Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #sinyor

Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bende aranıza katıldım pc'yi vatandan aldım i7+32 ssd ve 2.026 liraya aldım görüşlerinizi bekliyorum ..

Hocam çok iyiye almışsın... ben de şimdi %25'i bekliyorum Vatan'da... Hayırlı olsun
  • Arkadaşlar Disk yönetimi bölümünden C'yi ayırırsam recovery yapayrılmamış halinearken sorun yaşarmıyım?recovery sonrası disk tekrar eski haline mi döner (ayrılmamış gibi) miolur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evetben

Arkadaşlar Disk yönetimi bölümünden C'yi ayırırsam recovery yapayrılmamış halinearken sorun yaşarmıyım?recovery sonrası disk tekrar eski haline mi döner (ayrılmamış gibi) miolur?

Disk yönetiminden C'i ayıramıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

yanliz 3 adet usb 3.0 var diye biliyorum ben.. ama solda sadece 2 tane var yani mavi renkte olan.. ve sagda ise 2 tane normal usb yani siyah olan. ??

normalde bu sekilde olmasi lazim degil mi ..???

yanliz dedigim gibi.. bende sagda alttaki mavi degil oda siyah... sag ustteki gibi... ??

modelim i7 32gb ssdli model. 59332600 kodlu

szde durum nedir acaba ??

yoksa o sagda alttaki de 3.0 da rengi mi degisik sadece ?

ek olarakda... pc acilirken tam masa ustu geldi falan... hemen internete baglanmiyor yaa.. baya bi zaman aliyor fazla atmiyim da.. 1 dk fallan tutuyor az kalsin tam wireless ile internete baglanmak icin.. yani internet erisimi gelmesi icin..

niye boyle... ?? sizde de ayni mi ?

Normali o zaten. 2 tane usb 3.0, 2 tane de usb 2.0 var. Ayrıca usb 3.0'lar mavi renkte olur renk değişikliği olmaz.

Bilgisayar ilk açıldığında bende de öyle oluyor. 1 dakika felan geç bağlanıyor. Aslında bağlanıyor ama internete erişimi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Source- -- 30 Ağustos 2012; 11:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turker11

Merhaba arkadaslar size bir sorum olucak kardesm yeni y580 i7 olan makineden aldı ve 32gb ssd kısmına win7 ultimate kurmak istemiş lenovonun tüm sabit sürücülerini silmiş recovery yapamıyoruz.win7 ultimate kurduk fakat kurulum sırasında 32gb ssd kısmını göremedik.windows kurdukdan sonra bicimlendirme yaparak kullana biliyoruz 32gb ssd yi.Şimdi eskisi kadar hızlı acılıp kapanmıyo makına ne şekilde kullanıyodu bunu yada nasıl entegte etmıslerdi sisteme.eski şekilde windows home pre donme sansımızda yok sanırım .sistemi hızlandırmak için ssd nasıl kullanabılır yardımlarınız eklıyorum tesekkurler..

Bu konuda veya diğer konuda link vardı bunun için. İlk önce biosdan raid'i kapatmanız gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

Arkadaşlar söyle bir sorun var oyun oynarken bir anda pc donuyor 5-10 sn sonra ra devam ediyor bu neyden kaynaklı olabilir aynı sorunu yaşayan var mı??

Oyundan kaynaklı sorun olabilir. Oyun oynarken arkada bir işlem yapıyor mu bilgisayar? Mesela internetden dosya indirmek, bir şeyler kurmak, kopyalamak, bir dosyayı arşivlemek, arşivden çıkarmak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Source-

quote:

Arkadaşlar Disk yönetimi bölümünden C'yi ayırırsam recovery yapayrılmamış halinearken sorun yaşarmıyım?recovery sonrası disk tekrar eski haline mi döner (ayrılmamış gibi) miolur?

ayırmanın yolu nedir yanı foto vs. atınca recovery yaparsak hepsi silinmezmı ne yapmalıyım
  • quote:

quote:

Arkadaşlar söyle bir sorun var oyun oynarken bir anda pc donuyor 5-10 sn sonra ra devam ediyor bu neyden kaynaklı olabilir aynı sorunu yaşayan var mı??

Oyundan kaynaklı sorun olabilir. Oyun oynarken arkada bir işlem yapıyor mu bilgisayar? Mesela internetden dosya indirmek, bir şeyler kurmak, kopyalamak, bir dosyayı arşivlemek, arşivden çıkarmak gibi.

hiç bişi çalıştırmıyorum, butun oyunlarda bazı anlarda yapıyor bunu yani sürekli değil ama can sıkıcı bir durum neden olabilir acaba ram dye düşünüyorum ama sorunlu mu ki?
  • quote:

quote:

quote:

ayırmanın yolu nedir yanı foto vs. atınca recovery yaparsak hepsi silinmezmı ne yapmalıyım

Herhalde recovery yapınca sadece sistemi kuruyor diğer taraflara ellememesi gerekir. Hiç denemedim yanlış bilgi vermek istemem.
    Yanlış hatırlamıyorsam recovery yaparken sana seçenekleri sunuyor. İstersen sadece sistemin yedeğini alabiliyorsun veya bilgisayarda ki her şeyin yedeğini alabiliyorsun.
    Fotoğraflarını felan yedeklemek istiyorsan en iyi yöntem ya cloud ya da DVD.

• quote:

quote:

quote:

hiç bişi çalıştırmıyorum, butun oyunlarda bazı anlarda yapıyor bunu yani sürekli değil ama can sıkıcı bir durum neden olabilir acaba ram dye düşünüyorum ama sorunlu mu ki?

MW3 oynarken yapmıştı aynısı bana oyun takılmıştı ses cızırdamaya başlamıştı. O sırada dosya indiriyordum. Onu kapatınca bir daha sorun olmadı. Oyunları en yüksek ayarda mı oynuyorsun?
    Ayrıca oyuna girecekken windows güncellemesini, antivirüs programını felan kapatmanı öneririm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

MW3 oynarken yapmıştı aynısı bana oyun takılmıştı ses cızırdamaya başlamıştı. O sırada dosya indiriyordum. Onu kapatınca bir daha sorun olmadı. Oyunları en yüksek ayarda mı oynuyorsun?
    Ayrıca oyuna girecekken windows güncellemesini, antivirüs programını felan kapatmanı öneririm.

baska programla ugrasmıyorum da antivirüs de eset var daha once hiçç sorun cıkarmamıstı bana bu pc de gördüm ben donmaları biraz saçma geldi cihaz yeni ve işlemci gücüde iyi, 1-2 program acık diye böyle bişi yapacagını zannetmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

Orijinalden alıntı: ogucluturk

Merhaba arkadaşlar

Ben de 1-2 hafta içinde y580 almayı planlıyorum. İstediğim modelse i7'li ve SSD'li olan. PCDepo'da anladığım kadarıyla stoklar tükenmiş, sitede fiyat falan yazmıyor. Yurt dışı imkanım da şu an için yok dolayısıyla yine Vatan'a kalıyoruz. Sormak istediğim şeyse vatanın indiriminin ne zaman ve ne oranda olduğu. Sanırım hafta sonu indirimi gibi bir şey, mesela bu hafta sonu da kesin olarak var mı?

Hocam Vatan'da da stokda yok ki...

Ankara AnkaMall Vatan'da var cihazı yeni çıkarmışlardı ben gittiğmde daha özelliklerinn yazdığı etiket bile yoktu.

Edit:
    Cihaz var yazcam derken asıl sorum arada kaynadı. Vatan indiriminin ne zaman gireceğini bilen var mı? Her hafta sonu falan mı yoksa kafalarına göre mi veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogucluturk -- 30 Ağustos 2012; 13:43:05 >

• quote:

arkadaslar.. bende de eski y570 notebook vardi 2 sefer garantiye gitti degisim cikti ve y580 gonderdiler .. suana kadar memnunum sikintim yok cok skur...

yanliz 3 adet usb 3.0 var diye biliyorum ben.. ama solda sadece 2 tane var yani mavi renkte olan.. ve sagda ise 2 tane normal usb yani siyah olan. ??

[simagehttp://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/31732d8484.jpg][/simage]

yanliz dedigim gibi.. bende sagda alttaki mavi degil oda siyah... sag ustteki gibi... ??

ek olarakda... pc acilirken tam masa ustu geldi falan... hemen internete baglanmiyor yaa.. baya bi zaman aliyor fazla atmiyim da.. 1 dk fallan tutuyor az kalsin tam wireless ile internete baglanmak icin.. yani internet erisimi gelmesi icin..

mcafee yi sil hacı, başka bişe yükle

• arkadaşlar lenovo y580 serisini almayı düşünüyordum fakat stoklarda pek yok bu arada asusun bir modelini gördüm özellik olarak y580 ile birbirlerine yakınlar. fakat asusun ekran kartı biraz düşük sizin fikirleriniz nedir bu iki laptopu kıyasladığınız zaman?
    pcdepo ve vatanda fiyatlar stok durumuna göre değişebilmekte.

http://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332600-notebook-urun8211.html

http://www.pcdepo.com/asus-n56vm-s4062d-8gb-i7-3610-notebook-urun8212.html

• quote:

quote:

Normali o zaten. 2 tane usb 3.0, 2 tane de usb 2.0 var. Ayrıca usb 3.0'lar mavi renkte olur renk değişikliği olmaz.

Bilgisayar ilk açıldığında bende de öyle oluyor. 1 dakika felan geç bağlanıyor. Aslında bağlanıyor ama internete erişimi yok.

e madem oyle.. o verdigim linkteki resimde niye alttaki mavi ustteki siyah.. ??

evet aynen oyle pc hazir hala geliyor ama aa internet erisimi yok..

oncoskun arakdas mcafee sil dedi.. belki ondan olabilir..

• Arkadaslar vatan hangi kartlara %25 indirim yapıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: t7k5

arkadaşlar lenovo y580 serisini almayı düşünüyordum fakat stoklarda pek yok bu arada asusun bir modelini gördüm özellik olarak y580 ile birbirlerine yakınlar. fakat asusun ekran kartı biraz düşük sizin fikirleriniz nedir bu iki laptopu kıyasladığınız zaman?

Asusun ekran kartı biraz düşük değil bir hayli düşük olacak. Düşük derken gt630m de fena değildir ama gtx660'ın yanında epey bir kötüdür.

2 kata yakın fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: t7k5

arkadaşlar lenovo y580 serisini almayı düşünüyordum fakat stoklarda pek yok bu arada asusun bir modelini gördüm özellik olarak y580 ile birbirlerine yakınlar. fakat asusun ekran kartı biraz düşük sizin fikirleriniz nedir bu iki laptopu kıyasladığınız zaman?

Asusun ekran kartı biraz düşük değil bir hayli düşük olacak. Düşük derken gt630m de fena değildir ama gtx660'ın yanında epey bir kötüdür.

2 kata yakın fark var.

Evet Asusun tek eksik yanı bu aslında Ekran Kartı.
    Bunun haricinde Y580'den artı olarak FullHD mat ekran, 7200 RPM lik bir HDD ve BlueRay okuma özelliği ile ön plana çıkıyor. Ve daha şık ve sağlam bir tasarıma sahip.
    Asus burada en azından GT 650 M ekran kartı kullansaydı gözüm kapalı Asus alırdım. Maalesef hepsi bir arada olmuyor. F/P da önemli bir faktör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t7k5 -- 30 Ağustos 2012; 19:01:11 >

• Yeni sürücü ile 3D Mark 11 de 2850 küsür puan aldım.Tabi overclock da var :D.

İşlemciye +135mhz , ramler de +100'den 200mhz.

http://www.3dmark.com/3dm11/4258275

Bu benim düldül ahah GTX 660M in puanı

Bu da GTX 670M :)

http://community.futuremark.com/hardware/gpu/NVIDIA+GeForce+GTX+670M/review

Sakın yanlış anlamayın , günlük olarak bu şekilde kullanıyorum.Çünkü ekran kartı boşta downclock yapıyor.Kepler mükemmel bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 30 Ağustos 2012; 19:07:01 >

• Normalde 3k barajını da aşarım.Ramlere fazla yüklenmek istemiyorum şu an.

Yoksa bu ekran kartı +135mhz işlemciye , +300 yani 600mhz de ramlere çok rahat bir şekilde çıkabiliyor.

Furmark'ın burning testlerinde bile 76 dereceyi geçtiğini görmedim.

GTX 670m alan kerizdir.

670M hem eski nesil hem de fazla ısınıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.