Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oznklckp

Arkadaşlar bende de SSD'li model var şuan için memnunum bir problemim yok. Aranızda windowsu ssdye geçiren oldu mu?

32 gb olduğu için ssd pek sağlıklı olmuyor windows için, çok az yer kalıyor.
  • Arkadaşlar bugün ben de vatandan 32ssd li modelini aldım. İlk piliyle baktığım kadarıyla sorunsuz gözüküyor. Şuan şarjda ayrıntılı deneyemedim. Bu arada microsoft office bunlarda yüklü olmuyor sanırım. Onu nasıl halledebiliriz? Ayrıca makinede McAfee int security yüklü geldi(vatanda antivirüs yükletmedim ama McAfee lisansım var evde yükleyeceğim dedim.)Bu bilgisayarla beraber mi geliyor yoksa vatanda driver yüklemesi sırasında görevli yüklemiş olabilir mi? yani şuan McAfee lisansına ihtiyacım kalmadı sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomurro

Arkadaşlar bugün ben de vatandan 32ssd li modelini aldım. İlk piliyle baktığım kadarıyla sorunsuz gözüküyor. Şuan şarjda ayrıntılı deneyemedim. Bu arada microsoft office bunlarda yüklü olmuyor sanırım. Onu nasıl halledebiliriz? Ayrıca makinede McAfee int security yüklü geldi(vatanda antivirüs yükletmedim ama McAfee lisansım var evde yükleyeceğim dedim.)Bu bilgisayarla beraber mi geliyor yoksa vatanda driver yüklemesi sırasında görevli yüklemiş olabilir mi? yani şuan McAfee lisansına ihtiyacım kalmadı sanırım?

Deneme surumudur. Bitince silip kendi lisansinizdan sitenizden yukleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar HDD ısısını hangi programla düzgün bir şekilde ölçebiliriz ?
    ben de program ve oyunlara göre ölçmek istiyorum. sonuçlarda dikkat çekici bir şey olursa burdan da ScreenShot atarım ?
  • Vatanda ki modelini bugün satın aldım , pek test edemedim gece boyunca şarjda olacak.

Genel kasa yapısı hakkında 2 sorum olacak kullanan arkadaşlara:

1)Kapalı haldeyken dvd yazıcı kapak kısmı sizde de biraz oynak(biraz içeri girmesi,yukarı haraket etmesi) mı?
    2)Menteşenin birinden aç-kapa sırasında bir gıcırtı sesi geliyor , bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Vatanda ki modelini bugün satın aldım , pek test edemedim gece boyunca şarjda olacak.

1)Kapalı haldeyken dvd yazıcı kapak kısmı sizde de biraz oynak(biraz içeri girmesi,yukarı haraket etmesi) mı?
    2)Menteşenin birinden aç-kapa sırasında bir gıcırtı sesi geliyor , bu normal mi?

aynısı bende de var sıkıntı, lenovoda bu gibi şeyler normaldir :), yoksa nasıl ucuza alacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Vatanda ki modelini bugün satın aldım , pek test edemedim gece boyunca şarjda olacak.

dvd rom sağa sola oynamıyor. sadece yukarıya doğru oynuyor bırakınca eski halina dönüyor.

menteşelerin hiçbirisinden ses gelmiyor bende.
  • teşekkür ederim cevaplarınız için , bayram boyuncada dikkat edicem sağına soluna
  • fhd bekleyemeyecem galiba bende 2 ay daha. dayanamıyorum alacam sanırım. son kez kasa kaltesi hakkında bişeler söylermisiniz??? ısınma problemi var mı bilgisayarın???
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

fhd bekleyemeyecem galiba bende 2 ay daha. dayanamıyorum alacam sanırım. son kez kasa kaltesi hakkında bişeler söylermisiniz??? ısınma problemi var mı bilgisayarın???
    ...

Bence FHD yi bekle kardeşim. Bende Y570 de vardı, ekranı masaya hafif değdiğinde bile oynuyordu, kasa ortalama ile düşük kalite arasındaydı ama Y580 ona göre çok daha sağlam ve orta kalite ama ekran (özellikle beyaz ve siyah renkler) kalitesinden memnun değilim.

HDD ısınıyor, zaten sol elinin altından herhangi bir oyun çalıştırdığında hissediyorsun. Onun haricinde 2. nesil i5 y570' den 10 derece aşağıda çalışıyor gpu ve cpu.

Bu fiyata bu özellikleri almak istiyorsunuz bizim gibi alın ama elbette ki yeni bilgisayar ve sürücü güncellemelerine ihtiyaç duymaktadır. Yazılımsal olarak da biraz geliştirilmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oncoskun

quote:

fhd bekleyemeyecem galiba bende 2 ay daha. dayanamıyorum alacam sanırım. son kez kasa kaltesi hakkında bişeler söylermisiniz??? ısınma problemi var mı bilgisayarın???
    ...

Bence FHD yi bekle kardeşim. Bende Y570 de vardı, ekranı masaya hafif değdiğinde bile oynuyordu, kasa ortalama ile düşük kalite arasındaydı ama Y580 ona göre çok daha sağlam ve orta kalite ama ekran (özellikle beyaz ve siyah renkler) kalitesinden memnun değilim.

HDD ısınıyor, zaten sol elinin altından herhangi bir oyun çalıştırdığında hissediyorsun. Onun haricinde 2. nesil i5 y570' den 10 derece aşağıda çalışıyor gpu ve cpu.

Bu fiyata bu özellikleri almak istiyorsunuz bizim gibi alın ama elbette ki yeni bilgisayar ve sürücü güncellemelerine ihtiyaç duymaktadır. Yazılımsal olarak da biraz geliştirilmesi lazım.

şuan mesajımı y560tan yazıyorum. boşta 65 derece pc. yanıyor resmen oyun açınca. ısınması bana problem açacak düzeyde değildir. zaten soğutucu ile kullanacam. tek kafama yatmayan fhd ekran olmaması.http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-332600-y580-core-i7-3610qm-8gb-32gb-ssd+750gb-hdd-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61680 bu fiyatıda kaçırmak istemiyorum ve bilgisayara ihtiyacım var ama...

• arkadaşlar siz nerde yaşıyorsunuz ya normal oda sıcaklıgında 25-30 arasında 42 derece civarı boşta dururken.
  • quote:

quote:

quote:

...

şuan mesajımı y560tan yazıyorum. boşta 65 derece pc. yanıyor resmen oyun açınca. ısınması bana problem açacak düzeyde değildir. zaten soğutucu ile kullanacam. tek kafama yatmayan fhd ekran olmaması.http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-332600-y580-core-i7-3610qm-8gb-32gb-ssd+750gb-hdd-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61680 bu fiyatıda kaçırmak istemiyorum ve bilgisayara ihtiyacım var ama...

ayrıca FHD ekran çokta önemli değil zaten piksel farkını 15" ekranda insan gözü ayırt edemez.

• güzel bir soğtucu ile alacam bu pcyi. zaten 2-3 tane oyun yüklerim. onlarıda ssdye yükledimmi ısınma falan olmaz hdd de...
  • hdd yerine ssd taksak ısınma sorunu hallaluyor değil mi??? 32 gblık ssd+yeni taktığımız ssd oluyor. bu ikinci ssdyi takmak için dvdromu feda etmemize gerekte yok öyle mi???
    ...
  • arkadaşlar soğutucu tavsiyesi olan var mı makul fiyatta?
  • Arkadaşlar laptopun daha 2. günü ben iyice kontrol etmeye çalışıyorum ki varsa bir problemi ilerde karşıma cıkıp beni servislerde uğraştırmasın.JBL speaker çok kaliteli ses veriyor fakat bugün birşey farkettim aynısını bu laptopa sahip arkadaşlardan denemelerini rica ediyorum.

Windows ile gelen örnek müziklerde "maid with flaxen hair" parçasını windows media playerde açın hem windowsun sesini hem media playerın sesini sona getirin,ayrıca home theater modunuda "film" olarak değiştirin ki ses iyice artsın.Bu şartlarda müziğin başlarında yer yer ortalarında benimkinde özellikle sol speakerdan cızırdama sesi geliyor(azda olsa sağda da var).
    1 senelik Hp probook serisi bir laptopda denedim aynı cızırdama onda da var(sol ağırlıkta , sağda da var).

Kendi laptopumda Başka bir mp3 de ve bir filmin orta kısmında da böyle bir cızırdamaya rastladım(Sol yine ağırlıkta , sağ yok denecek kadar az).

Bu noktada aklıma takılan ve sormak istediğim şeyler:

1)Denedikten sonra sizde aynı şey oldu mu? Başka ses dosyalarında veya bir filmde benzer birşey başınıza geldi mi?
    2)Speaker lar kaliteli fakat her taraftan sesi sona getiripte sınırlarını zorlamak zarar verir mi acaba(cızırdama göstergesi olabilir)?

Sizden gelen cevapları da göz önüne alarak 1-2 güne vatanda ki ve bimeksde ki modellerde aynı testi yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 19 Ağustos 2012; 20:22:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutlu9

quote:

quote:

quote:

...

ayrıca FHD ekran çokta önemli değil zaten piksel farkını 15" ekranda insan gözü ayırt edemez.

siz bir 15.6" FHD Mat ekran ile HD Parlak ekranı yan yana koyunuz ve farkı göz ayırt edebiliyor mu söyleyiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutlu9

quote:

quote:

quote:

...

siz bir 15.6" FHD Mat ekran ile HD Parlak ekranı yan yana koyunuz ve farkı göz ayırt edebiliyor mu söyleyiniz.

Kuzenim Msi ge60 Sahibi (mat ekran Full HD). Benimkiside malumunuz y580. Arada daglar kadar fark var diyebilirim. Ekranı hakikaten çok kaliteli duruyordu. Ayrıca onun renkleride çok daha canlıydı. Bizim laptopun tek kötü yanı ekranı. Onun dışında kasa kalitesi olsun, ışılı kılavyesi olsun y580 i ge60'a tercih ederim her zaman .

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Lenovo y580 kullanıyorum.Sistem için 60gb lık okuma yazma oranı yüksek bir ssd alacağım.Lakin notebookun optik sürücüsünün yerine takacağım.

Şimdi , alacağım ssd , kutu ile birlikte mi geliyor , yani kutunun içine monte ettiğim an direk optik sürücü girişine girecek mi?

Diğer sorum ise çıkardığım optik sürücüyü usb 3.0 kablosuyla external olarak bağlayıp kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 19 Ağustos 2012; 22:52:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.