Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uyarıda da yazdığı gibi "masaüstü gpu" sahibi olmanız lazım.Sizde ki 660m yani mobil.Shadow play şuan için mobil gpu lar için kullanıma sunulmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Uyarıda da yazdığı gibi "masaüstü gpu" sahibi olmanız lazım.Sizde ki 660m yani mobil.Shadow play şuan için mobil gpu lar için kullanıma sunulmadı.

Arkadaşın dediği gibi Shadow play desktop,oyunlara ve senin ayarldığın programlar çalışmadıkça gtx660m devre dışı laptopta
  • Gecen gun servisten aldim makineyi. Anakart degismis. Bios tekrar guncellemek gerekir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Yani anakart değiştiyse bios da değişmiş olucak dolayısıyla güncellemeniz gerekir.
  • Arkadaşlar pc artık oyunlarda fazla ısınmaya falan başladı virüs kaynaklı oluğunu düşünüyorum şu sıralar veya daha önce böyle birşey başına gelmiş olan var mı birde win8 de oyun sorunu yaşayan arkadaşlar var mı hiç geçmeyi düşünüyorum

edit : aynı zamanda ısınmayla beraber çok akıcı fifa 14 bile kasmaya başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decemst -- 22 Aralık 2013; 17:00:28 >
  • Lutfen yardim.

Ssd ayrildi ancak format ekranina geldigimde
    Kuruluma baslamaiyor hata veriyor.
    Bicimlendirilemedi tarZinda.

Sadece ssd ve hddyi birakiyorum.Ssdyr de kursam,c
    ye de kursam ayni hatayi veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalcines kullanıcısına yanıt
    evet,ben kingston ssdnow 60 gb m-sata ssd aldım. ve kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok :)
  • Arkadaşlar rapid storage kuruluyken lenovo power management kurunca mavi ekran hatası veriyordu. windows 8.1 yeni driverlerinda bu sorun var mıdır ?
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle windows kurulum ekranında cmd açmak için shift + f10 yap. ''diskpart'' yaz ve enter a bas. ardından ''list disk'' de. bilgisayarında takılı olan diskler listelenecektir. örn: ''select disk 0'' yaz ve enter a bas. diski seçmiş olacaksın. disk mbr ını yeniden yazmak için yani diski tamamen temizlemek için '' clean '' komutunu yaz ve enter a bas. bunu her iki disk için de yap derim. Umarım işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Lutfen yardim.

Fabrika ayarları cdleri ile ilk cd yi tak nextle paso 2.cd yi isteyince pc yi tuşundan direk kapat tekrar aynı işlemi yap 2.cd yi isteyince kapat ve kendi ison ile formata git ekranda diskleri görücen zaten hepsini sil 30gb ssd 968 hdd kalıcak sdd ye göm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

quote:

Lutfen yardim.

Fabrika ayarları cdleri ile ilk cd yi tak nextle paso 2.cd yi isteyince pc yi tuşundan direk kapat tekrar aynı işlemi yap 2.cd yi isteyince kapat ve kendi ison ile formata git ekranda diskleri görücen zaten hepsini sil 30gb ssd 968 hdd kalıcak sdd ye göm

Hocam vizelerden sonra bir deneyim.
    Insallah olur.
    Siz benim gibi yaptiginizda hata mi veriyordu bendeki gibi?

• quote:

quote:

quote:

Lutfen yardim.

Insallah olur.

Böyle bi hata almadım ama ayırma işleminde sıkıntı olduysa dediğim gibi kendi çözer.Laptobu düşürme falan olmadı dimi ssd ya da hdd yerinden oynamış olabilir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lutfen yardim.

Insallah olur.

Böyle bi hata almadım ama ayırma işleminde sıkıntı olduysa dediğim gibi kendi çözer.Laptobu düşürme falan olmadı dimi ssd ya da hdd yerinden oynamış olabilir?

Ssd hdd ayrildi hocam onda bir sikinti yok.Herhangi bir dusme filan da olmadi ama harddiskde de sorun olabilecegini dusunuyorum.
    Hdtune ile 32gb ssd filan gayet iyi sonuclar veriyor ama 1 tblik diske gecince benchmark filan yapilmiyor.
    Direk hata veriyor baslamadan.
    Read error filan.
    Yani badsector testi de yapamiyorum haliyle.
    Anlamadim gitti :(

• elano68 kullanıcısına yanıt
    Testi hangi programla yaptın? Hd tüne mi yoksa lenovo'nun hdd testi yapan bir programı varmış onunla mı yaptın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lutfen yardim.

Insallah olur.

Ssd hdd ayrildi hocam onda bir sikinti yok.Herhangi bir dusme filan da olmadi ama harddiskde de sorun olabilecegini dusunuyorum.
    Hdtune ile 32gb ssd filan gayet iyi sonuclar veriyor ama 1 tblik diske gecince benchmark filan yapilmiyor.
    Direk hata veriyor baslamadan.
    Read error filan.
    Yani badsector testi de yapamiyorum haliyle.
    Anlamadim gitti :(

Sen dediğm gibi yap bakalım ne olcak arada hdd bnmde sapıtıo testi birleşikken yaparsan çalışmaz burada

• Testi hd tune ile yapiyorum.Onceden ssdye test yapinca o hatayi verirdi.
    Simdi tam tersi
    Lenovo solution center ile de denerim en yakin Zamanda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordhaseky

2012 ağustos ayında aldım bilgisayarı, fakat şu anda aldığıma pişmanım.Normal bir film izlesem bile bilgisayar çok ısınıyor, oyunlara girince siz düşünün.Fandan çıkan sesi hiç söylemiyorum bile :)

Formattan sonra yorumlarını bekliyoruz

Benim de alınışı Ağustos 2012 olan Y580'im koşarak formata doğru gidiyor anlaşılan, önceden en ufak bir şekilde böyle bir durum yoktu ama yaklaşık bir haftadır açılıştan bir süre sonra o sırada ne yaptığınız hiç fark etmez bir şekilde fan devreye giriyor ve bilgisayarı kapatana ya da uyku moduna alana kadar da sesinde herhangi bir azalma/kesilme olmuyor. Şu an bilgisayarda yaptığım tek şey bu mesajı yazmak, CPU kullanımım %3-4, GPU ise %27-30 civarında ama fandan çıkan sese bakarsanız sanki forumda değil de oyundayım. Şu sıralar buna vaktim yok diye bir iki hafta kadar daha böyle devam edeceğim ama sonrasında Recovery şart olacak gibi, zira bu iş rahatsız edici bir seviyeye geldi, umarım çözümüm olur kendisi.

• arkadaslar bilgisayarimi garantiye gondermistim, bu sogutucu izgara cubuklarinin kirilmasi ve mentese sorunundan oturu...

pazartesi teslim ettim kargo sirketine, dun ise isleme alindigini bugun ise onarilmis ve geri yollamak uzere kargo sirketine verildigini duyurdular sms ve mail yoluyla..

yani butun olay bir 1 hafta icinde gelisti... bu nasil olur yaa.. mentese sorunu icin kasa degismesi lazim.. hatta o izgara cubuklari falan da kirik.. adam prof ustune prof mu ki kasa degisimi bukadar kisa sure icinde gerceklesebilir.. ?? onu gectim piyasada dogru durus y580 cihaz yok.. ellerinde sadece yedek parca olarak var galiba.. oda yoksa bile nasil yapiyorlar yaa... insallah bekledigim "kullanici hatasi" dememislerdir.. oyle deseler bile "ONARILMIS" ifadesini kullanmazlar herhalde.. ?? yoksa ben mi cok iyimserim...
    ben urunu degisimi diye bekliyordum yaa... cuma gunu elime gecicek galiba bilgisayar kontrol edip tekrar buraya yazacam.. eger sorun yine devam ediyrosa tekrar godnerecek ayni sebebten oturu... garanti suresi bol. gonder babam gonder..

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

arkadaslar bilgisayarimi garantiye gondermistim, bu sogutucu izgara cubuklarinin kirilmasi ve mentese sorunundan oturu...

pazartesi teslim ettim kargo sirketine, dun ise isleme alindigini bugun ise onarilmis ve geri yollamak uzere kargo sirketine verildigini duyurdular sms ve mail yoluyla..

yani butun olay bir 1 hafta icinde gelisti... bu nasil olur yaa.. mentese sorunu icin kasa degismesi lazim.. hatta o izgara cubuklari falan da kirik.. adam prof ustune prof mu ki kasa degisimi bukadar kisa sure icinde gerceklesebilir.. ?? onu gectim piyasada dogru durus y580 cihaz yok.. ellerinde sadece yedek parca olarak var galiba.. oda yoksa bile nasil yapiyorlar yaa... insallah bekledigim "kullanici hatasi" dememislerdir.. oyle deseler bile "ONARILMIS" ifadesini kullanmazlar herhalde.. ?? yoksa ben mi cok iyimserim...
    ben urunu degisimi diye bekliyordum yaa... cuma gunu elime gecicek galiba bilgisayar kontrol edip tekrar buraya yazacam.. eger sorun yine devam ediyrosa tekrar godnerecek ayni sebebten oturu... garanti suresi bol. gonder babam gonder..

Arayıp bilgi alabilirsin?Yarın ara gelmeden bizi de haberdar et

• Ürün değişimi çok iyimser bir beklenti olmuş :) Bakalım sonuçta ne çıkacak geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.