Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: mhmttrkgl

ben de uzun uğraşlar sonunda bugün vatanbilgisayardan turuncu (59-377327) olanı aldım...
    (kodlarda bir karışıklık olmuş)
    yardımları için (Konya Vatan) Emre Beye çok teşekkür ederim...

Zaten turuncu bir tek konya magazada vardı

topkapı vatanda da vardı bugün. ben gri olanını seçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

quote:

quote:

ben de uzun uğraşlar sonunda bugün vatanbilgisayardan turuncu (59-377327) olanı aldım...
    (kodlarda bir karışıklık olmuş)
    yardımları için (Konya Vatan) Emre Beye çok teşekkür ederim...

Zaten turuncu bir tek konya magazada vardı

topkapı vatanda da vardı bugün. ben gri olanını seçtim.

Anadolu ve Ankara'yı kast etmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 gün önce kardeşime yoga 13 aldım. Kardeşim öğretmen ve ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Yalnız sormak istediğim bir konu var. Elim de eski bir sony pc monitör var.http://britaincloud.co.uk/52231-sony-sdmhx95.html bu monitörü Yoga ya bağlamak istiyorum. Monitörde verdiğim linkte görüldüğü üzere DVI girişi var. Yoga da ki HDMI çıkışından dönüştürücü kablo ile bağlantı yapıp görüntü alma imkanı var mıdır. Almayı düşündüğüm dönüştürücü kablohttp://www.vatanbilgisayar.com/bimel-ak-639-ak-639-dvi-hdmi-kalo/productdetails.aspx?I_ID=32803

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 gün önce kardeşime yoga 13 aldım. Kardeşim öğretmen ve ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Yalnız sormak istediğim bir konu var. Elim de eski bir sony pc monitör var.http://britaincloud.co.uk/52231-sony-sdmhx95.html bu monitörü Yoga ya bağlamak istiyorum. Monitörde verdiğim linkte görüldüğü üzere DVI girişi var. Yoga da ki HDMI çıkışından dönüştürücü kablo ile bağlantı yapıp görüntü alma imkanı var mıdır. Almayı düşündüğüm dönüştürücü kablohttp://www.vatanbilgisayar.com/bimel-ak-639-ak-639-dvi-hdmi-kalo/productdetails.aspx?I_ID=32803

Evet sorunsuz bağlarsın Digitus markası çok kaliteli bir Alman markasıdır. Kesinlikle doğru tercih.

• Arkadaslar Windows 8.1 yükleyebilen oldu mu?
    0x80070002 hatası alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

bugun yogamı kargodan aldım.
    Ve büyük bir süprüz ile karşılaştım.
    Sağolsun vatanbilgisayar.com bana süprüz yapmış turuncu renk göndermiş. Kutuyu açaraçmaz şok oldum.

süper

Süpermiş walla, büyük kıyak yapmış vatan sana :)

Ben hepsiburada'dan bulmuştum şans eseri turuncu modeli, aldım 1 saat sonra bitti :)
  • quote:

quote:

http://www.gold.com.tr/ipg-lenova-ideapad-yoga-13-gorunmez-ekran-koruyucu_u

Burda ekran koruyucu var. Kullanan oldu mu acaba. 32 tl fiyat iyi mi?

Birde orijinal kılıf nerden bulabilirim, fiyatı nedir.

Ürün çok güzel de onu uygulamasını hayatta biz yapamayız

Ekran koruyucu çok zor iş, küçük bir hava birikintisi ya da toz parçası bile girse insanı çok rahatsız ediyor. Bence yoga'da da buna çok gerek yok, zaten ekran kapalı duruyor taşırken.

Orjinal kılıf Türkiye'de yok ne yazıkki, Amerika'dan bir arkadaşıma sipraiş verdim, haftaya gelecek, bakalım nasıl olacak, yorumlarımı yazarım. 25 dolar ABD fiyatı.

• quote:

Arkadaslar Windows 8.1 yükleyebilen oldu mu?

Windows 8.1 çıktı mı? Sene sonunda çıkacak diye biliyordum ben.
  • Arkadaşlar bu turuncu modelinin işlemcisi 3317 ama grilerde 3337... Deneyip kullanan varsa aradaki fark konusunda yorum yapabilirler mi...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

quote:

Arkadaslar Windows 8.1 yükleyebilen oldu mu?

Windows 8.1 çıktı mı? Sene sonunda çıkacak diye biliyordum ben.

Arkadaslar sonunda hallettim, format atmadan kesinlikle yuklenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: java

Arkadaşlar bu turuncu modelinin işlemcisi 3317 ama grilerde 3337... Deneyip kullanan varsa aradaki fark konusunda yorum yapabilirler mi...?

Benimki turuncu ama 3337

• java kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim sadece işlemci hızı başka fark yok
    http://ark.intel.com/compare/65707,72055
  • arkadaşlar office yükleyeniniz olmuştur,
    orjinal ya da diğeri
    herhangi bir sıkıntı oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrdgnn

quote:

quote:

http://www.gold.com.tr/ipg-lenova-ideapad-yoga-13-gorunmez-ekran-koruyucu_u

Burda ekran koruyucu var. Kullanan oldu mu acaba. 32 tl fiyat iyi mi?

Birde orijinal kılıf nerden bulabilirim, fiyatı nedir.

Ürün çok güzel de onu uygulamasını hayatta biz yapamayız

Ekran koruyucu çok zor iş, küçük bir hava birikintisi ya da toz parçası bile girse insanı çok rahatsız ediyor. Bence yoga'da da buna çok gerek yok, zaten ekran kapalı duruyor taşırken.

Orjinal kılıf Türkiye'de yok ne yazıkki, Amerika'dan bir arkadaşıma sipraiş verdim, haftaya gelecek, bakalım nasıl olacak, yorumlarımı yazarım. 25 dolar ABD fiyatı.

Ekran koruyucu konusunda, iyi yapan biri olsa sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Hocam arkadaşına söyleseydin kapıda sorun olmayacaksa, birkaç tane fazla getirseydi.

• quote:

arkadaşlar office yükleyeniniz olmuştur,
    orjinal ya da diğeri

Ben yüklü gelen Office 365 i kullandım, güzel oluyor. Hem metroyada uygun. Metroda kullanınca ekran klavyesi otomatik açılıyor. Diğer Office leri yüklesek uyar mı bilmiyorum. Office 365 in 1aylık deneme sürümü var. Zaten 1 aya aktifleştirme falan bulurum.
  • ben office2010 kullanıyorum sorunsuz kullanıyor ama dokunmatık kullanmak konusunda bır cabam olmadı nede olsa dokunmatık ofıce kullanma alışkanlığım yok:)
  • quote:

quote:

arkadaşlar office yükleyeniniz olmuştur,
    orjinal ya da diğeri

Ben yüklü gelen Office 365 i kullandım, güzel oluyor. Hem metroyada uygun. Metroda kullanınca ekran klavyesi otomatik açılıyor. Diğer Office leri yüklesek uyar mı bilmiyorum. Office 365 in 1aylık deneme sürümü var. Zaten 1 aya aktifleştirme falan bulurum.

Ben de 365 satın aldım, şirketim mic. partner olduğu için ucuza alabildim. Çok memnunum, metro uyumluluğu çok iyi.
  • bu makineye windows 7 yi normal sekildemi yukluyoruz.. bioasa girmeye calıstım fakat giremedim.. bu yuzden boot da edemedim..
  • Arkadaşlar yoga nın içinde kendi sürücülerini güncellemek için yardımcı bir program var mı?
  • Arkadaslar mutlaka ekran koruyucu kullanmamız gerekiyor, çünkü ekran çok kolay çiziliyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.