Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edi1907

Renk için değil ki; benimki turuncu ama 1.8 GHZ örneğin

Yok turuncu olanların hepsi 1.7 demiyoruz. Verdiğim linktekiler öyle.
  • Bu arada cihaza suyla uygulama yapilan ipg ekran korumasi taktim; harika oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

Vatandan sonra goldda fiyatını 1700 1800 seviyesine çekmiş.. Gerçekten fp urunu gibi duruyor..
    tablet modunda kullanabilmek için uygulamalar var mı? Yani atıyorum Bi ipad gibi Facebook veya twitter uygulamaları mevcut mudur?

Yoganın kendi uygulamalarının dışında windows'unda uygulamaları var, ipad'dekilerden daha iyi, ama şuan için uygulama sayısı birkaç öncesine kadar ipad uygulamaları daha fazlaydı ama şuan yaklaştı birbirine
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Arkadaşlar;
    -Tablet kullanım için uyabilecek bir kılıf varmıdır. Çünkü en çok tablet formda gerekiyor. Tuşlar altta kalıp sürekli basılıyor. En azından tuşları korumanın bir yolu varmıdır?
    -Kalem kullanan varmı? Varsa, hangi marka, nerden aldı, kullanışlımı? Veya kalem konusunda yorumu olan, yoga için kalemleri inceleyenler yorum yapabilir mi?
    -El yazısını tanıyabilecek ne tür uygulamalar kullanılabilir?
    -Tavsiye ettiğiniz başka uygulama var mı? Örneğin Office 2007 tablet modda otomatik ekran klavyesi açılmıyor, tam uyum için Office 2013 mü kullanmalıyız.

(yorum da kabul edilir)

Orjınal kılıf var Türkiyede yok

Bu kılıfın Türkiye de bulunmaması Lenovo Türkiyenin ayıbı. Aletten yüzlerce sat ama aksesuarlarını bulundurma olacak iş değil. Yurt dışında sadece amazon.com da var görünüyor on da da ürünlerden şikayetler var sanırım kılıflar orjinal değil. Kılıf olmadan klavye ve touchpad'in altta kalması diz üzerinde çalışırken sıkıntı yaratıyor.

hocam tablet formuna getirdiğinizde onlar ototmatik olarak devre dışı kalıyor, siz bir yerde birşeyleri değiştirmiş olmayasınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

quote:

Arkadaşlar;
    -Tablet kullanım için uyabilecek bir kılıf varmıdır. Çünkü en çok tablet formda gerekiyor. Tuşlar altta kalıp sürekli basılıyor. En azından tuşları korumanın bir yolu varmıdır?
    -Kalem kullanan varmı? Varsa, hangi marka, nerden aldı, kullanışlımı? Veya kalem konusunda yorumu olan, yoga için kalemleri inceleyenler yorum yapabilir mi?
    -El yazısını tanıyabilecek ne tür uygulamalar kullanılabilir?
    -Tavsiye ettiğiniz başka uygulama var mı? Örneğin Office 2007 tablet modda otomatik ekran klavyesi açılmıyor, tam uyum için Office 2013 mü kullanmalıyız.

(yorum da kabul edilir)

Orjınal kılıf var Türkiyede yok

Bu kılıfın Türkiye de bulunmaması Lenovo Türkiyenin ayıbı. Aletten yüzlerce sat ama aksesuarlarını bulundurma olacak iş değil. Yurt dışında sadece amazon.com da var görünüyor on da da ürünlerden şikayetler var sanırım kılıflar orjinal değil. Kılıf olmadan klavye ve touchpad'in altta kalması diz üzerinde çalışırken sıkıntı yaratıyor.

hocam tablet formuna getirdiğinizde onlar ototmatik olarak devre dışı kalıyor, siz bir yerde birşeyleri değiştirmiş olmayasınız.

Yok bahsettiğim ayrı bir durum elbette devre dışı kalıyorlar sorun orada değil. Benim anlatmak istediğim klavye ve touchpad tuşlarının diz üzerinde ezilmeye maruz kalması. Düz zeminde problem yok fakat diz üzerin de maalesef baskı altında kalıyorlar. Kılıfın edinilmesi bu yüzden önemli.

• quote:

Bu arada cihaza suyla uygulama yapilan ipg ekran korumasi taktim; harika oldu.

Nerden aldınız ve kendinizmi uyguladınız hocam.
    Ben alsam kendim uygulayabilirmiyim, dokunmatiğin hassasiyeti ne durumda.
    Cevaplarınıza ihtiyacımız var :)
  • quote:

quote:

Link yazinca gözükmüyor; 1 numaram (Bir;yazıyla) adresinden aldım. Kesinlikle uygulaması inanılmaz zor. Tabidik araba film8 yapan bir arkadaşımı çağırdım, o uyguladı. Dokunmatik ve görüntüyü hic etkilemedi

• quote:

quote:

quote:

Link yazinca gözükmüyor; 1 numaram (Bir;yazıyla) adresinden aldım. Kesinlikle uygulaması inanılmaz zor. Tabidik araba film8 yapan bir arkadaşımı çağırdım, o uyguladı. Dokunmatik ve görüntüyü hic etkilemedi

burada
    Sanırım burdan almışsınız hocam.

Goldden nerdeyse yarı fiyatına almak varken neden ordan aldınız.

http://www.gold.com.tr/ipg-lenova-ideapad-yoga-13-gorunmez-ekran-koruyucu_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 31 Temmuz 2013; 23:28:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

burada
    Sanırım burdan almışsınız hocam.

Goldden nerdeyse yarı fiyatına almak varken neden ordan aldınız.

http://www.gold.com.tr/ipg-lenova-ideapad-yoga-13-gorunmez-ekran-koruyucu_u

Ben aldığım zaman 21 liraydi

• Arkadaşlar benim turuncu yoga cihazım da bugün geldi... Çok şık ve kaliteli bir ürün hemen herşeyi hoşuma gitmişken hd tune ile ssd performansını test edeyim dedim şok olduk... Hdtune testinde 150 mb/sn çıkıyor performans ve rezalet bu yaw... ? Mümkünse deneyebilecek birisi var mı acaba, karşılaştırmak istiyorum... Acaba bendeki cihazda sorun mu var..? Bu kadar düşük olmamalı 5400 rpm disk bile daha hızlı yaw...
  • Bende alıp uygulamak niyetindeyim. Yalnız ekran koruyucu videoda ki gibi sanırım deterjanla ıslatılarak yapıştırılıyor, bu yapıştırma sırasında ekranın kenarlarından içeriye su sızma ihtimali varmıdır. Bir de bu film ekranın tamamını mı kaplıyor yoksa belli bir bölümünümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Arkadaşlar benim turuncu yoga cihazım da bugün geldi... Çok şık ve kaliteli bir ürün hemen herşeyi hoşuma gitmişken hd tune ile ssd performansını test edeyim dedim şok olduk... Hdtune testinde 150 mb/sn çıkıyor performans ve rezalet bu yaw... ? Mümkünse deneyebilecek birisi var mı acaba, karşılaştırmak istiyorum... Acaba bendeki cihazda sorun mu var..? Bu kadar düşük olmamalı 5400 rpm disk bile daha hızlı yaw...

Az önce bende test ettim max.198 mb/sn. minumum 130mb avaraj 120mb.

SSd nin modeli: samsung mzmtd128hafv-000L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 1 Ağustos 2013; 0:32:21 >
  • "Houston we have a problem" cümlesi geldi aklıma... Bir ultrabook bu kadar yavaş bir ssdye sahip olmamalı... Acaba Vatan'da ucuza satılma sebebi bu mudur...? Böyle olacaksa ben iade ederim (telefonla almıştım) ama bunun yerine ne alabilirim ona da karar veremedim...
  • Bende 2 gün önce vatanda ürüne bakma fırsatı buldum. Büyüklük açısından biraz hayal kırıklığına uğradım. Ekranın büyüklüğü yanlarıyla beraber benim 15,6 inçlik ekrana çok yakındı. Yani 13,3 ile 15,6 arasında olması gerektiği kadar,en azından hayal ettiğim kadar , fark yoktu. Ama inceliğine lafımız yok tabi. Dokunmatiği olan güzel bir ultrabook olmuş.
  • acaba windows u format atarak temiz olarak yeniden yüklesek cihaz hızlanırmı?
    deneyen varmı?
    şu anki tepkileri ssd taktığım 11"lik dokunmatik asus celeronlu cihaz hızında.
    bu arada kılıfı amazon dan sipariş ettim. gelsin bakalım orijinalmi.
    20 ağustos gibi yazıyor teslimat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 1 Ağustos 2013; 22:39:56 >
  • quote:

Arkadaşlar benim turuncu yoga cihazım da bugün geldi... Çok şık ve kaliteli bir ürün hemen herşeyi hoşuma gitmişken hd tune ile ssd performansını test edeyim dedim şok olduk... Hdtune testinde 150 mb/sn çıkıyor performans ve rezalet bu yaw... ? Mümkünse deneyebilecek birisi var mı acaba, karşılaştırmak istiyorum... Acaba bendeki cihazda sorun mu var..? Bu kadar düşük olmamalı 5400 rpm disk bile daha hızlı yaw...

Hocam benimde 175 çıktı.
    Prize takılı deneyin, pille 150 civarı çıkıyor.
  •  LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

bendede böyle çıktı olay..
  • quote:

quote:

Hocam benimde 175 çıktı.

Valla prize değil trafoya da bağlasam olması gerektiği gibi 500 mb/sn okuma ve 300-400 mb/sn yazma sonuçları çıkmayacaktır... 150-200 mb/sn değeri bir ssd hele ki günümüz ssdleri için çok düşük... Sata 2 olsa normal derdim de sata 3 için çok düşük... Acer S7 ultrabookta 900 mb okuma 450 mb yazma performansı var raid 0 ssd ile...

Göründüğü gibi Samsung ssd kullanılmış cihazda... Ama PM840 modeli kullanılmış... PM830 modeli olması gerektiği gibi 500 e 300 değerlerini elde ediyor... He derseniz neden buna takıldın? Bu cihazlarda en etkili performans aracı ssd zaten, bunun da en iyilerinden olmasını beklemem doğal... Cihaz yeterince iyi tepki veremiyor bu nedenle... Canımı sıktı doğrusu...

• quote:

quote:

quote:

Hocam benimde 175 çıktı.

Valla prize değil trafoya da bağlasam olması gerektiği gibi 500 mb/sn okuma ve 300-400 mb/sn yazma sonuçları çıkmayacaktır... 150-200 mb/sn değeri bir ssd hele ki günümüz ssdleri için çok düşük... Sata 2 olsa normal derdim de sata 3 için çok düşük... Acer S7 ultrabookta 900 mb okuma 450 mb yazma performansı var raid 0 ssd ile...

Göründüğü gibi Samsung ssd kullanılmış cihazda... Ama PM840 modeli kullanılmış... PM830 modeli olması gerektiği gibi 500 e 300 değerlerini elde ediyor... He derseniz neden buna takıldın? Bu cihazlarda en etkili performans aracı ssd zaten, bunun da en iyilerinden olmasını beklemem doğal... Cihaz yeterince iyi tepki veremiyor bu nedenle... Canımı sıktı doğrusu...

Hocam bu test neyi ölçüyor.
    Ben harici hard diskime bir şeyler atınca USB2 den 250-300mb/sn üstünü görüyorum. Acaba test te bunun gibi birşeyi mi ölçüyor?

• http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/yoga/yoga-13/index.html#techspecs

Burada SSd olarak SATA II ssd demiş... Yıl olmuş 2013'ün 2. yarısı hala sata 2 ssd var mı yaw, üretiliyor mu...? Çok üzüldüm doğrusu, rengiyle kalitesiyle sevmiştim bu cihazı ama bu nedenle iade edeceğim... Sanırım biraz daha paraya (2500 TL) kıyıp Sony Vaio Pro 13 alacağım... Off gitti 800 lira...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.