Şimdi Ara

Lenovo İdeapad Y700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Dizüstü Bilgisayarım Yaklaşık 3 aylık son 3 haftadır oyunlarda ve tarayıcıda bazı kasma sorunları yaşıyorum. İyi oyunları bile en yüksek veya yüksek ayarda oynayabiliyordum şimdi düşük ayarda bile kasma görülüyor.Bilgisayarım /Lenovo ideapad y700/ 256gb ssd /1 tb hdd /16 gb ram /İşlemcim intel 6700HQ/Ekran kartım Nvidia gtx 950m ve intel hd graphics 530/ Virüs taraması yaptım sıkıntı yok. oyunlarım ve dosyalarım hdd'de yüklü windowsum ssd de yüklü.Nasıl bir performans sorunu yaşıyor olabilirim bunu aşmam için gereken adımlar nelerdir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

• Malwarebytes Anti-Malware ile veritabanını güncelleyip taratın. Gerçek zamanlı korumalarının hepsini kapatın. Settingse girin, protection ayarlarındaki ''Scan for rootkits'' seçeneğini açın.
    Malwarebytes Anti-Malware:https://www.malwarebytes.com/mwb-download/
    Bu arada hangi program ile tarama yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 9 Mart 2017; 19:21:22 >
  • Şu an kaliteli bir programım olmadığı için ücretsiz olarak avira kullanıyorum.Bu arada sizin önerdiğiniz yolu denedim(Teşekkür Ederim) 8 potansiyel tehdit buldu.Ama hala aynı performansı alıyorum.Lenovo İdeapad Y700
  • ImRuzgaR I kullanıcısına yanıt
    Avira'nın ayarlarıyla oynadınız mı? Bir de Advanced System Care varsa kullanmayın.
  • Evet aviranın ayarlarıyla biraz oynadım.Aynı yayıncıdan kullandığım Avira sistem speedup programından o değerleri alıyordum.Bu değerlerin programın reklamı ile ilgili olduğunu düşünüp daha popüler bir benchmark testi çalıştırdım ama ondada değerler yeterince iyi çıkmamıştı.Advanced system care kullanmıyorum bu arada.
  • ImRuzgaR I kullanıcısına yanıt
    Gerçek zamanlı korumadaki ''Arşivleri tara''yı aktif hale getirdiyseniz kasma yapabilir. Çünkü arşivleri taraması sistemin performansını bayağı bir düşürür. Kontrol etmekte yarar var. Sadece ''Sistem Tarayıcı Ayarları''nda açmanız yeterli.Lenovo İdeapad Y700Lenovo İdeapad Y700Lenovo İdeapad Y700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 9 Mart 2017; 20:9:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Z500 i7
    8 ay önce açıldı
    MSI GE60-2OE Laptop
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.