Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nirvanizm

bugün baktım normal i7 versiyonu gayet alınabilecek seviyeye gelmiş
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y580-59-332595-notebook-urun8121.html

O düşük fiyatı hocam...Gelince stoğa yükselicekmiş fiyat... arayıp sordum...
  • Zalman NC2000 soğutucuyla ilk önce 3D mark 2011 testi sonrasında 1 saat witcher 2 oynadıktan sonra hdd sıcaklığı max 48 dereceyi gösteriyordu ve klavye bu süreçte soğuk kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

stokta var şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vatandan 2000tlye düştüğü zaman bunumu alayım yoksa i5 li ge60 mı karar veremedim bir türlü : (
  • Görüyorum ki i7 tercih edenlerin ısınma dertleri şimdiden başlamış.

Tüm bunları tahmin ederek iyi ki i5'lisini tercih etmişim diyorum. Ne bir ısınma, ne bir soğutucu alma gereksinimi.

Ben satın alırken i5ler de hemen hemen i7 seviyesinde fiyata çıkmışlardı. Yine de i5 tercih ettim, memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulholland dr.

Görüyorum ki i7 tercih edenlerin ısınma dertleri şimdiden başlamış.

Tüm bunları tahmin ederek iyi ki i5'lisini tercih etmişim diyorum. Ne bir ısınma, ne bir soğutucu alma gereksinimi.

Ben satın alırken i5ler de hemen hemen i7 seviyesinde fiyata çıkmışlardı. Yine de i5 tercih ettim, memnunum.

Dostum çok büyük bi ısınma yok, sadece oyuna girince uzun süre kalınca ısınma oluyor abartılcak bişey yok yani. ben i7'li modele sahibim ve hiç pişman değilim. beni rahatsız ettiği için soğutucu alacağım :) tabi herkesin kendi tercihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koline -- 29 Ağustos 2012; 17:35:02 >
  • Bende de bu cihaz var hiç ısındığıni hissetmedim ve sürekli Crysis ve bf3 tarzı oyunlar oynuyorum model olarakta i7 li model var, delinin biri kuyuya bi taş attı kırk akilli çıkaramiyor ilginç bir durum....

• quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

Bende de bu cihaz var hiç ısındığıni hissetmedim ve sürekli Crysis ve bf3 tarzı oyunlar oynuyorum model olarakta i7 li model var, delinin biri kuyuya bi taş attı kırk akilli çıkaramiyor ilginç bir durum....

Inandıkları kişi de oldguru gibi bi fanboy

• Geçtiğimiz cumartesi vatandaydım, i5li modelin ne zaman geliceğini sordum 2 ay sürer gelmesi dedi eleman. bende pcmi sattım bu ürünün vatan indirimini bekliyorum hayırlısıyla.
  • Arkadaşlar söyle bir sorun var oyun oynarken bir anda pc donuyor 5-10 sn sonra ra devam ediyor bu neyden kaynaklı olabilir aynı sorunu yaşayan var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

vatandan 2000tlye düştüğü zaman bunumu alayım yoksa i5 li ge60 mı karar veremedim bir türlü : (

• piranhanın 700 rpm lik soğutucusunu aldım teknosadan açıkçası memnun değilim. laptobun altında herhangi bir ısınma olmadığı halde oyun oynarken klavyenin ortasında, bileğimi koyduğum yerde ve tam sol köşede ısınma oluyor. bu laptobu serin bir şekilde çalıştıracak soğutucu önerisi verirseniz iyi olur beyler.
    bu arada yeni alacaklar için normal kullanımda ısınmanın mümkün olmadığını söyleyebilirim. soğutucu laptobu değil sizi soğutuyor normal kullanımda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpzz -- 29 Ağustos 2012; 20:06:35 >
  • Arkadaslar kutusu bile acilmamis satilik y580 var urun kodu 59332600. Y570 vardi islemcisi yandigi icin lenovo servisi bunu verdi. İlgilenenler mesaj atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

stokta var şu an

Yok hocam...

• vatanda geçen hafta 2026TL iken i7 + 32gb ssd modelini sipariş verdim. (nakit verecektim havale ile)
    ancak para sorunum oluştu parayı yatırmadım 2 gün sonra iptal etmişler.

gene %25 indirim olmasını bekliyecez. sadece i7 modelini alacaktım pcdepodan ama aynı fiyata i7+32gb ssd varken niye pcdepo dan alayım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: IengineerI

vatanda geçen hafta 2026TL iken i7 + 32gb ssd modelini sipariş verdim. (nakit verecektim havale ile)
    ancak para sorunum oluştu parayı yatırmadım 2 gün sonra iptal etmişler.

gene %25 indirim olmasını bekliyecez. sadece i7 modelini alacaktım pcdepodan ama aynı fiyata i7+32gb ssd varken niye pcdepo dan alayım ki

Aynen... %25 bekleyenler kervanındayız...

• Arkadaslar kutusu bile acilmamis satilik y580 var urun kodu 59332600. Y570 vardi islemcisi yandigi icin lenovo servisi bunu verdi. İlgilenenler mesaj atabilir.

• arkadaslar.. bende de eski y570 notebook vardi 2 sefer garantiye gitti degisim cikti ve y580 gonderdiler .. suana kadar memnunum sikintim yok cok skur...

yanliz 3 adet usb 3.0 var diye biliyorum ben.. ama solda sadece 2 tane var yani mavi renkte olan.. ve sagda ise 2 tane normal usb yani siyah olan. ??

normalde bu sekilde olmasi lazim degil mi ..???

[simagehttp://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/31732d8484.jpg][/simage]

yanliz dedigim gibi.. bende sagda alttaki mavi degil oda siyah... sag ustteki gibi... ??

modelim i7 32gb ssdli model. 59332600 kodlu

szde durum nedir acaba ??

yoksa o sagda alttaki de 3.0 da rengi mi degisik sadece ?

ek olarakda... pc acilirken tam masa ustu geldi falan... hemen internete baglanmiyor yaa.. baya bi zaman aliyor fazla atmiyim da.. 1 dk fallan tutuyor az kalsin tam wireless ile internete baglanmak icin.. yani internet erisimi gelmesi icin..

niye boyle... ?? sizde de ayni mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 30 Ağustos 2012; 2:27:18 >

• Merhaba arkadaslar size bir sorum olucak kardesm yeni y580 i7 olan makineden aldı ve 32gb ssd kısmına win7 ultimate kurmak istemiş lenovonun tüm sabit sürücülerini silmiş recovery yapamıyoruz.win7 ultimate kurduk fakat kurulum sırasında 32gb ssd kısmını göremedik.windows kurdukdan sonra bicimlendirme yaparak kullana biliyoruz 32gb ssd yi.Şimdi eskisi kadar hızlı acılıp kapanmıyo makına ne şekilde kullanıyodu bunu yada nasıl entegte etmıslerdi sisteme.eski şekilde windows home pre donme sansımızda yok sanırım .sistemi hızlandırmak için ssd nasıl kullanabılır yardımlarınız eklıyorum tesekkurler..
  • Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bende aranıza katıldım pc'yi vatandan aldım i7+32 ssd ve 2.026 liraya aldım görüşlerinizi bekliyorum ..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.