Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FieSTaA

arkadaşlar full hd ve 500 gb 7200 rpm olan modelini 1800 tlye yurt dışından alsam mı ne dersiniz ?

SSD var mı ?
  • SSD lisi 1030 dolar 40 dolar fark var 30 gb ssd var ki bence gerek yok gene yurt dısından sonra ssd sipariş ederim.
  • quote:

SSD lisi 1030 dolar 40 dolar fark var 30 gb ssd var ki bence gerek yok gene yurt dısından sonra ssd sipariş ederim.

SSD sipariş verirseniz mevcut diski söküp yerine takabilirsiniz yada optic sürücüyü çıkarıp, sata hdd bay alıp onunla 2. disk olarak eklersiniz.
    M-SSD 3x5cm 3x7cm gıbı boyutlarda oldugu için ezbere alamazsınız. Zaten m-ssd'ler en fazla 64gb olarak bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

Lenova Y580 kullanıcılarını aha da bu paklar

http://www.hepsiburada.com/liste/rexpo-fd-712-cift-fanli-7-17-notebook-sogutucusu/productDetails.aspx?productId=bs00810&categoryId=106859

Fanların yeri değişebiliyor...Soldaki fanı en üst sol köşeye atarsak en çok ısınan kısmı soğutmuş oluruz...Öbürünü de sağ taraflarda en çok ısınan yere koyarız...faydası olur...

fanların yerini değiştirince dengesizlik olabiliyormuş dostum.

sol kısım ısınıyor sadece zaten diğer kısımlarda sıkıntı yok, eğer y580e sahip olup soğutucu kullanan ve verimli olduğunu düşünen varsa paylaşsın lütfen...

zalman ı da araştırdım gerçekten fiyatı iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: -Source-

quote:

Orijinalden alıntı: oncoskun

quote:

Orijinalden alıntı: t7k5

quote:

Orijinalden alıntı: TITANSTYLE

TUŞ YOK FAZLA ESNİYOR ÇOK KULLANAN BİRİ WARSA RESMEN ALMAMA SEBEBİ OLABİLİR..

Kardeş herşeyiyle tamam güzel alabilirim derken senin şu mesajını okudum. Klavyeyi aktif olarak kullanacak birisiyim kodlama için. Şu esneme olayından biraz bahsedermisin. Alınmayacak kadar nasıl bir esneme yapıyor.

en sağda ve en solda dikkatli bakarsanız, tuşlara sert basarsanız var ama nasıl bir problem yaratabilir bilemem.

Tuşlar esniyor ne demek ya. Ben de kodlama yapıyorum herhangi bir sorun yok . İlk laptop kullanışım böyle klavyeye birazalışamadımm orasını sorun benim için eski büyük tuşlu klavyelerler çalıştım hep :D

Kardeş sıkıntı yok diyosun yani.Programcı olarak senin gördüğün artı ve eksiler nelerdir bu cihaz için.

/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*

Ayrıca arkadaşalr şimdi bu modelin i5 ve i7 lisi var. adlığım zaman tabikide i7 olsun istiyorum. fakat i7 aşırı ısınma yaptığı doğrumudur. yani daha çok performans sağlarken i5 e göre daha mı şok ısınacak makine.

Dieğr bir sorum sanırım bu HDD ileriki zamanlarda problem yaratacak SSD değişimi nasıldır. Yani garanti kapsamına çıkmadan cihazın kendi HDD sini söktürüp SSD taktırabiliyormuyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: koline

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/rexpo-fd-712-cift-fanli-7-17-notebook-sogutucusu/productDetails.aspx?productId=bs00810&categoryId=106859

Fanların yeri değişebiliyor...Soldaki fanı en üst sol köşeye atarsak en çok ısınan kısmı soğutmuş oluruz...Öbürünü de sağ taraflarda en çok ısınan yere koyarız...faydası olur...

sol kısım ısınıyor sadece zaten diğer kısımlarda sıkıntı yok, eğer y580e sahip olup soğutucu kullanan ve verimli olduğunu düşünen varsa paylaşsın lütfen...

Nasıl dengesizlik oluyormuş hocam ? Okuduğun linki atar mısın ?

Zalman iyi de hocam fanı ortada,etki eder de ne kadar eder .... bize fanı sol üstte olan bir şey lazım....

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/cooler-master-r9-nbc-inev-gp-sogutucu-stand-63168754 bu gözüme çarpıyor ikidir ama bilemiyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/trust-16813-trust-16813-notebook-cooling-stand-xstream/productdetails.aspx?I_ID=44345

Bunun fanları üstlerde olsa var ya tadından yenmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Athelas_ -- 27 Ağustos 2012; 16:53:24 >

• Nvidia yeni sürücü çıkardı , bilginize...

http://www.geforce.co.uk/drivers/results/47818

Version 306.02 - BETA
    Release Date Mon Aug 27, 2012
    Operating System Windows 7 64-bit
    Windows 8 64-bit
    Windows Vista 64-bit
    Language Turkish
  • quote:

quote:

quote:

Zalman iyi de hocam fanı ortada,etki eder de ne kadar eder .... bize fanı sol üstte olan bir şey lazım....

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/trust-16813-trust-16813-notebook-cooling-stand-xstream/productdetails.aspx?I_ID=44345

Hepsiburada'daki yorumları okudum, mutlaka vardır ya burda bi y580 i olup soğutucu kullanan. beklemedeyiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsiburada'daki yorumları okudum, mutlaka vardır ya burda bi y580 i olup soğutucu kullanan. beklemedeyiz

Hadi bakalım bekliyoruz...

• quote:

Kardeş sıkıntı yok diyosun yani.Programcı olarak senin gördüğün artı ve eksiler nelerdir bu cihaz için.

İlk başta söylediğim gibi bu tür klavyeleri ilk kullanışım ben de şu an alışma evresindeyim.
    Bana göre - leri arasında sağ shift tuşunun küçük olması. ';' yaparken biraz ugraştırıyor.
    Ok tuşlarının yeri ve küçüklüğünü pek sevmedim.
    Aslında bu yazacağım laptoplarda - sayılmaz ama beni biraz zorlayan birşey.
    Ctrl ve Alt tuşunun ortası Fn tuşu koyunca ctrl+c ve ctrl +v yaparken hep bir solundaki tuşa basıyorum sürekli.
    Yani ctrl +c yerine ctrl +x, ctrl + v yerine ctrl+c yapıyorum :D

+ ları sayacak olursam
    Yukardaki özelliklerini saymazsam yazması kolay ve hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fast556.

arkadaşlar bu bilgisayarı ve HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA bu bilgisayarı inceledim fiyat olarak hp yi alabilcek durumdayım lenovo biraz pahalı geliyor ailem internetten alışveriş yapmıyor bu yüzden bimeks vatan gibi yerlerdede pahalı zaten i7li olanına bakıyorum mühendislik öğrencisi olduğum için ( i5 alan arkadaşlarda sıkıntılar oldu lenovonın bu bilgisayarında ) malzeme kalitesi olarak bu bilgisayar sizce nasıldır hpnin ki gayet güzeldi almnym kasa zaten ama içimde hep lenovo alma isteği olmuştur o yüzden sizlere soruyorum tabi 2000lira civarında önerebileceğiniz başka bir laptop varsa onuda düşünebilirim

Aman dostum bekle. Vatanda yakında %25 indirim olur yine alırsın oraya gidip. Boşuna bu bilgisayar varken HPye para verme.
  • quote:

quote:

İlk başta söylediğim gibi bu tür klavyeleri ilk kullanışım ben de şu an alışma evresindeyim.
    Bana göre - leri arasında sağ shift tuşunun küçük olması. ';' yaparken biraz ugraştırıyor.
    Ctrl ve Alt tuşunun ortası Fn tuşu koyunca ctrl+c ve ctrl +v yaparken hep bir solundaki tuşa basıyorum sürekli.

+ ları sayacak olursam

Fn olayı normal bi durum zamanla alışırsın sıkıntı olmaz. Shift, Enter, yön tuşları Home-End kombinesi önemli gerçi öyle ya da böyle kafama koydum bu makineyi alıcam.

Rica etsem sendeki makinanın klavye görüntüsünü çekip koyabilirmisin. Nette hep Türkçe olmayan klavyeler var.

• quote:

quote:

arkadaşlar bu bilgisayarı ve HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA bu bilgisayarı inceledim fiyat olarak hp yi alabilcek durumdayım lenovo biraz pahalı geliyor ailem internetten alışveriş yapmıyor bu yüzden bimeks vatan gibi yerlerdede pahalı zaten i7li olanına bakıyorum mühendislik öğrencisi olduğum için ( i5 alan arkadaşlarda sıkıntılar oldu lenovonın bu bilgisayarında ) malzeme kalitesi olarak bu bilgisayar sizce nasıldır hpnin ki gayet güzeldi almnym kasa zaten ama içimde hep lenovo alma isteği olmuştur o yüzden sizlere soruyorum tabi 2000lira civarında önerebileceğiniz başka bir laptop varsa onuda düşünebilirim

Aman dostum bekle. Vatanda yakında %25 indirim olur yine alırsın oraya gidip. Boşuna bu bilgisayar varken HPye para verme.

Dostum en kısa sürede ne zaman olur yine indirim? Bir tahminin var mı?

• benm kredi kartım var dostum :) yardımcı olabilirim gerekirse.
  • quote:

quote:

quote:

+ ları sayacak olursam

Fn olayı normal bi durum zamanla alışırsın sıkıntı olmaz. Shift, Enter, yön tuşları Home-End kombinesi önemli gerçi öyle ya da böyle kafama koydum bu makineyi alıcam.

Rica etsem sendeki makinanın klavye görüntüsünü çekip koyabilirmisin. Nette hep Türkçe olmayan klavyeler var.

• Amerikadan 1600 tlye 6gb ram ve 1tb 5400 rpm modelini almaya karar kıldım :D
  • quote:

benm kredi kartım var dostum :) yardımcı olabilirim gerekirse.

Hocam ben de Vatanı bekleyenlerdenim... vatan görevlisi değilsin biliyorum Ama yine de sorayım sence ne zaman girer indirime ?
  • quote:

quote:

benm kredi kartım var dostum :) yardımcı olabilirim gerekirse.

Hocam ben de Vatanı bekleyenlerdenim... vatan görevlisi değilsin biliyorum Ama yine de sorayım sence ne zaman girer indirime ?

Genel olarak gözlemim en geç 2 haftada bir giriyor vatan indirime. sıcak fırsatları takip ederim çok sık konusu acılır.

• quote:

birde bu ekran kartı gddr 5 mi

Evet gddr5 , bizim de kartta sorun çıktı (garanti bankasına ) yine ertelemek zorunda kaldık , 1-2 hafta içinde yeni kart gelirse ilk indirimle alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba PC depodan mı alsam ?

Sorun yaşanır mı PC depoda ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.