Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

bir uyarı olsun diye başından geçen olayı anlatmak istiyorum mssd olan modeller için
    4 gün önce bilgisayar durup dururken açılmadı boot disc yok dedi tabii aklıma ilk gelen hdd oldu
    onu söktüm yerine evde fazladan olan 500gblık başka hdd taktım yine win kuramadım (bu arada ek bilgi içindeki windowsu sildim gitti lisans diye korkmaya da grk yokmuş! win7 pro home netten bile çekseniz arkadaki lisansı yazınca active oluyor lisans)
    neyse 3 seçenek harici hdd taktım ona kurayım derken yine win kurulmadı servis dosyalarını kurarken sürekli aynı yerde error veriyordu.
    derken 2-3 saat geçtikten sonra sanırım otomatiğe almışım win kurarken bu sefer hdd takmayı unutmuşum ve harici de usbde değilken yine kurulum başladı ve nihayet jeton düştü. mssdye yazıyordu sürekli. mssdyi kolayca söktüm ve hiç bi sorun olmamış gibi Windows güzelce kuruldu, bu arada mssd aradan çıktığı için win8 de kurabildim (29tlye benim gibi zamanında alıp da mssd olduğu için kuramayacaklarını öğrenenlere duyrulur) mssdyi çıkarınca win8 de kuruldu hatta 8.1 kurdum, win7 mssdsiz yawaş açılırken win8 gayet güzel açılıyor. win8.1 güzel ama ses kartı drvında problem var seste bass sesi kayboluyor bunu da söyleyeyeyim win8de n durum bilmiyorum ama. kısaca ben panik yaşadım başınıza buna benzer bi şi gelirse bu yazıyı hatırlayın, boot disc bulunamadı falan yazarsa mssdyi çıkarın belki sorununuz düzelir.

Hocam geçmiş olsun.
    mSSD yi nasıl söktünüz? Arka kapağı açınca direkt çıkıyor mu karşımıza?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

quote:

bir uyarı olsun diye başından geçen olayı anlatmak istiyorum mssd olan modeller için
    4 gün önce bilgisayar durup dururken açılmadı boot disc yok dedi tabii aklıma ilk gelen hdd oldu
    onu söktüm yerine evde fazladan olan 500gblık başka hdd taktım yine win kuramadım (bu arada ek bilgi içindeki windowsu sildim gitti lisans diye korkmaya da grk yokmuş! win7 pro home netten bile çekseniz arkadaki lisansı yazınca active oluyor lisans)
    neyse 3 seçenek harici hdd taktım ona kurayım derken yine win kurulmadı servis dosyalarını kurarken sürekli aynı yerde error veriyordu.
    derken 2-3 saat geçtikten sonra sanırım otomatiğe almışım win kurarken bu sefer hdd takmayı unutmuşum ve harici de usbde değilken yine kurulum başladı ve nihayet jeton düştü. mssdye yazıyordu sürekli. mssdyi kolayca söktüm ve hiç bi sorun olmamış gibi Windows güzelce kuruldu, bu arada mssd aradan çıktığı için win8 de kurabildim (29tlye benim gibi zamanında alıp da mssd olduğu için kuramayacaklarını öğrenenlere duyrulur) mssdyi çıkarınca win8 de kuruldu hatta 8.1 kurdum, win7 mssdsiz yawaş açılırken win8 gayet güzel açılıyor. win8.1 güzel ama ses kartı drvında problem var seste bass sesi kayboluyor bunu da söyleyeyeyim win8de n durum bilmiyorum ama. kısaca ben panik yaşadım başınıza buna benzer bi şi gelirse bu yazıyı hatırlayın, boot disc bulunamadı falan yazarsa mssdyi çıkarın belki sorununuz düzelir.

Hocam geçmiş olsun.

Direk cikar zor bir islem degil. Gerci bende yok ama bos alani gorebiliyorum yinede :)

• quote:

quote:

Hocam geçmiş olsun.

çok sağol,
    evt arka kapağı sökünce hemen görülüyor, bi tane vidası var onu çıkarınca, yerinden çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam geçmiş olsun.

çok sağol,
    evt arka kapağı sökünce hemen görülüyor, bi tane vidası var onu çıkarınca, yerinden çıkıyor.

Teşekkürler hocam ulaşılmaz bir yere koydular diye korkuyordum ben de

• oyun sırasında oyun ve steam kitlenip kalıyor sistem geri yüklemeden steam açılmıyor tekrar, skype'da düzgün çalışmıyor bu sürede. niye oluyor anlamıyorum

birde ekran kartını hangi driver ile kullanıyorsunuz yine 405'de takılmaya başladı coreclock.

unlocked bios kurdum max hızlar arttı yine 405 405 de çalışsa 20fps almam gerekmiyor mu fps olarak çok farketmedi ama sistem açılışında 835 oluyor sonra 405e sabitleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Şubat 2014; 12:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

oyun sırasında oyun ve steam kitlenip kalıyor sistem geri yüklemeden steam açılmıyor tekrar, skype'da düzgün çalışmıyor bu sürede. niye oluyor anlamıyorum

birde ekran kartını hangi driver ile kullanıyorsunuz yine 405'de takılmaya başladı coreclock.

unlocked bios kurdum max hızlar arttı yine 405 405 de çalışsa 20fps almam gerekmiyor mu fps olarak çok farketmedi ama sistem açılışında 835 oluyor sonra 405e sabitleniyor

Hocam oyunlarda cikiyordur
    Ilk oyunu acin sonra msi afterburner acin gorursunuz
    Bi de lenovo roket modeunda demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 23 Şubat 2014; 13:37:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    msi açıp oyuna giriyordum sabit gözüküyordu nedense oyunu açıp msi açtım bu sefer 1000e sabit gözüküyor. yalnız bios u kurunca csgoda konsol ve fps gösteren yer pembe yanıp sönmeye başladı rust oyununda da güneşe bakınca beyaz beyaz yanıp sönüyor ekran
  • quote:

msi açıp oyuna giriyordum sabit gözüküyordu nedense oyunu açıp msi açtım bu sefer 1000e sabit gözüküyor. yalnız bios u kurunca csgoda konsol ve fps gösteren yer pembe yanıp sönmeye başladı rust oyununda da güneşe bakınca beyaz beyaz yanıp sönüyor ekran

Hocam iste bende de ayni.
    Oyuna girdimten sonra acinca dogru gosteriyor
    Ama aslinda 1k hep otomatik oyunda.
    Hocam hangi driver var su an sizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    332.21
  • quote:

332.21

Hocam son surume guncelleyin
    Onceki driveri kaldirip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu unlocked biosdan sonra birşey oldu benim karta oyunlarda nesneler arada yanıp sönüyor nedense yeni driver falan kurdum birşey değişmedi. csgo ve rust oynuyorum 2sindede aynı şimşek çakınca olan parlaklık gibi arada bir nesneler yanıp sönüyor. geri nasıl alabiliriz bu biosu
  • quote:

bu unlocked biosdan sonra birşey oldu benim karta oyunlarda nesneler arada yanıp sönüyor nedense yeni driver falan kurdum birşey değişmedi. csgo ve rust oynuyorum 2sindede aynı şimşek çakınca olan parlaklık gibi arada bir nesneler yanıp sönüyor. geri nasıl alabiliriz bu biosu

Hocam bende de bazi sahnelerde oldu bi daha nadir oldu.Ben de cozemedim ne oldugunu ama problem degl benim icin.Onceki sayfalarda anlatimi vardi ingilizce

http://www.bios-mods.com/forum/Thread-Recovering-From-A-Bad-Insyde-Bios-Flash

Hocam anlatimi sade ve guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 25 Şubat 2014; 8:09:35 >

• quote:

bu unlocked biosdan sonra birşey oldu benim karta oyunlarda nesneler arada yanıp sönüyor nedense yeni driver falan kurdum birşey değişmedi. csgo ve rust oynuyorum 2sindede aynı şimşek çakınca olan parlaklık gibi arada bir nesneler yanıp sönüyor. geri nasıl alabiliriz bu biosu

hocam oyunsal da olabiliyo bazen diğer oyunlarda da var mı böyle bişi benim tavsiyem msı la memory i max 2850 getirmeniz 3000 fazla geliyo bence denediğim 1-2 oyunda problem oldu çünkü max 1320 core 2850 memory oc ile defeault olarakta 1000-2500 ayarlayın
  • dahaka7741 D kullanıcısına yanıt
    burada memory clock'u -150'ye mi çekmem lazım yani, reset dedim programdan core 885 memory 3000 şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Şubat 2014; 12:10:51 >
  • bak şöyle yap memory i -500 yap appy de ve 1 e kaydet sonrada sıfırla core 1300 memoryde -150 yani 2850 getir 2 ye kaydet daha sonra 1 i seç appy overclocking de altta msı da başlangıç ta 1000-2500 de çalışsın hiçbir sorun çıkmaz zorlayan oyun olursa 2 yi seçer 1300-2850 yaparsın :D

@-b0Ni
  • dahaka7741 D kullanıcısına yanıt
    hocam dediğin gibi yaptım ama coreclock 885e takkıldı nedense ilk yaptığımdan beri 1000di resete bastım 1 kere 885 oldu şimdi +150 yaptım 1.profil için yine 885. birde oyundan çıkıp 0a düşünce garip sayılar yazıyor ama memory 2500 yapmak işe yaradı gibi. şu coreclock olayını çözersek tamamdır

+200 yapıyorum yine 885

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Şubat 2014; 12:55:41 >

• hocam msı sürümünü güncelleyin beta 18 var bende o yüzden de oluyodur o sayılar dediğim değerlerde hiçbir grafiksel sıkıntı olmuyo emin olun 2 hfta olucak nerdeyse :D

@-b0Ni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahaka7741 -- 25 Şubat 2014; 12:48:03 >
  • quote:

hocam dediğin gibi yaptım ama coreclock 885e takkıldı nedense ilk yaptığımdan beri 1000di resete bastım 1 kere 885 oldu şimdi +150 yaptım 1.profil için yine 885. birde oyundan çıkıp 0a düşünce garip sayılar yazıyor ama memory 2500 yapmak işe yaradı gibi. şu coreclock olayını çözersek tamamdır

+200 yapıyorum yine 885

Hocam o degerler zaten oyuna girince etkinlesiyor :)
    Bi de msi afterburner bazen sapitiyor.
    Onun icin oyunu ilk acin sonra afterburner acin.Ama gucsuz bir oyunaa 885 olmasi normal
    Evga programini da kullanabilirsin

• 2.3.1 kurulu son sürüm yani, betayı deneyeyim birde

@elano68

oyundayken zaten bunlar da düne kadar 1000de çalışıyordu aynı oyunda

coreclock kitlendi gibi sanki memory anında değişiyor değişiklik yaptığımda core hep sabit

dayzde ayarları fulledim yine çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Şubat 2014; 13:22:26 >
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.