Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: Can677

Arkadaşlar ben lenovo y580 i5 işlemcili olanı almayı düşünüyorum battlefield max payne cyris gibi oyunları yüksek kalitede oynayabilirmiyim

Üstteki arkadaşlarımız yorumlamış zaten ama ben size söyle söyliyeyim ağır işlemler,grafik,çizim,tasarım vs felan yapılmayacaksa o zaman İ5 lisi fazlasıyla yeter ve işini görür artarda bile bu bütçeye alınabilicek en iyi bir leptop diyebilirim tek sorunu HDD nin fazla ısınmasıdır ama velakin canlı olarakta gördüm cidden tam ortası ısınıyor.. Onun dışında hiç bir ısınma problemi yoktu..

Soğutucu ile çözülebilir bir şeydir veyahut HDD nin yerini değiştirmeyle yada hdd yi değiştirmekte bir çözüm olabilir şimdilik ancak yerini değiştirmek çözebilir diye düşünüyorum.. Fabrikasyon hatasıdır bu..

Bunun dışında hiç bir problemi yok.

Y570 Nerde Y580 Nerde.. Aralarında dağlar kadar Fark var.

Kısaylamayacağım.. Ha orta sınıf ve 17,3 Ekranlı olsun isteyenler G780 i araştırabilirler.. Özellikleride tatminkar.

duzeltiyim fabrikasyon degil Lenovo muhendislerinin tasarim hatasi bu. Fabrikada 3 kurus ile calisan isci ve isci mudurunu suclamayalim. 10 kurus ile calisan muhendisi suclayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Orijinalden alıntı: oncoskun

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Anladığım kadarıyla y580'in y570'ten kötü bir özelliği yok, öyle midir? Donanım olsun yazılım olsun? Ekran kartı çok daha iyi zaten ama ses kalitesiydi diğer şeylerdi bunlarda iyi mi merak ediyorum, daha önce laptop kullanmadığım için pek bilmiyorum hocam mevzuları.

HDD ısınması dışındakiler ya aynı ya da daha iyisi.

Netten yorumları okuyorum, adamın teki y580'in her şeyi güzel ama o özelliklere 1366x768 çözünürlük çok kötü olmuş, kontrastı olsun göze geliş açısı olsun çok kötü demiş. 1920x1080 çözünürlüklü bir şey alınmasını önermiş. Kafamı karıştırdı.

Ayrıca ekranda parlama oluyor mu? Kamerası 720p HD imiş, MP'si kaç acaba?

Kardeş bende daha 2 gun oldu alalı ama memnun kaldım cok okudum almadan ama cok cok oyun oynayan biri değilim artı LCD tv im var FHD ihtiyacım olursa ordan karşılarım.Ekran evet parlak ama bana zararı olmadı çünkü rahat görebiliyorsun ekranı gece özellikle müthiş.Kamera 720 p diyor ama açıkca inanasım yok çünkü görüntü çok net değil puslu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lizer307

Bu bilgisyar kaç çekirdek ?????

Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz ?

İ7 Olanlar gercek 4 sanal 8 cekirdektir ama İ5 ise 2 çekirdek sanal 4 çekirdektir

@old guru
    Düzeltme icin teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 23 Ağustos 2012; 9:36:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: lizer307

Bu bilgisyar kaç çekirdek ?????

Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz ?

İ7 Olanlar gercek 4 sanal 8 cekirdektir ama İ5 ise 2 çekirdek sanal 4 çekirdektir

@old guru
    Düzeltme icin teşekkür ederim

Ben i7 olanı sipariş verdim pcdepodan şuan beklemediyim sabırsızlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizer41 -- 23 Ağustos 2012; 10:55:26 >
  • i5li versiyonunu satan yok mu arkadaslar bu bilgisayarin :) pm atabilirsiniz. Yalniz komik fiyat vermezseniz hemen anlasip satisi gerceklestiririz. İyi forumlar herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağlam bir pc fakat lenovo sitesindeki güncellemeler berbat. servis nasıl bilmiyorum.

dell kullanıcısı olarak sürüm güncellemelerinden ve parça garantisinden her daim memnun olmuşumdur.
  • Arkadaşlar, Battlefield 3, Witcher 2, Skyrim gibi oyunları kasmadan oynayabilir miyim (veyahut kaç fpsde oynarım?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Arkadaşlar, Battlefield 3, Witcher 2, Skyrim gibi oyunları kasmadan oynayabilir miyim (veyahut kaç fpsde oynarım?)

Aradığınız cevaplar linkte mevcut
    http://forum.donanimhaber.com/m_64122386/tm.htm
  • Sabah ilk is kalktim gece 5te subeye gelen paketi 7 de zorla actirip aldim hicbir sorun yok ama bir sorum olacak 32GB SSD'li model var bu ssd harddiske entegre olarak mi mevcut. Yani bunu kullanamiyor muyum? Mesela League of legendsi buraya yuklemek istesem nasil yaparim?

• quote:

Orijinalden alıntı: bgrtkn

Sabah ilk is kalktim gece 5te subeye gelen paketi 7 de zorla actirip aldim hicbir sorun yok ama bir sorum olacak 32GB SSD'li model var bu ssd harddiske entegre olarak mi mevcut. Yani bunu kullanamiyor muyum? Mesela League of legendsi buraya yuklemek istesem nasil yaparim?

Hayır, süs gibi düşün ama seni sevindiriyor. Bazen bilgisayarı hızlandırmak için çalışıyor Win7 nin açılış ve kapanışında sonra HDD akıyor.
  • quote:

quote:

Sabah ilk is kalktim gece 5te subeye gelen paketi 7 de zorla actirip aldim hicbir sorun yok ama bir sorum olacak 32GB SSD'li model var bu ssd harddiske entegre olarak mi mevcut. Yani bunu kullanamiyor muyum? Mesela League of legendsi buraya yuklemek istesem nasil yaparim?

Hayır, süs gibi düşün ama seni sevindiriyor. Bazen bilgisayarı hızlandırmak için çalışıyor Win7 nin açılış ve kapanışında sonra HDD akıyor.

o zaman neden 32, 64, 128 likleri var

• quote:

128 ve 256 lıklar farklı, satın alıp onlara direkt işletim sistemi yükleyip kullanabilirsin ve de on numara olur. Ben 32 gblık Lenovo nun üzerinde gelenden söz ediyorum.
  • Y570 modelinde 64GB var neden o zaman bu farklilik.

• quote:

quote:

128 ve 256 lıklar farklı, satın alıp onlara direkt işletim sistemi yükleyip kullanabilirsin ve de on numara olur. Ben 32 gblık Lenovo nun üzerinde gelenden söz ediyorum.

Y570 modelinde 64GB neden var kullanilmiyorsa 8GB da yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

arkadaşlar vatanda yine indirim başladı ama i5 li modeli yok aranızda bilen varmı ne zaman geleceğini?tutupta 1850 vermek istemiyorum 1650 varken

Bu Vatandaki indirim Türkiye çapındaki bütün mağaza ve ürünlerde mi geçerli?Ayrıca ne zaman sona eriyo?
  • quote:

quote:

quote:

Y570 modelinde 64GB neden var kullanilmiyorsa 8GB da yeter

Burada açıklanıyor aslında

http://www.geek.com/articles/chips/lenovo-rapiddrive-technology-demoed-explained-20100119/

http://www.christopherprice.net/lenovo-rapidrive-the-wrong-way-to-hybrid-drive-ssd-hdd-2081.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PreS06

quote:

arkadaşlar vatanda yine indirim başladı ama i5 li modeli yok aranızda bilen varmı ne zaman geleceğini?tutupta 1850 vermek istemiyorum 1650 varken

Bu Vatandaki indirim Türkiye çapındaki bütün mağaza ve ürünlerde mi geçerli?Ayrıca ne zaman sona eriyo?

tam emin değilim ama geçerli olması lazım ne zaman sona ereceğini bilmiyorum ama sitede ay sonu indirimi başladı diyor ay gelecek ay başına kadar devam edebilir

444 56 56'yı arayıp sorun. Bizi de bilgilendirin.

• arkadaşlar vatanda indirim yarın mağazalara geçecek bende i5 y580 almayı düşünüyorum fiyat 1650 civarına denk geliyor.Konuyu okudum baştan sona ama son görüşleri alıyım kullanan arkadaşlar bu fiyata bu alet nasıl

• Bende bu ürünü almayı düşünüyorum, vatanın sitesinde gözükmüyo i5 modeli şu an.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.