etmiştim.yoksa dvd de pc nin yedeği var benim

bu tuşu kullanarak temiz kurulum windwos 10 da yapamazsınız şuan çalışmıyor çünkü en azından bende öyle, hem sıfır kurulum için windwos kendi içinde ayrı bir ayar var yukarda resimde var o da bazen sorun çıkartırsa ben mesela bu yükseltme programın adı neydi mediacreationda usb kopyala ve cd ye kopyala modunun ikisinide yaptım bir çok yerde kopyam var ilk pc ye yükseltme yapmıştım sorunlarım vardı 2 gün önce usb den sıfıralma yaptım sorunsuz kullanıyorum yani kısaca illaki o tuş gerekmiyor sadece ona odaklanma sistem kurmanın bir çok yolu var, ilerde lenova bu recovery driverını sürücü sorunu çözerse ve yedek aldıysanız windows temiz kurulumu oradan yapabilirsiniz ama bence çok lazımda değil olsa fena olmaz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 24 Ağustos 2015; 22:35:07 >

• Arkadaşlar recovery dvdlerim bozulmuş çizik çizik diş macunu ve kolonya yakma denemelerim ise yaramadı linux kurduğum için geri dönüş yapamıyorum...bu abd elinde olan bana imajını yandisk ya da özelden ulaştırabilir mi????

İ5 işlemci gt555m 500gb hdd

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Turin

Arkadaşlar recovery dvdlerim bozulmuş çizik çizik diş macunu ve kolonya yakma denemelerim ise yaramadı linux kurduğum için geri dönüş yapamıyorum...bu abd elinde olan bana imajını yandisk ya da özelden ulaştırabilir mi????

internetten windows 7 indir craksiz microsoftun kendi sitesinden falan daha sonra home falan tabiki indiricen daha sonra kasa altındaki keyi gir sorunsuz kullan hatta onu yapmışken windows 10 bile geçebiirsin
  • 2 problemim var

1-win 10 yüklemesi yaptım cihaza fn+ok tuşu ile ekran parlaklığını açıp kapatırken sadece bir seviye atıyorum mesela parlaklığı en alttan ortaya çıkarana kadar hiç bi reaksiyon göstermiyor ekran ortaya gelince biraz aydınlanıyor en tepeye çıkana kadar aynı seviyede,yani bir kademe ekran parlaklığı açılıyor ve kısılıyor,driver da yüklü

2-ekranın gövdeye bağlı olduğu menteşeler mahvolmuş durumda birgün açıp kapatırken elimde kalacak diye korkuyorum,2500 lira verip aldığımız laptop plastikten yapılmış resmen kablolar falan gözüküyor neredeyse bilgisayarcıya bıraksam ilk günkü gibi yapıabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

2 problemim var

1-win 10 yüklemesi yaptım cihaza fn+ok tuşu ile ekran parlaklığını açıp kapatırken sadece bir seviye atıyorum mesela parlaklığı en alttan ortaya çıkarana kadar hiç bi reaksiyon göstermiyor ekran ortaya gelince biraz aydınlanıyor en tepeye çıkana kadar aynı seviyede,yani bir kademe ekran parlaklığı açılıyor ve kısılıyor,driver da yüklü

2-ekranın gövdeye bağlı olduğu menteşeler mahvolmuş durumda birgün açıp kapatırken elimde kalacak diye korkuyorum,2500 lira verip aldığımız laptop plastikten yapılmış resmen kablolar falan gözüküyor neredeyse bilgisayarcıya bıraksam ilk günkü gibi yapıabilir mi

1. ilk olarak sen büyük ihtimal yükseltme yaptın bu nedenle bazı sorunların var sana önerim silebilirsen o driverı sil sadece windowsun zaten kendi driverı var onu kuruyor çalışıyor yine, ben sıfır kurulum yaptım sadece ekran kartı kurdum fan modu falan hiç bir şey kurmadım fan modu çalışamsada çok aşırı lazım değil aslında driverını da biliyorum kurması kolayda pek lazım olmadığı için şuan böyle kullanıyorum
    2. soruna gelirsek eğer bende de aynı sorun var şuan ekranların yanına kitap koydum onunla dengede duruyorlar ben yeni alt kasa alıcam yakın zamanda daha sonra onu kendim parçalayıp monte edicem siz uğraşamazsanız eğer bir yani lenova destek birimlerine bırakırsanız onlar kendileri yaparlar tabiki ücretini alırlar ancak ben en kötü öyle yağıcam ama büyük ihtimal sorun çıkmaz diye düşünüyorum kendim yapabilirim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 31 Ağustos 2015; 14:50:36 >

• aslankiral kullanıcısına yanıt
    Bulursan baanada haber ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

2 problemim var

Dostum bende de z580 var, mesnteşe sorununun aynısı bende de vardı.Bu serilerin hepsinde aynı kronik sorun var diye bilirim.İçini açıyorsun vida yatakları parçalanmaya başlıyor, menteşe tutmuyor v.s. Ben HDD değişimi için açmak zorunda kaldım, ilk sefer birşey olmadı,Sonra çökme vs den dolayı iki kere daha açtım,Baktım laçka olmuş vida tutmuyor kasa.Lenovo teknik servisine gönderdim(Yapacak başka çarem kalmadığından gönderdim.Böyle nolacak canım en fazla şekil bozukluğu olur canım diyerek kullanamazsın.Birgün ikiye ayrılır elinde kalır.Dışarıya güvenemedim çünkü hem kasa bulmaları sorun oluyormuş hemde zaten kasa çürük adam takarken s.ktir et buda böyle olsun diyebilir ama teknik serviste eline fatura veriyorlar arkasını ararsın) 150 tl ye alt kasa ve üst kasayı değiştirdiler.Birde 60 tl servis ücreti vardı.Bana çok makul geldi.Menteşe için genede dışarıya sorabilirsin fiyatı.Teknik servis bilgisayar ellerine geçmeden fiyat vermiyorlar haberin olsun.Ellerine geçincede hani benim 60 tl diyorlar. Milette yararlansın

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Turin

Arkadaşlar recovery dvdlerim bozulmuş çizik çizik diş macunu ve kolonya yakma denemelerim ise yaramadı linux kurduğum için geri dönüş yapamıyorum...bu abd elinde olan bana imajını yandisk ya da özelden ulaştırabilir mi????

Bulamazsan, altında windows lisans anahtarı yazıyordur,onunla uygun işletim sistemini kur.Daha sonra lenovo nun kendi sitesinden sürücülerini indirip kurarsın sonrada tekrardan kurtarma cd ni hazırlarsın.

Millete yararlansın
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.