Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün kendi kendine oluşan bir sorunu paylaşmak istiyorum. Fn tuşları ile çalışan wireless kontrol ve touchpad açma kapama simgeleri ve ses açıp kapama ile parlaklık ayarlarını yaparkenki simgeler ekrana gelmiyor acaba nedendir? Ses ve parlaklık sıkıntı değilde Wireless sıkıntı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBer_07

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: kaan362

quote:

Orijinalden alıntı: symphonyx

quote:

Orijinalden alıntı: extremetonic
    Merhaba. 3 sorum daha olacak sizlere. "6- hdd'den gelen, yazma sesi harici tüm takılma, çarpma sesleri normal değilmiş ve mutlaka en kısa zamanda teknik servise makine yollanmalıymış." demişler. Benim diskten de sanki dönerken çarpıyormuş gibi ses geliyor arada. Sizlerde de var mı bu? Benim bildiğim bu normal bir şey, çoğu diskte oluyor. Ama hemen geri yollayın demişler. Sizlerinki de böyle mi?

Benim cihaz da yeni, çok sessiz ortamda kasaya kulağı dayayınca hdden gelen sesleri duyabiliyorum. Çok rahatsız edici değil, takılma, donma gibi sorunlar da yapmıyor. Yalnız Hdtune Pro yükleyince "Calibration Retry Count" hatası görünüyor.

Bir de bir kez mavi ekran aldım "driver power state" diye. Windows güncellemelerini yapmadan önce. Güncellemeler bitti, henüz bir daha almadım mavi ekran. Ve son olarak cihazın kurulumunu yaptıkta sonra Microsoft Office'i deneme sürümü olarak açmaya çalışınca hata verdi, tam kurulamamış, lenovoya başvurun gibi. Benzer sorunlar yaşayan var mı ?

aynı hatayı bende alıyodum ve hdd den ses geliyodu servise gönderdim değiştirdiler şimdi o hatada seste yok

O hdd sesi normal ,o hata da normalmis.Sessiz bir yerde kafanizi klavyeye dayayin bakalim duyabiliyor musunuz?

hata normal falan değil bana şuan taktıkları hdd de neden yok bu hata?

hocam merhaba.Bende de calibratıon retry count hatası var .23 değerinde.
    anladığım kadarıyla windwosum hep buna bağlı olara cokuyor ve cokunce de sistem geri yükleme filan olmuyor.Artık kafama tak etti.
    simdi ben hd tuneda bu hata var desem hddyı değiştirirler mi?Sizinkini değiştirmişler herhalde?
    diğer arkdaşların da yorumlarını bekliyorum. bu arada hata 1 tblik diskte
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/914479/3588f5d4-5e33-422f-8f91-c48088e911f3.png

• Lockkey diye bir driverı var onun o kontrol ediyor, windowsun açılışında otomatik başlayan programları kontrol et msconfig den, windows sırasında görev yöneticisinden işlemelre bak lockkey.exe var mı diye , bunlar çözüm olmazsa lockkey i kaldır ve lenovo sitesinden lockkeyi driverını tekrar kur.Olmazsa tekrar yardımcı olmaya çalışırım.
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam msconfig de başlatmadagözüküyor tikli şekilde bende programı kaldırıp Yerel Disk D deki driverler kısmından tekrar yükledim ve restartladım fakat faydalı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Maalesef hocam msconfig de başlatmadagözüküyor tikli şekilde bende programı kaldırıp Yerel Disk D deki driverler kısmından tekrar yükledim ve restartladım fakat faydalı olmadı.

hocam merhaba.win 8 de wıfı acma kapamayı nasıl yapıyoruz? fn ıle
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    ben kendi sistemini yani win 7 home kullanıyorum
  • energy management programını güncellediniz mi bu problemden önce? Eğer öyleyse tekrar 7.0.3.8 versiyonuna dönmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 22 Ocak 2014; 18:34:19 >
  • Arkadaşlar benim laptoptan uğultu sesi geliyor.Galiba fanlardan geliyor.Sanki elektrik süpürgesinin sesi gibi ama çok değil.Rahatsız edici değil.Ama yinede gelmemesini istiyorum.Tozlanmadan olabilir mi?En son geçen yaz temizlettirdim.Yazdan bugüne kadar haftada 1 kullandım.Hep çantada kaldı.Çok kullanmadım.
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Fanlardan derken Valla 1.5 sene oldu kendim açtım temizleyebildiğim kadar temizledim bence garantiye göndermek istemiosan arka kapağı aç süpürgeyle çek ya da komprosr varsa hava bas
  • Bende alalı 1.5 sene oldu ama hafif bir uğultu geliyor.Laptop tamamen sessiz değil.Servise götürürüm açıp temizlerler ama faturasını bulamıyorum.Kompresör zararlı olur hocam.Fanlardan geliyor ama fan sesi gibi değil.
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Tek Fan olduğundan öyle yazdım , bence bir zararı olmaz ama faturasız göndermek istersen lenovoyu ara garantisinin gözüküp gözükmediğini öğren muhtemelen gözüküodur Ama Vatanla falan göndericem dersen Vatana bi sor
  • Geçen yıl 1 yıl bizim garanti geçerli diyordu servis.1 yıllık onların garantisi doldu.Fatura götürünce 2 yıllık garantiden yararlanabiliyormuşum.Media Markttan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 25 Ocak 2014; 18:53:10 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba. 3 sorum daha olacak sizlere. "6- hdd'den gelen, yazma sesi harici tüm takılma, çarpma sesleri normal değilmiş ve mutlaka en kısa zamanda teknik servise makine yollanmalıymış." demişler. Benim diskten de sanki dönerken çarpıyormuş gibi ses geliyor arada. Sizlerde de var mı bu? Benim bildiğim bu normal bir şey, çoğu diskte oluyor. Ama hemen geri yollayın demişler. Sizlerinki de böyle mi?

Benim cihaz da yeni, çok sessiz ortamda kasaya kulağı dayayınca hdden gelen sesleri duyabiliyorum. Çok rahatsız edici değil, takılma, donma gibi sorunlar da yapmıyor. Yalnız Hdtune Pro yükleyince "Calibration Retry Count" hatası görünüyor.

Bir de bir kez mavi ekran aldım "driver power state" diye. Windows güncellemelerini yapmadan önce. Güncellemeler bitti, henüz bir daha almadım mavi ekran. Ve son olarak cihazın kurulumunu yaptıkta sonra Microsoft Office'i deneme sürümü olarak açmaya çalışınca hata verdi, tam kurulamamış, lenovoya başvurun gibi. Benzer sorunlar yaşayan var mı ?

aynı hatayı bende alıyodum ve hdd den ses geliyodu servise gönderdim değiştirdiler şimdi o hatada seste yok

O hdd sesi normal ,o hata da normalmis.Sessiz bir yerde kafanizi klavyeye dayayin bakalim duyabiliyor musunuz?

anladığım kadarıyla windwosum hep buna bağlı olara cokuyor ve cokunce de sistem geri yükleme filan olmuyor.Artık kafama tak etti.
    simdi ben hd tuneda bu hata var desem hddyı değiştirirler mi?Sizinkini değiştirmişler herhalde?
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/914479/3588f5d4-5e33-422f-8f91-c48088e911f3.png

değiştirirler . başka herhangi bi sorun için göndersen bile hdd i değiştirip geri yolluyolar merak etme

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

değiştirirler . başka herhangi bi sorun için göndersen bile hdd i değiştirip geri yolluyolar merak etme

Anladm hocam sagolun.Prki siz calibation retry count hatasi var deyip mi gonderdiniz ya da ne deyip gonderdiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler fanlar çok ses çıkarmaya başladı, herhangi bir oyuna giriyorum fanlar ses çıkarıyor, makine ısınıyor hemen.

Anlaşılan fanları temizlemem lazım, kasayı nasıl açabilirim, daha önce yapmış olan var mı, varsa video vs. var mı?
  • lordhaseky +1
    ek olarak;
    Call of Duty 4 giriyorum 5 dakika sonra makine ısınınca fps aşırı derecede düşüyor. Nasıl çözüm bulabilirim?
  • SiLveR39 S kullanıcısına yanıt
    Makine ısınıyorsa çözümü temizlik hiç yaptınız mı?Fan temizliği ve termal macun takviyesi yapın özellikle ekran kartı belli bir ısı seviyesini görünce mesela 85 derece üzerine çıkınca fps düşüşleri başlar
  • 1.5 yıl oldu alalı ve fan temizliği ve macun değişimi yapılmadı. Lenovo servisine götürsem hallederler mi acaba?
  • Yaparlar ama temizlik garanti kapsamında değil ücret isteyebilirler.
  • Temizlik ucretsiz olur ama macun degistirirlerse ucretli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.