Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatana bırakmak biraz aptallık oldu galiba zaten 6 günde göndermişler yarın arayıp lenovoyu direk bana kargolamalarını isteyeceğim garanti sorununuda kendileri hallettiler sağolsunlar ama birden mesajda 317 tl+kdv görünce gidiyordum kalpten bu arada sorunda ilk alındığında çokca konuşulan hdd tıkırdatma sorunu eğer öyle bir ses duyuyorsanız hiç beklemeden gönderin servisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö N E M L İ

http://forum.techinferno.com/lenovo-ibm/2260-lenovo-y580-y480-unlocked-bios-versions.html

BUNU BAŞARAN TÜRK VARMI ARKADAŞLAR 4 saat uraştım yapamadım ama dosyaları aldım ordakileri

o.c yapınca full aynı frekansda kalmıyor gene eskisi igibi düşüyor

şu mesajı sürekli alıntılayın bilen kişi yardım etsin

• Arkadaş şu bilgisayarda bi oyun zevki alamadım ne kurduysam sıkıntı.Benmi beceremiyorum bilmiyorum sizden bu oyunları kuurupda oynayan varmı?
    Cod black ops 2,Assassins.Creed.IV.Black.flag,cod ghost
  • crowman kullanıcısına yanıt
    gayet makina güzel ama gerçektende tecrübe istiyor forrmat atan kişi için çünkü dirivelrede aksilik ve ayar gereke biliyor
  • bıos mod yapan lütfen yardım etsin çünkü yüklenmiyor LÜTFEN PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

bıos mod yapan lütfen yardım etsin çünkü yüklenmiyor LÜTFEN PM

Şimdi dediğin ilk paylaştığın linkteki forumda bulunan bioslardan birini yükleyip bios unlock yapmak değil mi? Eğer öyleyse dosyaları biyerden paylaş bizde deniyelim
  • dvdnin kapağını nasıl çıkarıyoruz ya kırılcak gibi hddyi oraya taktım ama çok içerde duruyor
  • hdd'yi caddy ile dvd'nin yerine taktım ama görmüyor nedense msatayı çıkarmak falan gerekiyor mu onla alakası var mı

edi:hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Ocak 2014; 22:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Fabrika ayarları cdleri ile ilk cd yi tak nextle paso 2.cd yi isteyince pc yi tuşundan direk kapat tekrar aynı işlemi yap 2.cd yi isteyince kapat ve kendi ison ile formata git ekranda diskleri görücen zaten hepsini sil 30gb ssd 968 hdd kalıcak sdd ye göm

teşekkürler hocam.. hallettim ancak :) 32gb yetersiz oldu sistem için.. :)) hdd ye kurdum bende..
  • yalcines kullanıcısına yanıt
    tamam birazdan paylaşırım ama unlock bıosu 3 saat uraştım yükliyemedim..
    böyle unlock bıos varken 1300 mhz 675m ayarında oynamak varken neden kise paylaşmıyor şaşırtıcı cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

gayet makina güzel ama gerçektende tecrübe istiyor forrmat atan kişi için çünkü dirivelrede aksilik ve ayar gereke biliyor

bilg. ilk aldığım gibi nerden ne guncelleme yapıyım az bahsedersen sevaba gırersın
  • crowman kullanıcısına yanıt
    burdan bütün driveleri indir

lenovo energ olan pc nin hızını ayarlar

1 seçenek en düşük hız işlemcin enyüksek 2.4 ghz kadar çalışır
    2 seçenek hem güç tasarufu hemhızlanma
    3.2 ile aynı
    4 seçenek oyun için idel bu modda ekran kartı ekstra frekansını artıtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyLife®

quote:

Fabrika ayarları cdleri ile ilk cd yi tak nextle paso 2.cd yi isteyince pc yi tuşundan direk kapat tekrar aynı işlemi yap 2.cd yi isteyince kapat ve kendi ison ile formata git ekranda diskleri görücen zaten hepsini sil 30gb ssd 968 hdd kalıcak sdd ye göm

teşekkürler hocam.. hallettim ancak :) 32gb yetersiz oldu sistem için.. :)) hdd ye kurdum bende..

Sdd ye yükleyip daha sonra hdd ile birleştirmen gerekirdi bence win8 ssd de kalıcak ama pc hdd den dewam edicekti

• windows 8.1 için touchpad driver yükledim ancak yazılım değişmiş. köşelere özel tıklama fonsksiyonları atayamıyorum. bu özelliğin olduğu sürün numarsını söyler misiniz _?
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Kendi win7 sürümünü kurmayı dene
  • quote:

Kendi win7 sürümünü kurmayı dene

yok yok 7 değilmiş 8 sürümünü kurdum oldu
  • Arkadaşlar klavyenin üzerine biraz vodka döküldü ve space tuşu çok sertleşti altı yapışıyor yani. Bu tuşu nasıl sökebilirim???
    ...
  • Üzerinde bulunan Win7 x64 Home Premium da onekeyRecovery i tıklıyorum açılmıyor,görev yöneticisinde işlemlerde çalışo gözüküyor fakat program meydanda yok
    Konu hakkında yardımcı olabilicek biri var mı programı silip tekrar kurdum değişen olmadı
  • Saygıdeğer forumdaşlarım, hepinize öncelikle iyi günler. Sizlere Y580 im de yapacağım ssd ve işletim sistemi değişikliği hakkında danışmak istiyorum.
    Bütün konuyu okudum. Parça parça her şeyden bahsedilmiş ama ben yapmak istediğim işlemi burda anlatmak istiyorum. Bana yardımcı olabilecek, tavsiyelerde bulunabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürlerimi sunarım..
    Şimdi dediğim gibi amacım laptopuma 128gb bir ssd takmak ve windows 8 kurmak.
    (Sanırım sistemimde virüs var. SSD ye geçmişken temiz bi formatla win8.1e de geçiyim diyorum. Laptopu ilk aldığımda 15lira civarında microsoft, win 8 satıyordu ya onu indirmiş ve cdye çekmiştim onu kurucam.?)

1- Öncelikle Laptopun Hard-Diskini sökücem. (nasıl yapılacağını bilmiyorum ama sanırım hallederim. garantiden çıkmış olcak ama olsun)
    2- Aldığım SSD yi (Bu akşam alıcam, önerilere açığım.) eski hd yerine takıcam. (sanırım bunuda yapabilirim)
    3- Daha sonra çıkan harddiskide kullanabilmek adına CDROM'u yerinden çıkarıcam. (hadi bunuda yaptım diyelim)
    4- Laptoptan çıkarttığım 1TB lık harddiski, http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/akasa-n-stor-notebook-slim-sata-optik-surucu-101872472 bunun içine takıp, CDROM yerine yerleştiricem. (umarım)
    5- Çıkarttığım CDROM uda http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/usb-external-cd-dvd-rw-kutu-sata-harici-siyah-98867826 buna takıp, usb aracılığıyla kullanılabilir hale getiricem. (inşallah?)

- Daha sonra (laptopu toplayabildiysek) win kurulumuna sıra gelecek, burdaki durum şu; cdden win kuracağımız için sizce "3" nolu işlemden önce win8 kurup sonramı devam etsem? (Bu durumda laptoptan çıkan 1TBlık HardDiski nasıl formatlıcam?) Yoksa, sorun çıkmaz en son USB CDROM ile mi win8 kurulumu yapayım?

Evet arkadaşlar, nerelerde hata yapıyorum ya da yapma riskim var? Atladığım bir işlem varmı? Nelere dikkat etmeliyim?
    Yardımlarınıza muhtacım..
    Herkese Teşekkürler..

• arkadaşlar sizinde farkettiğiniz bluetooth sorunu var ben de. cihaz win7 de 8 ve 8.1 de bluetooth sorunum var. doğru driver ı kurdum olmadı farklı driver lar kurdum olmadı.
    önceden başlat çubugundaki bluetooth simgesinde zorda olsa cihaz eklerdim. şimdi yapamıyorum metro arayüzden de yapamıyorum. sorunsuz bir şekilde nasıl bluetooth kullanaiblirim birisi bana anlatabilir mi.*
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.