Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emeklerine sağlık. Zahmet etmiş ilgilenmiş araştırmışsın paylaşmışsın. verdiğin bilgiler çok yararlı oldu ben biraz daha beklemeliyim ikisinin arasındaki fiyat farkı epey fazla hangisini alırsam alayım neticede en az 3/4 sene kullanmalıyım acele karar vermeyeyim en son gaza geldiğimde epey zarar görmüştüm (blackbarry almıştım da) :(.Neyse uzun lafın kısası değer verip hem cevaplamışsın hem de zahmet edip bilgilerini paylaşıp yardımcı olmaya çalışmışsın çok teşekkür ederim.
  • Vatan'dan 59-377327 bu koddaki ürünü alan arkadaşlar ürünün rengini doğrulayabilir mi acaba...? Turuncu mu gri mi...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Vatan'dan 59-377327 bu koddaki ürünü alan arkadaşlar ürünün rengini doğrulayabilir mi acaba...? Turuncu mu gri mi...?

Turuncu
  • Bilgi için teşekkürler...
  • Arkadaşlar;
    -Tablet kullanım için uyabilecek bir kılıf varmıdır. Çünkü en çok tablet formda gerekiyor. Tuşlar altta kalıp sürekli basılıyor. En azından tuşları korumanın bir yolu varmıdır?
    -Kalem kullanan varmı? Varsa, hangi marka, nerden aldı, kullanışlımı? Veya kalem konusunda yorumu olan, yoga için kalemleri inceleyenler yorum yapabilir mi?
    -El yazısını tanıyabilecek ne tür uygulamalar kullanılabilir?
    -Tavsiye ettiğiniz başka uygulama var mı? Örneğin Office 2007 tablet modda otomatik ekran klavyesi açılmıyor, tam uyum için Office 2013 mü kullanmalıyız.

(yorum da kabul edilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Arkadaşlar;
    -Tablet kullanım için uyabilecek bir kılıf varmıdır. Çünkü en çok tablet formda gerekiyor. Tuşlar altta kalıp sürekli basılıyor. En azından tuşları korumanın bir yolu varmıdır?
    -Kalem kullanan varmı? Varsa, hangi marka, nerden aldı, kullanışlımı? Veya kalem konusunda yorumu olan, yoga için kalemleri inceleyenler yorum yapabilir mi?
    -Tavsiye ettiğiniz başka uygulama var mı? Örneğin Office 2007 tablet modda otomatik ekran klavyesi açılmıyor, tam uyum için Office 2013 mü kullanmalıyız.

(yorum da kabul edilir)

Orjınal kılıf var Türkiyede yok
  • quote:

quote:

Vatan'dan 59-377327 bu koddaki ürünü alan arkadaşlar ürünün rengini doğrulayabilir mi acaba...? Turuncu mu gri mi...?

Turuncu

doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmttrkgl -- 30 Temmuz 2013; 20:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmttrkgl

quote:

quote:

Turuncu

doğrudur

dğrudur
     LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

• quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

quote:

Arkadaşlar;

(yorum da kabul edilir)

Orjınal kılıf var Türkiyede yok

Bu kılıfın Türkiye de bulunmaması Lenovo Türkiyenin ayıbı. Aletten yüzlerce sat ama aksesuarlarını bulundurma olacak iş değil. Yurt dışında sadece amazon.com da var görünüyor on da da ürünlerden şikayetler var sanırım kılıflar orjinal değil. Kılıf olmadan klavye ve touchpad'in altta kalması diz üzerinde çalışırken sıkıntı yaratıyor.

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    kılıf olarak ilk mesajda bahsettiğim kılıf oldukça şık ve işe yarıyor..
  • Hocam o tablet modunda kullanılmıyor sanki. Eğer kullanılabiliyorsa tablet modda üstten alttan bir kaç foto daha eklermisiniz. Bana o kılıf değilde, taşıma çantası gibi geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

kılıf olarak ilk mesajda bahsettiğim kılıf oldukça şık ve işe yarıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 31 Temmuz 2013; 0:21:50 >
  • Bu cihaza madem 2. ssd takılabiliyor (ilk sayfada var videoda) 2. bir ssd takıp raid 0 kullanmak mümkün müdür bilen var mı...?

Ayrıca kullanan arkadaşlar yazabilir mi cihazda kullanılan ssd hangisidir acaba..?
  • Yogaya 2 gün önce internette gezerken rastladım.Şu an biara bimde satılan asusun x 54c c modelini kullanıyorum.O zaman 800TL ye i3 görünce atlamıştım hemen ama sürekli memlekete üniversiteye git gel yapınca 2.7 kilo eziyet oldu.Yoga 13 hem sürekli gezip hem bilgisayardan kopamayan ve aynı zamanda klasik mouse klavyedende ayrılmaya cesaret edemeyen veee aynı zamanda tablet deneyimide yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan bence.Bütçe sıkıntınız olmasa ve yerleşik yaşayan adam tabletinde bilgisayarında en güzelini alabilir ama bizim gibiler için lenovo daha iyisini yapana kadar en iyisi bu gibi duruyor.1-2 aya aranızda olabilirim çok da güzel olur.Birde linklerdeki bilgisayarları fiyat farkı niye.İyi olan daha uzuz gibi.Sadece turuncu diyemi daha pahalı??

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-367764-yoga-ultrabook-core-i5-18ghz-4gb-128gb-133-int-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65448
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352513-yoga-13-notebook-corei5-17ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-133-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65378

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -E/A- -- 31 Temmuz 2013; 1:01:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -E/A-

Yogaya 2 gün önce internette gezerken rastladım.Şu an biara bimde satılan asusun x 54c c modelini kullanıyorum.O zaman 800TL ye i3 görünce atlamıştım hemen ama sürekli memlekete üniversiteye git gel yapınca 2.7 kilo eziyet oldu.Yoga 13 hem sürekli gezip hem bilgisayardan kopamayan ve aynı zamanda klasik mouse klavyedende ayrılmaya cesaret edemeyen veee aynı zamanda tablet deneyimide yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan bence.Bütçe sıkıntınız olmasa ve yerleşik yaşayan adam tabletinde bilgisayarında en güzelini alabilir ama bizim gibiler için lenovo daha iyisini yapana kadar en iyisi bu gibi duruyor.1-2 aya aranızda olabilirim çok da güzel olur.Birde linklerdeki bilgisayarları fiyat farkı niye.İyi olan daha uzuz gibi.Sadece turuncu diyemi daha pahalı??

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-367764-yoga-ultrabook-core-i5-18ghz-4gb-128gb-133-int-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65448
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352513-yoga-13-notebook-corei5-17ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-133-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65378

Tam benim gibi düşünmüssünüz.

Dediğiniz gibi aralarındaki tek fark renk. Hatta ucuz olan daha iyi. Bazıları bu rengin hak ettiğini düşünüyor. Gerçekten özellikle bayanların çok ilgisini çekiyor rengi :)
    Ben de vatan dan aldım, 59-377327 kodlu olanını. Sırf numarası en yüksek diye bunu seçtim, bir baktım ki turuncu imiş. Zaten vatan da bunu farkedip hemen stoktan kaldırdı :)

• quote:

quote:

Yogaya 2 gün önce internette gezerken rastladım.Şu an biara bimde satılan asusun x 54c c modelini kullanıyorum.O zaman 800TL ye i3 görünce atlamıştım hemen ama sürekli memlekete üniversiteye git gel yapınca 2.7 kilo eziyet oldu.Yoga 13 hem sürekli gezip hem bilgisayardan kopamayan ve aynı zamanda klasik mouse klavyedende ayrılmaya cesaret edemeyen veee aynı zamanda tablet deneyimide yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan bence.Bütçe sıkıntınız olmasa ve yerleşik yaşayan adam tabletinde bilgisayarında en güzelini alabilir ama bizim gibiler için lenovo daha iyisini yapana kadar en iyisi bu gibi duruyor.1-2 aya aranızda olabilirim çok da güzel olur.Birde linklerdeki bilgisayarları fiyat farkı niye.İyi olan daha uzuz gibi.Sadece turuncu diyemi daha pahalı??

Dediğiniz gibi aralarındaki tek fark renk. Hatta ucuz olan daha iyi. Bazıları bu rengin hak ettiğini düşünüyor. Gerçekten özellikle bayanların çok ilgisini çekiyor rengi :)
    Ben de vatan dan aldım, 59-377327 kodlu olanını. Sırf numarası en yüksek diye bunu seçtim, bir baktım ki turuncu imiş. Zaten vatan da bunu farkedip hemen stoktan kaldırdı :)

Tek farkı renk değil. Turuncu olan eski model; 1.7 GHZ
    Yeni model 1.8 GHZ

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    İyi şans varmış sizde. Bizimkileri de siz seçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

quote:

Tek farkı renk değil. Turuncu olan eski model; 1.7 GHZ
    Yeni model 1.8 GHZ

Yani ucuz olan model ,yeni 1.8 ghz olan model? İşe bak renk için 400 lira mı verilir Sanayide boyatırım daha iyi

• Renk için değil ki; benimki turuncu ama 1.8 GHZ örneğin
  • Arkadaşlar bu cihaz tam istediğim gibi fakat performans açısından şu soruma cvp verebilcek var mı

Unigraphics proengineer gibi cad programlarını kasmadan çalıştırabilir mi
    Programı açmasından bahsetmiyorum şöyle anlatayım bundan önce dell xps 17 makinam vardı ve gerçekten çok iyi özellikleri vardı yoga ile kıyaslanamayacak kadar ama 3-5 saat çalışıp 15 mb bir çizim açdığımda cihaz kasım kasım kasıyordu.
    Gt650m 2gb ekran kartı vardı.fakat çok ağır ve pili 2saat gidiyordu.
    Bu nedenle sattım ve hafifi makina arıyorum. Kullanan arkadaşlar başka önerilerede açığım.

Sizce bu cihaz beni yarıyolda bırakır mı hafifi olması ve pilin 7-8 saat dayanması tek şartım önerilere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 31 Temmuz 2013; 2:19:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.