Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yedek alınmış olarak mı geliyor yoksa yedeği biz mi alıyoruz.kalem çok pahalıymış bu arada
  • DAHA ÖNCE S PEN DENİYEN OLDUMU CALIŞIYORMU ACABA ?
  • meliii kullanıcısına yanıt
    Ben samsung note III ün kalemini denedim maalesef çalışmıyor. Bizim ekran kapasitif, o yüzden sadece parmak veya ucu kalın olan kalemlerle çalışıyor. Ben çok araştırdım rahat çizim yapılabilecek bir kalem için, üstte linkini paylaştığım kalemi buldum. onun da fiyatı baya çok :(
  • Windows 8.1 yükleyen oldu mu? Driver problemi falan oluyor mu?
  • nrdgnn kullanıcısına yanıt
    ses gitti. lenovanın sitesinde 8.1 için sürücü güncellemesi daha çıkmamış
  • audio güncellemesi yapılınca ses sorunu çözüldü
  • Ben yükleyemiyorum 8.1 i magazada görünmüyor:s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

Ben yükleyemiyorum 8.1 i magazada görünmüyor:s

Bende de görünmüyordu, netten araştırdım tüm güncellemeleri yapmış olman gerekiyormuş. Son bir güncelleme vardı onu yaptım, mağazada görünmeye başladı.

Yükledim ses haricinde hiç sıkıntı olmadı, ses'i de yukarda bahsedilen şekilde çözebilirsiniz. Çok fark yok, sadece eksiklikler kapatılmış. Sonunda orjinal Facebook uygulaması indirilebiliyor 8.1 ile :) Mağaza daha kullanılabilir olmuş, benim en sevdiğim özellik bu oldu.
    yükledim bende windowsun sitesinden mağazaya giripde ses olayını anlamadım sıkıntı derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

yükledim bende windowsun sitesinden mağazaya giripde ses olayını anlamadım sıkıntı derken?

Ben de ses gitti yükledikten sonra, driver yükleyince yeniden düzeldi.
    Hmm bende herhangi bisey olmadi

• Bu ürünü uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara format attım; temiz yükleme yapayım diye. Microsoft mağazadan kaldırmış Windows 8.1'i. Başka yükleme yolu var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Bilgisayara format attım; temiz yükleme yapayım diye. Microsoft mağazadan kaldırmış Windows 8.1'i. Başka yükleme yolu var mı acaba?

3 gün önce indirip kurmuştum fakat KASPERSKY PURE 3.0 hata verdi. Sanırım henüz hazır değil eksiklikler var. Ben 8 le devam ediyorum. Bu arada dediğiniz gibi mağazadan kaldırılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Bilgisayara format attım; temiz yükleme yapayım diye. Microsoft mağazadan kaldırmış Windows 8.1'i. Başka yükleme yolu var mı acaba?

3 gün önce indirip kurmuştum fakat KASPERSKY PURE 3.0 hata verdi. Sanırım henüz hazır değil eksiklikler var. Ben 8 le devam ediyorum. Bu arada dediğiniz gibi mağazadan kaldırılmış.

Ben dün indirdim 8.1 ama performans acayip değişti hiç memnun değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: inndark_

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Ben dün indirdim 8.1 ama performans acayip değişti hiç memnun değilim

Aynen bende memnun degilim.
    Sozde guncelleme.
    Ozellikle metro moddaki internet sacma sapan oldu.
    Ama nedense pil cok uzun gitmeye basladi.

• Arkadaşlar bu forumda ki yorumları okudum ama maalesef sorumun cevabını göremedim. Lenovo IdeaPad Yoga YG13 59-377327 (W8) bu alette klavye aydınlatma varmıdır acaba.
  • Klavyede aydınlatma yok.
    Bu arada mağazada tekrar windows 8.1 görüntü. Temiz bir formattan sonra kurdum; yaklaşık 2 saattir kullanıyorum ve gerçekten çok beğendim. Çok stabil ve sorunsuz gibi gözüküyor
  • quote:

Klavyede aydınlatma yok.
    Bu arada mağazada tekrar windows 8.1 görüntü. Temiz bir formattan sonra kurdum; yaklaşık 2 saattir kullanıyorum ve gerçekten çok beğendim. Çok stabil ve sorunsuz gibi gözüküyor

TEŞEKKÜR EDERİM.
  • W 8,1 den w8 e tekrar döndüm pc çok aşırı kastı 8,1 de siz nasıl aştınız
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.