Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Source-

quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Daha yepyeni aldığım Y580 az önce kapandı. Ekranda cızırtı-karıncalı görüntü oluştu ve ondan biraz sonra kapandı. Şimdi ise hiçbir şekilde açılmıyor. Açma tuşuna bastığımda, açma tuşu bir süre ışık yakıyor anca 2-3 saniye sonra sönüyor. Sorun nedir nasıl çözülür yardım edebilir misiniz? Muhtemelen servise yollayacağız gibi duruyor, servisi nasıldır lenovo'nun?

Görüntü karıncalı olduğunda ne yapıyordunuz? Kapanmadan önce ne yapıyordunuz? Bilgisayarın sıcaklığı nasıldı o sıralar?

Eve yeni modem almıştık. Masaüstü bilgisayarda kurulumu yaptım ardından laptop'u açtım o ağa bağlandım. Ağa bağlandıktan sonra kontrol amaçlı google'a girip çıktım, internette hiç dolanmadım bile. Bilgisayarı kapayacaktım ancak masaüstünün orta yerinde önceden açtığım bir not defteri vardı onu düzene koymak için sürüklemek istedim. Not defterini seçip sürüklerken ekran karıncalanıp cızırtılı bir ses çıkarmaya başladı laptop. Aynı o eski antenli televizyon döneminde çekmeyen kanallarda oluşan karlı görüntü gibiydi. Aralarda mavi yeşil kırmızı çizgiler de oluşuyordu.

Görüntü karıncalı olduğunda bir şey yapmamadım çünkü zaten hiçbir şey görünmüyordu. O durum karşısında dondum kaldım bir süre sonra da bilgisayar kapandı zaten.

Bilgisayarın sıcaklığı fazla değildir. Çünkü bilgisayarı açmamla bu sorunu yaşamam arasında geçen süre en fazla 4-5 dakikadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 26 Ağustos 2012; 22:23:37 >

• quote:

quote:

quote:

Daha yepyeni aldığım Y580 az önce kapandı. Ekranda cızırtı-karıncalı görüntü oluştu ve ondan biraz sonra kapandı. Şimdi ise hiçbir şekilde açılmıyor. Açma tuşuna bastığımda, açma tuşu bir süre ışık yakıyor anca 2-3 saniye sonra sönüyor. Sorun nedir nasıl çözülür yardım edebilir misiniz? Muhtemelen servise yollayacağız gibi duruyor, servisi nasıldır lenovo'nun?

Görüntü karıncalı olduğunda ne yapıyordunuz? Kapanmadan önce ne yapıyordunuz? Bilgisayarın sıcaklığı nasıldı o sıralar?

Eve yeni modem almıştık. Masaüstü bilgisayarda kurulumu yaptım ardından laptop'u açtım o ağa bağlandım. Ağa bağlandıktan sonra kontrol amaçlı google'a girip çıktım, internette hiç dolanmadım bile. Bilgisayarı kapayacaktım ancak masaüstünün orta yerinde önceden açtığım bir not defteri vardı onu düzene koymak için sürüklemek istedim. Not defterini seçip sürüklerken ekran karıncalanıp cızırtılı bir ses çıkarmaya başladı laptop. Aynı o eski antenli televizyon döneminde çekmeyen kanallarda oluşan karlı görüntü gibiydi. Aralarda mavi yeşil kırmızı çizgiler de oluşuyordu.

Görüntü karıncalı olduğunda bir şey yapmamadım çünkü zaten hiçbir şey görünmüyordu. O durum karşısında dondum kaldım bir süre sonra da bilgisayar kapandı zaten.

Bilgisayarın sıcaklığı fazla değildir. Çünkü bilgisayarı açmamla bu sorunu yaşamam arasında geçen süre en fazla 4-5 dakikadır.

Bence fazla kurcalamadan yarın teknik servise gönder. Eğer recovery yaptıysan ordan tekrar yüklemeyi denesene recovery tuşundan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence fazla kurcalamadan yarın teknik servise gönder. Eğer recovery yaptıysan ordan tekrar yüklemeyi denesene recovery tuşundan.

Daha laptop'u çok yeni almıştım. Cumartesi almıştım bu ikinci açışım olmuştu. Recovery filan yapmadım yani. Artık yarın götüreceğim ancak oturduğum ilde teknik servisi yokmuş lenovo'nun. Vatan'dan satın almıştım, oraya götürsem gerekli şekilde yönlendirmede bulunurlar mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha laptop'u çok yeni almıştım. Cumartesi almıştım bu ikinci açışım olmuştu. Recovery filan yapmadım yani. Artık yarın götüreceğim ancak oturduğum ilde teknik servisi yokmuş lenovo'nun. Vatan'dan satın almıştım, oraya götürsem gerekli şekilde yönlendirmede bulunurlar mı?

Yapmaları lazım. Oradan kargoya verirler herhalde. Geçmiş olsun valla kötü olmuş ya

• Arkadaşlar ben 1-2 ay sonra Lenovo'nın ya y580 i5 ya da y580 'in i7 li modelini almak istiyorum.Oyun için alıcağım bilgisayarı birkaç sorum olacak

1-Fan ses yapiyor mu ?
    2-Yeni çıkan oyunları i5 'te rahat oynayablir miyim ?
    3- Aslında i7 yi almak istiyorum ama 2000TL veremiyeceğim bir miktar.1-2 ay son 1700 civarı fiyat olursa onu alicağım.SSD Ne işe yarıyor ?
    4-i5'te Max Payne olsun yeni çıkıcak GTA V olsun yüksek seviyede kasmadan oynayabilir miyim ?
    5-Birde i5 'te bazıları Turbo booster var diyor bazıları yok , var mı yok mu ?

Şimdiden teşkkürler.
  • beyler soğutucu almayı düşünüyorum vatandan. öneri linkleri verirseniz iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITANSTYLE

TUŞ YOK FAZLA ESNİYOR ÇOK KULLANAN BİRİ WARSA RESMEN ALMAMA SEBEBİ OLABİLİR..

Kardeş herşeyiyle tamam güzel alabilirim derken senin şu mesajını okudum. Klavyeyi aktif olarak kullanacak birisiyim kodlama için. Şu esneme olayından biraz bahsedermisin. Alınmayacak kadar nasıl bir esneme yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jussive_

Arkadaşlar ben 1-2 ay sonra Lenovo'nın ya y580 i5 ya da y580 'in i7 li modelini almak istiyorum.Oyun için alıcağım bilgisayarı birkaç sorum olacak

1-Fan ses yapiyor mu ?
    2-Yeni çıkan oyunları i5 'te rahat oynayablir miyim ?
    3- Aslında i7 yi almak istiyorum ama 2000TL veremiyeceğim bir miktar.1-2 ay son 1700 civarı fiyat olursa onu alicağım.SSD Ne işe yarıyor ?
    4-i5'te Max Payne olsun yeni çıkıcak GTA V olsun yüksek seviyede kasmadan oynayabilir miyim ?
    5-Birde i5 'te bazıları Turbo booster var diyor bazıları yok , var mı yok mu ?

Şimdiden teşkkürler.

1-) Ses yok.
    2-) Oynarsın.
    3-) Düşmez. ssd içinhttp://tr.wikipedia.org/wiki/SSD_(Sabit,_Data_Depolay%C4%B1c%C4%B1)
    4-) Burdan performansa bakabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_64122386/tm.htm
    5-) Var.

• quote:

Orijinalden alıntı: t7k5

quote:

Kardeş herşeyiyle tamam güzel alabilirim derken senin şu mesajını okudum. Klavyeyi aktif olarak kullanacak birisiyim kodlama için. Şu esneme olayından biraz bahsedermisin. Alınmayacak kadar nasıl bir esneme yapıyor.

en sağda ve en solda dikkatli bakarsanız, tuşlara sert basarsanız var ama nasıl bir problem yaratabilir bilemem.
  • quote:

1-) Ses yok.
    2-) Oynarsın.
    3-) Düşmez. ssd içinhttp://tr.wikipedia.org/wiki/SSD_(Sabit,_Data_Depolay%C4%B1c%C4%B1)
    4-) Burdan performansa bakabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_64122386/tm.htm
    5-) Var.
    quote:

Teşekkürler.

• soğutucu önerisi demiştim ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncoskun

quote:

Orijinalden alıntı: t7k5

quote:

en sağda ve en solda dikkatli bakarsanız, tuşlara sert basarsanız var ama nasıl bir problem yaratabilir bilemem.

Tuşlar esniyor ne demek ya. Ben de kodlama yapıyorum herhangi bir sorun yok . İlk laptop kullanışım böyle klavyeye birazalışamadımm orasını sorun benim için eski büyük tuşlu klavyelerler çalıştım hep :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Source- -- 27 Ağustos 2012; 8:38:37 >

• bu ürünün i5lisini nerede bulabilirim ?
  • Forum ahali ısınma sorunu mutlaka olacaktır...ve bence konuşulması gereken bir konu

Y580'nin ızgaraları kenarda...Uygun soğutucu önerisi olan var mı ? Soğutucunun Y580'e uygun olması çok önemli...
  • abi ne soğutucusundan bahsediyorsunuz ya. ben yatağın üstüne koyup bf3 oynuyorum bişey olduğu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

abi ne soğutucusundan bahsediyorsunuz ya. ben yatağın üstüne koyup bf3 oynuyorum bişey olduğu yok

Hocam ben anlamıyorum ya ! ( Bu tepki sana değil )

Kimi diyor ki ısınıyor,ısınmayan laptop olmaz...Kimi diyo ısıdan eser yaok... ?? Yorumlar arasında bu kadar fark olmaz ama yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

abi ne soğutucusundan bahsediyorsunuz ya. ben yatağın üstüne koyup bf3 oynuyorum bişey olduğu yok

Kimi diyor ki ısınıyor,ısınmayan laptop olmaz...Kimi diyo ısıdan eser yaok... ?? Yorumlar arasında bu kadar fark olmaz ama yani...

+1.

bende cumartesi günü vatandan aldım ürünü, ısınma sorunu yaşamam diye düşünüyordum fakat oyun oynarken sol kısımda bariz bi şekilde ısınma var. bundan dolayı bende doğru düzgün bi soğutucu almayı düşünüyorum. ama nette gezinirken vs. işler yaparken pek ısınma olmuyor. bunun dışında silikon klavye koruycu aldım, herkese öneririm tozdan herşeyden koruyor. ve internetten y580 e özel mat ekran koruyucu ve klavye koruyucu buldum. ondan da almayı düşünüyorum, alınca buraya fikrimi yazarım.

ayrıca eğer sizinde kullandığınız ve önerebileceğiniz aksesuarlar varsa yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koline -- 27 Ağustos 2012; 14:53:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koline

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

+1.

bende cumartesi günü vatandan aldım ürünü, ısınma sorunu yaşamam diye düşünüyordum fakat oyun oynarken sol kısımda bariz bi şekilde ısınma var. bundan dolayı bende doğru düzgün bi soğutucu almayı düşünüyorum. ama nette gezinirken vs. işler yaparken pek ısınma olmuyor. bunun dışında silikon klavye koruycu aldım, herkese öneririm tozdan herşeyden koruyor. ve internetten y580 e özel mat ekran koruyucu ve klavye koruyucu buldum. ondan da almayı düşünüyorum, alınca buraya fikrimi yazarım.

ayrıca eğer sizinde kullandığınız ve önerebileceğiniz aksesuarlar varsa yazarsanız sevinirim

Hocam ya 2000 liraydı cumartesi,şimdi yapmışlar 2500 O zamanlar araştırma aşamasında olduğumdan alamadım...

Hocam bence de ısınır yani,sonuçta notebook bu

Yurtdışında CoolMaster Notepal U3'ü,Y580 için en uygun suğutucu seçmişler,fanların yerleri değiştirilebiliyor çok güzel aslında ama Türkiye'de bulunmuyor ne yazık ki...

Zalman NC3000 iyimiş,gerektiğinde şehir voltajıyla soğutma yapabildiğinden verimliymiş baya...ama fiyatı da iyi...

Bunun dışında THERMALTAKE MASSIVE23 ve THERMALTAKE MASSIVE23 GT de beğenilenler arasında...

Ama bize yeri değiştirilebilir lazım...

• Lenova Y580 kullanıcılarını aha da bu paklar

http://www.hepsiburada.com/liste/rexpo-fd-712-cift-fanli-7-17-notebook-sogutucusu/productDetails.aspx?productId=bs00810&categoryId=106859

Fanların yeri değişebiliyor...Soldaki fanı en üst sol köşeye atarsak en çok ısınan kısmı soğutmuş oluruz...Öbürünü de sağ taraflarda en çok ısınan yere koyarız...faydası olur...

• arkadaşlar full hd ve 500 gb 7200 rpm olan modelini 1800 tlye yurt dışından alsam mı ne dersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.