Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kotukedi

bu makineye windows 7 yi normal sekildemi yukluyoruz.. bioasa girmeye calıstım fakat giremedim.. bu yuzden boot da edemedim..

arkasdaslar biosa nasıl girildigi konusunda bilgisi olan varmıdır acaba???
  • Dün itibariyle ben de aranıza katıldım. Size iki sorum var:

1-Ekran koruyucu şart ama nereden alınacak ve nasıl monte edilecek sorusu var. Aşağıdaki ürünleri önerir misiniz?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/ipg-lenovo-ideapad-yoga-13-gorunmez-ekran-koruy-90254946?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

http://www.gold.com.tr/ipg-lenova-ideapad-yoga-13-gorunmez-ekran-koruyucu_u

2-Kılıf konusunu ne yapacağız? Bence çanta yerine kılıf almak daha mantıklı. Aranızda bu konuda tecrübesi olan var mı?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie Brasco -- 26 Temmuz 2013; 12:41:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Donnie Brasco

Dün itibariyle ben de aranıza katıldım. Size iki sorum var:

1-Ekran koruyucu şart ama nereden alınacak ve nasıl monte edilecek sorusu var. Aşağıdaki ürünleri önerir misiniz?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/ipg-lenovo-ideapad-yoga-13-gorunmez-ekran-koruy-90254946?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

2-Kılıf konusunu ne yapacağız? Bence çanta yerine kılıf almak daha mantıklı. Aranızda bu konuda tecrübesi olan var mı?

Teşekkürler..
    Link gözükmüyor, 1 numaram (bir yazıyla) adresinden aldim; şu an en ucuzu o

Ben buradan aldım, Ankara'da olanlar gidip ofisten de teslim alabiliyorlar
    Ama asıl soru; montajı nasıl yapacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 26 Temmuz 2013; 13:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    şu web de gezinirken sayfaları touchpad den ileri geri hareket ettirmeyi bir türlü beceremedim. Acaba yazılım sorunumu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

quote:

Arkadaslar Windows 8.1 yükleyebilen oldu mu?
    0x80070002 hatası alıyorum

Windows 8.1 çıktı mı? Sene sonunda çıkacak diye biliyordum ben.

Arkadaslar sonunda hallettim, format atmadan kesinlikle yuklenmiyor

Dediğiniz gibi format atmadan yüklenmiyor. Bende yükledim fakat çok karmaşık geldi 8 e geri döndüm. Bu arada 8.1 de ekran çözünürlüğünü 1900-600 seviyesine getiremedim. 1280 küsür bir çözünürlükte sabit kalıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

quote:

Arkadaslar Windows 8.1 yükleyebilen oldu mu?
    0x80070002 hatası alıyorum

Windows 8.1 çıktı mı? Sene sonunda çıkacak diye biliyordum ben.

Arkadaslar sonunda hallettim, format atmadan kesinlikle yuklenmiyor

Dediğiniz gibi format atmadan yüklenmiyor. Bende yükledim fakat çok karmaşık geldi 8 e geri döndüm. Bu arada 8.1 de ekran çözünürlüğünü 1900-600 seviyesine getiremedim. 1280 küsür bir çözünürlükte sabit kalıyordu.

Benimki 1600x900 de duruyor. Normal de o değil mi zaten?

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    8.1 yükledikten sonra çok denedim fakat ekran çözünürlük ayarların da 1280- ? diğeri 800 ya da 900 bunun yukarısını seçemiyordum.Çözünürlük seçeneğinin altında kırmızı bir yazı ile uyarı vardı. Ekran çözünürlüğünün olması gerekenden düşük olduğuna dair. Şu an 8.0 geri döndüm 1600-900 çözünürlükte sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie Brasco

Dün itibariyle ben de aranıza katıldım. Size iki sorum var:

Teşekkürler..

Ekran.koruyuci sart degil bence hic gerek yok, klif konusunda yurt disindan imakanin varsa alabilirsin

• quote:

quote:

bu makineye windows 7 yi normal sekildemi yukluyoruz.. bioasa girmeye calıstım fakat giremedim.. bu yuzden boot da edemedim..

Biosa sag taraftan ayarlar menusunden giriyorsun yanlis hatirlamiyorsam degisik bunda ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmttrkgl

arkadaşlar office yükleyeniniz olmuştur,
    orjinal ya da diğeri
    herhangi bir sıkıntı oluyor mu

Bilgisayar yani bu neden skntı olsun gayette iyi calisiyor

• gold dan ekran koruyucu siparişi verdim, gelip uyguladığım zaman bilgi aktarırım size.

bu arada driver update yapan oldu mu, varsa tek tek mi yaptınız yoksa bir program aracılığıyla mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

quote:

quote:

Biosa sag taraftan ayarlar menusunden giriyorsun yanlis hatirlamiyorsam degisik bunda ...

yok hocam makineyi acma butonun yanında bi reset tusu gibi bi tus var kapalı iken makineyi onunla acıyoruz.. bi menu geliyor bios veya recovery mode geliyor.. biosada girip uefi ve fast boot u iptal edip win7 kuruluyor..

• quote:

gold dan ekran koruyucu siparişi verdim, gelip uyguladığım zaman bilgi aktarırım size.

bu arada driver update yapan oldu mu, varsa tek tek mi yaptınız yoksa bir program aracılığıyla mı...

Kendi otomatik guncelliyor bisey yapmana gerek yok ...

• quote:

quote:

gold dan ekran koruyucu siparişi verdim, gelip uyguladığım zaman bilgi aktarırım size.

win8 den bahsetmiyoruz deil mi, driverlar kendini güncelliyor
  • quote:

quote:

quote:

win8 den bahsetmiyoruz deil mi, driverlar kendini güncelliyor

win8 kendi driverlarını otomatik olarak güncelliyor...
  • Merhaba DH, suan Amerikadayim, halihazirda turkiyede masaustu bilgisayarim var zaten. Tasinabilir hafif bi ultrabook almayi dusunuyorum burdan. Bi model buldum bide size danisayim istedim. i7-3537u 8gb ram 256ssd -orange: trde bu model varmi varsa fiyati nasildir. Bilgisayarin gorunumu cok iyi almayi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: azeybey

Merhaba DH, suan Amerikadayim, halihazirda turkiyede masaustu bilgisayarim var zaten. Tasinabilir hafif bi ultrabook almayi dusunuyorum burdan. Bi model buldum bide size danisayim istedim. i7-3537u 8gb ram 256ssd -orange: trde bu model varmi varsa fiyati nasildir. Bilgisayarin gorunumu cok iyi almayi dusunuyorum

Tr de o model yok malesef. bence dusunmeden alin gule gule de kullanin:)

• Vatandan sonra goldda fiyatını 1700 1800 seviyesine çekmiş.. Gerçekten fp urunu gibi duruyor..
    tablet modunda kullanabilmek için uygulamalar var mı? Yani atıyorum Bi ipad gibi Facebook veya twitter uygulamaları mevcut mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

Vatandan sonra goldda fiyatını 1700 1800 seviyesine çekmiş.. Gerçekten fp urunu gibi duruyor..
    tablet modunda kullanabilmek için uygulamalar var mı? Yani atıyorum Bi ipad gibi Facebook veya twitter uygulamaları mevcut mudur?

android gibi fazla bir uygulama beklemeyin. sadece facebook u kullandım, ama sanki daha iyi olabilirdi.
  • Ya zaten benim asıl amacım laptopumu yenilemek, sadece akşamları yada işte başka zaman twitter vs gezerken rahat rahat gezebilmek dokunmatik avantajıyla.. İlk gördüğümden beri bu alet aklımda, oyun vs derdim yok fm çalıştırsın yeterli benim için:)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.