Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elano68

Temizlik ucretsiz olur ama macun degistirirlerse ucretli.

Öyle bi hakları olduğunu zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

quote:

Anlamadim ?
    Yani macun isini tam bilmiyorum acikasi.
    Msida ucretliydi.
    Siz degistirdiniz mi hic?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

quote:

Anlamadim ?
    Yani macun isini tam bilmiyorum acikasi.
    Msida ucretliydi.
    Siz degistirdiniz mi hic?

Öyle bi ihtiyacım olmadı fakat servislerde Casper bile değiştirebiliosa Lenovo isterse ayıp eder gerçekten zaten yapması gereken bişey bence

• Sonuçta hala garanti kapsamında ve bana da teknik bir sıkıntı çıkartıyor. Ücretsiz olması gerektiğini düşünüyorum.
    Ayrıca 20-25 dakika oynanıştan sonra işlemci ve ekran kartı 88 dereceleri görüyor. Sizce bu anormal bi durum mu? Olması gerek değer aralığı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLveR39 -- 27 Ocak 2014; 15:05:59 >
  • SiLveR39 S kullanıcısına yanıt
    Sizin düşünmenizle olmuyor sadece temizlik yaptıracaksınız şöyle söylerseniz ısınma sorunu var oyunlarda aşırı ısınıyor deyince onlar donanımsal yönden yaklaşırlar temizlik yapılır zaten.88 işlemci olabilir ama bu derecelere aynı zamanda ekran kartıda çıkarsa o iyi değil işte.Fps düşmelerine neden olan sorun bu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 27 Ocak 2014; 15:17:58 >
  • Teknik servisi arayıp görüştüm. Bilgisayar üzerinden kendisi biosumu güncelledi ve recovery yapmamı istedi. Ben fanlar temizlenmedi 1.5 yıldır dememe rağmen fan hızlarıyla ilgili bir şeyler dedi. Recoveryden sonra aynen devam ederse laptopu servise alırız dedi. Sizce bios güncellemesi bir işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLveR39 -- 27 Ocak 2014; 16:37:10 >
  • daha önce 1-2 kere olmuştu res atınca düzeliyordu, şimdi düzelmiyor core clock 405i geçmiyor nedense 10-20 fps herşey

• Aynı problem bende de var clock hızını yükseltemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyBer_07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyBer_07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan362

quote:

Orijinalden alıntı: symphonyx

quote:

Orijinalden alıntı: extremetonic
    Merhaba. 3 sorum daha olacak sizlere. "6- hdd'den gelen, yazma sesi harici tüm takılma, çarpma sesleri normal değilmiş ve mutlaka en kısa zamanda teknik servise makine yollanmalıymış." demişler. Benim diskten de sanki dönerken çarpıyormuş gibi ses geliyor arada. Sizlerde de var mı bu? Benim bildiğim bu normal bir şey, çoğu diskte oluyor. Ama hemen geri yollayın demişler. Sizlerinki de böyle mi?

Benim cihaz da yeni, çok sessiz ortamda kasaya kulağı dayayınca hdden gelen sesleri duyabiliyorum. Çok rahatsız edici değil, takılma, donma gibi sorunlar da yapmıyor. Yalnız Hdtune Pro yükleyince "Calibration Retry Count" hatası görünüyor.

Bir de bir kez mavi ekran aldım "driver power state" diye. Windows güncellemelerini yapmadan önce. Güncellemeler bitti, henüz bir daha almadım mavi ekran. Ve son olarak cihazın kurulumunu yaptıkta sonra Microsoft Office'i deneme sürümü olarak açmaya çalışınca hata verdi, tam kurulamamış, lenovoya başvurun gibi. Benzer sorunlar yaşayan var mı ?

aynı hatayı bende alıyodum ve hdd den ses geliyodu servise gönderdim değiştirdiler şimdi o hatada seste yok

O hdd sesi normal ,o hata da normalmis.Sessiz bir yerde kafanizi klavyeye dayayin bakalim duyabiliyor musunuz?

hata normal falan değil bana şuan taktıkları hdd de neden yok bu hata?

hocam merhaba.Bende de calibratıon retry count hatası var .23 değerinde.
    anladığım kadarıyla windwosum hep buna bağlı olara cokuyor ve cokunce de sistem geri yükleme filan olmuyor.Artık kafama tak etti.
    simdi ben hd tuneda bu hata var desem hddyı değiştirirler mi?Sizinkini değiştirmişler herhalde?
    diğer arkdaşların da yorumlarını bekliyorum. bu arada hata 1 tblik diskte
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/914479/3588f5d4-5e33-422f-8f91-c48088e911f3.png

değiştirirler . başka herhangi bi sorun için göndersen bile hdd i değiştirip geri yolluyolar merak etme

Anladm hocam sagolun.Prki siz calibation retry count hatasi var deyip mi gonderdiniz ya da ne deyip gonderdiniz?

ses geliyodu bende aynı zamanda. Hdd den ses geliyo deyipte göndermiştim.

• Merhaba,
    yaklaşık 1.5 yıldır y580 ssdli modeli kullanıyorum. Fakat son zamanlarda biraz hantallaşmaya başladı. İçinde oyun vs hiçbirşey yok. Sadece belgelerim filmlerim vs var. Office programları matlab mathcad gibi programlar ve bazen solidworks kullanıyorum genelde internette oluyorum. Bu yavaşlığa anlam veremiyorum artık. Bir de son zamanlarda fan fazla çalışmaya başladı. Muhtemelen fanda bir kirlenme vs söz konusu. Fan temizliği ile ilgili ne önerirsiniz? Performans düşüklüğü sizde de görüldü mü? Bu konuda ne önerirsiniz? Teşekkürler...
  • oznklckp O kullanıcısına yanıt
    Bende 1.5 yıldır kullanıyorum ve aynı sorunu yaklaşık 2 aydır yaşıyorum. Lenovo servisiyle görüştüm. Bios güncelledik ancak bi tık düzelme yaşadım. Sorun %90 kasa içindeki tozlanma ve termal macunun katılaşmasından dolayı. Laptopla olan işlerimi hallettikten sonra servise vereceğim ve temizlik + macun değişimi yapılacak. Size de öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLveR39

Bende 1.5 yıldır kullanıyorum ve aynı sorunu yaklaşık 2 aydır yaşıyorum. Lenovo servisiyle görüştüm. Bios güncelledik ancak bi tık düzelme yaşadım. Sorun %90 kasa içindeki tozlanma ve termal macunun katılaşmasından dolayı. Laptopla olan işlerimi hallettikten sonra servise vereceğim ve temizlik + macun değişimi yapılacak. Size de öneririm.

Hocam çok teşekkürler cevabınız için. Bilgisayar benim elim ayağım servise versem kim bilir kaç günde geri verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznklckp -- 30 Ocak 2014; 23:24:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oznklckp O kullanıcısına yanıt
    Servis süresi ortalama 5-7gün sürüyormuş. Ama temizlik çok uzun bir iş olmadığından daha kısa süreceğini düşünüyorum. Yani en fazla 5 gün mahrum kalırsınız. Tabi yine sizin kararınız.
  • Arkadaslar sizce bu modelin fhd olmayan sifir modeline kac para vermeliyim en fazla ?
  • bu notebook kullanıp oyunlarda turbo boost çalıştırabilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

bu notebook kullanıp oyunlarda turbo boost çalıştırabilen varmı

turbo boost zaten otomatik devreye giriyor, kullanicinin acip kapatma sansi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

ama sadece oyunlarda devreye girmiyor.msi larda devreye giriyor ve daha iyi performasn veriyor
  • merhaba arkadaşlar,

lenovo y580 (1tb, 32ssd, 1080p) sahibiyim. bilgisayarı aldığımda recovery cd si oluşturmadım ve geçenlerde pc ye format attım. haliyle ssd yi yapamadığım için eski performansına ulaşamadım. neyse bunu ben yapamıcam bi bilgisayarcıya gösteriyim dedim az önce 4. ve ya 5. bilgisayarcıdan geldim. kimseyede yaptıramadım anlaşılan. sizden ricam, size zahmet olucak ama recovery cd niz varsa pm den bana ulaşın, adres veriyim kargoyla bana gönderin şu dertten kurtarın beni..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

ama sadece oyunlarda devreye girmiyor.msi larda devreye giriyor ve daha iyi performasn veriyor

devreye giriyordur. girmeme luksu yokki.. islemci downclock ediyor sakin kullandimda verilen hizin cok dusugunde calisiyor, biraz zorlaninca belirtilen hiza cikiyor bakti yetmiyor turbo boost oluyor (kendiligindne overclock)

sen nerden biliyorsun veya anladin devreye girmedignin.. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

Arkadaslar sizce bu modelin fhd olmayan sifir modeline kac para vermeliyim en fazla ?

İlgili biri yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.