Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dahaka7741

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Hocam digeri de asagi yukari ayniydi.Brn de anlamadim
    Oda sicakligindan filan mi acaba

olabilir hocam yeni mi yapmaya başladı böyle defualt ta dene bi onda ne oluyo oc ile o kadar büyük artışlar olmaz bence

Hocam oc yapmadan defaultta 82-83 oluyor 1 saatte filan.Normal yani

332.21 yuklu bu arada
    Siz hangi programdan bakiyorsunuz sicakliklara?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

332.21 yuklu bu arada

normal gibi değil ya ben defaultta 75 oluyo max bide makina sabit bi yerde demi bi kere banada oldu eğimli yatakta kullanıyodum alt ızgaralar açıktı fakat 96 C yi gördü sonradan anladım makina eğimli iken ısınııyo nasıl bi mühendislik yaptılarsa ki kaldı 83C görmüşşün oc ile 6-7 C gibi bi fark oluşur üstü oluşuyosa sorun vardır zaten
  • quote:

quote:

332.21 yuklu bu arada

normal gibi değil ya ben defaultta 75 oluyo max bide makina sabit bi yerde demi bi kere banada oldu eğimli yatakta kullanıyodum alt ızgaralar açıktı fakat 96 C yi gördü sonradan anladım makina eğimli iken ısınııyo nasıl bi mühendislik yaptılarsa ki kaldı 83C görmüşşün oc ile 6-7 C gibi bi fark oluşur üstü oluşuyosa sorun vardır zaten

Hocam sundan da olabilr
    Benimki full hd oldugu icin daha fazla yoruyor karti ama niye boyle bilmiyorum tam :(
    Hangi programi kullaniyorsunuz isi icin
    Bi de lenovo dinamik grafikde oynuyorsunuz degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 17 Şubat 2014; 15:18:06 >

• quote:

Hocam sundan da olabilr
    Benimki full hd oldugu icin daha fazla yoruyor karti ama niye boyle bilmiyorum tam :(

MSI AFTERBURNER kulllanıyorum ısı için dediğiniz doğru fhd de yorar ama ben fhd battlefield de 1.5 saate ykın oynadım 86 C yi gördüm max öyle söyliyim lenovo dinamik açık tabiki :D
  • quote:

quote:

Hocam sundan da olabilr

MSI AFTERBURNER kulllanıyorum ısı için dediğiniz doğru fhd de yorar ama ben fhd battlefield de 1.5 saate ykın oynadım 86 C yi gördüm max öyle söyliyim lenovo dinamik açık tabiki :D

1 saat bf 4 default
    High ayarlar max 80 oldu

• Iyi o derece normal bence ultra aa kapali kac fps aliyorsun ben 25-35 arasi aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Iyi o derece normal bence ultra aa kapali kac fps aliyorsun ben 25-35 arasi aldim

Hocam simdi sendeki ayarlari tam olarak alabilir miyim ssden.
    Ona gore
    Bi test yapayim
    Ama map de cok onemli fps acisindsn

• quote:

Ona gore
    Bi test yapayim

ss derken şuan tv ye bağlı değil attığım değer hd olur
  • quote:

quote:

Ona gore
    Bi test yapayim

ss derken şuan tv ye bağlı değil attığım değer hd olur

Yani fark etmez.Senin denetmek istedigin bi ayar varsa brn ona gore oynayip fpsleri soylerim sana
    Bu arada hangu sehirdensin hocam?

• quote:

Yani fark etmez.Senin denetmek istedigin bi ayar varsa brn ona gore oynayip fpsleri soylerim sana

yok öyle denetmek istediğim falan aslında ben yalovalıyım bu arada hocam siz hngi şehirdesiniz
  • quote:

quote:

yok öyle denetmek istediğim falan aslında ben yalovalıyım bu arada hocam siz hngi şehirdesiniz

Ben ankaradayim hocam.

• quote:

quote:

Hocam sunu farkettim ki memory clock cok az etki yapiyor
    Yani bf 4 de 500 mhz memory clock 2 fps filan etkiliyor sadece
    Anti alasiingle ilgili biseymis anladigim kadariyla

• ekran kartı driver ını güncelledikçe windows puanı düşüyo sizdede böyle mi ? 6.2 ye düştü ekran kartı puanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Mssd'yi sökebilirsin ama ssdyi oraya takamazsın. Bende bu şekilde kullanıyorum. dvd kutusunda 1tb disk içerde ssd. Ayrıca mssd de normal disk olarak çalışmaya devam eder sıkıntı olmaz.

Eğer mssd sorun çıkarmayacaksa benim için sorun değil, DVD rw yi söküp ssd takacağım zaten :)
    Teşekkürler
  • Bende de fan azıtmıştı, ısınma ve kapanma sorunu var diyerekten servise verdim istanbul mecidiyeköye. Termal macun yenilemesi ve genel bakım temizliğinin yapılmasını istedim.
    Ertesi gün yapıp verdiler. Şuan gayet iyi. Servise götürün garantisi varsa ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

Bende de fan azıtmıştı, ısınma ve kapanma sorunu var diyerekten servise verdim istanbul mecidiyeköye. Termal macun yenilemesi ve genel bakım temizliğinin yapılmasını istedim.

Isınma ve kapanma sorunu derken sahiden fandaki toz seviyesi bir de ısındığı vakit bilgisayarı kapattıracak seviyeye gelmiş miydi, yoksa öyle mi söylediniz, her ne kadar bu düşük bir ihtimal olsa da? Geçen Lenovo'nun servislerine baktım, Mecidiyeköy bana uzak kalıyor da, yarın bir arayıp konuşacağım ve Ataşehir'deki servislerine vereceğim yüksek ihtimalle, daha altı ay kadar garantisi var bu arada. Cevap için de teşekkürler, bir an forumda Y580'inin fanını temizleyen/temizleten hiç kimsenin olmadığı kuşkusuna kapılmıştım.

• Biostan fan ayari yerini buldum ama bir turlu aktif edemedim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Bende de fan azıtmıştı, ısınma ve kapanma sorunu var diyerekten servise verdim istanbul mecidiyeköye. Termal macun yenilemesi ve genel bakım temizliğinin yapılmasını istedim.

Isınma ve kapanma sorunu derken sahiden fandaki toz seviyesi bir de ısındığı vakit bilgisayarı kapattıracak seviyeye gelmiş miydi, yoksa öyle mi söylediniz, her ne kadar bu düşük bir ihtimal olsa da? Geçen Lenovo'nun servislerine baktım, Mecidiyeköy bana uzak kalıyor da, yarın bir arayıp konuşacağım ve Ataşehir'deki servislerine vereceğim yüksek ihtimalle, daha altı ay kadar garantisi var bu arada. Cevap için de teşekkürler, bir an forumda Y580'inin fanını temizleyen/temizleten hiç kimsenin olmadığı kuşkusuna kapılmıştım.

Kapanacak seviyeye gelmedi tabii ki ben öyle söyledim. Eğer bir sorun yoksa yapmıyorlar o yüzden ısı yüzünden kapanıyor hata veriyor gibi şeyler söyledim ki yapsınlar

Ne yapayım hem temizlemeyecekler hem de bana açtırtmayacaklar aleti. Yok öyle birşey..
    Siz ataşehire verseniz bile laptop mecidiyeköye gidecek süreyi uzatmış olacaksınız, bence götürün elden verin. Teknik Servis banka gibi numara sistemi ile çalışıyor numara alıp vezneye gidiyorsunuz Teknik servis veznenin hemen arka tarafında, ara sıra veznelere cihazı yapacak olan teknik servis elemanları uğruyor. Bence gidip elden verin kendinizi daha iyi ifade edersiniz. Bazen cihazda sorun yok diyip gönderdikleri oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Kapanacak seviyeye gelmedi tabii ki ben öyle söyledim. Eğer bir sorun yoksa yapmıyorlar o yüzden ısı yüzünden kapanıyor hata veriyor gibi şeyler söyledim ki yapsınlar

Ne yapayım hem temizlemeyecekler hem de bana açtırtmayacaklar aleti. Yok öyle birşey..
    Siz ataşehire verseniz bile laptop mecidiyeköye gidecek süreyi uzatmış olacaksınız, bence götürün elden verin. Teknik Servis banka gibi numara sistemi ile çalışıyor numara alıp vezneye gidiyorsunuz Teknik servis veznenin hemen arka tarafında, ara sıra veznelere cihazı yapacak olan teknik servis elemanları uğruyor. Bence gidip elden verin kendinizi daha iyi ifade edersiniz. Bazen cihazda sorun yok diyip gönderdikleri oluyor

Garanti süresi devam eden laptop için kafanızdan aslında olmayan bir sorun yaratmadığınız sürece fan temizleme veya termal macun yenileme gibi işlemleri yapmamaları nasıl bir saçmalıkmış öyle yahu... Zaten öyle bir durumda gidip kendim verecektim de, Mecidiyeköy'ün ana servis olup diğer her servise verilen bilgisayarların Mecidiyeköy'e gittiğini, onun dışındaki her servisin toplayıp ana merkeze gönderme görevi gördüğünü bilmiyordum; hepsi birbirinin benzeri iş yapan, ama tek farkları farklı bölgelerde olması olan servisler olduklarını sanıyordum. Kendim temizlemesine temizleyeyim de klavye sökme muhabbetinden biraz tırsmıyor değilim, bir aleti sökmek çok kolay ama aynı biçimde toplamak yine aynı oranda kolaylığa sahip değil en nihayetinde. "Garantisi devam eden bir ürünü ben niye kurcalayayım?" güdüsü de bunu yapmamaya olan niyetimde gayet etkili oluyor, o da ayrı tabii.

• Unlocked bios yukleyecekler vardi.Yuklefiler mi?;)

• 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.