Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kol hic aklima gelmedi bak denemedim onu:) iyi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meliii kullanıcısına yanıt
    bu program sakat açınca hemen hata veriyo durduruluyo fln yönetici olarak bi kaç kez çalıştırabildim onda da dediğim gibi uygulamalarda yoktu menüyü gezdim merak etmeyin :)
    siliyorum şimdi bakalım bulabilirsem sağlam bi sürüm yükleyeceğim
  • Dogrudur verdigim linki deneme sansim olmadi mobil oldugum icin ama o programin 4.0 iydi sanirim benim kullandgim

• Bu cihaz daha Türkiye'ye gelmeden Vatan'da sormuştum ne zaman gelir diye ' yok öyle bir şey hem dokunmatik hem döner kasa nereden duydunuz ' demişti elemanlar, interneti açıp göstermiştim.

Ultrabook değil de notebook'larda çıksa şu dokunmatik ekran olayı çok güzel olacak aslında yurt dışında bazı modellerde var ve yaygınlaşıyor ama Türkiye'ye ne zaman gelir yine orası muallak.
    windroy denedim
    o tam android tecrübesi yaşatıyor ama bluestacks kadar kolay değil ve sürekli hata veriyor..
    bluestacksın modlanmış(sanırım bi xperia telefon olarak görüyordu) halini kullandım memnundum ama bana android 4.0 ve üstünü çalıştıran versiyon lazım..
    bluestacks zaten daha beta tam hale gelsin uygun fiyatlı olsun programı satın da alırım yani:)

velhasıl androidi yogayla kullanmak hayli zevkli olacağa benziyor:)
  • Evet benimde hosuma gitmisti androidli yoga:) bende 2.3.5 ve 4.0 li olan versiyonlari vardi ama nereden indirdin dersen hatirlamiyorum :s yedeklememisim

• takip

bi şekilde bulursan 4.0 lı versiyonunu haber verirsen harika olur..bakıcam yine ben de,
    ekran büyük olduğu için oyun filan olmaz diyodum eller rahat etmez diye ama gayet iyiydi oynadığım
    asphalt 8 vs.
  • merhaba arkdaşlar,

ben de bu aleti almak istiyorum. şu an için i3 işlemcili olanı vatan'da 1900 lira. i5 işlemcili olanı da 2342 lira. yazılanları baştan sonra okudum i5 işlemcili olanını çok uygun fiyatlara almış arkadaşlar geçtiğimiz ilkbaharda. i5 ile i3 arasında çok fark var mıdır? mutlaka i5 mi almalıyım, yoksa 400 küsür lira daha az verekek i3'lü olanını mı almalıyım, ne diyorsunuz?
  • ben bu alette i5 i3 farkı fark edeceğini düşünmüyorum...
  • Ben cihazı 2 ay önce aldım; aldığım gün ekranın üzerine
    www.n11.com
    Cep Telefonu Ekran Koruyucu - n11.com
    http://www.n11.com/leno...-ekran-koruma-P12792945

kaplattım. Ürün evde kullanıldı, 1 ay tatile gittiğimiz için toplam kullanım 1 aydır. 22 ay daha garantisi var. Hiçbir yerinde en ufak kılcal çiziği dahi yoktur. Abim Amerika'dan macbook pro getirdi ve iki bilgisayarım oldu. İsteyen olursa aldığım fiyattan verebilirim.

• Bunda windows key yokmu bulamadim ben:s

• Bugun USB den android calistirip kullandim. Bazi seyler calismadi. Ornegin sensor, parlaklik ayari falan calismadi. Ekran ve dokunmatik gayet iyiydi. Arada android oyunlarini oynamak icin, internet veya pdf falan okumak icin kullanisli olabilir. Pil de daha fazla gidiyor gibime geldi.

• Aynı ikilemde kaldım ve o kadar farka değmeyeceğini düşünerek i3 aldım. İş için kullanıyorum (office uygulamaları-internet) Benim için sorun olmadı.
  • kılıf arayanlar icin ben sonyden soyle bi urun buldum bugün siparis verdim.. Sony VGP-CKS4.. deri ve 13.3 bizim lenovoyada sanki benziyor biraz.. c.tesi elimde olur yorumu yazarım.. eger olursa super olur cunku 30 tl gibi bi fiyatı var.. google dan isteyen arastırabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

kılıf arayanlar icin ben sonyden soyle bi urun buldum bugün siparis verdim.. Sony VGP-CKS4.. deri ve 13.3 bizim lenovoyada sanki benziyor biraz.. c.tesi elimde olur yorumu yazarım.. eger olursa super olur cunku 30 tl gibi bi fiyatı var.. google dan isteyen arastırabilir..

Gerçekten benziyor.
    Sizden haber bekliyoruz.

• quote:

kılıf arayanlar icin ben sonyden soyle bi urun buldum bugün siparis verdim.. Sony VGP-CKS4.. deri ve 13.3 bizim lenovoyada sanki benziyor biraz.. c.tesi elimde olur yorumu yazarım.. eger olursa super olur cunku 30 tl gibi bi fiyatı var.. google dan isteyen arastırabilir..

Linkteki ürün sanırım. Ebatları 3 cm kadar büyük. Tablet konumuna getirdiğimiz de üzerindeki fermuar sorun çıkartır gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Linkteki ürün sanırım. Ebatları 3 cm kadar büyük. Tablet konumuna getirdiğimiz de üzerindeki fermuar sorun çıkartır gibi görünüyor.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/sony-vgp-cks4-b-vaio-13-3-quot-deri-tasima-kilifi-90813577

walla hocam dedigim gibi bilmiyorum gelsin tam yorumumu yazarım. biraz modifikasyon gerekirse bi yere modifiye ettiririz.. yokluk icinde her careyi deniyoruz.. vatanın kampanyasından aldım hala dogru duzgun kullanamadım kılıfsız gercekten zevki olmuyor. birde ekran kaplama sart..

• ebatlar hangi yonden 3 cm buyuk geldi size lenovo sitesindeki ölçüler 333,4 x 224,8 x 16,9 mm (13,1 x 8,9 x 0,67") seklinde.. cantada 337 yazmakta 3.6 mm fark oda bence hem normal hemde hareket icin pay bırakır.. fermuarıda bizim terzi bi arkadas var ona tel actım sordum getir dedi sana orjinal gibi cıkarır geri veririm dedi.. walla sanki bu olacakmıs gibi bi his var icimde. hadi hayırlısı bakalım..
  • ben de bugün itibariyle i5 li olanla aranıza katılmış bulunuyorum :) şu an için 2090 tl.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.