Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kullanıcı arkadaşlara bişey sormak istiyorm geçen gün dikkatimi çekti ssd değişiminden önce böylemiydi hatırlayamıyorum.güç butonu yanında ki bildirim led i şarj esnasında kisa bir süre turuncu yaniyor(yanıp sönüyor)ilerleyen zamanlarda ise beyaza dönüp yanmaya devam ediyor(yanıp sönme şeklinde)ve tamamen şarj olduğunda ise led sürekli beyaz renkte kalıyor sizde de böylemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

ben kullanıcı arkadaşlara bişey sormak istiyorm geçen gün dikkatimi çekti ssd değişiminden önce böylemiydi hatırlayamıyorum.güç butonu yanında ki bildirim led i şarj esnasında kisa bir süre turuncu yaniyor(yanıp sönüyor)ilerleyen zamanlarda ise beyaza dönüp yanmaya devam ediyor(yanıp sönme şeklinde)ve tamamen şarj olduğunda ise led sürekli beyaz renkte kalıyor sizde de böylemi

Evet boyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Sanırım Vatan bayram'ı bekliyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

Sanırım Vatan bayram'ı bekliyor :(

Yazdığım gün cuma akşam Vatanın internet sitesinde 1792 TL den satıştaydı. Bu fiyattan satarlar artık diye linki paylaşmayı düşünmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

ben kullanıcı arkadaşlara bişey sormak istiyorm geçen gün dikkatimi çekti ssd değişiminden önce böylemiydi hatırlayamıyorum.güç butonu yanında ki bildirim led i şarj esnasında kisa bir süre turuncu yaniyor(yanıp sönüyor)ilerleyen zamanlarda ise beyaza dönüp yanmaya devam ediyor(yanıp sönme şeklinde)ve tamamen şarj olduğunda ise led sürekli beyaz renkte kalıyor sizde de böylemi

Ssdyi değiştirdiniz mi yoksa ek yuvaya yeni bir ssd mi taktınız... Ayrıca yeni taktığınız ssdnin marka ve modeli nedir acaba..? Nerede değiştirdiniz vs bilgilendirebilir misiniz..?

Teşekkürler..
  • Arkadaşlar 10 gündür her gün kullanıyorum, oyun olarak swgemu oynuyorum . torrent indiriyorum any converter ile %100 cpu kullanarak video çeviriyorum. Henüz ısı derecelerine bakmadım ancak herhangi bir kitlenme takılma vs görmedim . Takılma yaşayanlar güç seçeneklerinden dengeli veya performans seçsinler . Güç tasarrufu modunda cpu 700mhz çalışıyor

Bu bilgisayarın ssd si Sata2 çalışıyor hiç pahalı ssd lere gerek yok! en hızlısını alsanızda sata 2 ye mahkımsunuz. Günlük kullanımda ne farkediyor hiç bir şey farketmiyor masaüstü bilgisayarında en hızlı ssd samsung 840PRO kullanıyorum. benchmark dışında bir fark göremedim.
     LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Bu gün fark ettim touchpad'in sol tarafı sağ tarafa göre yüksek, tablet konumuna getirip klavye kısmı masanın üstüne geldiğinde touchpad gömülü kısımdan yüksek kaldığı için sorun çıkartacak gibi görünüyor. Siz de de durum aynı mı? Az önce lenovo destek bölümüne sordum kendi ellerindeki üründe aynı şekilde sol touchpad i çıkıntılıymış. Kırmızı ile işaretli bölüm diğerine göre yüksek. Az önce kardeşim vatan bilgisayardan aradı orada teşhir deki üründe de aynı çıkıntı varmış.

onda bir sıkıntı var bence değişim iste

• quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

Arkadaşlar 10 gündür her gün kullanıyorum, oyun olarak swgemu oynuyorum . torrent indiriyorum any converter ile %100 cpu kullanarak video çeviriyorum. Henüz ısı derecelerine bakmadım ancak herhangi bir kitlenme takılma vs görmedim . Takılma yaşayanlar güç seçeneklerinden dengeli veya performans seçsinler . Güç tasarrufu modunda cpu 700mhz çalışıyor

Bu bilgisayarın ssd si Sata2 çalışıyor hiç pahalı ssd lere gerek yok! en hızlısını alsanızda sata 2 ye mahkımsunuz. Günlük kullanımda ne farkediyor hiç bir şey farketmiyor masaüstü bilgisayarında en hızlı ssd samsung 840PRO kullanıyorum. benchmark dışında bir fark göremedim.

Bu devirde sata 3 destekli olmayan chipset mi kaldı diye düşünürken nette ayrıntısıyla inceledim ve Lenovo'nun umulmayanı yaptığı ve sata2 üstünde destek vermediğini okudum... İncelemek isteyene link altta... Bu bilgiden sonra ne olursa olsun, ne kadar beğenmiş olsam da ürünü iade edeceğim yarın artık...

İnceleme linki...:http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Yoga-13-Ultrabook.84080.0.html

Bu arada arkadaşlar bilen varsa "Samsung ATIV Book NP-900X3D-A01TR" nasıl bir cihazdır...? Dokunmatik ekran olmaması dışında bir problemi var mı..? Alttaki linkten 1899 TL'ye satın almayı planlıyorum da... Artık bu da iyi değil derseniz yada böyle bir yazı okursam paraya kıyıp Sony Vaio Pro 13 alacağım... Normalde 2500 TL vermek istemiyordum ama napalım...

Link..:http://www.bimeks.com.tr/urun/126701/samsung-ativ-book-np-900x3d-a01tr-ultrabook-w8-.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

Arkadaşlar 10 gündür her gün kullanıyorum, oyun olarak swgemu oynuyorum . torrent indiriyorum any converter ile %100 cpu kullanarak video çeviriyorum. Henüz ısı derecelerine bakmadım ancak herhangi bir kitlenme takılma vs görmedim . Takılma yaşayanlar güç seçeneklerinden dengeli veya performans seçsinler . Güç tasarrufu modunda cpu 700mhz çalışıyor

Bu devirde sata 3 destekli olmayan chipset mi kaldı diye düşünürken nette ayrıntısıyla inceledim ve Lenovo'nun umulmayanı yaptığı ve sata2 üstünde destek vermediğini okudum... İncelemek isteyene link altta... Bu bilgiden sonra ne olursa olsun, ne kadar beğenmiş olsam da ürünü iade edeceğim yarın artık...

İnceleme linki...:http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Yoga-13-Ultrabook.84080.0.html

Bu arada arkadaşlar bilen varsa "Samsung ATIV Book NP-900X3D-A01TR" nasıl bir cihazdır...? Dokunmatik ekran olmaması dışında bir problemi var mı..? Alttaki linkten 1899 TL'ye satın almayı planlıyorum da... Artık bu da iyi değil derseniz yada böyle bir yazı okursam paraya kıyıp Sony Vaio Pro 13 alacağım... Normalde 2500 TL vermek istemiyordum ama napalım...

Link..:http://www.bimeks.com.tr/urun/126701/samsung-ativ-book-np-900x3d-a01tr-ultrabook-w8-.aspx

ultabook gibi bir cihazda sata 3 ssd nin performansa bir katkısı yok bence.

dediğim gibi masaüstünde samsung 840pro kulanıyorum, macbook retina 256ssd kullanıyorum günlük işlerde hiç bir fark yok.

dokunmatik istemiyorsan
    2000 tl altı asus ux31A al keyfine bak
    mükemmel ekran ve kasası var

• quote:

dediğim gibi masaüstünde samsung 840pro kulanıyorum, macbook retina 256ssd kullanıyorum günlük işlerde hiç bir fark yok.

dokunmatik istemiyorsan

Valla bence etkisi var... Sony Vaio Pro uykudan 1 saniyede uyanırken Lenovo 5-6 sn sürüyor... Ben evde iMac kullanıyorum ve 2010 model MacBook Air'imi sattım ultrabook almak için... Air'de kapağı kapadığımda kapanan açtığımda açılan bir bilgisayarı kullandıktan sonra 6-7 sn beklemek bence 2000 tl verdiğim bir cihazda katlanılamaz... Bunu sağlayabilmek için ssd performansı herşey...

2000 TL altına UX31 nere bulabilirim, link rica edebilir miyim...

• iorfa İ kullanıcısına yanıt
    Bu gün götürelim bakalım yalnız olumlu yaklaşacaklarını sanmıyorum, üzerinden 15 gün geçti büyük olasılıkla kabul etmeyecekler. Başka bir Vatan bilgisayar dan teşhirde ki aynı ürüne bakan arkadaşım bu sefer de solun aksine sağ touchpad in diğerine göre yüksek olduğunu söyledi. Garip bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

dokunmatik istemiyorsan

Valla bence etkisi var... Sony Vaio Pro uykudan 1 saniyede uyanırken Lenovo 5-6 sn sürüyor... Ben evde iMac kullanıyorum ve 2010 model MacBook Air'imi sattım ultrabook almak için... Air'de kapağı kapadığımda kapanan açtığımda açılan bir bilgisayarı kullandıktan sonra 6-7 sn beklemek bence 2000 tl verdiğim bir cihazda katlanılamaz... Bunu sağlayabilmek için ssd performansı herşey...

2000 TL altına UX31 nere bulabilirim, link rica edebilir miyim...

ben bunu almadan önce ux31 4005 serisi biemekste 1900 bilimum diğer sitelerde ona yakındı.

şimdi baktım bimekste yok darty de 1900 küsür o da stok yok diyor ancak telefon açıp bir araştır.

1900 lira o cihaza değer gerçekten kalite .

ben samsunga güvenmem noteboookta ancak 9 serisi premium serisi samsungun. 2400 lere düşerse macbook air alınır.

• quote:

Bu gün götürelim bakalım yalnız olumlu yaklaşacaklarını sanmıyorum, üzerinden 15 gün geçti büyük olasılıkla kabul etmeyecekler. Başka bir Vatan bilgisayar dan teşhirde ki aynı ürüne bakan arkadaşım bu sefer de solun aksine sağ touchpad in diğerine göre yüksek olduğunu söyledi. Garip bir durum.

yahu sen götür orada sıfır bir kutu açıp karşılaştırsınlar
  • dostum uykudan uyanması 5 6 saniye yazmışsın hiç dikkat etmemiştim çünkü anında uyanıyormuş bilgisayar. Seninkin de bir sıkıntı olmasın?

video çektim uykudan uyandırırken

birde windows boot hızı videosu

ssd ile normal hdd i karşılaştırmak çok hatalı sen hdd testini as ssd test ile yap bak bakalım normal hdd ne yapacak 4k testlerinde

macbook pro retinayı da çekip yollarım karşılaştırma bakımından sonuçta onun ssd si sata 3:)
    masaüstünü yollamıyorum windows 7 var onda doğru bir karşılaştırma olmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 5 Ağustos 2013; 19:49:27 >

• Arkadaşlar sürücüler nasıl güncelleniyor. Lenovanın sitesinden tek tek kontrol mü etmeliyiz yada kontrol yapıp otomatik güncelleyen bir program varmı?
  • quote:

quote:

yahu sen götür orada sıfır bir kutu açıp karşılaştırsınlar

Bu gün paketleyip gönderdik. Değişim istedim. Bakalım sonuç ne olacak.
  • Ben de bugün iade ettim ve Bimeks'ten Samsung 9 Serisi aldım... Dokunmatik te olaydı iyiydi ama napalım... Hem hızlı, hem hafif, hem şık ve dokunmatik olan bir cihaz yok... Bir Acer S7 var ama o da yeni serilerin çıkacağı şu zamanda pahalı kaçıyor ve F butonlarının olmaması da cabası...

Neyse hayırlısıyla sorunsuz çıkar inşallah ta 1-2 yıl kullanırız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

quote:

Bu arada cihaza suyla uygulama yapilan ipg ekran korumasi taktim; harika oldu.

Nerden aldınız ve kendinizmi uyguladınız hocam.
    Ben alsam kendim uygulayabilirmiyim, dokunmatiğin hassasiyeti ne durumda.
    Cevaplarınıza ihtiyacımız var :)

Link yazinca gözükmüyor; 1 numaram (Bir;yazıyla) adresinden aldım. Kesinlikle uygulaması inanılmaz zor. Tabidik araba film8 yapan bir arkadaşımı çağırdım, o uyguladı. Dokunmatik ve görüntüyü hic etkilemedi

burada
    Sanırım burdan almışsınız hocam.

Goldden nerdeyse yarı fiyatına almak varken neden ordan aldınız.

http://www.gold.com.tr/ipg-lenova-ideapad-yoga-13-gorunmez-ekran-koruyucu_u

valla hocam ben de aldım ve bugün büyük bi titizlikle uygaladım ya da uygulamaya çalıştım...
    sonuç hüsran...
    ekran büyük olduğu için hava kabarcıklarını yok etmek çok zor...
    ya işin ehli birine yaptıracaksınız ya da hiç heveslenmeyeceksiniz....
    çıkardım attım, böylelikle ~30 liraya temizleme bezi (içinden çıkan) sahibi olmuş oldum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmttrkgl

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada cihaza suyla uygulama yapilan ipg ekran korumasi taktim; harika oldu.

Nerden aldınız ve kendinizmi uyguladınız hocam.
    Ben alsam kendim uygulayabilirmiyim, dokunmatiğin hassasiyeti ne durumda.
    Cevaplarınıza ihtiyacımız var :)

Link yazinca gözükmüyor; 1 numaram (Bir;yazıyla) adresinden aldım. Kesinlikle uygulaması inanılmaz zor. Tabidik araba film8 yapan bir arkadaşımı çağırdım, o uyguladı. Dokunmatik ve görüntüyü hic etkilemedi

burada
    Sanırım burdan almışsınız hocam.

Goldden nerdeyse yarı fiyatına almak varken neden ordan aldınız.

http://www.gold.com.tr/ipg-lenova-ideapad-yoga-13-gorunmez-ekran-koruyucu_u

valla hocam ben de aldım ve bugün büyük bi titizlikle uygaladım ya da uygulamaya çalıştım...
    sonuç hüsran...
    ekran büyük olduğu için hava kabarcıklarını yok etmek çok zor...
    ya işin ehli birine yaptıracaksınız ya da hiç heveslenmeyeceksiniz....
    çıkardım attım, böylelikle ~30 liraya temizleme bezi (içinden çıkan) sahibi olmuş oldum...

İyiki almamış.
    Gerçi ben alsam arabaların camlarına film çeken bir arkadaş vardı ona yaptırırdım Sonuçta ikisi de aynı mantık, sanırım ikisi de ıslak uygulanıyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.