Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azad_van

Hocam bu test neyi ölçüyor.
    Ben harici hard diskime bir şeyler atınca USB2 den 250-300mb/sn üstünü görüyorum. Acaba test te bunun gibi birşeyi mi ölçüyor?

Dahili ssdnin performansını ölçüyor... Günümüzde en kötü ssdler 450 mb okuma 250 mb yazma hızlarına sahip... Bu da cihazın ve programların açılışı vs pek çok şeyde daha hızlı olması demek...
  • arkadaşlar bu ultrabook'u düşünüyorum fakat önceki sayfalarda 1800-1700 denmiş, şuan 2300 civarında. en uygun nerede bulabiliriz?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

arkadaşlar bu ultrabook'u düşünüyorum fakat önceki sayfalarda 1800-1700 denmiş, şuan 2300 civarında. en uygun nerede bulabiliriz?

teşekkürler.

Vatanda fiyatlar gunluk degisiyor (dun 1780 idi) yakin zamanda eski fiyatlara duser takip edin derim.

Bu urunu ben de takip ediyorum ama yukarda bir arkadas ssd performansinin dusuklugunden bahsetmis kullanan arkadaslar bu konuda ne dusunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba SSD değişmezmi?
    En kötü ihtimal yedek SSD yeri var, oraya hızlı SSD3 takıp Windows u oraya kursak olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

arkadaşlar bu ultrabook'u düşünüyorum fakat önceki sayfalarda 1800-1700 denmiş, şuan 2300 civarında. en uygun nerede bulabiliriz?

teşekkürler.

Vatanda fiyatlar gunluk degisiyor (dun 1780 idi) yakin zamanda eski fiyatlara duser takip edin derim.

Bu urunu ben de takip ediyorum ama yukarda bir arkadas ssd performansinin dusuklugunden bahsetmis kullanan arkadaslar bu konuda ne dusunuyor.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-IdeaPad-Yoga-13-59-367764-Core-i5-3317U-1-8-GHz-4GB-128-GB-HD-4000-W8,103452,465626,863109.html?langId=-14

Teşekkürler cvp için. En uygun burada buldum fakat aradım, stoklarda yokmuş. Vatan'ı takip edeyim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwadorf -- 2 Ağustos 2013; 11:51:18 >

• quote:

Acaba SSD değişmezmi?
    En kötü ihtimal yedek SSD yeri var, oraya hızlı SSD3 takıp Windows u oraya kursak olmaz mı?

Bağlantı SATA2 ise SSD3 almanın ne yararı olacak?
  • Bağlantı yeri sata 3 işte sorun da burada... Lenovo neden böyle bir aptalca hareket yapmış gıcık oldum...

Tabii ki yedek yuvaya Intel 525 bir ssd takılıp windows kurulduğunda çok daha hızlı olacaktır...
  • şu an en uygun nerede acaba..
    vatandaki o fiyatlar artık yok.
  • Bu gün fark ettim touchpad'in sol tarafı sağ tarafa göre yüksek, tablet konumuna getirip klavye kısmı masanın üstüne geldiğinde touchpad gömülü kısımdan yüksek kaldığı için sorun çıkartacak gibi görünüyor. Siz de de durum aynı mı? Az önce lenovo destek bölümüne sordum kendi ellerindeki üründe aynı şekilde sol touchpad i çıkıntılıymış. Kırmızı ile işaretli bölüm diğerine göre yüksek. Az önce kardeşim vatan bilgisayardan aradı orada teşhir deki üründe de aynı çıkıntı varmış.

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 2 Ağustos 2013; 16:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: java

Bağlantı yeri sata 3 işte sorun da burada... Lenovo neden böyle bir aptalca hareket yapmış gıcık oldum...

Tabii ki yedek yuvaya Intel 525 bir ssd takılıp windows kurulduğunda çok daha hızlı olacaktır...

ee değiştirin o zaman yeni bir ssd3 takın neden sıkıntı yapıyorsunuz ki

• ssd 128 sata3 300 ila 400 arasında gayet hızlı ve kabul görmüş markalar var.ben şahsen öyle yaptım.tamam evet hoş bir durum değil ama dert edilecek bir durumda değil

• Schwadorf S kullanıcısına yanıt
    mediamarktta şu an hatta laptoplarda %30 indirim var ama ultrabook olarak seçenek göremedim..
    kasada indirim yapılıyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

şu an en uygun nerede acaba..

Vatan da yarından itibaren 1795 TL den satışa sunulacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Bende bu siralar ilgileniyorum bu urunle. Kesin mi verdiginiz bilgi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

quote:

quote:

Bende bu siralar ilgileniyorum bu urunle. Kesin mi verdiginiz bilgi ?

Kardeşim bu gün Vatan bilgisayardaydı, ürünün üzerinde fiyat etiketi yokmuş satış temsilcisine sormuş, alacaksanız yarın fiyatlar 1795 TL ye düşecek şu an fiyat güncellemesini henüz girmedik cevabını almış. Büyük olasılıkla bu fiyata düşecek. Vatan bilgisayar bu üründen iyi stok yapmış bitene kadar bu rakamdan satacaklar gibi görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim turuncu yoga cihazım da bugün geldi... Çok şık ve kaliteli bir ürün hemen herşeyi hoşuma gitmişken hd tune ile ssd performansını test edeyim dedim şok olduk... Hdtune testinde 150 mb/sn çıkıyor performans ve rezalet bu yaw... ? Mümkünse deneyebilecek birisi var mı acaba, karşılaştırmak istiyorum... Acaba bendeki cihazda sorun mu var..? Bu kadar düşük olmamalı 5400 rpm disk bile daha hızlı yaw...

Hocam benimde 175 çıktı.
    Prize takılı deneyin, pille 150 civarı çıkıyor.

Valla prize değil trafoya da bağlasam olması gerektiği gibi 500 mb/sn okuma ve 300-400 mb/sn yazma sonuçları çıkmayacaktır... 150-200 mb/sn değeri bir ssd hele ki günümüz ssdleri için çok düşük... Sata 2 olsa normal derdim de sata 3 için çok düşük... Acer S7 ultrabookta 900 mb okuma 450 mb yazma performansı var raid 0 ssd ile...

Göründüğü gibi Samsung ssd kullanılmış cihazda... Ama PM840 modeli kullanılmış... PM830 modeli olması gerektiği gibi 500 e 300 değerlerini elde ediyor... He derseniz neden buna takıldın? Bu cihazlarda en etkili performans aracı ssd zaten, bunun da en iyilerinden olmasını beklemem doğal... Cihaz yeterince iyi tepki veremiyor bu nedenle... Canımı sıktı doğrusu...

valla ben özelliklerine kanıp aldım.amacım cubase,reason gibi müzik programlarıyla müzik yapmaktı.bu programlar 5-10 senelik bilgisayarlarda bile sorun çıkartmadan çalışıyor.ama iki programı üstüste açtığım anda yoga kaldırmadı.ses cızırtılı gelmeye başladı.fazla ısınma ve bluray filmlerde takıla takıla gösterme olayı da cabası.bu aletin bir i5 olması imkansız.ya benimkinde bir problem var,ki servise vereceğim ya da ssd problemi.
    eğer ssdyi değiştirirsek ve rami arttırırsak bu sorunlar düzelir mi?bu durumda düzelse bile iyi bir ssd ne kadardır,300-400.e ben bu aleti düzgün kullanabilmek için ram dahil 500-600 lira daha vereceksem gidip sony duo 11 falan alırdım.bu müşteriyi kandırmak değil midir?bir arkadaşım da win8 i silip tekrar kurmanın düzelteceğini söyledi.ne yapacağımı bilmiyorum.fikir verirseniz sevinirim.yoksa bende üzüle üzüle iade yoluna gideceğim.

• quote:

Bu gün fark ettim touchpad'in sol tarafı sağ tarafa göre yüksek, tablet konumuna getirip klavye kısmı masanın üstüne geldiğinde touchpad gömülü kısımdan yüksek kaldığı için sorun çıkartacak gibi görünüyor. Siz de de durum aynı mı? Az önce lenovo destek bölümüne sordum kendi ellerindeki üründe aynı şekilde sol touchpad i çıkıntılıymış. Kırmızı ile işaretli bölüm diğerine göre yüksek. Az önce kardeşim vatan bilgisayardan aradı orada teşhir deki üründe de aynı çıkıntı varmış.

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

Ben baktım da bende böyle bir durum yok.

• Arkadaşlar benim yoga özellikle fişe takılı olduğunda kullanırsam çok fazla ısınıyor. Hele adaptörü yanacak kadar ısınıyor.
    Ama kapalı bir şekilde şarja taktığımda sorun yok. Bataryada kullanıncada ısısı veya fanı beni rahatsız etmiyor. Fişte kullanamayacak mıyım yoksa.
    Bir de vınn takılı olduğunda da ısısı biraz daha fazla artıyor.
  • quote:

Arkadaşlar benim yoga özellikle fişe takılı olduğunda kullanırsam çok fazla ısınıyor. Hele adaptörü yanacak kadar ısınıyor.
    Ama kapalı bir şekilde şarja taktığımda sorun yok. Bataryada kullanıncada ısısı veya fanı beni rahatsız etmiyor. Fişte kullanamayacak mıyım yoksa.
    Bir de vınn takılı olduğunda da ısısı biraz daha fazla artıyor.

fişe takılı kullanımda bendeki de ısınıyor. Sanırım şarj olurken pilinin ısınmasıda genel ısıyı artırıyor.
  • havalar neredeyse 40 derece haliyle ısınması çok doğal dün eve yetişmek için biraz koştum ben bile fena ısındim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.