Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: endyfox

bios ve boot menu de sorun yaşayan varmı acaba !?!? bir türlü klasik yöntemle(kurtarma usb oluşturdum)ile format atamıyorm makinaya.bu ayarlar bölümünde ki fabrika ayarlarına döndürme işlemi kurtarma ile ayni fonksyonu görürmü acaba !?!?

USB de yaşadığınız sorun nedir acaba?
    Eğer USB den başlatamıyorum diyorsanız, kapalı durumda recovery tuşuna basın, ordan 'boot menu' yü seçin. Tabi USB bilgisayarı açtığınızda takılı olacak.
    Aynı zamanda açılan menüden en altta kurtarma var zaten, ordanda kurtarma yapabilirsiniz.
  • şöyle anlatm..makinayı kapatiyorum sonra olursturduğum kurtarma usb(sandisc extreme 3.0)takıyorum ve güç düğmesi yanında ki minik tuşa basıyorum.açılan menüde boot seçeneğini seçiyorum.boot menü içinde usb seçenegi görünüyor entr diyorum fakat hiçbirşey olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

şöyle anlatm..makinayı kapatiyorum sonra olursturduğum kurtarma usb(sandisc extreme 3.0)takıyorum ve güç düğmesi yanında ki minik tuşa basıyorum.açılan menüde boot seçeneğini seçiyorum.boot menü içinde usb seçenegi görünüyor entr diyorum fakat hiçbirşey olmuyor

USB disk kaynaklıdır diye düşünüyor. Muhtemelen bootable olarak hazırlanışta sorun olmuştur.
    Ben kendiminkinde 'acronis image' ile usb den boot edip yedek aldım, sorun olmadı.
    Siz yedeği hangi program ile aldınız? Ve hangi program ile bootable yaptınız?
  • herhangi program kullanmadım.arama menüsne kurtarma yazdım.oradaki yönergeleri takip edip o şekilde oluşturdum kurtarma usb yi.bizim cihaz mı bozuk acaba donanimla ilgiliyse tosladıl valla

• selamlar,

dün dayanamadım gittim aldım vatandan, turuncu i5 3337 versiyonu..
    gerçekten çok akıcı ve iyi,

windows 8 i deneye deneye öğrenmişim zaten çok zorluk çekmedim:D (ki telefondan da alışkınım biraz)

one key recoveryde sanırım bir tane yapılmış recovery vardır o yüzden yedeklemedim henüz,
    onun dışında driver updatelerini yapacağım bilahare:) drivermax dışında kolay bir yolu var mıdır?
    başka önereceğiniz bir şey var mıdır?

2 uygulama ekranda çalışabilmek ve dokunmatik win 8 hakikaten çok iyi..
    biraz ısındı gibi geldi ama yüklendim biraz da.. bakalım..

kılıfı bulmak lazım, belki alırım getirilebiliyorsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corp8slave -- 15 Ağustos 2013; 10:48:18 >
  • azad arkadaşa teşekkür ederim yardımı için..sorun halledildi.sabah vatanbilgisayara gittim müşteri hizmetlerinde ki pc uzmanı arkadaşla epey konuştuk uygulamalı olarak bana herşeyi anlattı.win8 yapısı gereği ve makinanin yapısı gereği kurtarma usb si yada cd si oluşturmaya gerek yok zaten sistem bunları çalıştırmıyor.ancak yardımcı programlar ile oluyor fakat buna da hiç gerek yok..ayarlardan fabrika ayarlarına dön dediğimiz zaman zaten formatlanmış oluyor.herkesin konuştuğu bi konuda var onuda iyice öğrendim driver konusu.programlar kullanarak güncellemeye gerek yok.sistem zaten otamatik güncelliyormuş kendisini..yani kısacası android gibi düşünün dedi uzman arkadaş...valla bılmemek degil öğrenmemek ayıp :) içim epey rahatladı

• corp8slave C kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, ben de gittim vatana fiyatı görünce gerisin geriye döndüm. Siz ne kadara aldınız? bir de tekrar fiyatı 1800'lere kısa vadede iner mi veya kampanya falan haberi olan var mı arkadaşlar?
  • 2270 tl ye aldım, biraz pahalıya geldi ama uzun zamandır araştırıyodum artık dayanamadım.
    ki değermiş:)
  • Eminim değer, ama iki hafta önce 1800'lere satılan bir ürüne şimdi bu kadar vermek canımı sıkıyor. Elimdeki emektarla idare edip bekleyeceğim. Kampanya vs duyan olur da burada paylaşırsa ne güzel olur :) Takipteyim.
  • ben vaio fit alacaktım daha performanslı olsun, sony olsun diye..(tamamen alakasız bir sony sempatisi)
    hatta ikisini karşılaştırdığımda yoga biraz kalitesiz gelmişti(sonradan farkettim ki kasasından dolayı öyle geliyor)
    tablet formuna giremediği için vaio fit'i eledim, dün vatanda yine denedim aklım kalmasın diye, denedikten sonra kararımdan emin oldum..
  • 1780 epey karlı almışım..

• Mp3 fotoğraflar ve filmler için hafıza kartı almayı düşünüyorum hafıza kartı yuvasına, daha once alan oldu mu?
    Ben de updateleri yavaş yavaş yapmaya başladım bakalım..
    Bu arada on sn civarında açılıyor benim makine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

Mp3 fotoğraflar ve filmler için hafıza kartı almayı düşünüyorum hafıza kartı yuvasına, daha once alan oldu mu?
    Ben de updateleri yavaş yavaş yapmaya başladım bakalım..
    Bu arada on sn civarında açılıyor benim makine..

Ben ce0 telefonun hafıza kartını kullanıyorum; sorun yok

• Yogamı iade etmeden önce Amazondan siparişini verdiğim Kılıf bugün geldi ve işime yaramaz halde, paketi açılmamış şekilde duruyor.
    Arzu eden olursa satıyorum.
    İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 19 Ağustos 2013; 18:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

Yogamı iade etmeden önce Amazondan siparişini verdiğim Kılıf bugün geldi ve işime yaramaz halde, paketi açılmamış şekilde duruyor.
    İstanbul

Bende sipariş vermeyi düşünüyordum. Kılıfın fotosunu buradan paylaşmanız mümkün mü? Kalite bakımından nasıldır. Orjinal olmama ihtimali var mı? Cevap alabilirsem kılıfı almaya talibim.
  • quote:

Yogamı iade etmeden önce Amazondan siparişini verdiğim Kılıf bugün geldi ve işime yaramaz halde, paketi açılmamış şekilde duruyor.
    İstanbul

Bende amozondan istemeyi düşünüyorum da, güvenemedim bir türlü. Foto eklerseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 19 Ağustos 2013; 23:09:34 >
  • Pm attım ama en kotu nasıl aldığınızı yazarsanız harika olur..amazon trye göndermiyor die biliodum

• quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

Pm attım ama en kotu nasıl aldığınızı yazarsanız harika olur..amazon trye göndermiyor die biliodum

pm
  •  LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

NOT: Satıldı. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 20 Ağustos 2013; 15:07:07 >
  • quote:

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

NOT: Satıldı. Teşekkürler...

Kim aldı hemen yaa
    Nasıl almıştınız bize açıklayın da biz de alalım. Amozondan mı almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 20 Ağustos 2013; 15:20:52 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.