Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende vatandan 32gb ssd + 750 hdd modelini bugün aldım.
  • harddiski ssd ile değiştirsek garantisi bozuluyormu
  • slm arkadaslar bende alcam bu fıyata ssd li almaya degermı? lenovo y 580 i
  • ben de aldım bugün vatandan.akıyor pc.ilk denediğim hoparlörüydü harika bir ses kalitesi var bence.
  • oldukça iyi
    [simage][/simage]

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperklz -- 18 Ağustos 2012; 16:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

şu hdd ısınma sorununu herkes yaşıyor mu?

ben de birazdan vatandan bu bilgisayara alabilirim

hdd oyunda 57 derece oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

Arkadaşlar ssd li modeli bugün aldım az önce vatandan sorularınızı cevaplayabilirim

Öncelikle ben bi özellik söyleyeyim 15 saniyede açılıyo şu anda bilgisayar hiçbişey yüklü olmadığından olsa gerek ve bu çok hoşuma gitti

Hdd den tıklama gibi bir ses geliyor mu( klik klik)? Solda etiketin olduğu yere bir kulak verip deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperklz

oldukça iyi
    [simage][/simage]

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye]

O kullandığınız sürücü çoğu oyunda hata verir. Yeni betada grafik 6.8 e düşüyor ama önemli değil, whql çıkınca düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncoskun

quote:

Arkadaşlar ssd li modeli bugün aldım az önce vatandan sorularınızı cevaplayabilirim

Öncelikle ben bi özellik söyleyeyim 15 saniyede açılıyo şu anda bilgisayar hiçbişey yüklü olmadığından olsa gerek ve bu çok hoşuma gitti

Hdd den tıklama gibi bir ses geliyor mu( klik klik)? Solda etiketin olduğu yere bir kulak verip deneyebilirsiniz.

kulağımı dayadım söylediğiniz yere fan sesi gibi bir ses işitiyorum çok nadir de klik klik sesini duyuyorum ama kulağımı dayamasam duymam yani o kadar düşük sesli

• quote:

quote:

quote:

kulağımı dayadım söylediğiniz yere fan sesi gibi bir ses işitiyorum çok nadir de klik klik sesini duyuyorum ama kulağımı dayamasam duymam yani o kadar düşük sesli

Zaten düşük sesli ama sessiz ortamlarda duyuluyor, bu artık bir sorun mu yoksa hdd kendini boşa alıp park mı ediyor bilemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten düşük sesli ama sessiz ortamlarda duyuluyor, bu artık bir sorun mu yoksa hdd kendini boşa alıp park mı ediyor bilemiyorum.

hddyi ssd ile değiştirme fikrim var ama biraz yaygınlaşmasını kapasitelerinin büyümelerini bekleyeceğim sanırım

• arkadaşlar oyuna girmek için ekran kartını nerden değiştiriyorum ya şuan intel hd4000 gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalhakan

arkadaşlar oyuna girmek için ekran kartını nerden değiştiriyorum ya şuan intel hd4000 gözüküyor

Masaüstünde sağ tıkla nvdia control paneline gir ordan ilk açılır kutudan programi seç ikinciden nvdia gpu yu seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutlu9

quote:

Orijinalden alıntı: kartalhakan

arkadaşlar oyuna girmek için ekran kartını nerden değiştiriyorum ya şuan intel hd4000 gözüküyor

Masaüstünde sağ tıkla nvdia control paneline gir ordan ilk açılır kutudan programi seç ikinciden nvdia gpu yu seç.

hocam aynısını yapıyorum ama olmuyor ya ilk kez pes 2012 de denedim.hiçbişekilde değişmiyor.KONAMI klasöründe settingste hala intel gözüküyor..
  • y580 alanlara sununla almalarini tavsiye ederim oyun sirasinda disk isisini olcunler 2000 liralik yatirimi ve bilgilerini riske atmasinlar

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38712
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

y580 alanlara sununla almalarini tavsiye ederim oyun sirasinda disk isisini olcunler 2000 liralik yatirimi ve bilgilerini riske atmasinlar

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38712

belki buda iş görür ama dediğin gibi 2000tl pcye veriyorsak alacağımız soğutucuda o denli iyi olmalı sonuçta az buz bişey değil 2000 iyi para bu kadar veriyorsak bence daha iyisini hak ediyor şahsen benhttp://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/zalman-zm-nc2000silver-zm-nc2000-notebook-sogutucusu-gumus/productdetails.aspx?I_ID=39132 bunu almayı düşünüyorum %25 indirimde 130 a gelicektir fiyatı tabi bu benim şahsi görüşüm

• vatandan almaya niyetlenmiştim ama ekranı pek hoşuma gitmedi full hd olmuş olsaydı bugün alabilirdim ama kısmet değilmiş lenovo'ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

vatandan almaya niyetlenmiştim ama ekranı pek hoşuma gitmedi full hd olmuş olsaydı bugün alabilirdim ama kısmet değilmiş lenovo'ya

1.5 2 ay sonra fhd olarak vatana gelicekmiş beklemek istersen alabilirsin piyasada oyun oynuyacaksan bu fiyata en iyi laptop bu diyebilirim
  • Arkadaşlar bende de SSD'li model var şuan için memnunum bir problemim yok. Aranızda windowsu ssdye geçiren oldu mu?
  • Merhabalar,

Ben de ssdsiz modeli alıp kendim ssd takmayı düşünüyorum msata slotuna. Şu model uyumlu mudur?

Crucial m4 SSD 256GB MLC mSATA-600

Bu ssd'de iki partition açıp windows + ubuntu dual boot yapiym diyorum. HDD'ye data dosyalarını vs. atarım. Oluru var mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.