Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok hızlı oldu alışveriş:)
  • http://www.amazon.com/Lenovo-13-Inch-Slot-In-Laptops-0C48344/dp/B00AOHXT9I/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1375126945&sr=1-1-catcorr&keywords=lenovo+yoga+13+case
    linki budur.
    kargosu hatırlamıyorum fakat biraz yüksek tutuyor. O nedenle yanında bir ürün daha almıştım.
    20 günde geldi.
    Amazon daha önce kabul etmediği şeyleri gönderiyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 20 Ağustos 2013; 17:25:02 >

• Komik bir yoga ve ipad karşılaştırması :)

http://www.youtube.com/watch?v=dIq0qmqj8pU
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: boylum

quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

bendeki bu hızda değil.
    Ya w8i sıfırdan kurmuş. Yada ssd de bir değişiklik var.

Bir de fişe takılı ve yüksek performansa ayarlayıp deneyin. Ben de ki yoga da bu hızda açılıyordu.

bende ki daha bile hızlı 6 saniye sürmüyor açılması...
    quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

quote:

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

NOT: Satıldı. Teşekkürler...

Kim aldı hemen yaa
    Nasıl almıştınız bize açıklayın da biz de alalım. Amozondan mı almıştınız?

kaçırmışız :)
    quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

Komik bir yoga ve ipad karşılaştırması :)

doğru bir karşılaştırma aslında, ama ipad oyuncak, bu herşey... Yalnız ona göre de daha büyük ve ağır sayılır tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

bendeki bu hızda değil.
    Ya w8i sıfırdan kurmuş. Yada ssd de bir değişiklik var.

Bir de fişe takılı ve yüksek performansa ayarlayıp deneyin. Ben de ki yoga da bu hızda açılıyordu.

bende ki daha bile hızlı 6 saniye sürmüyor açılması...
    quote:

quote:

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

NOT: Satıldı. Teşekkürler...

Kim aldı hemen yaa
    Nasıl almıştınız bize açıklayın da biz de alalım. Amozondan mı almıştınız?

kaçırmışız :)
    quote:

Komik bir yoga ve ipad karşılaştırması :)

doğru bir karşılaştırma aslında, ama ipad oyuncak, bu herşey... Yalnız ona göre de daha büyük ve ağır sayılır tabi...

ipad in yeri başka.... hele 4. gen ipad yağ gibi akıyor daha önce de yazmıştım text clear hızı yani ekrana zoom in out yapınca text in keskinleşmesi i5 li yoga dan bile hızlı. Eğer sabit bir yerde kullanıyorsan yoganın stand ve tent modu çok kullanışlı yok tblet gibi elimde kullanırım diyorsan yoga da mümkün değil ağırlıktan dolayı. pil performansı zaten 2 katı.

Ancak yoga daki hem full i5 li performans laptopu hemde, şekilden şekile girebilen tablet lüksüne sahip olmak çok avantajlı.

Bir de çok uygun fiyata almıştık yoga yı o yüzden

• Breh amma artmış fiyatı; Turuncusu da yok piyasada;
    Lhttp://www.isinegelir.com/lenovo-ideapad-yoga13-59-367764-i5-3317-4gb-128gb-ob-13.3-w8.html 59-367764 İ5-3317 4GB 128GB OB 13.3 W8
    KOD: 588927
    Liste fiyatı: 2,573.79 TL
    Fiyat : 2,390.64 TL (KDV dahil)
  • quote:

Breh amma artmış fiyatı; Turuncusu da yok piyasada;
    Lhttp://www.isinegelir.com/lenovo-ideapad-yoga13-59-367764-i5-3317-4gb-128gb-ob-13.3-w8.html 59-367764 İ5-3317 4GB 128GB OB 13.3 W8

Vay be turuncusunu 600tl daha ucuza almışım. Bende epeyi ballıymışım yaa. Yeni farkettim.

Bu arada ben hep tablet modunda kullanıyorum evde. Tabi biraz ağır kalıyor klasik tabletlere göre ama yinede güzel. Sadece kılıf yok ona yanıyorum. Kılıf için lenovonun sitesinde distribitörlere email falan attım. Yeni cihaz olduğu için gelmemiştir, yakında gelir tarzında cevap attılar. Gerçi amazonda karkoyla birlikte 70 tl tutuyor ama bir türlü cesaret edemiyorum. Gelecek ay isteyecem artık.

• corp8slave C kullanıcısına yanıt
    2096 tl vatan'da bugün. 3337U modeli. 3317U ise 2079 şaka gibi.
  • quote:

quote:

Vay be turuncusunu 600tl daha ucuza almışım. Bende epeyi ballıymışım yaa. Yeni farkettim.

Bu arada ben hep tablet modunda kullanıyorum evde. Tabi biraz ağır kalıyor klasik tabletlere göre ama yinede güzel. Sadece kılıf yok ona yanıyorum. Kılıf için lenovonun sitesinde distribitörlere email falan attım. Yeni cihaz olduğu için gelmemiştir, yakında gelir tarzında cevap attılar. Gerçi amazonda karkoyla birlikte 70 tl tutuyor ama bir türlü cesaret edemiyorum. Gelecek ay isteyecem artık.

ben 79 tl'ye teknosa mağazasından Targus sırt çantası aldım. içinde ayrılabilir süngerli kılıf var. 15.6" lara göre yapmışlar ama hem çanta içinde hem de dışında güvenli taşıma için. geçenlerde bir kaza yaşadım. önde oturuyordum. araç çok kötü çarpıştı ve içinde laptop olan çanta sayesinde (kucağımda ve göğüsümü de kapatmıştı) bir şey olmadı. bir nevi yastık görevi gördü. sağlammış dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

quote:

ben 79 tl'ye teknosa mağazasından Targus sırt çantası aldım. içinde ayrılabilir süngerli kılıf var. 15.6" lara göre yapmışlar ama hem çanta içinde hem de dışında güvenli taşıma için. geçenlerde bir kaza yaşadım. önde oturuyordum. araç çok kötü çarpıştı ve içinde laptop olan çanta sayesinde (kucağımda ve göğüsümü de kapatmıştı) bir şey olmadı. bir nevi yastık görevi gördü. sağlammış dedim.

Geçmiş olsun hocam.

Ebay da şöyle bir şey buldumhttp://www.ebay.com/itm/11-12-13-Leather-Bag-Case-Cover-Stand-For-Lenovo-IdeaPad-Yoga-13-S230U-BST-/111075065817?pt=US_Laptop_Cases_Bags&hash=item19dc96ffd9

Benim gibi daha çok tablet modda kullananlar için çok iyi bir şey. Fakat pahalı biraz. Ama kargo ücretsizmiş.
    Bence türkiyeye de zamanla kılıflar gelir.

• quote:

fiyatı iyice saçmaladı bu ürünün. geçen 1800 dü vatan'da almadım 256 SSD çıkınca alırım diye, beklemekten sıkıldım şimdi çıkıp 2096 ya alma fikri sıcak gelmiyor.
    256 SSD li modeli ne zaman gelir acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon82

quote:

fiyatı iyice saçmaladı bu ürünün. geçen 1800 dü vatan'da almadım 256 SSD çıkınca alırım diye, beklemekten sıkıldım şimdi çıkıp 2096 ya alma fikri sıcak gelmiyor.
    256 SSD li modeli ne zaman gelir acaba bilen var mı?

1800 çok sıcak fırsatmış. kaçırmasaydınız iyi idi. dolar uçuşta ve zor bu aralar bu fiyata. ancak lenovo indirim yapması gerek. 256 gb ssd modeller abartı fiyatlara geldiğinden türkiye şartlarında erken henüz. belki haswell ürünler çoğalınca ama bekle bekle nereye...

• Bu bilisayara özel önerdiğiniz bir DVD oynatma programı var mı acaba Windows 8 mağazasında, bazı programlar sırf bu bilgisayar için yapılmış resmen... Zaten yazıyor "for LENOVO IDEAPAD YOGA 13" diye...
  • quote:

Bu bilisayara özel önerdiğiniz bir DVD oynatma programı var mı acaba Windows 8 mağazasında, bazı programlar sırf bu bilgisayar için yapılmış resmen... Zaten yazıyor "for LENOVO IDEAPAD YOGA 13" diye...

Powerdvd 13 yükle, müthiş bir program

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhabalar,

ssd 128 gb yeterli mi? windows 8 ne kadar yer kaplıyor. Sıfır alımda bize ne kadar yer kalıyor net olarak?
  • yanlış hatırlamıosam 80 gb kdar..
    ben sd kart aldım bitane iyi oldu..(64gb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty1123

herkese merhabalar,

ssd 128 gb yeterli mi? windows 8 ne kadar yer kaplıyor. Sıfır alımda bize ne kadar yer kalıyor net olarak?

80 90 civarında kalıyor, bence gayet yeterli, artık insanlar verilerini harici harddisk'lerinde ya da sanal disklerinde tuttuğu için notebook ve ultrabook'larda yüksek kapasite devri bitiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty1123

herkese merhabalar,

80 90 civarında kalıyor, bence gayet yeterli, artık insanlar verilerini harici harddisk'lerinde ya da sanal disklerinde tuttuğu için notebook ve ultrabook'larda yüksek kapasite devri bitiyor.

Doğrusu da bu zaten, olası bir arıza da servise göndermek gerektiğin de içindeki verileri kaybetmesek bile özel ne varsa ikinci şahısların eline geçme ihtimali var. En iyi yöntem harici HDD bulundurup önemli verilere buradan ulaşmak.

Bu arada değişim için gönderdiğim yoga 13 yerine yenisi verildi. Değişimi 1 hafta için de sonuçlandırdılar, ben memlekette olduğum için şu zamana kadar beklettim. Lenovo ürünün arkasında duran bir markaymış bunu tecrübe etmiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 3 Eylül 2013; 11:04:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

amerikada sanırım i5 işlemcili 11.6 boyutlu model çıkmış, 799 usd fiyat var..

http://www.bestbuy.com/site/Yoga+Ultrabook+Convertible+11.6%22+Touch-Screen+Laptop+-+4GB+Memory+-+128GB+Solid+State+Drive/9026081.p?id=1218968542318&skuId=9026081&st=lenovo yoga&cp=1&lp=4#tab=overview

trye gelse keşke..

1800 lü fiyatlar zor sanırım bu ara..
    acayip yükseldi bir anda 2200 2300 tl seviyelerinde..

araştırdım mediamarktta buldum ama online satışı hakkında iyi yorumlar yokmuş..

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-IdeaPad-Yoga-13-59-367764-Core-i5-3317U-1-8-GHz-4GB-128-GB-HD-4000-W8,103452,465626,863109.html?langId=-14

bence alınmaz gelse de. hocam artık almayınız şu 1366 x 768 çöpleri. almayın ki satamasınlar. ultrabook bunlar ve 1000 doların üzerinde satılıyorlar. bence 500 doların üzerinde olan her cihaz en az 1600 x 900 olmalı. ayıptır. bir benim mi gözüme batıyor pikseller.

• arkadaşlar benim cihaz 31 ağustos faturalı yani daha çok yeni. ben bu cihazı kartımın kampanyasından çok ucuza sıfır olarak aldım. puanı, indirimi vs. çıkarınca cidden ucuza geldi ve hemen aldım meraktan. aslında var cihazım ve aklımda da sony vaio 11 vardı. haswell işlemcili 1 kg altında cihaz. neyse 1800 tl yazdım ilana hemen alıcı çıktı. hatta eft yapayım yolla diyor ama şu an 2300-2400 tl olmuş. ben son baktığımda vatanda 2095 tl idi ama aradım orada arkadaşa sordum bu saatten sonra şimdilik zor o fiyat dedi. pişman olmayayım sonra.
    neden arttı fiyatlar birden sizce? dolar bu pazar daha yüksekti. gerçi bizde euro baz alınıyor bildiğim kadarıyla bu satışlarda?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.